mischell 24.01.04, 13:38 mam pytania dotyczące tej choroby...jakie sa objawy, czy wogóle jakies sa ? i jak powstaje od czego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mischell Re: nadżerka... 24.01.04, 13:44 i jeszcze jedno czy nadżerka moze powstac po porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniowa Re: nadżerka... 24.01.04, 13:54 Chyba może powstać po porodzie. U mnie nadżerka objawiała się dużymi upławami.Yo nie boli,ale jest strasznie uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mischell Re: nadżerka... 24.01.04, 15:31 a czy to moze wskazywać ze mam nadżerke..?: urodziłam córeczke 3 mies. temu od tamtego czasu miałam juz jedna miesiączke, trwała ona 6 dni tyle co przed ciązą, jakies trzy tyg temu po współzyciu z chłopakiem zaczełam krwawic (czytałam ze jak ma sie nadzerke to po stosunku krwawi sie) i od tamtej pory cały czas krwawie, to juz 3 tyg. nigdy nie miałam tak długiego okresu, brałam tabletki antykoncepcyjne ale nigdy po nich nie krwawiłam, a jakie sa jeszcze objawy nadżerki..? Odpowiedz Link Zgłoś