Gość: dorota IP: *.centrala.kbsa / 10.3.30.* 12.09.03, 15:50 Chcę pojechać do Dahab. Czy ktoś może polecić mi jakiś wyjazd. Zorganizowałabym to sobie sama, ale chyba wyjdzie drożej niż package tour. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: debo1 Re: Dahab IP: 213.17.165.* 13.09.03, 14:13 Tylko nie tam, dziura nad dziury.Chyba że nurkujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dahabowiec Re: Dahab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 20:38 Dahab to oaza spokoju i piękna w Egipcie. Cisza, brak upierdliwych turystów i jeszcze bardziej matrętnych kramiarzy. Do Dahab jeżdzą podróżnicy i nurkowie a nie - jak mój przedmówca - buraki-wałki, czyli turyści pieprzeni, co tylko o piwie marzą, pławią się w basenie zawalonym niezadowolonymi rodakami, drącymi się dzieciakami, pokłóconymi małżeństwami, dusigroszami, kompletnymi ignorantami, tymi co przed szefem chcą się popisać, że byli w Egipcie i dupią jak czerwone świnie w najbardziej chujowych hotelach Hurghady i Szarmu (bo last kurwa minute!!!) za 300 dolarów. Udręka! Dahab jest od tego wolne. Można robić wszystko kontraturystycznie i potem ci, co mówią, że Dahab to "dziura" pozostają wspomnieniem, jako dziura w ewolucji. Dahab rulez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moleg Re: Dahab IP: 213.17.165.* 14.09.03, 15:45 Zwykły śmieć i nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Dahab IP: *.gorzow.mm.pl 14.09.03, 12:07 Chłop wzmacnia się wulgaryzmami, nadrabia miną, udaje twardziela i ma małego...hmm wróbelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Dahab IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 22:33 Cześć Polecam gorąco Dahab. Argunemty mam te same co kolega powyżej, tylko z natury staram sie nie być wulgarna. Oczywiście, że możesz sobie sma zorganizować wyjazd. Wystarczy kupić samalot do szarmy a później na lotnisku bierzesz taksi do dahab. Jednak nie wyjdzie Ci dużo taniej, bo sam samolot kosztuje około 1100 PLN. ceny hoteli 20-35 $ za dwójkę. Na miejscu dużo hoteli w mieście. Najlepiej skontaktować sie z którymś z hoteli i poprosić o transport z lotniska, to nawet taniej wyjdzie. Albo wykupic w biurze przelot z transferem. Jeżeli nurkujesz to zerknij na www.planetdivers.com Są tam informacje o dahab przydatne nie tylko dla nurków. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Dahab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:43 aha, zapomniałam dodać jaki wyjazd ew. Ci polceić. Ja byłam z Alfastarem w hotelu Lea reine. Ok. Polecalabym też New Shinx. a oradzam Hilton i Helnan a le to z tego względu, ze sa daleko od centrum, na odludziu i do osiedla trzeba caly czas dojeżdżać taksi. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś