iwa149 15.04.10, 16:30 Mam na szyi z prawej strony wyczuwalną taką ruchomą fasolkę. Byłam nawet na usg ale nawet w wyniku usg ten węzeł nie został opisany. Jest niepowiększony. Czy ktoś z Was ma takie wyczuwalne, małe fasolki na szyi???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-1983 Re: Węzły chłonne 15.04.10, 17:48 Ja mam byłam z tym nawet u onkologa, który uspokaja i zdziwiony jak ja to wyczułam. Zrobiłam USG lekarz tez nic nie widział. Zrobiłam jeszcze badania krwi i OB wyszło ok. Dałam sobie spokój chociaż czasami przychodzą głupie myśli. Węzły chłonne jak są do 1 cm ponoć są ok... ruchome miękkie. Co innego jakby szybko rosły lub były jeszcze inne objawy słowa onkologa. W maju będzie rok jak sobie tą kulkę wyczułam. Odpowiedz Link Zgłoś
ammazuko_powrot Re: Węzły chłonne 15.04.10, 20:48 Nie masz problemów z zębami, alergią, nie jesteś przeziębiona? Bo to może być przyczyną takich fasolek... Resztę ważnych informacji na temat węzłów napisała moja poprzedniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Węzły chłonne IP: *.tktelekom.pl 16.04.10, 15:52 Ja mam wyczuwalne węzły chłonne. Byłam u laryngologa i przy okazji zapytałam o nie. P. doktor powiedziała, że węzły wyczuwalne a powiększone, to jest różnica, więc spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś