agakukla 24.03.04, 16:16 Mam oytanie czy wiecie do którego miesiąca będąc w ciąży można mieć okres? czy to normalne czy coś nie tak? Dziąkuję z gółry za wszystkie wskazówki.aga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagat100 Re: OKRES W CIĄŻY? 24.03.04, 16:21 Napewno jestes w ciazy?? mogla to byc ciaza biochemiczna , zrob jeszcze raz test ciazowy,jesli jestes w ciazy i masz krwawienie lub plamienie lub sluz rozowy to najlepiej od razu idz do lekarza z usg albo szpitala. Nie powinno byc w ciazy zadnego krwawienia, zdaza sie ze jest bierze sie odpowiednie tabletki ale to musi zbadac lekarz. Powodzenia i szczesliwego donoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: OKRES W CIĄŻY? 24.03.04, 16:34 znam osobiście cztery żywe i zdrowe efekty ciąż z krwawieniem do czwartego miesiąca włącznie (i dwa bobaski z jednomiesięcznego krwawienia). to dorosłe osoby i na ten temat z ich matkami nie rozmawiałam nigdy, dlatego nie wiem jakie były to krwawienia (czy długie, obfite, bolesne). jest to możliwe, ale raczej baaaardzo rzadkie. sądzę, że pomimo krwawienia, w którymś momencie kobieta zaczyna odczuwać jakieś dolegliwości tego stanu i szybko może się zorientować. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: OKRES W CIĄŻY? 24.03.04, 16:43 Pani Doktor niedawno pisała na ten temat i powiedziała, że miesiączka może się pojawić. jednak ja dla tzw. świętego spokoju poszłabym do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś