Dodaj do ulubionych

Dr Cytlak, Poznań

20.04.04, 16:20
czy znacię tą panią?
zamierzam wybrać się do Certusa i nie wiem czy do niej, czy do dr Kosmowskiej
będę wdzięczna za pomoc i rady
Obserwuj wątek
    • bluey Re: Dr Cytlak, Poznań 20.04.04, 16:23
      Ja wlasnie chodze do dr Marzeny Cytlak smile Calkiem mila i kompetentna pani. Nie
      przypisuje na sile pigulek, nie wciska na sile metod naturalnych, stara sie
      dobrac metode do pacjentki. Ogolnie jako ginekologa polecam!
      Niestety nie wiem jaka jest w prowadzeniu ciazy, bo sama nigdy nie bylam i nie
      planuje wink

Pozdrawiam!
      • bluey Re: Dr Cytlak, Poznań 20.04.04, 16:26
        Aha, zapomnialam dodac, ze za wizyte z badaniem place 50zl, gdy jest dodatkowo
        robiona cytologia lub usg cena rosnie (niestety nie pamietam do ilu zl). Gdy
        nie ma badania (np. gdy szlam tylko po recepte na pigulki i cos sie spytac)
        wizyta jest darmowa.
        W kazdym razie tak bylo jeszcze kilka m-cy temu wink
        A tak w ogole w przyszlym tygodniu tez sie do niej wybieram smile

Pozdrawiam!
        • marghot Re: Dr Cytlak, Poznań 20.04.04, 16:28
          ja jeszcze chwilowo mogę korzystać z usług certus - firma płaci, więc cena nie
          jest w tej chwili tak istotna.
          ale dzięki za info smile
      • marghot Re: Dr Cytlak, Poznań 20.04.04, 16:27
        nie chodzi mi o ciążę, a jedynie o opiekę medyczna - badania okresowe, rozmowa
        nt. dot. antykoncepcji i zdrowia kobiety.

byłam u Kosmowskiej i troszkę się zraziłam, bo namawiała mnie usilnie na ciążę
        • bluey Re: Dr Cytlak, Poznań 20.04.04, 16:33
          Dr Cytlak raczej na ciaze nie namawia wink W kazdym razie jak jej powiedzialam,
          ze w ciagu najblizszych lat nie planuje to nic o ciazy pozniej nie mowila smile
          Jesli chodzi o antykoncepcje, badania, rozmowy itp to jest OK smile Jedynie
          niezbyt lubi DepoProvere, ale jak jakas pacjentka usilnie chce ja stosowac, a
          nie ma przeciwskazan to tez zapisuje (wiem to z jej opowiesci, bo tez chcialam
          sprobowac zastrzyk, ale dla mnie sie niezbyt nadaje). Nie ma jakis manii co do
          niektorych metod - jak to niektorzy lekarze maja np. na punkcie pigulek lub
          NPR wink

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka