suzume 22.01.03, 22:40 mam nadzieję, że nie na długo, ale obowiązki służbowo-osobiste nie pozwalają mi już na siedzenie na forum. będę tęsknić :) ps: bini - zgubiłam Twój mail :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_luizjana_ Re: pa pa 22.01.03, 23:51 szkoda. lubilam cie czytac. wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu! pa :) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: pa pa IP: 195.41.66.* 23.01.03, 06:38 Napisz na priva co z Toba! Bedzie smutnawo, pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: pa pa IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 16:25 suzume napisała: > mam nadzieję, że nie na długo, ale obowiązki służbowo-osobiste nie pozwalają > mi już na siedzenie na forum. > będę tęsknić :) > > ps: bini - zgubiłam Twój mail :( > Obowiązki służbowe przedkładasz nad forum? Żartujesz??? PS. podejrzewam, że to Twój mąż skończył wreszcie z feminizmem w swoim gnieździe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: pa pa IP: *.leased-02.binet.pl 23.01.03, 18:46 pa pa suzume! pomyślnych wiatrów, szerokich wód:-) Odpowiedz Link Zgłoś
spinelli Re: pa pa / ja tez, ja tez 24.01.03, 21:26 Totalnie nie mam na nic czasu, usiluje nadrobic zaleglosci w czytaniu, bywaniu, itd, w czasie lunchu w pracy wpadam na to forum poczytac ale nie mam nawet czasu wlaczyc sie do dyskusji bo i tak kiedy sie podlacze nastepny raz to juz dyskusja sie rozwidli, zakreci, rozwinie a ja ciagle w ogonie. BARDZO LUBIE I SZANUJE TO FORUM I WSZYSTKICH JEGO STALYCH BYWALCOW narazie, spinelli Odpowiedz Link Zgłoś