bitch.with.a.brain Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 18:10 co pusto w tych pogaduszkach.A ja tez nei pomogę bo na imprezke ide:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 18:12 to wroc przed 23, nie pij, nie pal, nie zadawaj sie z obcymi facetami aha teraz to jeszcze rodzice powinni mowic nie bierz prochow, nie pal trawy (w sumie jest zima i nie ma). i bardz grzeczna bitch.with.a.brain napisała: > co pusto w tych pogaduszkach.A ja tez nei pomogę bo na imprezke ide:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 18:23 nie wiem czy wrocę przed 23, wypije jedno piwko, nie palę, niebiorę prochow, a imprezka jest feministyczna,wiec facetow bedzie malo Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 18:38 a > imprezka jest feministyczna,wiec facetow bedzie malo No i wlasnie nieswiadomie postawilas feminizm w opozycji do mezczyzn . Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 18:43 raczje faceci stawiaja sie w opozycji i nie chcą tłumnie przybywac na takie imprezki. Ja bym ich tam chętnie widziała. Ale jakby co, to ja idę z pewną bardzo fajną koleżanką:) więc szykuj 6 zeta i o 20 w New Deep:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 19:48 > Ale jakby co, to ja idę z pewną bardzo fajną koleżanką:) > więc szykuj 6 zeta i o 20 w New Deep:) NIe ma mnie teraz w wawie, poza tym bardzo fajna kolezanka nie odpisuje, a ja sie boje zadawac jakies "standardowe" pytania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 22:35 na przyklad, czy jestes dziewica ?:) to standardowe pytanie :) bleman napisał: > > Ale jakby co, to ja idę z pewną bardzo fajną koleżanką:) > > więc szykuj 6 zeta i o 20 w New Deep:) > > NIe ma mnie teraz w wawie, poza tym bardzo fajna kolezanka nie odpisuje, a ja > sie boje zadawac jakies "standardowe" pytania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 22:40 Już po baletach? jak ta dzisiejsza młodzież nie umnie się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 23:59 nah, mnie tam nie bylo :). niedowiarek1 napisał: > Już po baletach? jak ta dzisiejsza młodzież nie umnie się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 22:39 ciekawe czy ktos "puknie" kazie na tej imprezie :) bitch.with.a.brain napisała: > raczje faceci stawiaja sie w opozycji i nie chcą tłumnie przybywac na takie > imprezki. Ja bym ich tam chętnie widziała. > Ale jakby co, to ja idę z pewną bardzo fajną koleżanką:) > więc szykuj 6 zeta i o 20 w New Deep:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: sobotnie pogaduszki 25.02.06, 22:46 kazię chciałbyś puknąć ,nie uda Ci się siedząc przy kompie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: sobotnie pogaduszki 26.02.06, 00:00 hmm raczej o tym nie myslalem :), ale zastanawialem sie czy ktos tak na tej imprzie pomysli :) niedowiarek1 napisał: > kazię chciałbyś puknąć ,nie uda Ci się siedząc przy kompie > Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: sobotnie pogaduszki 26.02.06, 00:20 > No i wlasnie nieswiadomie postawilas feminizm w opozycji do mezczyzn . Dopiero teraz się o tym dowiedziałeś? (tzn że niektóre odmiany feminizmu są w opozycji do mężczyzn) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Niektore tak, ale ta odmiana ktora ponoc 26.02.06, 13:38 reprezentuje BWAB nie jest w opozycji do mezczyzn. Wiec dlatego zwrocilo to moja uwage. abaddon_696 napisał: > > No i wlasnie nieswiadomie postawilas feminizm w opozycji do mezczyzn . > > Dopiero teraz się o tym dowiedziałeś? (tzn że niektóre odmiany feminizmu są w > opozycji do mężczyzn) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman To supcio ;-) 26.02.06, 12:45 A rzeczywiscie bylo tak feministycznie jak pisalas ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: sobotnie pogaduszki 26.02.06, 12:46 Napisz coś oKazi bo Blemanka nosi z zaciekawienia Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Mnie bardziej Graff interesuje niz kazia ;-) 26.02.06, 12:53 dobry wybór:-) Odpowiedz Link Zgłoś