Dodaj do ulubionych

niskie cisnienie- gutron

14.12.10, 12:35
czy, ktoras z was brala moze gutron albo inne leki na podniesienie cisnienia. w necie nie moge znalezc snosownych opini. tzn znalazlam jedna i mnie zmartwila bo babka pisze, ze ciegle musial zwiekszac dawke
Obserwuj wątek
    • deodyma Re: niskie cisnienie- gutron 14.12.10, 12:51
      a jakie masz cisnienie?
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: niskie cisnienie- gutron 14.12.10, 13:37
        niskie big_grin
        • nowel1 Re: niskie cisnienie- gutron 14.12.10, 15:20
          Pytanie pomocnicze: ile dla Ciebie znaczy "niskie"; w mm Hg.
        • deodyma Re: niskie cisnienie- gutron 14.12.10, 17:01
          ze niskie, to nic mi nie mowi.
          sama jestem niskocisnieniowcem, lekow nie biore, czuje sie bardzo dobrze.
          • japanunieprzerywalempanieposle Re: niskie cisnienie- gutron 14.12.10, 17:09
            90/50 mam wrazenie,ze od tego wlasnie puchna mi nogi, ze krew poprostu w nich zalega
            • Gość: mamucik Re: niskie cisnienie- gutron IP: *.centertel.pl 25.01.11, 22:11
              JA brałam gutron i dobrze sie po nim czułam .Nie miałam zwiekszonej dawki po dluzszym stosowaniu.Moje cisnienie wynosilo czasami 73/40 i przy tak niskim cisnieniu poprostu robilam plask na ziemie i film mi sie urywal.Fakt jest faktem ze za nim lekarze doszli co mi jest minely dwa lata no i " tysiace badan " przeprowadzonych.Mnie ten lek pomogl ,narazie lekarz kazal odstawic bo dosc dlugo go bralam .
    • Gość: LuriTuri Re: niskie cisnienie- gutron IP: *.ap.siedlce.pl 26.01.11, 19:33
      Też miewam 90/50. Nie przyszłoby mi do głowy, żeby truć się lekami. Naturalnie i doraźnie ciśnienie można trochę podnieść aktywnością fizyczną. Albo polubić - "ten typ tak ma". Jeśli puchną ci nogi, to już może być poważniejsza sprawa i chyba lepiej zbadać się kardiologicznie niż łykać byle co. A może za mało pijesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka