marszaleczek 17.05.10, 17:42 dieta z octem jabłkowym - czy ktos stosował? bo nie wiem w jakich ilościach sie go pije?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kobieta Re: dieta z octem jabłkowym IP: *.lodz.mm.pl 18.05.10, 23:30 Nie wiem, ale podobno odchudza. Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: dieta z octem jabłkowym 19.05.10, 07:09 Stosowałam w tabletkach Cidrex. Rewelacja. Do picia trzy razy dziennie- dwie łyżki octu na pół szklanki wody- na czczo, przed obiadem i przed snem- nie byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: dieta z octem jabłkowym 20.05.10, 15:37 sam smak tego octu to jest coś obrzydliwego... naprawdę, lepiej zdecydować się na racjonalną dietę, ograniczyć proste węglowodany, nie przejadać się przed snem. zobaczysz, waga od razu ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
josoy Re: dieta z octem jabłkowym 21.05.10, 13:04 Nie wprowadzajcie żadnych diet opartych na occie - bardzo szybko wpłukują wapn z organizmu i łatwo można się nabawić osłabienia kości i takich tam jak osteoporoza. Lepiej logicznie zacząć uprawiać, sport, chodzić na zabiegi typu masaże, ruszać się i dbać o skórę żeby żadne rozstępy nie zostały, ale nie ocet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiechu warte Re: dieta z octem jabłkowym IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 23.05.10, 22:34 wiecie co baby ,lepiej sie nie wyglupiajcie -jedzcie mniej slodyczy,kielbasek,szyneczek i innych swinek ,zlikwidowac picie swinstwa jak coca i inne slodkie lemoniadki ,raz dziennie wypic szklanke wody z 2 lyzkami winnego octu --tak mi powiedzial moj domowy francuski lekarz --oprocz tego niech kazda nie rozstaje sie ze swoja butelka niegazowanej wody i pije kiedy chce, Odpowiedz Link Zgłoś