marghot 20.04.04, 16:20 czy znacię tą panią? zamierzam wybrać się do Certusa i nie wiem czy do niej, czy do dr Kosmowskiej będę wdzięczna za pomoc i rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluey Re: Dr Cytlak, Poznań 20.04.04, 16:23 Ja wlasnie chodze do dr Marzeny Cytlak Calkiem mila i kompetentna pani. Nie przypisuje na sile pigulek, nie wciska na sile metod naturalnych, stara sie dobrac metode do pacjentki. Ogolnie jako ginekologa polecam! Niestety nie wiem jaka jest w prowadzeniu ciazy, bo sama nigdy nie bylam i nie planuje Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bluey Re: Dr Cytlak, Poznań 20.04.04, 16:26 Aha, zapomnialam dodac, ze za wizyte z badaniem place 50zl, gdy jest dodatkowo robiona cytologia lub usg cena rosnie (niestety nie pamietam do ilu zl). Gdy nie ma badania (np. gdy szlam tylko po recepte na pigulki i cos sie spytac) wizyta jest darmowa. W kazdym razie tak bylo jeszcze kilka m-cy temu A tak w ogole w przyszlym tygodniu tez sie do niej wybieram Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Dr Cytlak, Poznań 20.04.04, 16:28 ja jeszcze chwilowo mogę korzystać z usług certus - firma płaci, więc cena nie jest w tej chwili tak istotna. ale dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Dr Cytlak, Poznań 20.04.04, 16:27 nie chodzi mi o ciążę, a jedynie o opiekę medyczna - badania okresowe, rozmowa nt. dot. antykoncepcji i zdrowia kobiety. byłam u Kosmowskiej i troszkę się zraziłam, bo namawiała mnie usilnie na ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
bluey Re: Dr Cytlak, Poznań 20.04.04, 16:33 Dr Cytlak raczej na ciaze nie namawia W kazdym razie jak jej powiedzialam, ze w ciagu najblizszych lat nie planuje to nic o ciazy pozniej nie mowila Jesli chodzi o antykoncepcje, badania, rozmowy itp to jest OK Jedynie niezbyt lubi DepoProvere, ale jak jakas pacjentka usilnie chce ja stosowac, a nie ma przeciwskazan to tez zapisuje (wiem to z jej opowiesci, bo tez chcialam sprobowac zastrzyk, ale dla mnie sie niezbyt nadaje). Nie ma jakis manii co do niektorych metod - jak to niektorzy lekarze maja np. na punkcie pigulek lub NPR Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś