mary-810 12.09.09, 08:09 Proszę poradzcie co ciekawego do zobaczenia w okolicach Arezzo. ok 15 pażdziernika jedziemy z 2 dzieci do loro ciuffenna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.niunia Re: Arezzo-loro ciuffenna 13.09.09, 20:25 Na pewno Cortona. W drodze do Arezzo zwiedziłam też region Chianti. Piękne widoki, leniwy klimat małych uroczych miasteczek i winnic- Greve, Castellina in Chianti. Przy Cortonie jest też fajny outlet jeśli interesują Cię zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-810 Re: Arezzo-loro ciuffenna 22.09.09, 10:54 czy mozesz podac namiary na ten outlet? mama.niunia napisała: > Na pewno Cortona. W drodze do Arezzo zwiedziłam też region Chianti. Piękne > widoki, leniwy klimat małych uroczych miasteczek i winnic- Greve, Castellina in > Chianti. Przy Cortonie jest też fajny outlet jeśli interesują Cię zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.niunia Re: Arezzo-loro ciuffenna 25.09.09, 21:57 Proszę: www.valdichianaoutlet.it/index.php/vov_en/come_raggiungerci a pod Cortoną jest outlet Benettona. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Arezzo-loro ciuffenna 26.09.09, 22:29 Cortona jest rzeczywiście bardzo sympatyczna , ale ja lubię samo Arezzo . Bardzo lubię spacerować po starówce , odpocząć przy twierdzy w parku na szczycie wzgórza , żona lubi sklepy przy handlowych ulicach i ten spokój miasta atrakcyjnego , lecz nie przeładowanego turystami odwiedziłem je teraz po raz wtóry i wróciłem bardzo zadowolony . Odpowiedz Link Zgłoś