illiterate 18.12.06, 16:47 Krotko o tym, co robic: praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,3784709.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukass29 Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 20:44 należy zawsze do pracy zakładać pas cnoty i klucz zostawiać w domu, a nie krótką wyzywającą sukienkę i później poywać wszystkich współpracowników do sądu o domniemane ustalenie ojcostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 22:25 Nalezy zawsze do pracy zakładać pas cnoty i klucz zostawiać w domu, a nie rozpinac rozporek przy byle okazji i później w zywe oczy lgac, ze sie nie molestowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
lukass29 Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 22:54 odpowiedziałem na twoje pytanie jak kobiety powinny postępować według mnie powinny wszystkie przychodzić do pracy w specjalnych mundurkach a nie w bluzce z dekoltem do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 22:56 odpowiedziałam na twoje pytanie jak mezczyzni powinni zachowywac sie według mnie powinny wszyscy przychodzić do pracy po to, zeby pracowac, a nie probowac wpychac lapy tam, gdzie ich nikt nie zapraszal Odpowiedz Link Zgłoś
lukass29 Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 22:59 ale my jesteśmy tak stworzeni musimy dotknąć pomacać itp a jakbyście się stosownie ubierały to może łapki by tam nie gmerały Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 23:12 Rozumiem, ze masz problem z opanowaniem chuci, ale to sie leczy. Tak na wszelki wypadek, gmeraczu o seksualnosci 14-tolatka: nieproszone macanie kobiet moze miec swoj final w sadzie, a nawet w wiezieniu. eot. Odpowiedz Link Zgłoś
dynamika Re: Molestowanie w pracy 23.12.06, 23:30 ok ...to zalecam kastracje skoro nie potrafisz nad soba zapanowac ...albo wez sobie urlop i poswiec troche czasu swojej raczce Odpowiedz Link Zgłoś
dynamika Re: Molestowanie w pracy 23.12.06, 23:32 super ze zaczyna sie mowic o molestowaniu otwarcie ...bo kilka lat temu molestowanie w pracy albo na uczelni bylo raczej tabuu Odpowiedz Link Zgłoś