Gość: d0minika IP: 213.17.138.* 22.03.03, 22:11 Bardzo, bardzo, bardzo pilnie potrzebuję feministycznych cytatów. Proszę o pomoc. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tajner Re: Cytaty IP: *.umcs.lublin.pl 23.03.03, 16:44 1. twoje lustro nie wytrzymuje twojego widoku - zostań feminolą! 2. Liga broni, liga radzi, liga nigdy was nie zdradzi! 3. nie daj sie zastraszyc - zapuść dready pod pachami! 4. powiedział, że Cię kocha? To musi być podstęp!!!! tajner ------ kocham kobiety, nie feministki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornela Re: Cytaty IP: *.chello.pl 23.03.03, 23:10 ach, panowie TaTa. czyzby koniec patriarchatu, ktorego nigdy nie bylo? czas na tataizm? ech, kazda feministka to kobieta, przykro mi - kochasz feministki. przykro, bo nie chce zebys Mnie kochal. ,,Ruch wyzwolenia kobiet jest jednoczesnie ruchem wyzwolenia mężczyzn" Gloria Steinem pzdr kornela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRvUngern-Sternber Re: Cytaty IP: *.bg.am.lodz.pl 24.03.03, 14:07 Mezczyzna potrzebny jest kobiecie jak rybie rower. Gloria Steinam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: Cytaty IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 17:21 Gość portalu: d0minika napisał(a): > Bardzo, bardzo, bardzo pilnie potrzebuję feministycznych cytatów. Proszę o > pomoc. Pozdrowienia. 1. płeć jest kategorią totalitarną 2. feminizm to teoria, lesbism to praktyka 3. każdy mężczyzna, to potencjalny gwałciciel 4. rodzina to męczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajner Re: Cytaty IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 11:09 Twoje też fajne - łącznie z moimi mają już 8 cytatów :-)))) Pozdrawiam! tajner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula bo oni... IP: diak:* / 10.2.12.* 24.03.03, 17:45 kto ma, bo piszesz "mają". znowu jacyś oni? czy tym razem one? czy przez autorkę postu(która mówi o sobie "ja", nie "my") przemawiają jakieś rzesze? znowu powtórka z psychologii, socjologii, historii...fe fe fe Cytat: SKOPOFILIA SFETYSZYZOWANA:-)(Layura Mulvey, o kinie narracyjnym, czyli kinie gł. nurtu) Odpowiedz Link Zgłoś