Dodaj do ulubionych

Wstydliwe pytanie

18.02.04, 14:24
Cześc!!! Mam pytanie które nie daje Mi spokoju. Spotykam sie ze wspaniałym
chłopakiem tylko jest jeden problem kochając sie z nim nigdy do tej pory nie
osiągnęłam orgazmu(współżyjemy od roku).Nie wiem czy to jest moja wina czy
tez jego ( jego członek w trakcie wzwodu ma 14 cm. Prosze o odpowiedź!!!!

Obserwuj wątek
    • an_ni Re: Wstydliwe pytanie 18.02.04, 14:53
      rany! zmierzylas mu centymetrem??
      nie od razu a i w ogole rzadko kobieta osiaga orgazm pochwowy a szczegolnie
      przy malym czlonku
      zacznij od orgazmu lechtaczkowego
      zreszta to nawet przyjemniejsze ...
      • pep5 Re: Wstydliwe pytanie 19.02.04, 14:42
        an_ni napisała:

> rany! zmierzylas mu centymetrem??
        > nie od razu a i w ogole rzadko kobieta osiaga orgazm pochwowy a szczegolnie
        > przy malym czlonku
        > zacznij od orgazmu lechtaczkowego
        > zreszta to nawet przyjemniejsze ...
        Przyjemniejsze? Nie sądzę......
        • lilith76 Re: Wstydliwe pytanie 19.02.04, 15:22
          zaraz rozpęta się dyskusja o wyższości orgazmu pochwowego nad łechtaczkowym, a
          tłumy panienek będą biegać po lekarza, żeby im "coś z tym zrobić". czy to
          ważne, który - byle było przyjemne, niefrustrujące i więziotwórcze.
    • monia272 Re:Wstydliwe pytanie-do Pani doktor i forumowiczek 19.02.04, 09:12
      Naprawde prosze o poważne odpowiedzi. Jest to dla Mnie bardzo ważne!!!!!
    • lilith76 Re: Wstydliwe pytanie 19.02.04, 09:48
      an_ni ma rację, długość nie ma tu nic do rzeczy, wiele kobiet długi czas czeka
      na orgazm, a cała masa ma tylko orgazm łechtaczkowy i wcale nie rozpaczają. po
      roku kontaktów seksualnych może jeszcze tak być. nie zamartwiaj się. są
      kobiety, które autentyczną satysfakcję zaczynają odczuwać w
      bardziej "dojrzałym" wieku, po trzydziestce (flagowym przykładem jest Michalina
      Wisłocka, autorka "Sztuki Kochania"). najlepsze przed tobą!
      • venus22 Re: Wstydliwe pytanie 19.02.04, 19:16
        wazna jest technika, pieszczoty.
        Oboje powinnscie poznac swoje strefy erogenne (miejsca gdzie dotyk sprawia wam
        najwieksza przyjemnosc).
        Nie od razu powinniscie miec stosunek, albo dotykac genitaliow.
        Mezczyzna tak bardzo tego nie potrzebuje jak kobieta.
        U kobiety podniecenie narasta o wiele wolniej niz u mezczyzny, wiec z reguly
        mezczyzna jest "gotowy" jak kobieta jeszcze nie - to tez moze byc przyczyna
        braku orgazmow. On konczy, ty jeszcze nie osiagnelas maximum podniecenia.
        Czy orgazm jest letchaczkowy, czy pochwowy to nie ma znaczenia - tzn dobrze
        miec w ogole, a jak sie juz dobrze pozna swoje cialo i swoje potrzeby to wtedy
        mozna isc dalej.
        Dobrze jest wyprobowac pozycje ktora najlepiej ci odpowiada.
        Nie jest tez powiedziane ze oragzm pochwowy osiaga sie przewaznie w ieku
        dojrzalym- technika, technika, technika.

Najwazniejsze to sie nie wstydzic powiedziec partnerowi co powinien robic i jak
        aby ci sprawialo przyjemnosc.

i tu pytanie do siebie samej- czy na tyle czujesz sie zadowolona i ufasz
        swojemu partnerowi aby nad tym zwiazkiem popracowac.
        Venus
        • zagussia Re: Wstydliwe pytanie 20.02.04, 08:00
          mozesz miec tyłozgieta amcicer, albo wygieta w któryms kierunku tak ze partner
          nie ma mozliwosci "dotykania" najoprzyjemniejszych miejsc...z tego co sie
          dowiedziałam wiekszosc dzisiejszych tyłozgiec jest nabytych i mozna to łatwo
          wyleczyc..a wtedy jest BOMBOWOsmile))
          • an_ni Re: Wstydliwe pytanie 20.02.04, 09:42
            co ty bredzisz , co ma z tym wspolnego macica, przez macice nie czuje sie
            przyjemnosci !
            • zagussia Re: Wstydliwe pytanie 20.02.04, 10:12
              czuje sie czuje, na szyjce...->tej czesci macicy która jest na koncu pochwy
              (jesli macica jest tyłozgieta ta czesc jest w trudno dosteonym miejsci)..nie
              chcesz to nie wierzwink))nie wiesz co traciszsmile
              • an_ni Re: Wstydliwe pytanie 20.02.04, 15:47
                aaaa szyjka to co innego niz macica
                ale ty to jestes chyba masochistka skoro tak gleboko na macicy lubisz czuc
                a seks to nie dosieganie macicy !
                • venus22 Re: Wstydliwe pytanie 20.02.04, 20:20
                  Niekoniecznie,
                  Jest cos takiego jak G-spot, czyli bardzo czule miejsce u kobiety najlatwiej
                  dostepne prze wlasnie takie pozycje o jakich mowi Zagussia.
                  A wiec ma racje.

Podaje tutaj link, po angielsku ale z rysunkiem gdzie podane jest miejsce G-
                  SPOT. troche dajcie na dol.

www.minou.com/aboutsex/gspot.htm
                  Venus
                  • zagussia Re: Wstydliwe pytanie 20.02.04, 20:28
                    dziekuje za poparcie- poza tym jak sie odpoowiednio ułozysz to macica- wraz z
                    szyjka idzie na dół i jest bardzo płytjko- po to jak sie idzie do lekarza do
                    karza sie opuszczać na łózku ginekologicznym zeby było widac szyjke i w tym
                    rzecz- przynajmniej ja to tak zrozumiałamsmilei wierze w to- poczułam na własnej
                    skkórze- smile))
                • zagussia Re: Wstydliwe pytanie 20.02.04, 20:25
                  nasmiewaj sie prosze bardzo- chyba zazdroscisz co ?smile
                  ja czuje sie swuietnie- zreszta sie czułąm, a od kiedy lekarz mi powiedział w
                  czym rzecz i mnie podleczył- o czym pisałam wyzej jest jeszcze wspanialejsmile))-
                  moze to wlasnie chodzi o to o czym napisano niżej..nie wiem0- mnie mówił o
                  szyjce- i wbrew pozorom ona wcale nie jest daleko- dlatego długosc członka nie
                  ma znaczenia!!!!
                • zagussia Re: Wstydliwe pytanie!!! 20.02.04, 20:25
                  nasmiewaj sie prosze bardzo- chyba zazdroscisz co ?smile
                  ja czuje sie swuietnie- zreszta sie czułąm, a od kiedy lekarz mi powiedział w
                  czym rzecz i mnie podleczył- o czym pisałam wyzej jest jeszcze wspanialejsmile))-
                  moze to wlasnie chodzi o to o czym napisano niżej..nie wiem0- mnie mówił o
                  szyjce- i wbrew pozorom ona wcale nie jest daleko- dlatego długosc członka nie
                  ma znaczenia!!!!
                  • venus22 Re: Wstydliwe pytanie!!! 21.02.04, 00:50
                    A jeszcze dodam ze w tym artykule pisze aby partner draznil jednoczesnie
                    lechtaczke i ten G-spot - o lalalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                    Venus
    • miranda8 Re: Wstydliwe pytanie 27.02.04, 13:22
      a moze to nie ten facet? tez jestem teraz z facetem i seks nie jest dla mnie
      czymś super bo nie czerpie z tego żadnej przyjemności. Próbowałam wszystkiego
      co proponuja cudne poradniki (pozycje, pieszczoty, miejsca) no i nic. Seks
      staje się jakby mało atrakcyjny. Ale w międzyczasie spotykałam się z innym
      facetem i wystarczył jeden jego dotyk by stanęły mi wszystkie włosy na ciele,
      nie mówiąc o orgaźmie i to za każdym razem to samo. Nie wiem od czego to
      zależy, bo chociaz seks z nim był wspaniały to wszytsko inne sie nie układało i
      musiało sie skończyć- nawet mnie nie pociagał fizycznie z samego wyglądu. Teraz
      sama się zastanawiam czy obecny facet jest właściwy i czy sex jest tak naprawdę
      najważniejszy w związku.
    • miranda8 Re: Wstydliwe pytanie 27.02.04, 13:25
      a co do wielkości i macicy to ma to bardzo dużo wspólnego z udanym seksem. Im
      większy penis tym większy ból jeśli kobieta ma tyłozgiecie macicy - w
      większości pozycji. Niestety wiem to z doświadczenia mojego i koleżanek.
      Dlatego wole facetów z mniejszym przyrodzeniem.
      • pia.ed Re: Wstydliwe pytanie 28.02.04, 13:22
        Czternascie centymetrow to przecietna w Polsce, wiec rozmiar nie ma nic do
        rzeczy, szczegolnie jesli jest normalny tez w obwodzie.
        Pozycja w jakiej sie kochacie jest bardzo wazna, powinna stymulowac twoja
        lechtaczke. Jesli nie stymuluje, to stymuluj sama!
        Ja do pelnego zadowolenia doszlam dopiero daleko po trzydziestce, wiec nie
        martw sie...
        A to co ktos napisal, ze na jednego mezczyzne reaguje sie spontanicznie i
        bardzo mocno, a na drugiego niemal wcale, mimo ze robi wszystko "zgodnie z
        przepisami", to jest PRAWDA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka