anulkapat 16.10.09, 12:42 mam po kilka torbieli na piersiach,co pół roku mam robić usg,powiedzcie czy u Was też wystepują wycieki z piersi?u mnie to wygląda jak pokarm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa wwwwwwwwwwwwwww!!! 16.10.09, 12:55 absolutnie nie - nie mów, że lekarz ginekolog lekceważy taki wyciek PS wwwwwwwwwwwwwwwwwww piersiach! Odpowiedz Link Zgłoś
anulkapat Re: wwwwwwwwwwwwwww!!! 16.10.09, 13:20 lekarz ginekolog powiedział mi ,że tak się dzieje,zresztą to samo powiedział mi specjalista radiolog Odpowiedz Link Zgłoś
anulkapat Re: wwwwwwwwwwwwwww!!! 16.10.09, 14:07 tak,mam po kilka na każdej piesi już jakies 3-4lata i cały czas towarzyszą mi przy tym wycieki,ale tylko wtedy jak nacisne pierś.Nigdy o tym nie słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: wwwwwwwwwwwwwww!!! 16.10.09, 14:30 wyciek z piersi moze byc spowodowany kiepską prolaktyną lub nowotworem i jak widać - brodawczakiem www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/nowotwory/agodne-zmiany-piersi_34543.html dla ułatwienia - torbiele mam zdecydowanie dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
anulkapat Re: wwwwwwwwwwwwwww!!! 16.10.09, 14:44 brodawczaki występują u kobiet przed menopauzą,ja mam 30 lat i opinie nie jednego ,ale kilku lekarzy że są to torbiele,na necie też czytałam ,że przy torbielach zdarzają się wycieki z piersi,a zadając to pytania tutaj chciałam się dowiedzieć jak częste jest to w praktyce.A i prolaktynę mam w normie Odpowiedz Link Zgłoś