aneta7791 20.10.10, 10:40 Mam pytanie do pań,które miały zamrażanie nadżerki.Czy ten zabieg jest bolesny?Jak długo dochodzi się do siebie.Obecnie chodze na fitnnes i nie wiem czy będę musiała zrezygnować z ćwiczeń.Zapomniałam się spytać gin.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Zamrazanie nadżerki IP: 194.42.116.* 20.10.10, 10:59 Witam, zabieg nie jest bolesny, raczej to nieprzyjemne odczucie. Po zabiegu miałam lekkie upławy no i szlaban na seks do ok. dwóch tygodni. Poza tym normalna aktywność; myślę, że na fitness może spokojnie pomykać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Zamrazanie nadżerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 12:40 A ja nie byłabym taka pewna, jeżeli chodzi o fitness, chodź pewnie to sprawa indywidualna ale ja np miałam straszne upławy przez prawie 3 tygodnie, były tak obfite że 1 podpaska nie starczała. Czułam się tak jakbym nie trzymała moczu. Sam zabieg nie jest bolesny, natomiast godzinę po, miałam dość silne bóle brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancho Re: Zamrazanie nadżerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 10:51 Ja miałam zamrażanie dokładnie 18.10. W czasie zabegu miałam wrażenie, że brzuch boli mnie jak w czasie bolesnej miesiączki. W niektorych momentach nic nie czułam. 5 minut po zabiegu dostałam potężnego skurcza macicy - mocniejszego niż przy porodzie (WIEM JAK TO JEST, BO JUŻ RODZIŁAM). I było mi strasznie nie dobrze - chciało mi się wymiotować, miałam wrażenie że zaraz zemdleję, cięzko mi się oddychało. Być może za bardzo się zestresowałam... 2 godz po zabiegu bylo juz ok. Upławy w moim wypadku to taka mokra wydzielina, ktora moze sie utrzymywac do ok 7 dni. To nic strasznego w porownaniu do samego zabiegu Odpowiedz Link Zgłoś