dziewice 18.03.06, 10:00 Ten artykuł nie ma jeszcze żadnych opinii. kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3216110.html Ten artykuł nie ma jeszcze żadnych opinii. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotoslanos Re: Bom(p)a Arin Ahmed 18.03.06, 10:18 Poprzedni też nie miał o szydełku, jak i Twoje samotne 'wontki'. Wybierz jeden ale taki ,żeby powalił na kolana a nie pokazuj nam co czytasz. Zgoda ? :-) Może poszukam szkockiej za to :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Bom(p)a Arin Ahmed 18.03.06, 10:23 To jest materiał na scenariusz a nie tylko komiks. Mną najbardziej wstrząsnął ' przerażony 16-latek Issam ' Oni jakby wbrew woli a w imię zasad dorosłych to robią. Tak są nkręceni przez tych oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Bom(p)a Arin Ahmed 18.03.06, 11:40 > To jest materiał na scenariusz a nie tylko komiks. Proszę o wyjaśnienei sensu tego zdania, bo nie pojmuję, co masz na myśli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Bom(p)a Arin Ahmed 18.03.06, 13:06 Mogłam się spodziewać, że złapana zostanę przez znawcę tematu na ignorancji :)) Scenariusz w moim mniemaniu jest bardziej rozwinięty, rozbudowany niż komiks :) Mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Bom(p)a Arin Ahmed 18.03.06, 13:09 Scenariusz czego? :) Filmu? BTW. Są twórcy komiksowi, jak Alan Moore i Neil Gaiman, którzy do 30- stronciowego komiksu piszą scenariusze liczące... nawet 100 stron. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Bom(p)a Arin Ahmed 18.03.06, 13:16 Kompletnie ale to kompletnie nie przemawia do mnie komiks. Połączenie obrazu plus dialogu. Jakoś takie to jest nie współgrające dla mnie, tu patrzę tu słucham jak leci film ( dwa zmysły wzrok i słuch), a tu oko pracuje za dwóch tu patrzy tu czyta i śmigam po literach omijając obrazki . Nie potrafię tego połączyć. ie umiem . Może to kwestia dzieciństwa ,że na książkach nie komiksach . Nie wiem. 1.Książka. 2.Film. 3.Muzyka. . . . .Komiks . Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Bom(p)a Arin Ahmed 18.03.06, 11:30 ok, ale to jest artykul gazety pod ktorym nikt sie jeszcze nie wypowiedzial, to ze moje watki sa nudne to nie problem, ale albo sie ktos boi tego tematu, albo nudne sa tez artykuly gazety. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Bom(p)a Arin Ahmed 18.03.06, 11:36 Tamte są nieciekawe ten się doczeka, zobaczysz jak wstaną, teraz nikogo nie ma. To straszne ,że żywe bomby to dzieci. I to nie tylko dlatego,że łatwiej dzieciom zmylić straż. Dlatego,że łatwiej przekonać do tego nieodwracalnego czynu. Dlatego np nie można zrzec się majątku na rzecz rodziny jeżeli się ma niepełnoletnie dzieci, które mogą dziedziczyć bo... łatwo je można zmanipulować. Podpisz tu cioci , ciocia ci loda kupi , Bóg Cię kocha , jesteś dobrym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A to jest aż takie zabawne 18.03.06, 17:47 żeby zakładać wątek o "dowcipnym" tytule z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A to jest aż takie zabawne 18.03.06, 17:51 a co jest zabawnego w tytule? po prostu nie chce zlapac sie piszac prawdziwe slowo w jakis debilny filtr przeszukujacy internet, pomysl co robi z danymi w google cia :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A to jest aż takie zabawne 18.03.06, 17:53 dziewice napisał: > a co jest zabawnego w tytule? po prostu nie chce zlapac sie piszac prawdziwe > slowo w jakis debilny filtr przeszukujacy internet, pomysl co robi z danymi w > google cia :) to trzeba było wymyslić inny tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A to jest aż takie zabawne 18.03.06, 17:56 nie wiem jak moglas pomyslec ze smieje sie z kogo kolwiek. moze zamiast patrzec na nick czytaj tresc. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A to jest aż takie zabawne 18.03.06, 18:04 dziewice napisał: > nie wiem jak moglas pomyslec ze smieje sie z kogo kolwiek > no normalnie, treść przeczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A to jest aż takie zabawne 18.03.06, 18:09 zainteresowalo mnie to i tutaj dalem tylko dlatego ze kazdy taki temat omija z daleka. proste. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: A to jest aż takie zabawne 18.03.06, 17:53 Dlatego wszyscy piszemy z błędami ortograficznymi :) Odpowiedz Link Zgłoś