six_a 28.11.08, 23:48 + ziobro osaczony:) tiny.pl/6gqv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easz Re: 90-lecie 29.11.08, 00:49 Te dwa filmiki, to są dziś jedyne materiały filmowe, które udało mi się obejrzeć. Pobieżnie tylko przejrzałam serwis, fakt, ale albo gapieję, albo trudno się dokopać?.. Słuchałam info z radia i uważam pomysł kostiumowy za świetny! Cóż, ja uczciłam w miarę możliwości, bardzo skromnie i w ogóle nie feministycznie - już od rana oznajmiłam koleżankom w pracy jaka dziś rocznica, no i... przeszłyśmy nad tym do porządku dziennego. A po południu skusiłam je i zamówiłyśmy pizzę. Zero związku jak mówiłam, ale przynajmniej odświętnie było, bo u nas to od wielkiego dzwonu:) Ale to, że to pizza toastowa, to myślę, że wzięły jednak za żart z mojej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
2_sara Re: 90-lecie 29.11.08, 12:38 Pomysł kostiumowy świetny,ale i pizza toastowa nie gorsza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: 90-lecie 29.11.08, 15:59 Coś takiego ... lesbijki przebrały się za kobiety ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: 90-lecie 29.11.08, 23:46 Bardzo podoba mi się, że w ogole tą akcją zainteresowały się media, bo jest to okazja do przypomnienia, że kobiet w polityce wciąż jest mało, a w codziennym życiu niejednokrotnie natrafiają na szklany sufit. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: 90-lecie 30.11.08, 09:18 No nie wiem. Akcja została tak pokazana, że wśród tzw elektoratu tylko ugruntuje przekonanie że to nieliczna banda wariatek. A swoją drogą , czym by trafić do przekonania ludowi naszemu? W moim grajdole i okolicach popularnośc zdobywają przekrętasy - ostatnio kolo nazywany przeze mnie prywatnie Bełkot - cham i kombinator bardzo zwyżkuje w sondażach. Cechą wyróżniającą go jest nadęcie i całkowity brak poczucia humoru tak charakterystyczny dla buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: 90-lecie 30.11.08, 18:35 kocia_noga napisała: > No nie wiem. Akcja została tak pokazana, że wśród tzw elektoratu > tylko ugruntuje przekonanie że to nieliczna banda wariatek. Trochę tak, ale to wina dziennikarzy, przecież nie tylko to mogli/było do pokazania? A czy w tv w ogóle coś było o rocznicy itd.? akurat w tym co oglądałam jakoś nic nie zauważyłam? Nawet sobie pomyślałam, że 8 marca to od rana do wieczora nadawali, a jak takie istotne wydarzenie, to nawet Superstacja sie deczko wypięła. No ale nie wiem na pewno... > A swoją drogą , czym by trafić do przekonania ludowi naszemu? Nie mam pojęcia - tym mniej, im więcej patrzę i widzę. Ale proszę mi tu nie dołować, na rzecz czarnowidztwa nie lobbować;) > W moim > grajdole i okolicach popularnośc zdobywają przekrętasy - ostatnio > kolo nazywany przeze mnie prywatnie Bełkot - cham i kombinator > bardzo zwyżkuje w sondażach. Cechą wyróżniającą go jest nadęcie i > całkowity brak poczucia humoru tak charakterystyczny dla buraka. Cóż, brak poczucia humoru to chyba najgorsze co może być, a zwłaszcza jeszcze jak się ten brak odnosi do własnej osoby delikwenta - "dobry" zadatek na psychopatę. Odpowiedz Link Zgłoś