bleman 27.06.06, 18:54 www.wopr.walbrzych.pl/cenniku.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: Hehe, no to jade nad morze ;-) 27.06.06, 18:58 może pojedziesz ze mna?:)koleżanka nie bardzo chce mi towarzyszyc:( Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice ja nie chce z Wami jechac :-) 27.06.06, 19:00 bitch.with.a.brain napisała: > może pojedziesz ze mna?:)koleżanka nie bardzo chce mi towarzyszyc:( Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: ja nie chce z Wami jechac :-) 27.06.06, 19:15 a ktoś cie zapraszał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ja nie chce z Wami jechac :-) 27.06.06, 20:16 w sumie to nie, nikt mnie nie zapraszal. bitch.with.a.brain napisała: > a ktoś cie zapraszał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte No ja nie moge 27.06.06, 19:04 spacer z ratownikiem wiecej kosztuje niz z ratowniczka a to dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza nieładnie 27.06.06, 19:08 w cenę wliczona konsumpcja, a nie sam ratownik w przypadku ratowniczki - wliczona ratowniczka czy społecznie tylko dla pań zabójczo pięknych, czy dobrze całujących też? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: No ja nie moge 28.06.06, 13:08 evita_duarte napisała: > spacer z ratownikiem wiecej kosztuje niz z ratowniczka a to dobre :) Tanie są te ratowniczki. Boję się, że jakość może być adekwatna do ceny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: No ja nie moge 29.06.06, 11:38 no wlasnie, wszystko z ratownikiem jest drozsze niz z ratowniczka! I to o 100% drozsze! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: No ja nie moge 29.06.06, 11:59 dorota.alex napisała: > no wlasnie, wszystko z ratownikiem jest drozsze niz z ratowniczka! I to o 100% > drozsze! Ratownicy chyba częściej występują w kobiecych marzeniach erotycznych niż ratowniczki w męskich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Hehe, no to jade nad morze ;-) 27.06.06, 23:56 > może pojedziesz ze mna?:)koleżanka nie bardzo chce mi towarzyszyc:( Jak mi fundniesz to moge jechac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a ja do Bretanii 27.06.06, 19:11 szukam chętnych współwycieczkowiczów z samochodzikiem perso.orange.fr/commana/lacdu.htm Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: a ja do Bretanii 27.06.06, 21:25 Całkiem przyjemne wakacje w Bretanii można spędzić na wybrzeżu, w Etretat - w prostej linii od Rouen, jeżeli oczywiście kamieniste plaże nie stanowią przeszkody. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kaleson, twoje sugestie mnie nie interesują nt 27.06.06, 21:26 Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kaleson, twoje sugestie mnie nie interesują n 27.06.06, 21:30 Mnie również, ponieważ tegoroczne wakacje - jeśli będę mógł sobie na to pozwolić - zamierzam spędzić w górach, na rowerku! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kaleson, twoje sugestie mnie nie interesują n 27.06.06, 21:32 johnny-kalesony napisał: > Mnie również, ponieważ tegoroczne wakacje - jeśli będę mógł sobie na to pozwoli > ć > - zamierzam spędzić w górach, na rowerku! Też mi wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Kaleson, twoje sugestie mnie nie interesują n 27.06.06, 21:58 bardziej ekstremalnie czy turystycznie? Ja 15 lipca ruszam na Ukraine:) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: A co ciekawego ejst na ukrainie oprucz biedy 28.06.06, 00:47 Śliczne koleżanki! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A co ciekawego ejst na ukrainie oprucz biedy 28.06.06, 13:32 skąd to przekonanie o biedzie? Tak jak w polsce - jest troche ludzi biednych troche bogatych i mnóstwo średnio sytuowanych.A nie ma krajow mało ciekawych.Chyba,że samemu jest sie nieciekawą osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A co ciekawego ejst na ukrainie oprucz biedy 29.06.06, 12:57 > skąd to przekonanie o biedzie? Tak jak w polsce - jest troche ludzi biednych > troche bogatych i mnóstwo średnio sytuowanych. Moja kolezanka byla na ukrainie(konkretnie krym) i byla przerazona, brudem, bieda itd. > A nie ma krajow mało > ciekawych. >Chyba,że samemu jest sie nieciekawą osoba. Nie bardzo widze zwiazek ale ok ;-) Wiem ze nie ma malo ciekawych krajow. ale jedne sa ciekawsze od innych. Ja np. baaardzo chetnie bym zobaczyl Japonie oraz Hongkong :] Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: A co ciekawego ejst na ukrainie oprucz biedy 29.06.06, 13:01 bleman napisał: > > A nie ma krajow mało > > ciekawych. > >Chyba,że samemu jest sie nieciekawą osoba. > > Nie bardzo widze zwiazek ale ok ;-) > > Wiem ze nie ma malo ciekawych krajow. > ale jedne sa ciekawsze od innych. Ale niekoniecznie te bogatsze są ciekawsze. Mi się najbardziej marzy wyjazd do Indii i nie zraża mnie świadomość tego, że tam biednie i brudno. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A co ciekawego ejst na ukrainie oprucz biedy 29.06.06, 13:05 > Ale niekoniecznie te bogatsze są ciekawsze. Mi się najbardziej marzy wyjazd do > Indii i nie zraża mnie świadomość tego, że tam biednie i brudno. Indie wydaja sie ciekawe. :] Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A co ciekawego ejst na ukrainie oprucz biedy 29.06.06, 16:56 to miała identyczne odczucia jak ja w Warszawie:)Wystarczy przejsc sie po dworcu centralnym Odpowiedz Link Zgłoś