Dodaj do ulubionych

Ciąża mimo spadku temperatury

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 09:54
Czy to możliwe że mogę być w ciąży, jeśli nastąpił spadek
temperatury? Proszę o pomoc. Obecnie jestem w 8dc, był spadek temp.
dzień przed @, ale @ była skąpa i krótka, boli mnie brzuch,
właściwie jajniki i strasznie kręgosłup (na środku, bardzo nisko,
tuż nad pośladkami), jestem wciąż senna, bolą mnie piersi, ale
słabiej niż przed @, czy to może być ciąża?
Obserwuj wątek
    • Gość: baska Re: Ciąża mimo spadku temperatury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 09:55
      Testom nie wierzę.
      • aaaniula Re: Ciąża mimo spadku temperatury 26.04.10, 11:21
        lekarzowi też nie wierzysz?? To mam pomysł. Poczekaj 9 miesięcy to się przekonasz.
        • Gość: baska Re: Ciąża mimo spadku temperatury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:24
          Zabawne, dzięki, nigdy bym na to nie wpadła, że też mogę pójść do
          lekarza. Pytam czy to możliwe, czy mimo spadku temperatury jest
          możliwa ciąża?
          • Gość: rozana Re: Ciąża mimo spadku temperatury IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 13:43
            Zrób z krwi test Bhcg, da ci 100% pewność, kosztuje ok 15zł, a wynik w
            zależności od labu jest tego samego dnia.
            • Gość: baska Re: Ciąża mimo spadku temperatury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:45
              A czy ktoś tak miał, że była ciąża mimo spadku temperatuty? Zrobię
              betę, ale tylko chciałabym wiedzieć, czy takie coś jest możliwe?
              • Gość: gosc Re: Ciąża mimo spadku temperatury IP: *.e-pila.pl 26.04.10, 14:02
                mialam tak, w sensie moja temperatura wogole nie zwiekszyla sie w ciazy ani na
                samym jej pocztaku - wciaz jest to 35.9-36
                • Gość: baska Re: Ciąża mimo spadku temperatury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:08
                  Może udało mi się smile)) Moje największe marzenie by się spełniło.
                  Ale niestety u mnie temperatura wyraźnie spadła o jakieś 0,2 - 0,3
                  stopnia sad
                  • Gość: rozana Re: Ciąża mimo spadku temperatury IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 15:11
                    Na początku ciąży temperatura nie może opadać, rośnie i utrzymuje się na stałym wyższym poziomie. Chyba, że masz coś nie tak z hormonami, więc idź na betę i w razie pozytywnego wyniku lekarz powinien ci coś przepisać na podtrzymanie.
                    • Gość: baska Re: Ciąża mimo spadku temperatury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 07:34
                      Ok, dziękuję bardzo. Mam nadzieję, że wszystko jest ok. Pozdrawiam :-
                      )
    • alicja_ala Re: Ciąża mimo spadku temperatury 27.04.10, 15:18
      watpie,ze jestes w ciazy
      • Gość: baska Re: Ciąża mimo spadku temperatury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 07:41
        Ja tez wątpię, a newet jestem pewna że nie. Ciekawiło mnie jednak,
        czy możliwa jest ciąża mimo spadku temp. Po powyższych poradach
        sądzę, że jednak znikome jest prawdopodobieństwo zaciążenia w
        przypadku takim jak mój. Dziękuję wszystkim za porady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka