Dodaj do ulubionych

Molestowanie w pracy

18.12.06, 16:47
Krotko o tym, co robic:
praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,3784709.html
Obserwuj wątek
    • lukass29 Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 20:44
      należy zawsze do pracy zakładać pas cnoty i klucz zostawiać w domu, a nie
      krótką wyzywającą sukienkę i później poywać wszystkich współpracowników do sądu
      o domniemane ustalenie ojcostwa.
      • illiterate Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 22:25
        Nalezy zawsze do pracy zakładać pas cnoty i klucz zostawiać w domu, a nie
        rozpinac rozporek przy byle okazji i później w zywe oczy lgac, ze sie nie
        molestowalo.
        • lukass29 Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 22:54
          odpowiedziałem na twoje pytanie jak kobiety powinny postępować według mnie
          powinny wszystkie przychodzić do pracy w specjalnych mundurkach a nie w bluzce
          z dekoltem do kolan
          • illiterate Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 22:56
            odpowiedziałam na twoje pytanie jak mezczyzni powinni zachowywac sie według
            mnie
            powinny wszyscy przychodzić do pracy po to, zeby pracowac, a nie probowac
            wpychac lapy tam, gdzie ich nikt nie zapraszal
            • lukass29 Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 22:59
              ale my jesteśmy tak stworzeni musimy dotknąć pomacać itp a jakbyście się
              stosownie ubierały to może łapki by tam nie gmerały
              • illiterate Re: Molestowanie w pracy 19.12.06, 23:12
                Rozumiem, ze masz problem z opanowaniem chuci, ale to sie leczy. Tak na wszelki
                wypadek, gmeraczu o seksualnosci 14-tolatka: nieproszone macanie kobiet moze
                miec swoj final w sadzie, a nawet w wiezieniu. eot.
              • dynamika Re: Molestowanie w pracy 23.12.06, 23:30
                ok ...to zalecam kastracje skoro nie potrafisz nad soba zapanowac ...albo wez sobie urlop i poswiec troche czasu swojej raczce
    • dynamika Re: Molestowanie w pracy 23.12.06, 23:32
      super ze zaczyna sie mowic o molestowaniu otwarcie ...bo kilka lat temu molestowanie w pracy albo na uczelni bylo raczej tabuu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka