pularda 06.04.04, 18:46 Lekarz po raz pierwszy przepisal mi tabletki dopochwowe. Dziewczynki, wytlumaczcie mi technike ich wkladania. Przypuszczam, ze tak jak tampon. Ale czy rowniez tak gleboko. POmocy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta0 Re: tabletki dopochwowe 06.04.04, 19:09 Baaaaardzo głęboko, im głębiej tym lepiej działają. Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: tabletki dopochwowe 06.04.04, 19:15 dokladnie barrrdzo gleboko w niektorych opakowaniach sa specjalne patyczki do popychania. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: tabletki dopochwowe 06.04.04, 19:25 Ja dostałam takie tabletki, wydawały mi się strasznie duże W aplikowaniu pomagał mi chłopak ;P Potem już sama. Wkładam na całą długosć palca, niestety czasem po nocy mam na bieliżnie białe plaamy, ale łatwo je sprać. Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: tabletki dopochwowe 06.04.04, 22:50 Masz szczęście, ja mam własnie globulki jaskrawo żółte, niespieralne. To jest dopiero radość... Pozdrawiam. H. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: tabletki dopochwowe 06.04.04, 20:31 Tak baaardzo głęboko a te plamy na bieliźnie to efekt działania tabletek ja uzywałam wkładek na noc żeby mieć lepszy komfort papap Odpowiedz Link Zgłoś
pularda Re: tabletki dopochwowe 07.04.04, 09:40 DZiekuje Wam Kochana. DZisiaj wieczorem przystepuje do dziela. PA,pa. Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: tabletki dopochwowe 07.04.04, 09:44 Jeśli chodzi o twarde globulki to ja zwykle mam problem rano. W nocy nic się ze mnie nie wylewa, dopiero kiedy jestem w pozycji pionowej, czyli od rana muszę zabezpieczać się wkładką higieniczną. Zauważyłam ostatnio, że im głębiej uda mi się tabletkę włożyć tym mniej potem jest wydzieliny. Odpowiedz Link Zgłoś