hegobo 07.02.10, 17:52 jak skutecznie leczyć nerwicę oraz proszę o wyjaśnienie jak objawia się i co to jest za choroba kardiomiopatia roztrzeniowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: nerwica IP: *.jjs-isp.pl 07.02.10, 18:00 Samemu nie chce sie w google poczytac? Lepiej sie wyreczyc innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 18:09 Ja tez chyba mam nerwice i mase objawow z tym zwiazanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamulka Re: nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 18:15 pl.wikipedia.org/wiki/Kardiomiopatia_rozstrzeniowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: nerwica IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.10, 18:42 Zamiast isc do psychiatry i sie leczyc, pytacie tu na forum? No tak my leczymy na odlegosc, telepatia komputerowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fd Re: nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 19:17 dobrze wiedziec ze niekiedy na tym forum sa takie wredne baby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nerwica IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 19:20 dobra, nie ma sprawy, wyleczymy cie z tej nerwicy - teraz poprosimy dokładną opowieść o objawach i przyczynach (rachunek wyślemy po zakończeniu terapii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 19:47 i tak bys tego nie zrozumiala!!!a ty jak sie zaraz tez tak wkurzasz to tez poszukaj bo to moze byc poczatek nerwicy ale jeszcze o tym nie wiesz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: nerwica IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.10, 19:59 Nerwica to powazna choroba, wiec do psychiatry! Ja jestem architektem, prosze bardzo mam ci cos doradzic? Naprawde myslisz, ze bede wiarygodniejsza od lekarza? Zamiast doradzic kobiecie, aby sie leczyla, to wy jej bedziecie dawac rady, co robic, aby nie isc do lekarza. Samo przejdzie...zniknie jak sen jaki zloty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nerwica IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 20:04 logika szwankuje skoro bym tego nie zrozumiala, to czemu przychodzisz na forum? sama nie wpadniesz na pomysł, ze nerwice najlepiej leczy się u psychiatry lub psychologa? popijając przy tym melise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolil Re: nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 11:35 Przeczytałam tutaj te wasze komentarze. Jeden głupszy od drugiego. A założe się ,że wszyscy moi przedmówcy to katolicy z krwi i kości, pewnie w niedzielę do kościółka na mszę, a w tygodniu trochę pobluzgać na forum. Po pierwsze nerwicy nie wyleczysz u psychiatry,tylko cię z pieniędzy oskubie ,prędzej u psychologa ,ale nawet to bym ci odradzała.Wszystko zależy od tego jakie masz objawy i jak bardzo nasilone. Odpowiedz Link Zgłoś