Dodaj do ulubionych

5 kilogramów mniej

10.12.10, 10:33
Do tych zaleceń jak się odchudzić polecam poprzez moją stronę: www.cukrzycaseniora.szablon.pl darmowy program komputerowy "Kalkulator dietetyczny",przy pomocy którego będziesz mogła/mógł obliczyć wszystkie wskażniki spożytego
posiłku.
Obserwuj wątek
    • Gość: sdfa Re: 5 kilogramów mniej IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 10:51
      Nie wiem jak ten smażony bób ze śmietaną ma się mieć do odchudzania smile Schudłem 30 kg bez czytania poradników, pisania blogów itd. Co zrobić, żeby schudnąć, wie każde z nas. Problem jest jeden: wytrwałość.
    • Gość: moi 5 kilogramów mniej IP: *.wroclaw.vectranet.pl 10.12.10, 10:57
      "nie wielka" i "nie dzielna" pisze się razem!
    • Gość: r produkty light IP: *.net-serwis.pl 10.12.10, 11:30
      Chyba głupszej rady niż jedzenie produktów light się nie da wymyślić.
      Są pełne konserwantów, najczęściej mocno przetworzone.
      A skoro mają połowę kalorii to można zjeść dwa razy tyle ....

Pozdr
      r.
      • Gość: wwlla Re: produkty light IP: 212.160.148.* 10.12.10, 11:59
        dokladnie

produkty light to sciema marketingowa
        bomba chemiczna i genialan pulapka dietetyczna
        lepiej zjesc pelnotlustego serka pol porcji - niz pelna serka light

glupia glupia rada uncertain
    • Gość: Rumburak Re: 5 kilogramów mniej IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 11:37
      Znam jedną skuteczna metodę. Nie obżerać się! Tylko jeść.
    • Gość: jolka 5 kilogramów mniej IP: 195.117.216.* 10.12.10, 11:59
      Najskuteczniejsza dieta, to jedzenie 5 razy dziennie małych porcji, co około 3 godziny, ilość kilokalorii na cały dzień ok. 1500 (kobieta).
      Chudnie się ok. 1 - 1,5 kg na tydzień, każdy chudnie (chyba że na coś chory), trzeba odstawić biały cukier i produkty dodatkowo słodzone, nigdy nie jeść między posiłkami, ani nie pić między posiłkami kalorycznych napojów (mleko, sok), miedzy posiłkami tylko woda.
      Do prawie każdego posiłku jakiś owoc albo warzywo.
      • Gość: jolka Re: 5 kilogramów mniej IP: 195.117.216.* 10.12.10, 12:04
        Gość portalu: jolka napisał(a):

>odstawić biały cukier i produkty dodatkowo słodzone,

Chociaż ja jadłam raz dziennie jogurt owocowy słodzony i i tak chudłam, to była w ogóle pierwsza dieta na której schudłam, po latach katowania się niejedzeniem.
    • dzioucha_z_lasu Re: 5 kilogramów mniej 10.12.10, 12:27
      Serio prawie każda matka dojada to co dziecko zostawiło????
    • Gość: Komi Błędy merytoryczne i gramatyczne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 12:28
      Doczytałam jedynie do produktów typu "light" i dałam sobie spokój. "Light" nie znaczy zdrowy, wystarczy poczytać etykiety i tabelki kaloryczności na tychże produktach, porównać z nielightowymi produktami i wnioski są oczywiste.

Poza tym, tak wiele błędów gramatycznych zniechęca do czytania. Litości!

• Gość: Kinga 5 kilogramów mniej IP: *.sgh.waw.pl 10.12.10, 14:38
      jak można puścić tekst z tyloma błędami? błagam... "niedojadaj"?! "nie wielki"?! "na prawdę"?! temat ciekawy, ale przykro czytać...
    • Gość: Ekhm proponuję autorowi zapoznanie się ze słownikiem IP: *.connecta.pl 10.12.10, 15:52
      "Niewielki" pisze się łącznie, a nie oddzielnie. ;>
    • jagger2009 5 kilogramów mniej 10.12.10, 16:38
      A JA WLASNIE CHCIALABYM PRZYTYC 5 KG, DLACZEGO NIE MA NIC O PRZYTYCIU TYLKO O SCHUDNIECIU, PRZECIEZ NIE WSZYSCY TO OTYCTE WORKI TLUSZCZU SA CHUDZI CO JEDZA I PRZYTYC NIE MOGA NO WIEC??????????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka