janbugaj1 29.05.06, 09:09 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3377253.html he, he, he, dlatego wlasnie zawsze bylem goracym zwolennikiem sluzby kobiet w wojsku! nie moge sie doczekac! :D :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: kobiety w armii 29.05.06, 13:15 Cóż - Brits to mimo wszystko nie bezpłciowe, polit-poprawne gluty jak w Skandynawii albo w Niemczech. Widać jasno, jak tragiczne w skutkach okazało się narzucenie przez biurokratycznych tyranów norm identyczności płciowej w kraju, którego mentalność jest w istocie konserwatywna i stanowi żywe zaprzeczenie polit-poprawnych norm. Cała kultura, spuścizna duchowa wysp brytyjskich naznaczona jest sztywnymi podziałami według płci, więc żaden nowomodny dekret tego nie zmieni. Nieprzypadkowo brytyjscy mężczyźni swego czasu zawojowali pół świata, nieprzypadkowo również minióweczkę wymyśliła Mary Quant z Londynu. Służba wojskowa kobiet w oddziałach bojowych (nie mam tutaj na myśli wojskowych stanowisk administracyjnych, działających na zapleczu) jest kolejnym beznadziejnym i pokracznym wymysłem polit-poprawnego wrzodu, który toczy cywilizację euroatlantycką. O ile zdążyłem się dowiedzieć, w państwach skandynawskich na przykład kobiety służą już w oddziałach szturmowych. Nie można tego pomysłu ocenić inaczej, jak tylko w kategoriach infanatylnej zabawy w wojsko. Ciekaw jestem, jak zachowałyby się te żołnierki w obliczu REALNYCH warunków pola bitwy, mając przed sobą regularne oddziały zmotywowanej, agresywnej armii wroga. Widać więc, że dla polit-poprawnych, zgnuśniałych urzędasów, interes państwa jest zaledwie zabawką, której utratę można zaryzykować w imię dość głupawej, wydumanej i cudackiej ideologii. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Opowiem wam historyjke :)) 01.06.06, 00:37 Kobiety w wojsku Mam kumpla w Marynarce Wojennej jest porucznikiem. Kiedys mieli strzelanie na strzelnicy. Kazdy oddal po kilka razy z pistoletu do tarczy i wiooo na kompanie. Oczywiscie podczas strzelania pogaduchy zwlaszcza u plci pieknej :) Juz po strzelaniu na kocnu rozliczenie z pistoletow w magazynie uzbrojenia. Szef kompanii przyjmuje bron i co sie okazuje wszystkie panie ( a bylo ich 3 ) zapomialy wziasc ze soba broni ze strzelnicy. Nalezy dodac ze strzelnica od koszar 30km PS No coz nic dodac, lepiej jedak jak kobiety pozostana przy pilnikowaniu paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Jestem ciekaw czy gwalty na wrogu beda w takiej 01.06.06, 00:39 sytuacji dopuszczalne? Czy tez Trybunał Haski bedzie mnie scigac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hirondelle123 Re: kobiety w armii 01.06.06, 10:50 Jezu, Dżoni to aż niedowiary jakie bzdury mozna wypisywać jeśli używa sie seksu jako jedynego klucza do zrozumienia świata. Toż twoje klapki na oczach zaczynają przybierać rozmiary stodoły! I wbrew temu co zapewne myslisz pisząc to wcale nie kieruję się złośliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: kobiety w armii 01.06.06, 16:21 Wiesz Hiru, być może jestem dziwny, jednak myśląc o seksie nie mam jakoś na uwadze problematyki globalnej sytuacji polityczno-ekonomicznej ... Zdjęcie znalezione wczoraj ... po prostu nie mogłem się oprzeć ... www.lady-petra.de/ggal/ladyann/p4135808.html POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
hirondelle123 Re: kobiety w armii 01.06.06, 18:19 johnny-kalesony napisał: > > Zdjęcie znalezione wczoraj ... po prostu nie mogłem się oprzeć ... Strasznie łatwo cie zachwycic. Pani na zdjęciu ma piękna talię i biodra, być może niezły biust ale to wszystko co dobrego mozna o niej powiedzieć. Ma brzydką twarz, tragiczną fryzurę, grube nogi, brzydkie dłonie o krótkich palcach oraz stopy o których kiedyś mówiło się "noga ze wsi buty z miasta". W sumie odnoszę wrażenie, że tobie podoba się każda byle odpowiednio ubrana i brzydkich od ładnych nie odróżniasz. To chyba nawet ułatwia życie, taka niewybredność? > > www.lady-petra.de/ggal/ladyann/p4135808.html > > POzdrawiam > Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: kobiety w armii 02.06.06, 12:49 dodam że talia jest zrobiona komputerowo i to bardzo nieudolnie. twarz jest nie tyle brzydka, co zwyczajnie nieinteligentna a całość straszliwie wulgarna. jesli to ma być wzór kobiecości to ja dziękuję. ---------------------------------------------- Bo pirania to jest taka fish, że jak włożysz hand to water to zostanie only construction!! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: kobiety w armii 02.06.06, 12:41 W pewnym sensie to prawda - lubię i podziwiam Condoleezzę Rice za jej poglądy i upodobanie do minióweczek! :o) POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: kobiety w armii 20.07.06, 19:18 To smutne ze kobiety musza byc zmuszane przez biede w Polsce do pracy. Moze PiS cos zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: kobiety w armii 02.06.06, 12:37 W Polskim wojsku jest za to fala, która polega na tym samym tyle, że faceci robią facetom to co tam kobietom i jeszcze gorsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: kobiety w armii 02.06.06, 13:05 Im więcej czytam Twoich postów tym bardziej jestem przekonana, że jedyne kobiety, które masz okazję czy kiedykolwiek miałeś okazję oglądać w sytuacjach intymnych to te na tych zdjęciach. W świetle tej refleksji wydajesz się niemal godny współczucia ;) Odpowiedz Link Zgłoś