Dodaj do ulubionych

Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!!

15.09.06, 14:58
Dlaczego feministki caly czas walcza o swoje prawa? dlaczego nie mozecie dac
w pewnych sprawach za wygrana, ze mezczyzni sa w wielu dziedzinach lepsi od
nas, jak jazda samochodem, polityka(wiem, ze jest wiele kobiet, ktore sa
dobrymi politykami, ale ile ich jest jezeli chcecie to porownac z
mezczyznami?), sa lepsi w budownictwie i w wielu innych dziedzinach...bo
poprostu sa silniejsi. tk samo mozna powiedziec, ze w typowo kobiecych
sprawach, np kosmetyka, gdzie jestesmy lepsze, choc uwazam osobiscie, ze
mezczyzna, ktory jest wizazysta lub stylista ma lepszy gust od kobiety, bo
widzi nas, kobiety, meskim okiem.
nie widze wiec potrzeby walki, bo sprawy sie wyrownuja:)
Obserwuj wątek
    • kochanica-francuza Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 15:00
      w jeździe samochodem? buahahahahahahaha
      • koreczek77 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 21.09.06, 15:40
        kochanica-francuza napisała:

> w jeździe samochodem? buahahahahahahaha

Słusznie. Jak wiadomo, wyścigi Formuły1 wygrywa co rok kobieta.
        Kopernik też była kobietą!
    • bitch.with.a.brain Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 15:14
      A kto ci nei daje uważać się za gorszą od mężczyzn?Jeździsz od nich gorzej, nie
      umiesz budować, na polityce się nei znasz i do tego gustu ci brakuje.Ok,zdarza się.
      Ale nie wszystkie kobiety są takie.
      A do polityki to od kiedy siła jest potrzebna?Przecież to banda wymoczków jest.
      • evita_duarte Swiete slowa BWAB! 15.09.06, 15:38
        bitch.with.a.brain napisała:

> A kto ci nei daje uważać się za gorszą od mężczyzn?Jeździsz od nich gorzej, nie
        > umiesz budować, na polityce się nei znasz i do tego gustu ci brakuje.Ok,zdarza
        > się.
        > Ale nie wszystkie kobiety są takie.
        > A do polityki to od kiedy siła jest potrzebna?Przecież to banda wymoczków jest.
      • takete_malouma Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 18.09.06, 21:57
        Zabawne jesteście. Raz na jakiś czas na każdym feministycznym forum pojawia się taki troll spreparowany przez jakąś feministkę, by mógł służyć za przykład naiwności i głupoty, jaką przypisujecie swoim oponentom. Przezroczyste. Która to?
        • koreczek77 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 21.09.06, 15:42
          Jakiej głupoty?
          Mądrze pisze.
    • karolcia000 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 15:34
      chodzi mi o te skrajne feministki, ktore najlepiej powybijalyby mezczyzn...
      tego nie rozumiem, nie krytykuje nigo, tylko stwierdzam fakty. a ty
      bitch.with.a.brain od razu wjezdzasz na mnie. wiesz.. nie musze umiec budowac
      bo targanie cegiel mnie nie pociaga, styl mam, w sumie pewnie lepszy od wielu
      kobiet, jak nieraz widze niktore panny na ulicy, samochodu nie umiem prowadzic,
      bo nie jest mi to potrzebne do szczescia, a jezeli chodzi o polityke to w ogole
      sie w to nie mieszam, bo idioci, szczegolnie w Polsce(gdzie osobiscie nie
      mieszkam).
      pisalam o skrajnym feminizmie!!!!!!!!!!!!!!!
      • bitch.with.a.brain Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 15:38
        Pisałaś o feministkach a nie o skrajnych feministkach.
        Zresztą jakei znasz skrajne? Która postuluje powybijanie mężczyzn?
        • zofia7 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 21.09.06, 18:26
          hahaha feminy nie umiecie sie przyznac ze jestescie gorsze w wielu dziedzinach
          spojrzcie prawdzie w oczy
          • k.kasia1 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 23.09.06, 21:46
            ale dlaczego mam się okłamywac???!!!
      • k.kasia1 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 16:02
        Niunia, dowiedz się o czym piszesz, a potem pisz, OK??
        Nic, o czym pisałaś nie jest prawdą.
        Ty osobiscie nie musisz sie znać na niczym i nie musisz nic potrafić, jeśli
        taka twoja wola. Mozesz byc słaba, mało inteligentna, bierna, możesz nie mieć
        własnego zdania, nie umiec prowadzić samochodu, ani nawet roweru!! Ale plizz,
        nie wmamwiaj mi, ze ja jako kobieta jestem taka sama!!!
        • koreczek77 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 21.09.06, 15:44
          > możesz nie umiec prowadzić samochodu, ani nawet roweru!! Ale plizz,
          > nie wmamwiaj mi, ze ja jako kobieta jestem taka sama!!!

Teraz czekam na zwycięstwo Kasieńki na torze Monza, a następnie na Tour de
          France.
          • pavvka Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 21.09.06, 15:47
            A Ty, drogi koreczku, ile turdefransów już wygrałoś?
          • k.kasia1 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 23.09.06, 21:44
            Może brak penisa wpływa na to, ze nie muszę go bez przerwy z innymi porównywac??
            Nie wpadłeś na takie wyjasnienie??
      • malczpau powybijać mężczyzn!!? Hę!!!???? 18.09.06, 15:32
        Ja jestem feministką, ale nie chcę wybijać mężczyzn. Nawet za tydzień jednego
        sobie "biorę" na zawsze. Coś Ci się pomyliło karolciu000....
        • koreczek77 Re: powybijać mężczyzn!!? Hę!!!???? 21.09.06, 15:46
          > Nawet za tydzień jednego
          > sobie "biorę" na zawsze.

Na zawsze? Wytrzyma z feministką?
          Hehehehe, chyba ten wpis powinien wyglądać tak:

Nawet na tydzień jednego sobie "biorę"
    • evita_duarte Re: Mezczyzni gora????????? To zalezy jak 15.09.06, 15:37
      kto woli. Ja tam wole na zmiane :P
      • kochanica-francuza Bitch, Evita, nie uważacie 15.09.06, 15:44
        że to troll pod damskim nickiem?
        • evita_duarte Jasne ze tak nt 15.09.06, 15:45

• bitch.with.a.brain Re: Bitch, Evita, nie uważacie 15.09.06, 15:45
          może nawet troll z pochwą a nie z penisem.Ale co za różnica?
    • kochanica-francuza Silny poseł hihihi 15.09.06, 15:51
      www.zorka5.com/artur/blog/20050716-witaszek-01.jpg
    • karolcia000 [...] 15.09.06, 15:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kochanica-francuza Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 16:00
        karolcia000 napisała:

> jestescie nienormalne!!! wlasnie takie jak wy jestescie zakala tego swiata. ps.
        >
        > jestem kobieta a nie trollem , w przeciwienstwie do was buuhahahahaha!! nara
        ooo, troll odkrył karty
      • k.kasia1 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 16:04
        hej, czy to ty dawałas mi lusterko i mydło na manifie w tym roku??? i jak, wódz
        powiedział ci po co to robisz, czy dalej nie wiesz??
        • kochanica-francuza trolle latają po forum 15.09.06, 16:06
          idę na obiadek.
          • marcypanna Re: trolle latają po forum 15.09.06, 18:26
            Celinka, agula, karolcia... coś ten koreczek ma mało fantazji, wszystkie te
            nicki takie na jedno kopyto:) Następna pewno będzie helutka a po niej kasiulek:)
            • agula185 Re: trolle latają po forum 15.09.06, 19:26
              Marcypanno,
              Powiedz mi, skąd pomysł, że podzielam poglądy np.autorki postu albo
              antyfeministy jakiegoś Koreczka?????!!!
              W moim poście, który został skasowany napisałam coś zupełnie odwrotnego:(
              Dziwne - tekst Karolci (i wiele innych w tym stylu!!!), że kobiety są gorsze
              wisi sobie dumnie na forum feminizm, a moja odpowiedź - o tym, co myślę o
              kobietach, które poniżają inne kobiety i same siebie, żeby tylko przypodobać
              się facetom - została natychmiast zkasowana...
              Może marcypanna to też karolcia?

• evita_duarte Agulo 17.09.06, 16:54
                agula185 napisała:

> Marcypanno,
                > Powiedz mi, skąd pomysł, że podzielam poglądy np.autorki postu albo
                > antyfeministy jakiegoś Koreczka?????!!!
                > W moim poście, który został skasowany napisałam coś zupełnie odwrotnego:(

Nie wazne jakie masz poglady agulo, wazne w jaki sposob je wyrazasz.Obrzucanie
                kogos epitetami nie jest dyskusja.

> Dziwne - tekst Karolci (i wiele innych w tym stylu!!!), że kobiety są gorsze
                > wisi sobie dumnie na forum feminizm, a moja odpowiedź - o tym, co myślę o
                > kobietach, które poniżają inne kobiety i same siebie, żeby tylko przypodobać
                > się facetom - została natychmiast zkasowana...

Tekst karolci jest tylko zabawny, nie obrazliwy. Twoj byl obrazliwy.

> Może marcypanna to też karolcia?

Tu mnie rozsmieszylas. LOL
                • agula185 Re: Agulo 17.09.06, 18:03
                  Takie teksty jak Karolci znam na pamięć, słyszałam je tyle razy i w tylu
                  miejscach, że nawet nie jestem w stanie ich wszystkich wymienić...I jakoś nie
                  uważam ich za zabawne...Może mamy inne poczucie humoru?
                  I dlatego odpowiedziałam agresją. Jak mówi stare polskie przysłowie "Są takie
                  chwile w życiu żółwia kiedy MUSI komuś dać w mor...ę" .
                  Bo ile można bić pianę skoro do niekórych nigdy nic nie dociera.
                  A mój tekst poza tym, że był obrażliwy i wulgarny był też na swój przewrotny
                  sposób zabawny. Celowo użyłam słów (obraźliwych), które są niemal zrośnięte z
                  negatywnym stereotypem feministki - i które pojawiają nieustannie w różnych
                  publikacjach, wypowiedziach publicznych i życiu codziennym - tyle, że użyłam
                  ich au rebours czyli w odniesieniu do osoby, co do której stereotypowo, nie
                  powinny się one odnosić..I z pewnośćią autorka postu w ogóle się takiej
                  odpowiedzi nie spodziewała...
                  Bo uważam, że to jest pewna forma nauczenia ludzi choćby odrobiny empatii...
                  PS. Rozumiem, że taka jest formuła tego konkretnego forum, że teksty mają być
                  bardzo kulturalne i wyważone.
                  pozdrawiam

• koreczek77 Re: trolle latają po forum 21.09.06, 15:52
              > Celinka, agula, karolcia... coś ten koreczek ma mało fantazji, wszystkie te
              > nicki takie na jedno kopyto:)

Koreczek77 ma o sobie zbyt wysokie mniemanie, by mnożyć swe nicki.
              Celinka była tylko na 2 wpisy, jako dowcip - i wcale się z tym nie kryłem.
        • bitch.with.a.brain Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 20:37
          akcja z lusterkami i mydełkami była bardzo fajna.Chciałam wziąć mydełko,ale mnei
          policja nie puściła:(
          • k.kasia1 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 23:56
            A ja dostałam!!!
            A najfajniejsze było jak laskę wlaśnie zapytałam po co mi to daje.
            A ona na to "nooo, mam dawać"
            Ja "ale po co??"
            ona "to trzeba iść tam się zapytać" - machnęła ręką w stronę grupki narodowców
            czy innych weszpolaków ;)
            ja " to idź się dowiedzieć dlaczego to rozdajesz, a potem przyjdź, powiedz i
            wtedy wezmę"

po kilu minutach wróciła

ja "i co, już wiesz po co to rozdajesz??"
            ona "lusterko zebyś zobaczyła, że jesteś brzydka, a mydło zebyś sie umyła"
            ja "moze jestem brzydka, rzecz gustu, ale czy sugerujesz, że jestem...
            BRUDNA??!!" (btw. nigdy od nikogo, nawet najgorszego wroga nie usłyszałam, ze
            jestem brzydka!!)
            ona " noo, zebyś sie umyła, bo jestes pomalowana"
            ja "pomalowana??!!"
            ona "nooo, masz za dużo makijażu"
            ja "ale ja nie mam ani grama makijażu!!!!" (0 pudru, 0 cieni, 0 tuszu, 0
            szminki, nic!!!)
            ona "noo, ale weź"

Wniosek? dziewczynki narodowców to ich ideał kobiety - robią i mówią to, co im
            się kaze, nie myślą, więc nie kwestionują!!
            Po co mają myśleć, przecież WIEDZĄ, ze mężczyźni są madrzejsi i w ogóle lepsi...
            A my mamy zabawę ;))
            • gotlama Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 16.09.06, 00:10
              Ja tam zbawy nie mam. Jest mi smutno jak widzę osoby które się "pomieniały"
              mózgiem na "organa pciowe".
              • k.kasia1 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 16.09.06, 00:20
                Ja już nie mam siły na przejmowanie się tym :( Razem z koleżankami koncentrujemy
                się na wykpiwaniu ;) Zdrowsze i skuteczniejsze ;)
                • gotlama Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 16.09.06, 00:23
                  Ja się nie przejmuję, niemniej jest mi smutno, jak widzę odmóżdżone kobiety.
                  • k.kasia1 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 16.09.06, 12:37
                    niestety, kobieta też czlowiek ;) a jako taka, ma prawo być odmóżdżona... niestety
            • bitch.with.a.brain Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 16.09.06, 08:47
              Lusterko zebys zobaczyła,że nie jesteś taka brzydka i nie musisz być
              feminsitką,a mydło,żebyś zmyła z siebie brud lewactwa:)
              Wychodzi na to,że lepiej znam ich akcję
              • k.kasia1 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 16.09.06, 12:34
                No widzisz, to niunia nawet nie zrozumiała co jej wódz powiedział ;)
            • turbomini Coo??? 16.09.06, 08:47
              O dżizes, serio robili aż taką wiochę???
              Hmm, znalazły się modelki, cholera jasna! :)
              • k.kasia1 Re: Coo??? 16.09.06, 12:36
                No robili, robili, a potem kiedy była manifa u nas w mieście, chciałyśmy te
                mydełka zebrać i przekazac do schroniska Brata Alberta, ale nam już nie dali :((((
                • kochanica-francuza A weszpolki to takie śliczne były? 16.09.06, 16:30
                  Co się działo, kiedy obdarowywana lusterkiem była łADNEJSZA od oferującej je
                  weszpolki, hihi?
                  • k.kasia1 Re: A weszpolki to takie śliczne były? 16.09.06, 16:48
                    hmmm, też o tym myślałam, ale one mają tak wyprane móżdżki, ze nawet tego chyba
                    nie zauważyły ;))
                  • bitch.with.a.brain Re: A weszpolki to takie śliczne były? 16.09.06, 22:41
                    Nie rozumiesz przesłania:)
                    Chodzło o to,żeby w tym lusterku zobaczyć swoją urodę i przestac być
                    sfrustrowaną feministką:)
                    A ja chciałam dostac mydełko od kolesia ktoremu się mój tylek spodobał,ale jak
                    mu machałam to się odwrócił spłoszony
          • koreczek77 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 21.09.06, 15:54
            > akcja z lusterkami i mydełkami była bardzo fajna.Chciałam wziąć
            > mydełko,ale mnei policja nie puściła:(

Ty na socjalistycznej manifie?????
            Nie wierzę....
            ROFTL

Łup!!!!!! (to opadła moja szczęka)
            • bitch.with.a.brain Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 21.09.06, 16:09
              Nie taka socjalistyczna:)Po prostu feministyczna.Z tym,że feministki lewicowe
              były bardziej widoczne,jak zwykle.Ja byłam z koleżankami niesocjalistkami
        • koreczek77 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 21.09.06, 15:49
          > hej, czy to ty dawałas mi lusterko i mydło na manifie w tym roku???

Na jakiej manifie?
    • zona_leona Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 15:58
      No to jak to jest : "mężczyźni górą" czy "sprawy sie wyrownuja" ?
    • agula185 [...] 15.09.06, 17:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • vlastovka Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 15.09.06, 19:22
      Nie sądzę żeby troll. Z postu karolci000 można przecież wysunąć wniosek że
      wrogowie feminizmu to osoby takie jak karolcia000.
    • lenin_92 Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 17.09.06, 16:44
      swieta racja i do tego wszystko prawda....
      jakby wszystkie kobiety byly jakie jak Ty to wiekszosc problemow by byla rozwiazana przed jego pojawieniem sie....
      • evita_duarte Jakie trzeba miec wzorce kobiet 17.09.06, 16:49
        lenin_92 napisał:

> swieta racja i do tego wszystko prawda....
        > jakby wszystkie kobiety byly jakie jak Ty to wiekszosc problemow by byla
        rozwia
        > zana przed jego pojawieniem sie....

zeby pierniczy takie glupoty. Przeciez facet co ma matke, siostry, zone, corke,
        kolezanke nie gada jak potluczony.
    • krwawymsciciel troll? 21.09.06, 15:30
    • zewszad_i_znikad Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 22.09.06, 23:49
      Najbardziej mi się podoba ten kawałek:
      > wiem, ze jest wiele kobiet, ktore sa
      > dobrymi politykami, ale ile ich jest jezeli chcecie to porownac z
      > mezczyznami?
      LOL. Karolciu, wstąp do jakiejś partii i daj znać, kiedy się dostaniesz do
      Sejmu.
      To naprawdę nie zależy w tak dużym stopniu od kobiet. Bardziej od tego, że
      koledzy-nałogowcy władzy nie przepuszczają ich na wyższe stanowiska.
      > w typowo kobiecych
      > sprawach, np kosmetyka, gdzie jestesmy lepsze, choc uwazam osobiscie, ze
      > mezczyzna, ktory jest wizazysta lub stylista ma lepszy gust od kobiety...
      A jednak? Czy jest jakaś dziedzina, w której łaskawie uznasz, że kobieta nie
      jest gorsza?
      > ...bo widzi nas, kobiety, meskim okiem
      Czyli jak? Wedlug założenia, że kobieta służy do podbania się mężczyźnie? No
      jasne, jeżeli kobieta ma dążyć tylko do tego celu, to fachowiec mężczyzna
      łatwiej jej podpowie, jak to zrobić...

A tak poważnie: jak radzisz sobie w życiu? Jak potrafisz żyć, jeżeli czujesz
      się istotą gorszą? Czy to Cię nie boli, nie budzi buntu? Jak potrafisz z tak
      totalną beztroską działać przeciw sobie samej?
    • taurusp Re: Mezczyzni gora!!! !!! !!! !!! !!! !!! 25.09.06, 12:30
      chyba nie rozumiesz idei prawdziwego feminizmu
      nie chodzi o to, kto jest w czym lepszy tylko o prawo do decydowania, które
      meżczyźni sobie uzurpują. Uważają że mogą dyktować zasady dosłownie wszystkiego,
      nawet w religiach to się odbija, bo to faceci czują się jedynymi pretendowanymi
      do interpretacji. Oni sami wyznaczają sobie granice i nie pytając o zdanie
      wyznaczają granice też kobietom. My, feministki pytamy - jakim prawem ?
      jakim prawem, skoro żadne badania, żadne doświadczenia, psychologia jak długa i
      szeroka nie dowodzą że kobiety są intelektualnie ułomne, niezdolne decydować o sobie
      przykład pierwszy lepszy - jakim prawem księża (100% to mężczyźni) decydują o
      kobiecej ciązy. wiem, dziecko to sprawa ludzkości, ale jakie oni mają prawo
      sami, samiuteńcy decydować o sprawach ciąży, w której nigdy nie byli???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka