marouder.eu 11.07.09, 23:04 ..na temat poznizszego artykulu: chronicle.com/free/v55/i40/40sommers.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijo81 Re: Ciekawym waszego zdania.. 11.07.09, 23:20 Typowe. Mamy to też w naszym kraju. Feministka=święta krowa. Wytkasz błąd = jesteś zwykłym seksistą. Polskie feministki również chcą ulokować Polskę na poziomie krajów trzeciego świata w kwestii walki z dyskryminacją. A jak się przedstawia cyferki że jest inaczej to agresywny atak. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nu, ale zeby zadna pani nie skomentowala? 11.07.09, 23:33 Zaru brakuje rewolucyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nu, ale zeby zadna pani nie skomentowala? 11.07.09, 23:39 Tez sie dziwie. Widocznie zajete sa cerowaniem skarpetek mezow. Za dnia feministka,ale wieczorem zwykla domowa kura.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tak. Tak! 11.07.09, 23:44 W innym watku chcialem zostac nianiem dofinansowywanym przez panstwo, to tez zadna nie odpowiedziala! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Tak. Tak! 11.07.09, 23:51 A ja bylem w szwecji jakis czas przedszkolanka! Ale te kobiety w miejscu pracy...niech pan nie pyta,panie M. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Tak. Tak! 11.07.09, 23:59 Jak bylem jeszcze studentem i jezdzilem w wakacje na jagody, to poznalem taka jedna ze skupu:) Tez mowila, ze ona w zasadzie jest przedszkolanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Tak. Tak! 12.07.09, 00:04 Bo przedszkola w Szwecji(i nie tylko)to domena kobiet,przewaznie samotnych i z wlasnymi szczeniakami targanymi za chabety do przedszkola. Dzieci tam przewaznie choruja na rozne alergie i sluchaja bajek astrid lindgren,zwlaszcza o zbuntowanej pippi langstrump. Ale same malo sie buntuja,bo je te baby trzymaja na krotkiej smyczy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie, bo wie pan.. 12.07.09, 00:17 ..czasem sie tak zastanawiam, czy ja tam jakiegos potomka nie mam?:/ Lata osiemdziesiate, czlowiek mlody, z prezerwatywami to roznie bywalo..no, bo jak by sie okazalo, ze dziecko jest obsranym Svedem, to nie wiem co bym zrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie, bo wie pan.. 12.07.09, 00:19 Moze byl obsranym Svedem,a dzisiaj jest finansowym guru? Ja bym sie zainteresowal sprawa i bogu dziekowal za dziurawa prezerwatywe.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Nie, bo wie pan.. 12.07.09, 00:21 To co, podwiedzac panie? Jezuu, ale one musza byc teraz brzydkie!! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie, bo wie pan.. 12.07.09, 00:25 Ale nie,dlaczego? Chyba ze byly brzydkie i wtedy. Szwedki co prawda rasa dosc niezrozumiala sa,ale takie 50-55 latki potrafia byc rownie seksi,co 30 latki w Polsce.;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Nie, bo wie pan.. 12.07.09, 00:32 Nie byly brzydkie..ale jak sie tu widzi w Krakowie te podstarzale skandynawki..no, to sie przejade. Podroz sentimientalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie, bo wie pan.. 12.07.09, 00:38 Absolutnie doradzam i zycze powodzenia. Kto wie,jak to sie moze dobrze skonczyc?;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Nie, bo wie pan.. 12.07.09, 00:42 No, nie wiem, czy pan mi dobrze zyczy?:/ Pan zna moj stosunek do Szwecji! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie, bo wie pan.. 12.07.09, 00:51 A pan zna moj. Mysle,ze nasz poglad na ten kraj jest zblizony,a moze i taki sam. Ale co to ma wspolnego z kobietami? I jeszcze synkiem, mozliwym finansista?;) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Ciekawym waszego zdania.. 12.07.09, 00:14 Szwecja i USA, USA i Szwecja :))) Napiszcie jeden z drugim jakis krytyczny material na poziomie akademickim dotyczacy polskiego feminizmu, nudziarze. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Obsrany Svedy i trnavy USA:) 12.07.09, 00:19 Zgadzam sie z toba bene:) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ciekawym waszego zdania.. 12.07.09, 00:23 Ja sie nie zgadzam,bo polskiego feminizmu nie ma. Sa jakies podrobki,ktore sie naczytaly moze, ale pewnie w urywkach, Betty Friedan, no i krzyczec i machac rekami. A to wszystko. I bardzo dobrze! A dlaczego musi byc akademicki poziom? One maja akademicki poziom?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Ciekawym waszego zdania.. 12.07.09, 23:42 No mają....przecież książki wydały :) Odpowiedz Link Zgłoś