ogrusia 15.04.04, 17:27 Powiedzcie mi prosze jakie sa objawy nadzerki i jak sie ja leczy... bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konopielka80 Re: Nadzerka - objawy 15.04.04, 20:28 Zamiast zasmiecać postami forum wpisz sobie a wyszukiwarkę "nadżerka" i poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Nadzerka - objawy 16.04.04, 09:27 ja dowiedziałam się o nadżerce w czasie wizyty u ginekologa - nie miałam żadnych objawów, może dlatego, że była mała. najlepszym wyjściem są wizyty u ginekologa raz w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ania219 Re: Nadzerka - objawy 16.04.04, 13:19 Robi się wypalankę, ale najlepiej zimą lub jesienią, stosyje się też specialnę żele około 90zł. , które nakłada ginekolog, żele stosuje się od 2-3 razy.Aha nadżerke najlepiej leczyć po urodzeniu dziecka. Pozdrawiam i życze dużo zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwii_br Re: Nadzerka - objawy 16.04.04, 13:37 Ja także nie miałam żadnych objawow dowiedziałam się na wizycie u gin.Nadżerkę miałam w lutym wymrażana , trwało to 10 min i było zupełnie ale to zupełnie bezbolesne, teraz jest wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.p6 Re: Nadzerka - objawy 16.04.04, 23:02 ja również nie miałam żadnych objawów, dowiedziałam się podczas wizyty u ginekologa. 3 zabiegi polegały na smarowaniu jakimś preparatem, dla mnie nie było to miłe, odczuwałam dolegliwości jak przy silnych bólach miesiączkowych. Teraz się zastanawiam czy ten zabieg był dla mnie bezpieczny bo jeszcze nie rodziłam? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Nadzerka - objawy 17.04.04, 10:19 miałaś leczoną nadżerkę metodą chemiczną - Solcogynem (poszukaj w wyszukiwarce, niedawno był o tym długi wątek). miałam taki sam zabieg i takie same odczucia. dla kobiet, które jeszcze nie rodziły jest to całkowicie bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś