Dodaj do ulubionych

Pogaduchy 3

• karma66o Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 18:11
      Kochane teraz ,to ja juz musze biec z piesem ,bo zaczela dziwnie krązyc...Narkasmile
      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 18:14
        Karma przyjemnego spaceru tongue_out
        • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 18:18
          digua bo mechanik musi przyjechac wziac kompa i spowrotem go prztwiezc. Tak zawsze robie bo ja nie umie.
          • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 21:31
            Diqua to dla Ciebie big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

i przyślij mi te biedronkii big_grin

https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEgU5MGq_X7fE4cIHJK57kUlDZrDIeOslOT1TNJTm23--_naxK
            • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 21:42
              Widze ze dziewczyny poszly lulu .I ja juz pojde sie do snu ulozyc.
              images.net/img/recados/babes_622272990_48_babes.gif" border="0" alt=".recadosimages.net/img/recados/babes_622272990_48_babes.gif">
              • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 21:59
                https://74.50.124.24/image/images2_full/Rh5W-13N-1_BvzGvcCqkT.gif
                DOBRANOC
                • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 22:06
                  Dobrej Nocki Bożenkohttps://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREYhN1fSDSu5qYutn9xiEW0wcBn7ay3KB_QdZ8uRna2bf6634NIw
                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:08
                    Cześć. A ja dopiero teraz znalazłam czas, aby usiąść do kompa. A tu prawie wszyscy już śpią. Nie mam chyba co tu szukać i z kimś pogadać.
                    • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:13
                      Mapa wink

ja jestem...mam dyżur i Oliika widziałam i Eli
                      • mapa41 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:17
                        No to super, bo już myślałam, że wszyscy śpią.
                        • mani-a112 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:28
                          Mapa i Aga- witajciesmile a jednak jesteście,a ja myślałam że wszystkie już śpią.Mnie jakoś niechce się spać a to dlatego że za bardzo sobie pojadłam na wieczór i jeszcze się skusiłam na pączka...to się nazywa obżarstwo.-
                          kwiat25.08.2010r usunięcie trzonu macicy z przydatkami(macica mięśniakowata)wynik HIST.dobry.System 50kwiat
                        • mapa41 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:35
                          A tak w ogóle, to zajęłam się dzisiaj tematem mojego sanatorium. Dzwoniłam do NFZ i dowiedziałam się, że wniosek dot. mnie nie został jeszcze złożony. poszpitalne niby wprowadzają na bieżąco, a resztę mają około miesiąc opóźnienia i chciała znać nr listu poleconego, którym wysłano mój wniosek. W NFZ powiedziała mi telefonicznie babka, że do nich nie wpływają żadne wnioski elektronicznie, tylko wszystkie pocztą - listem poleconym.Więc zadzwoniłam do mojego gin. na jakim etapie jest mój wniosek i czy wskazał, że jest to skierowanie poszpitalne, a on powiedział, że się pozmieniało i trzeba wysyłać skierowanie elektronicznie i pocztą, a mają problem z przesłaniem tego elektronicznie. Później sam do mnie zadzwonił - byłam w szoku - a on zapytał się, bo podobno to trzeba wskazać w tym elektronicznym wniosku, w jakie rejony chciałabym pojechać. Ja na to, że obojętnie mogą być górskie, nadmorskie, nizinne (bo takie mi wyczytał), a on, że pierwsze podałam górskie, więc takie zaznaczył. Więc chyba wysłał ten wniosek elektronicznie. No i powiedział,że wyślą go pocztą, ale przecież nie on wysyła, tylko obsługa, bo to jest szpital i przychodnia. Więc nie będę miała śmiałości tam wydzwaniać i dopytać o numer przesyłki poleconej. Chyba odczekam parę dni i zadzwonię do NFZ i zapytam o mój wniosek, bo jak on ma być poszpitalny, to wprowadzają szybko do systemu. Ale się rozpisałam.
                  • mani-a112 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:22
                    Dobry wieczór- kochane dziewczynkismile ja dopiero wrócilam z pracy i widzę że wszystkie już poszłyście spać.Witam- nowe dziewczyny,taka mała prośba do nowych pań żeby założyły sobie stopkę pod każdym wpisem kiedy miały i na co operację i z którego rejonu Polski są.Będzie to bardziej przejrzyście.Pozdrawiam wszystkie i całuskikiss
                    kwiat25.08.2010r usunięcie trzonu macicy z przydatkami(macica mięśniakowata)wynik HIST.dobry.System 50kwiat
                    • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:29
                      Witaj Mani
                      Kiedy ja już mam swoją "stópkę" w odpowiednim wymiarze big_grin
                      Jak minął dzień? Kiedy kolejne egzaminy czy już po?
                      • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:31
                        Mani?

A z jakiego rejonu jesteś? w stópce nie widzę sad
                        Mapko a Ty skąd nadajesz?
                        Mój rejon widać w loginie wink
                    • olikkk Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:33
                      Maniu witaj smile napisałaś 2000 post w Pogaduchach 3 - gratulacje kwiat kwiat kwiat
                      Jeszcze 496 jak doświadczenie uczy i zaczną się POGADUCHY 4 big_grin
                      Ciekawe kto tym razem powoła 4 Pogaduchy ? smile

Witam też nocna zmianę Aguś i Mapa kiss
                      • mapa41 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:39
                        Chętnie bym wstawiła stopkę, ale nie bardzo wiem jak. A tak w ogóle to ja stawiam pierwsze kroki na forum, nie wiem za bardzo jak sie tu poruszać.
                      • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:41
                        Witaj Olikk Dobry Wieczór

Siedzimy zwarte i gotowe do konwersacji wink
                        Może ktoś ma jeszcze ochote na pączka ? smilehttps://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQripTHtNL5HUJ20dFW5kVRCenHJV9biRN9Wwa485-VIOikc4pu
                        • olikkk Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:48
                          Mapo zerknij sobie do wątku
                          forum.gazeta.pl/forum/w,100789,120050076,120050076,Techniczne_porady_sugestie_jak_korzytsac_z_FORUM.html
                          oraz
                          forum.gazeta.pl/forum/w,100789,119207310,119207310,Zasady_obowiazujace_na_naszym_FORUM.html
                          Pomoże Ci zorientować się co i jak u nas działa smile
                        • mapa41 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:51
                          Ja jestem dumna z siebie, bo zjadłam tylko 1 pączka i 2 chruściki. Mam problemy z nadwagą. Chyba udało mi się dopisać "Stópkę".
                          • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:58
                            Mapko big_grin

cudnie, noo teraz rozumiem czemu sanatorium w górach wink przy okazji zmiana klimatu.
                            Ja mam sanatorium w domku, poza tym jestem domator pęłną japą i bym okrutnie teskniła sad

Usunięcie macicy przezpochwowo 16 luty 2011...przy wsparciu Aniołów z Forum. Wyłuszczenie mięśniaków 2001.
                            • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:03
                              W końcu kolejna osóbka nie ze Śląska smile nie mam absolutnie nic przeciwko Wam kochane kobitki ale inne temperamenty są w cenie.
                              Kiedyś mi babcia mówiła: Jaguś tylko nigdy w życiu nie zaczynaj ze ślązaczką big_grin
                              bo ja miałam wtedy duużą rodzinę na Śląsku i sama uczyłam mojego męża jak to mogę Go wyciepać z chałupy big_grin kaj będzie niegrzeczny.
                              Teraz cała rodzinka w Australii siedzi i nie miałam tam rodzinki ale już mam nowąwink

Jak zjadam literki to przepraszam ale na lezaco piszę i nie widze smile
                              • olikkk Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:16
                                Aguś odpisałam Ci na pocztę wink
                                A teraz już zmykam, bo trzeba mi się wyspać smile
                                Buziaki nocnej zmianie kiss

https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQogBDO7XzrSsPK24VDr7h84gK08hE_8z7pfZYGvSGa714fF1SKRw
                            • olikkk Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:04
                              No proszę i stopki są smile
                              A my jeszcze dla ukwiecenia forum zwyczajowo sadzimy kwiatuszki w stopce - to taka nasza swojska forumowa tradycja wink
                            • mapa41 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:16
                              aga43wawa
                              Ja też nie wyjeżdżałam jeszcze nigdy sama poza moje rodzinne pielesze od ok. 15 lat. W sanatorium nie byłam nigdy.
                              • mapa41 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:19
                                Sory. Muszę powoli kończyć te pogaduchy, bo rano wcześnie wstaję. Muszę iść z synem do lekarza, bo niemiłosiernie kaszle i ma katar, a domowa apteczka już nie wystarcza. A wiadomo, że w przychodni kolejka.kiss, kiss
                              • olikkk Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:22
                                Mapo jeszcze słówko smile
                                Prawdopodobnie dostaniesz z NFZ pismo informacyjne w tej sprawie.
                                Jeżeli nie podadzą Ci od razu konkretów, to przynajmniej będziesz znała numer skierowania, który możesz sobie wrzucić do Przeglądarka skierowań na leczenie uzdrowiskowe , która jest na stronie
                                skierowania.nfz.gov.pl/ i dowiesz się wszystkiego smile
                                • mapa41 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:26
                                  olikkk[
                                  Bardzo Ci dziękuję, za podpowiedź. Wiele się dziś nauczyłam i dowiedziałam. Dobranoc.smile , smile , smile
                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:32
                                    olikkk[
                                    Chyba udało mi się dorobić kwiatki.wink, wink
                                    • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:39
                                      a mi nieeeeeeeee Mapa jak to zrobiłas?
                                      zonaczcie co mi wyszło sad(((((((
                                    • mani-a112 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:47
                                      Mapa brawo udało się.Kochane ja już zmykam nyny bo rano trzeba wstać a potem głowa ciężka i wstać się niechce..[b]Dobranoc[/ kissb]
                                  • mani-a112 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:43
                                    [bAguś][/b]- ja nie zdaję egzaminów to Maria1-1, mamy podobne nicki i to jest mylące.Ja jestem z Oświęcimia.Olikku ty jesteś skarbnicą wiedzy co my byśmy zrobiły bez Ciebiekiss-
                                    • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:50
                                      A widzisz, to ja przepraszam sad a wiesz Maniu wink że ja tak mówię do swojej córki? big_grin chociaż ma Marta ale od zawsze jest Mania.
                                      a wiesz jak te kwiatki zasadzić w stopce?..prosze
                                      • mani-a112 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 01:08
                                        Musisz dać dwukropek i wpisać kwiat i znowu dwukropek(kwiat) i powinno wyjść.
                                        • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 01:12
                                          Maniuuu dziekuje i zdrówka dla syna...

koniec dyżuruuu i tak nie wstane na kawke sad
                                          \
                                          • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 01:14
                                            https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2jpcTvDvLxAxyyfcIBp1pjO_kfrpl3aeKGF5mtxFZMX4jRCnY
                                            • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 02:03
                                              Dla Rannych Ptaszków....mam już gotowe śniadanko big_grin

Bufet szwedzki...obsługa już czeka
                                              https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhL_hVFWOTpIObLB-tNINuxA2ystYq_pwoyoXVMm3f0rsWcSMT
                                              Dla Pań dbających o linie
                                              https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCTsW0xyVgT1xxG--24W1LFiSvvdjm-JDOdDHJz5E6k1K-mZ1uyA

A najlepszą kawe to robi Karmaa, Basik i Eli...czasami Olikk podaje big_grin...wiec ja nie proponuje, poza tym koszty już mnie przerosły wink
                                              • karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 06:04
                                                Hahaha...Aga dzieki za sniadanko.a ta obsluga...wink Rany Julek...Tyle tego zarelka, a ja jeszcze po wczorajszych pączkach ledwie dychambig_grin Ale damy radebig_grin
                                                Kawka jest ,jeszcze sie zalapieszwink
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 05:46
      DZIEN DOBRYsmile
      Pieknie "natworzylyscie"wink po moim dobranocbig_grin
      Musze sie kawy napic ,zeby w miare przytomnie przez to przejscwink
      Poki co zycze Wam Kochane Syrenki WSPANIALEGO DNIA kiss

https://dl2.glitter-graphics.net/pub/1841/1841082nzp8qq1vsr.gif https://media5.mojageneracja.pl/oiioeoeptw/mediumk7dmwy5648d1ec429bd2667008.jpg
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:03
      A coz to za "Dobra Wrozka" na stronie glownej sie pojawila? wink
      • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:33
        Witaj Karmo i Agakiss jak ja nie lubię psujących się kompów... znów mam zaległości buuuu.... Zaraz postaram się nadrobić. Dzięki za zastawiane stoły, a Aga to tak poszalała, że wystarczy nam na cały dzień. Idę się ubrać nim skosztuję tych pyszności smile i wszystkie proszę o włożenie strojów wieczorowych nim się dobierzecie do śniadanka tongue_out, bo tak tu elegancko dziś big_grin że w piżamkach trochę nie wypada big_grin

https://stronka-agusi.pl/images/Dziedobry.gif
        • or-e Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:45
          kiss Dzień dobry kiss

https://img41.imageshack.us/img41/7929/soneczko.gif Miłego i słonecznego dnia życzę

Oliku bezpiecznej podróży, spokojnego wypoczynku, a ponad wszystko dużo zdrowia...i zdrowia....wracaj wypoczęta, uśmiechnięta i zdrowa. Pozdrawiam. kiss
        • eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:47
          Witajcie kobitki kiss
          Wizyta u zębologa zaliczona, borowanko też i umówiłam się na jeszcze big_grin
          Aga nieźle ostatnio nakręciłaś, ale niedługo się tu połapiesz wink
          • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 08:28
            Witam wszystkie Laseczki. https://i304.photobucket.com/albums/nn195/diana_010_2008/weekend7.gif
            Widze ze juz sniadanko podane kawusia rowniez. Tylko ja znowu spozniona.
            https://www.gifyzosi.friko.pl/gify_pliki/TN_kot.JPG ZAPRASZAM.
            Po takim sniadanku na wspolna
            https://www.gifyzosi.friko.pl/smiles2/smileys.gif.
            https://img6.glitery.pl/dev6/0/076/628/0076628865.gif
            • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:18
              Or-e... Bożenko... jak Wasze brzuszki? Pogoda zaczyna się robić taka, że tylko spacerować...... smile Ja zaraz będę się robić na bóstwo (hehehe suspicious) bo na urodzinowo imieninowy obiadek popędzę dziś do Rodziców big_grin Elu na pocztę odpowiedziałam... a teraz sobie ponarzekam na komputer... jak ja go nie lubię jak nawala big_grin już skończyłam narzekaćbig_grin cieszę się , że wogóle mogę napisać do Was.
              • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:24
                Dzieńdoberek kobiałki big_grin
                Aga sorki że Cię ubiegłam z nowym wątkiem ale dziewczyny zaczęły się burzyć...Ciebie nie było...i jakoś tak wyszło uncertain *
                Anka jak tak masz marudzić nad tym swoim sprzętem...to go wymień tongue_out Zapytaj Basi jak to się robi wink
                Olik udanego i efektywnego wypoczynku Wam życzę smile
                Wszstkim życzę miłego dzionka big_grin
                • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:25
                  Aga za śniadanie dziękuję-jestem już po...ale obsługę chętnie bym zmaszkieciła wink tongue_out
                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:32
                    https://www.bysio.com/i/th.interia.pl/40,bada3e4601760470/chomikimage.aspx30.jpg Dzieńdoberek wszystkim w ten piękny dzień kiss
                    • basiab640 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:38
                      Ania widzę że staruszek kompik odpalił smile
                    • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:45
                      Diqua kiss Ty na Niedzwiedza czekaj lepiej, a nie maszkieć obsługę tongue_out z kompem masz oczywiście rację, najlepiej kupić nowy, ale wiesz co?? pieniążki poszły na spacer tongue_out Cześć Basicakiss Ty już jak zwykle oblatałaś pół świata smile
                      • basiab640 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:51
                        Anka a jakby inaczej toz to dzis piątek wink a ponadto myslałam że spalę trochę wczorajszych kalorii ale na mysleniu tylko się skończyło big_grin
                        • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:56
                          Basiulka kiss u mnie też ostatnio tylko na myśleniu się kończy. Jak nasza Małgoś tu wparzy, to dostanieby burę za niestosowanie się do dietki smile A tak na poważnie, to czemu tak długo milczysz Małgoś?? nadal kiepsko z kręgosłupem? Wolę zapytać, bo wielce prawdopodobne, że czegoś nie doczytałam kiss
                    • eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:57
                      Olikkk miłego szykowanka i odpoczywanka smile. Jak dotrzesz na miejsce to dawaj nam jakiekolwiek znaki jak Ci tam jest.wink . Szczęśliwej podróży !

Diqua jak wróciłaś z Paryża byłam bardzo zajęta, ale teraz mogę Ci powiedzieć, że też tam byłam na zorganizowanej wycieczce. Z przewodnikiem zdecydowanie więcej da się obejrzeć. Najbardziej utkwił mi jednak w pamięci buziak na szczycie wieży Eiffla. Drobna rzecz, a jakże sympatyczna i zapadająca w pamięć...
                      Poza tym jest tam mnóstwo ciekawych miejsc do zwiedzenia, ale samo miasto nie grzeszy zbytnią czystością nawet w centrum.
                      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:07
                        Eli ja też tak stwierdziłam że oglądałam nawet nie bardzo wiedząc co...nie ma jak dobry przewodnik,a tak podziwiałam,oglądałam a gapiłam się jak wół na malowane wrota tongue_out
                        Ale i tak było warto wink
                        Z Ciebie też widzę podróżniczka.Nie wiem czy byłaś kiedyś w Grecji.Jeśli nie to gorąco polecam Riwierę Olimpijską a konkretnie wycieczkę na Meteory.Wadziłam wiele pięknych miejsc ale Meteory to coś nieprawdopodobnego!!!!! Gorąco polecam!!!
                        • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:09
                          Anka...mój kolega zawsze mawiał że pieniądze są jak stary kocur...ZAWSZE CHODZĄ WŁASNYMI ŚCIEŻKAMI wink
                          • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:12
                            Eli to tylko namiastka bo nawet w połowie nie oddaje tego co się widzi na żywo
                            www.pols.at/
                          • eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:15
                            Dzięki Diqua, ale nie wiem na ile dzisiejsza Grecja jest bezpieczna....
                            • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:17
                              Ja nie mówię abyś jechała tam już ale miej na uwadze to miejsce "na kiedyś" smile bo naprawdę warto.Chyba nie ma drugiego miejsca które tak gorliwie polecam....ale jeśli Tobie by się nie spodobało...suspicious
                              • eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:23
                                Diqua ok, wszystko jasne ! Widzę, że miejsce cudo i warte obejrzenia smile. Ale już nie patrz na mnie takim wzrokiem.wink
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:23
      Oliku bedzie dobrzesmile Odpoczywaj spokojnie i wracaj do nas zdrowa i wypoczetakiss

https://dl2.glitter-graphics.net/pub/2933/2933782cz0vjoz65f.gif
      • karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:25
        Teraz zmykam przyszykowac sie na wizyte u "zebologa",jak to Diqua mowismilePa kiss
        • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:55
          Hej Kobitki, Babeczki, Kobiałki i Syreny big_grin

Ale pysznaa kawkaaa...

Dziękuję Karmoo za uznanie ale panowie niestety byli wynajęci na godziny i teraz pracują w day club big_grin ale pogadam i zobaczę co się da zrobić wink

Diqua spoko nie gniewam się big_grin ale szczerze byłam w szoku, że takie z Was niecirpliwce
          dziś coś tam dopisze od siebie a cowink nie myślcie, że nie znam żadnych dobrych przepisów.

Anka witaj razem z kompem...na szrot z nim, szkoda młodości na walkę z nierobem.

Olikk będziemy tęskniććććhttps://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3xhkQqvXD29UjPB3qRoKWxAzfeF1jyTks2tSuUZvgLizAxWg7WQ

Bożenka na spacerek leć, O-re wystaw leżak na balkon big_grin
          • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:59
            Eli big_grin

Ogarniam się coraz lepiej tylko czasami mam ochotę temu drzewku gałęzie przetrącić bo mnie oszukuje.

Buziaczki dla Ciebie, Beci i Łez..i o kim wstrętna zapomniałam..aa Mani, Mapy big_grin
            https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlXtzcCbTFK-wlP1Qjq5BxZp8meBD-8lbfUEaDNW7LShR4AIO6LQ
            • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:11
              Olikk
              Nie zapomnij o dansingach przy kominkuuuuu lalalalalalaaaaahttps://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSkrZ0fQ0K1vbN7zJ1VxX5pPCyADkG3Y83zmQ4b1rvSe47DAPEe
            • or-e Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:33
              Aga leżaczek na balkon można wystawić....smile ale leżakować jeszcze za zimno, to tylko przez szybę tak fajnie grzeje....smile....Aguś jak Cię drzewko oszukuje to ustaw sobie sortowanie od najnowszego, wtedy nic już nie przeoczysz wink
              Napiszę trochę o sobie....z dnia na dzień jest lepiej...nie byłam jeszcze na zewnątrz....dalej spaceruję z pokoju do pokoju....ale w niedzielę obiecałam sobie wyjść. Dzięki radom z tego forum smile nie mam problemów z wzdęciami dzięki Espumisanowi w saszetkach..nie mam problemu z wypróżnianiem wink narazie....słodycze teraz dla mnie nie istnieją prócz jednej sezamki dziennie...(jestem łakomczuchem...wink ) Zaraz po operacji miałam problem ze snem....nocne poty...trwało to tydzień....już jest lepiej.
              Mam nadzieję, że juz za tydzień, dwa....będzie już całkiem....całkiem....i będę wychodzić z domu....nie jestem domatorem....na razie snuję się po mieszkaniu z kąta w kąt...pozdrawiam Was wszystkie kiss
              • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 13:33
                Witam wszystkie kobitki w porze
                https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQq-IEvDCorx9nsLRTZcP7goFJVo6TwA2_XlkddTTvCdys4iWLoBg.
                Ja juz pojadlam i mam chwile czasu .
                AgaJa poki co to na spacer nie bardzo mimo ze slonko swieci i jest w miare . Nie ufam tej pogodzie i nie chce sie rozchorowac. Poniewac juz mnie chorubsko powoli bralo i lecze sie. jak bedzie dobrze to bede chodzila nie ma z tym problemu. dzis zagladaja mi do okna
                https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToX4Pt3sIDY-o2t36-e7-pNbMVmAXAzjYTeUdxHxMsaGz3EDln tacy goscie i cukrowki. Widac i slychac , ze wiosna tuz .tuz.I o to chodzi.
                or-eCiesze sie ze z dnia na dzien lepiej sie czujesz. Wlasnie tak ma byc. Dbaj o siebie i oszczedzaj sie. a powoli bedzie tylko lepiej. Ja w miae tez dobrze sie czuje i lepiej dochodze do siebie niz po pierwszej operacji.
                olikkk i ja zycze tobie pakowania z radoscia oraz szczesliwej podrozy. Jedzdzie uwaznie nie spieszac sie. Milego pobytu , relaksu i wracajcie zadowoleni i zdrowi.
                https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8hbjiH6Go_pWhFOFV96BwLEE8ECftQcD0F4_byNt-wF_QJiovIg
                To Dla waszego relaksu. smile
                https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSg4ufpavaAIvzk7YryK7_M0PYf46uwS6sV2_0wRQq222-kdHTjrg
                POZDRAWIAM
                • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 13:35
                  Digua M<oim powiedzeniem Jest: " pieniadz w wsza zecz nabyta ". I tak jestsmile
                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 13:57
                    Bożenka
                    szkoda, że jeszcze nie pora na leżaczek...a ja dzisiaj wyciągnęłam męża autkiem na zakupy big_grin kupiłam sobie 3 podkoszulki...hi hi ale zdecydowanie więcej Młodej, takie czasy.
                    Teraz będę wymyślać co zrobić z tymi podkoszulkami bo mam milion pomysłów smile
                    Wyżywam się metodą decupage na czym się da i odkryłam, że materiał bawełna także jest łatwa i można w połączeniu dżetami zrobić cuda. Nudzić się nie nudzę, bo mam aż za dużo inwencji własnej i...zamówień od przyjaciół. Najgorzej jak zacznę i nieskończę bo mni wena gdzieś zmyka sad Ale terazzzzz mam duuużo czasu na robótki i skończę.

O-re ściskam Cię cieplutko i stawiaj kroczki po mału.

Jak jechałam z mężem to tak mi się kichło, że mało oczy mi z orbit nie wyszły z bólu.
                    Życzę Wszystkim pogody ducha i wiosny...i takich żonkili jak ma Diqua big_grin
                    • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 14:09
                      Aga Z tym kichaniem to jest masakra. Ja nos plasko gniote bo boje sie kichac. ale jakos rade sobie. Mam Rozumiec ze zajmujesz sie szyciem??? ja jestem beztalencie w tym Wole przy garach stac. a na zakupy to w niedz. Jezdzimy z dzieczynkami bo tylko wtedy jest czas byc razem. co to za metoda "decupage???" bo nie slyszalam o czyms takim???? Moge zapyt. Czym sie zajmujesz?
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 14:54
      Haha...jestem,od zebologa wrocilam,a tu oczywiscie "posucha"wink Dzisiaj mnie bolalo,ale w nagrode zostalam poklepana po glowcebig_grin
      Patrze na wpisy i ostatnio nie widac w nich wiadomosci od Marii i Malgos.Dziewczyny jesli czytacie ,to odezwijcie siesmile
      No coz gadam do siebiewink Czas na obiad...
      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 15:11
        Karma to znów masz piękny uśmiech wink
        • karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 16:19
          Tak tak Diqua wink https://www.obrazki.info/obrazy/SugarwareZ-178.gif
          • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 17:07
            Bożenka smile

polcam strone:
            www.kuradomowa.com/zrobtosama/decoupage_krok_po_kroku.html
            tam się dowiesz co robie a przy okazji jak robię big_grin

Zakupy robię tak jak i Ty w weekandy, dziś wyszło niechcący ponieważ mój maż był w domu na zwoleniu na grype...więc Go wykorzystałam. Tak się zmieczył, że teraz śpi.

Pracuję zawodowo a w wolnych chwilach oddaje się swoim hobby.
            Szyję aplikację, które potem naszywam na kołdry koce itd. Maluję jajka, bombki (gęsie i strusie wydmuszki)... i bawę się decoupage. Dawno nie miałam tyle czasu dla siebie.
            -
            kwiat Usunięcie macicy przezpochwowo 16 luty 2011...przy wsparciu Aniołów z Forum. Wyłuszczenie mięśniaków 2001kwiat
            • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 19:09
              straszna pustka tu dzis.
              Aga/ To swietne masz hobbi. j ja nie mam nerwow do tego typu robutek. Kiedys duzo w domu bylam i nawet nie umialam spodni skrucic i podlozyc. Obciac owszem ale reszta????smile krawcowa musiala zrobic. nie mam nerwow na taka zabawe wiecznie jestem w biegu(nie teraz).
              ale te twoje robutki to fajna sprawa . to teraz mozesz cos nowego porobic i jakies zmiany w domku miec. W sam raz na wiosne.
              • basiab640 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 19:45
                https://zdjecia.nurka.pl/images/i56.tinypic.com-bjgwhd.jpg DOBRANOC smile
              • karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 19:49
                Faktycznie dzisiaj spokojniutko na forumsmile
                Syrenki Kochane DOBREJ NOCKI Wam zycze i snijcie kolorowo i bajkowokiss

Oliku jesli sie pojawisz ,to jeszcze raz zycze Ci wspanialego ,udanego pobytu w sanatorium.Wypoczywaj,"laduj baterie" i wracaj radosna jak skowronek kiss

https://dl9.glitter-graphics.net/pub/482/482199jx6lshj242.gif
                • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 20:35
                  Basia ale cudne te Twoje maluchy a jak rytmicznie ssą smoczusie wink
                  Olikk ładuj, ładuj jak mówią dziewczyny i wracaj z nowymi akumulatorkami big_grin
                  Bożenka cieszę się, że tak uważasz ale powiem nieskromnie, że mnie także to cieszy..moją rodzinkę ciut mniej. Jak siadam do maszyny do szyję i szyję bez przerwy po 8-12h...i wstaje bez kręgosłupa sad ale za to z poczuciem spełnienia big_grin i satysfakcji.
                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:02
                    Teraz ja się czuje jakbym gadała do siebie sad
                    dzis opuszczam swój azyl pokój rekonwalescentki i wracam do męża big_grin...tylko spać
                    Wrzuciłam dwa przepisy..he he he ciekawe kto będzie odważny i to zrobi wink szczególnie sałatkę.
                    • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:12
                      Aga placuszki z kurczaka znam i często robię.Są pyszne!
                      Sałatka faktycznie brzmi trochę...yyyy oryginalnie ale skoro polecasz i jest wypróbowana to na pewno ją zrobię.Jak znam życie to synowi nie podejdzie bo on to raczej tradycjonalista w temacie jedzenia ale mnie i mojemu panu na stówe podejdzie smile
                      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:13
                        no proszę Mario jak ładnie smile mówiłam że z Ciebie kujon i wszystko zaliczysz tongue_out
                        • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:15
                          Faktycznie tu dziś cichutko,jutro sobota,będzie jeszcze gorzej uncertain
                          • diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:24
                            haha teraz ja gadam do siebie więc zmykam,może coś w TV znajdę ciekawego big_grin
                            Więc życzę fijołkowych snów
                            • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:41
                              Przyszlam sie z wami dzis pozegnac .
                              https://www.imgplace.com/img705/5415/57f1j7xcos.gif
                              Zycze wam wszystkim KOLOROWYCH SNOW. DOBRANOC
                              • eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:48
                                Dobrej nocy i miłych ostatków.smile
                                emoty.blox.pl/resource/minibyebye1.gif" border="0" alt="https://emoty.blox.pl/resource/minibyebye1.gif">
                                • eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:50
                                  emoty.blox.pl/resource/minibyebye1.gif" border="0" alt="https://emoty.blox.pl/resource/minibyebye1.gif">
                  • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:05
                    Witajcie dziewczyny. Jak dobrze, że zajrzałam.

Olikkk życzę ci udanego wypoczynku, relaksuj sięo i wracaj do nas szybko.

Ja ostatnio mam takie urwanie głowy, że nie wiem kiedy uda mi się to odespać. A zaległości w czytaniu forum to chyba nie nadrobię nigdy. Teraz zmykam spać bo o 4:30 pobudka.

A! Zapomniałabym o ocenach. Dostałam 3 i 4+ na ostatnią ocenę czekam, ponoć do środy

Dobranoc, słodkich snów.
                    • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:48
                      Diqua

Koniecznie zrób sałatkę bo ciekawa jestem Twojej oceny. My wszyscy jesteśmy czosnkowi..tym razem bez Labki big_grin wszystko zeźre ale czosnku nie wink
                    • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:56
                      Diqua big_grin

Koniecznie zrób sałatkę bo ciekawa jestem Twojej oceny. My wszyscy jesteśmy czosnkowi..tym razem bez Labki wszystko zeźre ale czosnku nie
                      • mapa41 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 23:45
                        Cześć, a w zasadzie dobry wieczór. Ja tradycyjnie zasiadam późno do kompa. Wcześniej nie było jak, bo do południa, to mi syn zabrał, bo podobno koniecznie potrzebował 2 naraz, apóźniej to miałam gościa, a jeszcze później to z mężem pojechałam na kawę do rodziny. No i tak się złożyło, że mogę dopiero teraz nadrobić zaległości w czytaniu forum z całego dnia. Nie wiem, czy kogoś tu jeszcze zastałam?wink, wink
                        • mapa41 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 00:18
                          No cóż, widzę, że wszyscy już słodko śpią - pewnie przed jutrzejszymi (a w zasadzie dzisiejszymi) ostatkami. Więc dobranoc, a rannym ptaszkom mówię już "dzień dobry", bo pewnie jutro też późno zasiądę przy kompie. kiss, kiss
                          • karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 06:56
                            DZIEN DOBRYsmile
                            Cudnego Weekendu Wszystkim zyczekiss

https://i.mnpls.com/462/46248.jpg

Plyny ...Prosze...

https://dl.glitter-graphics.net/pub/2027/2027701mw9gbtaejx.jpg
                            • or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 07:19
                              Dzień dobry dziewczyny kiss Dzień dobry Karma kiss

https://img220.imageshack.us/img220/3238/sun2q.jpg Wspaniałego weekendu!!!

Karma jakbym tak się relaksowała jak ten piesio to też bym miała takie fałdki, haha.....ale myślę....że jak pogoda dalej będzie dopisywać to już jutro wyjdę na pierwszy spacer.....czuję się już mocna....zobaczymy co z tego wyjdzie, pozdrawiam kiss

• karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 07:41
                                Witaj Or-e kochana kiss
                                Relaksuj sie ,a o faldki sie nie martw...dodaja urokuwink
                                Nie wiem jaka pogoda jest na Slasku,ale u nas wietrzysko szumu robi i w taka pogode , to nieprzyjemnie sie spaceruje..Ciesze sie ,ze coraz lepiej sie czujeszsmile Dzielna Kobietkosmile
                                • beci.a40 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 07:55

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNYsmile
                                  Widzę,że ranne ptaszki już urzędują,miłego dzionka życzę...na Śląsku pogoda całkiem ładniutka ,słoneczko za oknem a temperaturka na moim termometrze to plus 3 stopnie,więc chyba warto na spacerek się wybrać BUZIAKI DLA WSZYSTKICH kisskisskiss
    • iwonkabonka Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 22:38
      witam was !!! nie jestem jeszcze gotowa . ale mam ogromną prośbę . napiszcie sms Oli , że ,, jestem ,, spóżniłam się z odpowiedzią bo już wyjechała , a martwi się . proszę , dziękuje i pozdrawiam
      • olikkk Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 23:04

Kochane Moje Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za życzenia, a Aniu Tobie za pierwszą

stronkę kiss kiss kiss kiss kiss

Iwonko Kochana jeszcze jestem , przeczytałam, odpisałam i dziękuję, że tu jesteś kiss

Będę tęsknić sad

https://puzzlefactory.pl/public/images/puzzle/004/370/original.jpg
        • beci.a40 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 07:48
          sad niestety ja też się spóźniłam ,żeby pożegnać Olikk ale moje serce kochana zawsze tam gdzie Ty ,też Cię kocham i nigdy nie zapomnę jak ciepłe i ogromne jest Twoje Serduszko nie tylko dla mnie,DZIĘKUJĘ że jesteś ze mną,odpoczywaj ,nabieraj sił i wracaj szybciutko,bo my też tęsknimy kiss
          • or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 08:01
            Witaj Beciu https://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif
            Karma u mnie wstaje wspaniały dzień....choć na kamerce nad Mikołowem.... totalna mgła...chyba przednia szybka zaparowała....haha...Tekst linka
            Ja często spoglądam w kamerki....jak nie mogę jechać w góry to patrzę w kamerki co tam słychać....U Ciebie nad morzem też na pewno są kamerki....tylko nie znam adresu...muszę poszukać..https://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif
            • basiab640 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 08:24
              https://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-media4.mojageneracja.pl-oiwerywpou-mediumlamrkc524cbff30cdc20f96231.jpg Witam wszystkie kobitki smile Ranne ptaszki które czekają z płynami ,i dyżurujące do późna które teraz napewno odsypiają smile O-re u mnie też piekna pogoda sie zapowiada ,tylko że wiaterek jakby trochę za mocny ,uważaj na spacerku żebyś przeziębienia jakiegoś nie złapała smile Aga jak znajdę dzisiaj chwile to wrzucę pare przepisów do naszego kulinarnego kącika .Karma mój mąż wypoczywa dokładnie tak jak ten piesio .Życzę wszystkim miłej soboty kiss
              • or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 09:24
                Witaj Basiu https://emoty.blox.pl/resource/papa.gif pozdrawiam
                Już lepiej siedzę przy kompie https://emoty.blox.pl/resource/36_1_37.gif aż mój mąż mnie upomina że za długo....ale tutaj czas milej leci...wink
                • diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 09:46
                  No i mamy oststkową sobotę.Mam nadzieję że spędzicie ją imprezowo i wesoło wink
                  Dla wszystkich dziewczyn wielkie buziole kiss
                  Aga bądź spokojna,wypróbuję tę Twoją sałatkę na pewno i bądź pewna że wystawię recenzję wink
                • karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 09:53
                  Czesc Kobitki ,z ktorymi jeszcze sie nie witalamsmile
                  U nas pogoda jest bleee...
                  Or-e przeciagajace sie siedzenie przed kompem moze zle sie skonczycwink

https://i.mnpls.com/229/22982.gif
                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:01
                    KarmaTwoja sałatka też brzmi apetycznie...
                    • karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:06
                      Goscie chetnie ja zajadaja,wiec chyba nie jest zlawinkSprobuj i czekam na recenzjewink
                      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:10
                        haha jak ja tak zacznę próbować wszystkie przepisy to niedługo wyląduję w wątku "jak zdrowo zchudnąć" wink Napewno nie wypróbuję przepisu Basi bo śledzie marynowane są tutaj nie do osiągnięcia smile
                        • or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:16
                          diqua1 a ja jak będę siedziała dalej przed kompem to dołączę do Ciebie w tym samym wątku https://emoty.blox.pl/resource/zubaw.gif czas się stąd zbierać....choć tu milutko wink
                      • karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:12
                        No to dzisiaj dziewczyny Tany Tany...

https://i.mnpls.com/958/95842.gif
                      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:20
                        Ore podziękuj Olikowi za pozdrowienia bo do Krakowa mam rzut beretem więc czuję że są i dla mnie tongue_out
                        • diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:21
                          Kochane kobiałki czas zabrać się za obiad i porządki smile
                          • diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:24
                            Karma taki był plan-dziś koniecznie balety!!! Niestety nie wiem kiedy to moje Nieszczęście wróci....uncertain być może nawet jutro bo miał w tym tygodniu baaaardzo długą trasę ehhhh
                            • karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:36
                              Diqua moj tez poza domem..Co zrobic...Damy radewink Same potancujemy... z miotlami i scierkami przy sprzataniubig_grin
                              • diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 11:25
                                Kurcze,nie takie tańce mi w głowie Karma...Twoje "tańce" tak czy inaczej trzeba zrobić...
                                Oj jak ja nie lubię tej jego pracy.Szefa jeszcze bardziej wink Nie no z szefem żartuję, szef jest w porządku,bardzo w porządku!
                                • or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 11:32
                                  skrzynka kontaktowa Olik
                                  jesteśmy w połowie drogi, jest piękna pogoda - miłej soboty Wam życzę smile
                    • or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:07
                      skrzynka kontaktowa Olik
                      Pozdrawiam Was z podróży a szczególnie dziewczyny z Krakowa, bo właśnie do niego wjeżdżamy - buziaki dla wszystkich smile
                      • karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:19
                        Dzieki skrzyneczko kontaktowa smile
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 11:50
      Dzieki Or-e kiss

Wiem Diqua ,ze nie takie "tance" mialas na mysli ,ale czas szybko leci i Twoj "niedzwiadek" bedzie niebawem w domkukiss

https://i.mnpls.com/519/51907.gif
      kwiat kwiecien 2010r.: histerektomia calkowita z przydatkami.HTZ: Gynodian Depot. kwiat
      • karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 11:52
        Zmykam https://gifynaforumanowi.blox.pl/resource/viannen_24.gif Narkasmile
        • mani-a112 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 13:01
          Witam wszystkie dziewczynkikiss u mnie piękna dziś pogoda tylko trochę wieje,więc wzięłam się pełną parą do prania pościeli i firan bo wszystko zdążę wysuszyć na podwórku.Potem odwiedziny u rodzinki i wieczorkiem mogę na dłużej do Was zaglądnąć.Muszę zerknąć do tych Waszych przepisów kulinarnych i coś nowego upichcić.Narazie się z Wami pożegnam i zmykam...Miłego Dniakiss
          • karola0051 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 13:14
            witajcie moje kochane smile mam dużo do poczytania, dziękuję bardzo za ciepłe słowa, mam nadzieję , że bede mogla z Wami częściej rozmawiać ... a może ktoś jest teraz na necie smile)))
            buziaki
            • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 16:43
              Witajcie Laseczki w
              https://avatars.zapodaj.net/images/av_183598.gif
              https://avatars.zapodaj.net/images/av_55058127.jpghttps://avatars.zapodaj.net/images/av_87423765.gif
              Widze ze wybieracie sie na balety. Ja niestety tego rodzaju imprez nie lubie . Na dodatek teraz nie nadaje sie na imprezy.
              Jak znajde troche czasu to tez postaram sie jakies przepist wam podac . i jak juz przetestuje wasze to napisze . Dobrze ze ja moge jesc bo nie martwie sie o faldki. troche nadrobie i pozniej bede trzymac sie zeby nie utyc. (jezeli ma mi to zagrozic).
              Skezyneczko kontaktowa pozdrow olikkk niech odpoczywa i zdrowa wraca do nas.
              MILEGO WIECZORKU ZYCZE
        • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 13:06
          Cześć Kobitki big_grin

Ja dzisiaj nie potańczęsad(((((( ale zaprosiłam przyjaciół na kolacyjkę i właśnie wrzuciałam źeberka do panierki, smażę pieczarki do sałatki z jajkiem i zaraz zmykam na obiadek do rodziców czytaj dziadków wink

Miłej soboty, bawcie się i szalejcie za mnie....buziaki
          Olikk szerokiej drogi a skrzynce kontaktowej Bardzooo Dziękujęmy za bieżace informacjęhttps://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzz39xMblI7rhQTlDiZg2GL2_fv8Pz3hPeLugghp7knu32AhH6
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 18:27
      Dziewczyny szykuje sie niezla impreza big_grin

https://images.jellymuffin.com/images/animated/images/animated11.gif
      • basiab640 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 18:47
        karma big_grin niezła ta imprezka.
        • basiab640 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 19:24
          https://zdjecia.nurka.pl/images/www.iv.pl-images-5noelrclgm7vrso4pbhw.gif
          • basiab640 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 19:42
            https://zdjecia.nurka.pl/images/i38.tinypic.com-149a5jr.jpg Życzę wszystkim spokojnej nocy smile do jutra kiss
            • karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 19:56
              Hahaha Basiu ,a ja myslalam,ze na impreze sie wybierzemybig_grin
              Sama nie pojde,wiec jak ten kotek ze sluchawkami na uszach w lozku wyladujewink

DOBRANOC Kochane Dziewczynykiss Bawcie sie dobrzesmile

https://dl7.glitter-graphics.net/pub/672/672437jzk9uiy01u.gif
              • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 20:35
                Skrzynka kontaktowa od Olikk
                Kochane Witajcie smile
                Jesteśmy już od 14:30 na miejscu, mamy wszystkie możliwe wygodybig_grin
                Jutro zwiedzimy okolice i będziemy wypoczywać po podróży - Całuję Was i cieplutko pozdrawiam życząc spokojnej nocy i miłej niedzieli smile
                • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 21:36
                  agaserdecznie dziekuje za wiad. od olikkk.Ciesze sie ze szczesliwie dojechali i ze podoba im sie . Zapewne okolica bedzie interesujaca. Wyzycz im milego pobyto i relaksu oraz ladnej pogody.
                  Dzis tu spokojnie i nie trzeba duzo czytac. Karma juz poszla lulu reszta dziewczyn zapewne tez. To i ja pojde na lozeczko https://www.imgplace.com/img821/7683/2820.gif
                  https://www.imgplace.com/img824/2425/479mhwv2nbug97nwt43e79.gif https://www.imgplace.com/img577/1778/662lhoenrwrq3.gif
                  https://www.imgplace.com/img821/7683/2820.gif
                  ZYCZE KOLOROWYCH SNOW.
                  https://www.imgplace.com/img153/8001/813dobranoc5693.gif
                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 22:46
                    Dobry wieczór, pozdrawiam z lekko mrożnej Polski. Jest fajnie, zakupy udane, fryzura swietna, zęby bolą... jest dobrze big_grin Trzymajcie sie cieplutko, jutro już wracam... kiss
                    • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 07:06
                      DZIEN DOBRYsmile
                      MILEJ NIEDZIELI zyczekiss

Witaj Asiukiss
                      Skrzyneczki kontaktowe kochane- przekazcie Olikkk pozdrowienia od naskiss

https://dl.glitter-graphics.net/pub/551/551781absck5akh3.jpg

Hihihi...NIESPODZIANKA wink
                      • or-e Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 08:09
                        Dzień dobry smile Witaj Karma kiss

https://img193.imageshack.us/img193/1661/slonko.gif SŁONECZNEJ I SPOKOJNEJ NIEDZIELI

Muszę się pochwalić....że byłam wczoraj na pierwszym spacerku....poszłam sobie najpierw do kościółka, a potem jeszcze wolnym krokiem zrobiłam z 2 km....czuję się dobrze.
                        Chciałam Was zapytać....mam ponoć szew rozpuszczalny...(ja się na tym nie znam) wszystko fajnie się zagoiło...nici nie widać....ale z jednej strony rany mam jeszcze kawałek wystającej nitki....czy tak ma być? Niekiedy właśnie w tym miejscu czuję małe szczypanie. Wizytę u gin mam za tydzień...czy mam się martwić? Pozdrawiam Was wszystkie kiss
                        • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 08:22
                          Hejka Or-e kiss

Super,ze spacerek sie udalsmile
                          Or-e kochana, u mnie tez byl kawalek nici , ale on moim oczom ukazal sie na dlugo przed wizyta u lekarza i probowalam go sama wyciagnac - nie udalo sie i nitka sobie zostala( wrosla w skore i mam pamiatkewink ) Jesli niedlugo masz wizyte ,to pokaz to lekarzowi i pewnie wyciagnie "intruza"wink Mnie w miejscu gdzie mam nić wciaz swedzi i mam tam brzydka pogrubiona bliznesad
                          • or-e Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 08:59
                            Dzięki Karma kiss
                            Jutro idę odebrać wypis ze szpitala i wyniki HP..tak sobie myślę....spróbuję wstąpić na oddział i pokazać to pielęgniarce....u nas na oddziele taka miła pielęgniarka usuwała szwy....chyba mnie nie wyrzuci.....że nie jestem już pacjentem https://emoty.blox.pl/resource/podejzenie.gif
                            Z tego co wiem, szwy pooperacyjne usuwa się w poradni przyszpitalnej i ta impreza kosztuje 50 zł...https://emoty.blox.pl/resource/659.gif.....słyszałam jak rozmawiały pacjentki w szpitalu
                            • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 09:06
                              Or-e nasza sluzba zdrowia jest chora do potegi entej!!!!! za wszystko trzeba placic i czekac na chore terminy! mnie zdjecie szwow kosztowalo 100
                              zl. Tyle sobie doktorek zaspiewal. Az mi oczy wyczly jak uslyszalam...
                              • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 09:11
                                znowu pisze sama do siebie . Tez juz zmykam . wieczorem odezwe sie https://avatars.zapodaj.net/images/av_74039895.gif Pa
                                • diqua1 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 09:34
                                  Widzę że tak przy niedzielnym poranku poważne tematy macie...
                                  Ore dlaczego mają Ci usuwać ten kawałeczek nici.Skoro masz rozpuszczalne to same znikną.Też miałam rozpuszczalne nici i poza nacięciem supełka-co zrobiono na trzeci dzień nie robiono absolutnie nic z tym szwem.Jednak jeśli masz jakieś obawy to faktycznie zapytaj pielęgniarki.
                                  Fajnie że udał Ci się pierwszy spacerek smile
                                  Bożenko a dlaczego niby trzeba płacić za wyciągnięcie szwów.W szpitalu gdzie ja leżałam nie ma takich praktyk,zresztą podobnie jak nie ma odpłatnej opieki pooperacyjnej.Jak powiedziała mi Pani doktor,tutaj jest opieka(naprawdę dobra) zapewniona i wystarczająca
                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 09:38
                                    Asiutka super że pobyt w Pl był udany.Wracaj i opowiadaj a najlepiej zrób fotę i pokarz swoją piękną fryzurkę wink
                                    A teraz...słonko cudnie daje...ptaki nieprawdopodobnie śpiewają,kwiaty kwitną
                                    Jest piękny dzionek więc takiej radosnej i pięknej niedzieli Wam wszystkim życzę big_grin
                                    • eli-50 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 10:35
                                      Witajcie kiss
                                      Dziś w tą piękną ostatkową niedzielę częstuję Was moje drogie urodzinowym szampanem
                                      https://emoty.blox.pl/resource/sluze.gif smile
                                      Pozdrawiam wszystkie syrenki bardzo cieplutko. Buziaki.kiss
                                      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 10:57
                                        Eli STO LAT STO LAT STO LAT nie wiem czy słyszysz jak pięknie Ci to odśpiewałam wink
                                        No dobrze...może troszkę fałszuję tongue_out
                                        Więc zamiast słuchać mojego wycia lepiej :

Dywan na dole, wódka na stole.
                                        Dziś się bawimy, bo Twoje
                                        urodziny obchodzimy.
                                        Dziś prezenty wręczymy,
                                        ładny wierszyk ułożymy,
                                        byś się śmiała i dobry humor miała.
                                        Dużo miłości a mało złości i
                                        dom zawsze pełen dobrych gości.
                                        Tego Ci dziś życzę i
                                        sto lat krzyczę.
                                        Serdeczne życzenia urodzinowe

Polecam: www.klamerka.pl/3-1-urodzinowe.html#ixzz1FoOrSNKS
                                        najlepsze życzenia

Dziękuję za szampana hihi tak z rana jak śmietana wink
                                        • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:08
                                          https://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-img641.imageshack.us-img641-9468-imagepreviwaspx.gif Witam wszystkich niedzielnie kiss
                                          • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:17
                                            https://republika.pl/blog_gn_334926/5833985/tr/kwiaty_dla_bet.jpg
                                            • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:24
                                              Dziewczyny co do szwów ja miałam isć normalnie do przychodni wyciagnąć szew po tygodniu i wtedy nic by mnie to nie kosztowało ,ale postanowilam iść na prywatną wizyte do mojego lekarza więc wizyta prywatna kosztowała mnie 60 zł smile
                                              • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:26
                                                Teraz uciekam kończyć obiadek ,wpadnę potem poimprezować z okazji urodzin Eli wink jeżeli bedzie z kim oczywiście big_grin
                                        • beci.a40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 22:09
                                          Eli kochana ale ze mnie gapa,o tak ważnym dniu Twym bym zapomniała więc życzę Ci:

Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość
                                          Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy

Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia
                                          Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu
                                          Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia
                                          Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście...

STO LAT !!! KOCHANA kisskisskiss

A wszystkim dziewczynkom DOBREJ NOCKI kiss
                                          • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 22:42
                                            https://media2.mojageneracja.pl/oiqyqupwry/mediumleyv1r574d2f13afdc73055213.jpg
                                            https://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203FC.gif
                                            .Jak zwykle na szarym koncu. Pozegnam sie podtrzymujac kocia tradycje.
                                            https://img6.glitery.pl/dev6/0/074/820/0074820061.jpg
                                            https://www.imgplace.com/img217/9686/474a14dee52547e8b87bea8.gif https://www.imgplace.com/img121/1034/634o.gif
                                      • or-e Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:31
                                        https://img5.imageshack.us/img5/3277/happybirthdaytf.gif eli-50 WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE 1OO LAT
                          • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 09:00
                            WitajKarmo,Or-e,Asienko Ja pierwszym razem tez mialam lekko pod skoro zylke. Jak pyt. Mojej gin o to czy to tak ma byc ?? to powiedziala , ze tak . i ze to z czasem mi wyjcie jak lekko nacisne jako pryszcz. Ale nie doczekalam tego poniewaz mam juz nowe szycie i teraz nie mam zadnych koncowek ani nic podskornego. zapyt. Swojego lekarza zobaczysz co Tobie powie. Coiesze sie ze spacerek udal sie .
                            Asienko widze ze jestes zadowolona z pobytu i to jest najwazniejsze
                            https://img145.imageshack.us/img145/3766/00minidancer.gif
                            teraz tylko szczesliwy powrot i mozna dobrze prezentowac sie .Zycze milej niedzieli wszystkim Karmo witam cie w ten piekny poranek
                            https://hedi.first-design.net/sonne-Dateien/sonne3.gif
                            skrztneczko kontaktowa. Prosze przekazac olikkk serdeczne pozdrowienia oraz milej niedzieli.
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 08:51
      Dziewczyny zostawiam Wam pieski do kompletuwink i zmykam Pakiss

https://dl10.glitter-graphics.net/pub/312/312940z8rxjwfhy7.gif
      • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:37
        Eli big_grin

Wszystkiego Najlpeszego Spełnienia Marzeń i Dużooo Przyjaciółek na Forum...

https://www.kokartki.pl/uploads/cards/files/1d200d217045d5f5c5ee97ae6bd91d9a.jpg
        • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:39
          O-re Witaj

Kto dziś ma zaszczyt być skrzynką kontaktową? wink
          Miłego Dzionka dla Wszystkich Koleżanek i wracam do rodzinki, bo skrzypią, że wolę forum od żywych ludzi big_grin marudy.
        • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 12:21
          Elu kiss

https://dl4.glitter-graphics.net/pub/695/695134vc3pcgb7rh.gif

Szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba,
          słońca - które pomimo zła i okrucieństwa tego świata
          dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni,
          dużo wzlotów i szaleństw, dobrych mądrych
          i oddanych przyjaciół, cudownych uczuć które zawsze trafiają
          w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi,
          wytrwałości - by każdy dzień był lepszy
          od poprzedniego oraz aby nie osiągalne cele
          stały się zdobyczami codzienności
          i jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła.
          • dminicka Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 13:12
            KOCHANA ELI..WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Przede wszystkim ZDROWIA i miłosci, bo za wszystko inne zapłacic mozna kartąbig_grin
            kwiat
            • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 13:46
              Hej Dziewczyny pomyslałam, że tort by się przydał ale miałam problem z wyborem więcj jest ich 9 big_grin
              Dla każdej coś się znajdzie w smaku i wogóle.

Eliii STO lAT
              https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSUsBmUSCl3jjgv5CF5cAI4DavGuuoLA5Gr9N71QTqIAHJyAAAG
              • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 13:54
                To ja poprosze tego torta z kazdego po kawalku. DZIEKUJE. https://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/buziak.gif
                • lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:03
                  Witam Was Miłe Panie.
                  Bożenka oczywiście na posterunku. smile
                  Or-e jak miło czytać, że wracasz do codzienności.
                  Elu wszystkiego co się szczęściem zwie i przede wszystkim dużo zdrowia. Jesteś Rybką (to tak jak ja) więc przywłaszczam sobie jedną różę z Twoich bukietów. smile kiss
                  Karmo, ale bym potańczyła...
                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:15
                    Witaj Lezko kiss
                    Wiem wiem kochana ,ze taneczne "szalenstwa" nie moga byc jeszcze Twoim udzialem ,ale juz niedlugowinkJak samopoczucie po wizycie u rodzinki?
                    • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:18
                      Mniam ,mniam ,Aga ,ale wyżerkę nam zafundowałaś wink same pysznoścismile
                      • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:31
                        lezko witaj po powrocie od rodzinki. marny moj posterunek Moge sie pochwalic ze tez jestem "rybka" . Torty przepyszne Agulko wiesz co jest dla nas dobre mniam , mniam mmmm. Jak ja to lubie!!!!!!!!!Zostawiam wam https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQSFKtRNfVmbUyNKHmvqgYGzNOZeeiKxJ5y1Lw9VzTkoKKrmBfZrg i na cgwile pozegnam sie . Poniewaz na spacerek ide i pochodzic po marketach.
                    • lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:19
                      Karmo kochana a kto by chciał ze mną jeszcze zatańczyć?
                      u RODZINKI TROCHĘ POPRACOWAŁAM: POMAGAŁAM TROCHĘ SIOSTRZE W DOMU. a W OGÓLE SUPER: NAGADAŁYŚMY SIĘ ZA WSZYSTKIE CZASY.
                      • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:26
                        Milo czytac ,ze Jestes radosniejszasmile Dobrze czasami sie "wygadac".Hahaha znajdzie sie pewnie niejeden "amator" tancow z Tobawink
                      • lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:29
                        Macie pozdrowienia od Olika. Mają już nowych przyjaciół: sikoreczki na parapecie. smile
                        • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:32
                          Karma po tych wszystkich tortach to przydałoby sie powyginać w jakimś tańcu połamańcu ,matko ja niedługo nie uniosę się wink
                          • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:35
                            https://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo031.gif
                          • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:35
                            Hahah Basia,a mi w koncu wszystkie zeby wypadnabig_grin Normalnie jeszcze skutki po tlustym czwartku odczuwamwink, a rowerek lezy odlogiembig_grin
                            • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:37
                              Hihihi po takim tancu ,to pewnie R-ka by mnie zabierala z parkietubig_grin
                              • lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:40
                                Ja też marzę o rowerku.
                              • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:41
                                Karma ja chyba tez przeprosze mój rowerek za to że teraz za wieszak służy haha ,Ty to nie masz co zrzucać a ja ? smile
                                • lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:50
                                  Basiu, mój rower też spełnia rolę wieszaka. Ale tak mi żal jak widzę jeżdżących. Ja to nawet w zimie jeździłam , tak do -10 stopni bez problemów.
                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:57
                                    łezko ja tylko dysponuję rowerkiem stacjonarnym chociaż gdybym miała i taki normalny to może bym i pojeździła sobie po okolicy ,a tak pozostaje mi czekać na wiosnę i na prace na dzialce ,może wtedy trochę na wadze zrzucę smile
                                    • lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:02
                                      a ja mam rowerek, którym w weekendy pokonywałam 100 km. I teraz bardzo mi tego brakuje.
                                      • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:05
                                        łezko cierpliwości ,jeszcze trochę a znowu będziesz śmigać na rowerku https://supergify.pl/images/stories/Samochody%20,motory%20i%20rowery/bnnbbv.gif
                                        • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:08
                                          O-re Tobie gratuluję długiego spacerku ,ja dosyc długo nie mogłam aż takich dalekich spacerów robić smile musiałam mieć gdzie przysiąść choć na chwilę smile
                                        • lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:10
                                          Basiu, Dokładnie taki mam rowerek: z koszykiem z przodu, a i w spódniczce często pomykam.
                                          • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:16
                                            Haha łezko no to udałomi się z tym obrazkiem smile
                                            • lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:20
                                              Basiu, nawet nie wiesz jak bardzo. smile
                                              • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:55
                                                Małgosiu a co tam u Ciebie słychać ? nie odzywałas sie dawno ,jak tam Twój kręgosłup ? powiem Ci że mój też ostatnio daje mi się boleśnie we znaki smile
                                                • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:02
                                                  Basia gnaj na basen,mowie Ci - pomaga!
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:03
                                                    karma ja na basen ? przecież pływac nie umie big_grin
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:05
                                                    Chociaż z drugiej strony takie sadło to chyba samo sie na powierzchni utrzymuje big_grin
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:10
                                                    Hahaha oj no glupoty gadasz...ja tez nie umiem,ale z deseczka plywalam w basenie dla dzieciakowbig_grin Fakt,ze kiedy basen opuscilam, to myslalam ,ze kregoslup juz "padl", ale pozniej bylo coraz lepiejsmile Fajnie bylosmile
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:22
                                                    Bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe, cudowne i wzruszające życzenia. smile
                                                    Wszystkim Rybkom życzę bardzo dużo zdrówka i wszystkiego co się szczęściem zwie. Dzielę się z Wami tymi przepięknymi dzisiejszymi kwiatkami z całego serca. kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
                                                    Cieszmy się życiem póki trwa
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:29
                                                    Elu miłego świętowania kiss kiss
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:43
                                                    Elu dla Ciebie

https://dl5.glitter-graphics.net/pub/482/482595bp20ksiiv6.gif

kwiat kwiecien 2010r.: histerektomia calkowita z przydatkami.HTZ: Gynodian Depot. kwiat
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 17:10
                                                    Eli-50 Hej, ja dopiero teraz do Was dołączam. Więc życzę Ci wszystkiego naj, naj, najlepszego. Pozdrowienia dla reszty koleżanek z forum. kiss, kiss
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 17:18
                                                    Mapa witam serdecznie smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 17:26
                                                    https://zdjecia.nurka.pl/images/www.tipy.pl-art-1169-big.gif Ach te nałogi big_grin
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 17:33
                                                    A to tatuńcio syna na wakacje chce zabrać?smile , smile , smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 17:46
                                                    Hihi Mapa na to wygląda wink tylko ze młodemu wakacje chyba nie na rękę big_grin
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 18:16
                                                    Dzięki, dzięki. Basiu wczoraj troszkę poświętowaliśmy łącząc pewne okoliczności smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 19:28
                                                    Dziewczyny ja już dziś pożegnam się życząc wszystkim dobrej nocy kiss https://www.bysio.com/i/zdjecia.nurka.pl/images/media6.mojageneracja.pl-oiirrtqrwp-mediumkabko055491d576092d2b75881.jpg
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 19:43
                                                    Kolorowych snow Basiu kiss
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 20:32
                                                    Syrenki Kochane ja tez juz bede zmykac w pieleszesmile
                                                    Zycze Wam DOBREJ NOCY i Cudnych Snowkiss

https://dl2.glitter-graphics.net/pub/686/686572um2ylegj9y.jpg

Dzisiaj na Animals sie "zawzielam"big_grin
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 20:45
                                                    Dobrej nocy
                                                    https://www.obrazki.info/miniatury/001525spiochy.jpg
                • karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:10
                  Aga widze ,ze od rana po stolicy Buszowalas w poszukiwaniu torta big_grin Godne podziwu poswieceniewink Hihihi jak Ty je wszystkie "przytaszczylas"? Sa super apetyczne Mniammm...
          • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 13:51
            Niech ten radosny, wspaniały dzień
            Na zawsze Twe troski odsunie w cień
            I niech się śmieje do Ciebie świat
            Blaskiem szczęśliwych i długichl lat.
            Najlepsze życzenia Dla Ciebie Elu.
            https://avatars.zapodaj.net/images/av_24788589.gif
            https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSqH7yOPyqQpDuSa7kJVGbphsjzQGC6i6yiJ7UpeeqqUMZTfVlR https://img1.imagehousing.com/1/a3ed7566493795d5bc039b93f1cd5171.gif
            https://avatars.zapodaj.net/images/av_24788589.gif
            • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 22:52
              Tylko jak widziałaś miałam problem z wyborem...ale dałam radę big_grin
              U nas dużo taxówek wink załapałam się w...bagażową od mebli.
              • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 23:06
                Beciu

Jak się dziś czujesz? Zakładam, że weekand minął w miłym homorku?
                Pozdrawiam gorącooo.

Elu już po gościach? Zostało coś dobrego do jedzonka? Może wpadniemy na ten deserek co przepis podałaś wink
                • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 23:33
                  Żegnam Cię Cieplutkoo i do jutra.

Dla Rannych Ptaszków big_grin śniadanko do łóżka, żebyście nie musiałay zbyt wcześnie wstać winkhttps://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXKgBO1jzFbHNj5jEWnl3oHhAUBe0-2Hr9RcOaXs40VaKHaU8E4w
                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 05:46
                    Hihihi jak milo wstawac i ujrzec gotowe sniadankosmile Aga dzieki wielkiekissDobra kobieta z Ciebiesmilekwiat
                    DZIEN DOBEREKsmile
                    Syrenki garace pozdrowienia i zyczenia MILEGO DNIA kiss

https://dl6.glitter-graphics.net/pub/621/621376jnda0xoye3.jpg
                    • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 06:01
                      Dzisiaj plyny rozlewa juz Asiutka wink Asiu kiss

https://dl2.glitter-graphics.net/pub/1236/1236622ctmz892tey.gif
                      • or-e Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:10
                        https://img269.imageshack.us/img269/3564/sonko1.gif Dzień dobry smile Witaj Karma https://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif
                        Miłego dnia https://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif
                        • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:17
                          Witaj Or-e kiss
                          Czy to sloneczko oznacza ,ze taka pogoda u Ciebie? U nas tez pieknie swieci,choc jeszcze jest lekki mroziksmile
                          • or-e Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:26
                            Karma mam sypialnię na wschód i dziennie budzi mnie słońce.....nie da pospać....ślicznie jest na zewnątrz....słońce i lekki mrozik....w południe pójdę na spacer.....a jutro pojadę po wypis....https://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif pozdrawiam Cię
                            • or-e Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:27
                              Witaj Anka https://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif
                            • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:31
                              Dzień dobry Kochane, wczoraj byłam w domu o 24-ej i dlatego dzisiaj pospałam wink

Eli wszystkiego najlepszego... smile

Miłego dnia Syrenki kiss
                              • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:39
                                Cześć Asiu kisskiss będziesz dziś zmęczona ale na pewno opowiesz jak było smile Jeszcze nigdy nie witałam na forumMapy kiss a widzę, że jest już z nami na dobre big_grin nasze czasy urzędowania trochę się nie zgadzają bu, i nieśmiało napisała Iwonka, zaglądaj tu odważniej kochana kiss
                            • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:32
                              Ale masz fajnie Or-e.Moje okna "patrza" na zachod sloncawinkSkoro tak raznie Ci wychodza spacerki,to idz,bo to zdrowosmile Nie Dostalas wypisu przy opuszczaniu szpitala? Mnie dali w dzien "wychodnego",ale ile sie naczekalam na niego,to inna historiasmile
                              • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:37
                                Asia no obudzilas sie wink Witaj kiss
                              • or-e Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:48
                                Karma w szpitalu w który leżałam wypis dają po siedmiu dniach...a HP po 10....chcę to tak zgrać...żeby nie czekać...a nie wiem czy już będą mieli dzisiaj przygotowane...więc pojadę jutro...i jutro pójdę do siostry z ta nitką....ona dalej jest...https://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif a dzisiaj jest fajny dzień...więc szkoda czasu.....do szpitala mam z 18 km...autostradą....tylko pod koniec trzeba się przebić przez rząd świateł, ale to prawie 30 minut w jedną stronę....pół dnia straconego....wiesz Karma jak już całkiem lepiej się poczuję pojadę na jakiś czas na wieś...tam już nie mam sypialni na wschód....tylko tak jak Ty na zachód....ale Ci powiem sypialnia na zachód też ma swoje zalety....po co w lecie się budzić przed piątą, u Ciebie na północy latem słońce wstaje już przed czwartą...https://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif
                                Witaj Asiu https://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif
                                • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:59
                                  zmykam do pracy, miłego dnia kiss
                                • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 08:00
                                  Or-e jasne ,ze jak Masz taka mozliwosc ,zeby jechac na wies i wypoczac ,to Jedz smile Zazdroszcze Ci ,ze Masz domek na wsismileMnie na starosc ciagnie do takiego spokoju i wyciszenia... Fakt z ta nicia nie ma co zwlekac ,bo wrosnie jak u mnie i kichasad.Or-e patrz ,ja mam okna na zachod ,a i tak wstaje jakbym na wschod mialabig_grin
                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 08:02
                                    MILEGO Asiu smile
                                    • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 08:25
                                      Witajcie moje kochane elektroniczne przyjaciółeczki kiss

Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie serdeczności, za śliczne wierszyki, piękne kwiatki, obrazki i dostawę smakowitych tortówwink. Było mi bardzo miłosmile. A tak niedawno, rok temu moje urodziny wyglądały zupełnie inaczej. Wtedy popłakiwałam sobie co chwilę, bojąc się tego co mnie czeka. A teraz ....kolejny roczek stuknął i jest ze mną już ok, z czego bardzo się cieszę.smile A najwspanialsze jest to, że jesteście i można się do Was zwrócić o każdej porze i prędzej czy później nic nie pozostanie bez echa...

Pozdrawiam gorąco wszystkie syrenki i te przyszłe też wink kiss

Aguś o tak późnej porze po moich deserze nie zostało śladu big_grin
                                      • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 08:36
                                        https://www.bysio.com/i/zdjecia.nurka.pl/images/i27.tinypic.com-97rakn.jpg

Witam wszystkie kobietki kiss
                                      • beci.a40 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 08:50
                                        Witajcie dziewczyny
                                        Zwracam się do Was o pomoc,opadaja mi już ręce po tym jak ostatnio traktuje mnie lekarz,który miał przeprowadzić moją operację,po dzisiejszym kolejnym wykonanym telefonie do niego poprostu się załamałam,to człowiek który kompletnie ma w nosie to w jakim stanie psychicznym obecnie jestem! POMÓŻCIE PROSZĘ! Może któraś z dziewczyn zna jakiegoś KONKRETNEGO LEKARZA NA TERENIE KATOWIC,bo z tym obecnym chyba będę musiała się pożegnać...
                                        CAŁUJĘ WAS WSZYSTKIE kiss
                                        • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:04
                                          Beciu pewnie dziewczyny z tym stron coś niebawem podpowiedzą. A póki co popij melisę i poszukaj w necie opinii o polecanych lekarzach z Katowic.kiss
                                        • or-e Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:07
                                          Beciu https://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif wiem, że od dłuższego czasu Twój lekarz traktuje Cie po macoszemu....już Ci pisałam... ja z mojego jestem zadowolona....operował mnie i po operacji czuję się dobrze, nie jest tani....ale na zdrowiu nie powinno się oszczędzać....może jeszcze inne koleżanki podsuną innych wspaniałych lekarzy....wybierz mądrze...do lekarza musisz mieć zaufanie....
                                • mapa41 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:12
                                  Cześć koleżanki.kiss, kiss
                                  Or-e ja nie mam szwów na zewnątrz, ale leżała ze mną w szpitalu w pokoju koleżanka, która była cięta i miała szwy rozpuszczalne i przy mnie tłumaczył jej lekarz, że jak już jej rana się zacznie goić po około 10 dniach po operacji kazał jej obciąć końcówkę z pętelką jak jej się uda. To samo potwierdziła jej później bardzo miła pielęgniarka. Więc może ty masz tak samo. big_grin, big_grin
                                  A ja dzisiaj wstałam raniutko. Poszłam na pobranie krwi, na hemoglobinę i żelazo - poprosiłam o skierowanie jak byłam z synem u lekarza rodzinnego, bo mam cały czas dziwne uczucie na końcu języka, tak jak wtedy, gdy miałam anemię z powodu dużego ubytku krwi przed operacją. Zobaczymy co wyniki wykażą.
                                  Dziękuję, że o mnie pamiętacie. Nie zawsze mam czas i możliwość usiąść do kompa, ale cieszę się, że jesteście. Pozdrówka. U mnie też słonecznie i mroźno. smile , smile , smile
                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:38
                                    Ja ostatnio mam pecha. Co do Was dołączę, to nikogo nie ma.crying, crying
                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:48
                                    Z tego co doczytałam na forum Mapko to nie wszyscy mają takie szwy jak my, myślałam,że to teraz standart... Na pewno wyciągnęłabym sobie je sama smile żeby uniknąć wizyty u ginekologa
                                    Elu Ty nawet nie wiesz jak ja lubię spokój, tylko, że na wyjazd w tym roku marne szanse. Zmykam na spacer z Karmą Do usłyszenia jak wrócimy big_grin
                                    • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:52
                                      Pa ! I na razie.
                                      • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:53
                                        Tez zmykam na podobny spacer big_grin
                        • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:21
                          Cześć kochane... Karmokiss dziękuję za podpowiedz big_grin, Or-e kiss, a Ty Asiu co? odsypiasz? Odezwijsię śpiochu jak było w Polsce.
                          Elu spóźnione ale nie mniej serdeczne życzenia urodzinowe ode mnie
                          https://stronka-agusi.pl/obrazki/kwiaty452.gif
                          Dla reszty kochanych Psiapsiółek kiss kiss kiss kiss
                          • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:25
                            Aniu kiss
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:09
      Asiuuuu gdzie jestes? Ja juz nie wytrzymalamwink Musialam lyknac,bo inaczej nie ruszylabym ni reka ni nogawink

https://www.stronka-agusi.pl/gify/images/147kobieta_pije_kawe_stronka-agusi.gif
      • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:10
        Hej Kobitki Miłego Dniaaaaaaa

Tym pracującym życzę szybkiego powrotu do zdrowia i obiadu co się sam robi wink
        Rekonwalescentkom szybkiego powrotu do zdrowia smile
        Beciuuu Tobie Furmankę cierpliwości...Kobiety niech ktoś z KATOWIC pomoże Beci...co za lekarz...wrrrrrr

A ja czekam 10-tej i zmykam na spacer w połączeniu z małymi zakupkami wink
        • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:23
          Beciu zajrzyj na te stronę www.dobrylekarz.info/taxonomy/term/25,843?page=1
          • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:29
            Basiu wracając do wczorajszego Twojego obrazka, to kiedyś patrząc na swoich synów nie mogłam zrozumieć jak można od rana siedzieć przy kompie, a teraz już niczemu się nie dziwię wink
          • beci.a40 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 11:20
            DZIEWCZYNY smile DZIĘKI STOKROTNE wink
            Niewiem która z Was to uczyniła,ale przed chwilą dzwoniła do mnie Olikk ale niespodzianka smile pewnie nie dowiem się który dobry duszek to zrobił?ale jeszcze raz dziękuję smile kazała przekazać Wam DUŻE BUZIAKI I UŚCISKI kiss akurat wróciła z cieplutkiej kapieli i musiała zmykać na kolejny zabieg....ale cały czas jest myslami za Naszą gromadkąsmile i tęskni...
            Ja też muszę teraz zmykać ,może uda mi się coś załatwić w tej mojej zakichanej sprawie...dam znać jak coś będę wiedzieć....CAŁUSY kisskiss
            • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:09
              https://obrazki.joe.pl/sub_images/podanie-zezwolenie-na-wieczorne-wyjscie-kumplami.gif

Patrzcie jakie pożyteczne rzeczy można w necie znaleźć big_grin
              • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:13
                karma jak lubisz grzebać w ziemi to zapraszam za jakiś miesiąc na sląsk ,będzie dużo grzebania na działce wink
              • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:18
                Basiu wiesz, że ja pluję śmiechem na monitorek... wspaniała ta Twoja kolejna prowokacja big_grin ....... no ale co z Małgosią i Diquą??
                • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:26
                  Hahaha Basia znam ,to podanie od jakiegos czasu i moj maz musial je pare razy " zlozyc " na me recebig_grin
                  Chetnie skorzystam z zaproszenia do "pogrzebania" w ziemii.Czy bede sie mogla przekimac pod jakims lisciem?

Aga fajny pomysl i chetnie sie czegos naucze,bo jestem uposledzona manualniewink
                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:36
                    karma nie ma sprawy wink przygarnę Cię na kimanko big_grin
                    • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:43
                      Basiu no ,to superekwink To sobie troche "pogrzebie"big_grin
                      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:55
                        Dzieńdoberek kobiałki! big_grin
                        Jestem i sorki że nie przywitałam się z Wami rankiem ale nawet nie pospałam bo od rana szalałam w kuchni.Musiałam tej mojej Tragedii Życiowej korytko przygotować.Wczoraj w południe wrócił a dziś już popędził już w trasę i to baaardzo długą więc i jedzonka musiałam przygotować sporo.
                        No ale już po obiedzie,obaj wyeksmitowani z domu więc znów jestem "wolna" wink ehhh tak naprawdę wcale nie jestem zadowolona oczywiście uncertain
                        • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:59
                          Baśka jesteś bezkonkurencyjna w wyszukiwaniu tych zabawnych ciekawostek,a ta nawet może być bardzo przydatna dla niektórych tongue_out
                          Karma baaaaaaardzo śmieszne...Wczoraj było cieplutko-eksmisję przeprowadziłam około 300 biedronkom !!!!!! uncertain No można zwariować !!!!!!!
                          • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:03
                            Aga jestem bardzo ZA z tym nowym wątkiem,tym bardziej że lubię ręczne robótki (prócz robienia na drutach) Ale tym razem Cię już nie wyręczę wink sama go zakładaj.
                            Ja ekspertką się nie nazwę ale uwielbiam haft krzyżykowy smile
                            • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:07
                              Dla wszystkich pozostałych kobitek kiss
                              Tęsknię za Wami gdy nie zaglądam na forum...gdy mam Was tęsknię za Niedźwiedziem,ale mam go tak mało że jednak jest w domu to...przegrywacie z nim tongue_out big_grin
                              • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:10
                                Normalka DDiqua coz nam pozostaje, tylko sie z tym pogodzicwink
                                • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:10
                                  Jąkam sie wink
                              • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:11
                                Karma no jak ich nie eksmitować??????? Po pierwsze gdybym ich nie łapała to padają i mam w pokoju cmentarzysko,po drugie gdy się denerwują to niezbyt piękny zapach wydają (chyba nie znają rexony wink ) a po trzecie i najważniejsze...CZY TY MASZ POJĘCIE JAK ONE SZCZYPIĄ????? suspicious
                                • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:13
                                  Hihihi... nie mam i nawet nie wiedzialam,ze one tak robia i ,ze w stresie smierdzawinkTo jakies inne biedronki niz u nas...
                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:20
                                    Karma no błagam Cię...Ty też nie wiesz jaki one zapach wydają? surprised Olik też ne wiedziała...Więc powtórzę...złap jedną,delikatnie-nie robiąc jej krzywdy- zciśnij taką nakrapianą małpe to się dowiesz tongue_out
                                    • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:23
                                      Normalnie coraz bardziej utwierdzacie mnie w przekonaniu że z moich butów słoma wyłazi wink
                                      Ja jednak jestem ze wsi !!! I pomimo tych swojskich zapachów zawsze wieś będe kochać big_grin
                                      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:26
                                        A ja się biorę za prasowanie,miłego popołudnia kiss
                          • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:06
                            Hahaha Diqua stad te przeprosiny ,zebys tak ich w kolko nie eksmitowalabig_grin Biedactwa bezdomnewink

Ania bierz jakie chcesz,tyle tego...wink
        • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:24
          Aga dzięki za śniadanko do łóżka big_grin ,i udanych zakupów życzę smile
          • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:30
            A ja teraz kawki się napiję smilehttps://supergify.pl/images/stories/Kulinarne/jedzenie__44_.gif
            • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:34
              Elu ja tez przestałam sie dziwić ,a to dlatego że wiem teraz po sobie jak mnie do Was ciągnie smile
              • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:44
                Mnie już też nie zdziwi ten "pociąg" do komputera big_grin Martwię się jedynie, żebyśmy wszystkie wkrótce tak nie wyglądały suspicious https://www.stronka-agusi.pl/images/computerfreak%202.jpg niedogolone, niedoubierane, przyrośnięte do sprzętu big_grin
                • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:50
                  Hahaha, kobiety z brodabig_grin w cyrku takie pokazujabig_grin Jako ciekawostki przyrodnicze hihihi...
                • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:54
                  I mnie to martwi https://www.gify.org/bazagif/emotki/lol.gif
                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:58
                    A mnie Elu nie....... tak fajnie tu z Wami, że mogę siedzieć zarośnięta tongue_out
                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:58
                    Dziewczyny Beaplus pisała mi własnie że jest po badaniach w laboratorium i teraz czeka na izbie przyjęć ,pozdrawia Was wszystkie smile
                    • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:06
                      No to ma dzień z głowy....... Dzięki Basiu za wiadomości kiss
                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:08
                    Wiesz co Karmo, ja też chyba dojrzałam do tego, że najlepiej relaksuję się i wyciszam w spokojnym oddalonym od cywilizacji miejscu. Z wielką chęcią jedziemy do chaty na skraj wsi nieopodal lasu np. w weekendy uciekając od codzienności. Mimo, że zajęć tam nam nie brakuje. Ale co się zrobi to kolejna satysfakcja.
                    A tymczasem mnie też coś już wola wink
                    • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:12
                      Coś się dziś przejęzyczam...
                    • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:07
                      Doskonale Cie rozumiem Elu, z wielka checia "pogrzebalabym" nawet w ziemiwink, byle z dala od zgielku miasta.Przed tłumami uciekam jak diabel przed swiecona wodawinkNie posiadamy wlasnego cichego zaplecza,ale wiem ,ze istnieja gospodarstwa ,gdzie mozna sie "przytulic"(odplatnie oczywisciewink ).
                      U mnie zaraz garnuszki pojda w ruchbig_grin
        • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:25
          Aga kiss, Or-e na dworze zimno, więc niech Cię słoneczko nie zmyli.... Becia a idz do innego lekarza, w Katowicach nie znam żadnego którego mogłabym polecić. Powiem jedno... w naszym szpitalu traktowano jednakowo pacjentki, które miały swoich lekarzy i te które trafiły z NFZu. A teraz, lekarz do którego chodzę na kontrole uświadamia mi,że nasza operacja jest popularniejsza i częściej wykonywana niż usunięcie wyrostka. Piszę to po to, żeby nie trzymać się jednego, który nam nie odpowiada. Ci którym się nie płaci też są bez zarzutu big_grin
          • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:41
            Beciu Anka ma rację...kopnij tego Pana w klejnoty rodowe (ups przepraszam za nietatkt...mama mnie dobrze wychowywała ale tym razem mi się wymskłosad)

Ostatnio podawałam link do metody Decupage ale Łza mie uświadomiła, że zamiast na metodzie serwetkowej otworzył sie na skarpetkach, które Łezka zamierza zrobić big_grin
            Podaje nowy, tym razem musi otworzyć się prawidłowo bo cała strona jest o tym wink
            www.decoupage.net.pl/
            • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:48
              Becia jak on taki ...sad , to faktycznie zmieniaj szybko , bo nie ma sensu zwlekac.POWODZENIAsmile

WITAM kochane ,ktore niedawno sie pojawilykiss Mnie wolaja sklepywink
              • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:18
                Karma nie zapmnij swojej przyjaciółki zabrać na zakupy big_grin

Słuchajcie potrzebuje Waszej zgody czyli aprobaty wink
                Mam pomysł na otwarcie nowego zupełnie nowego wątku, zupełnie nie związanego z naszą chorobą. Na myśli mam wątek pod tytułem roboczym Robótki Ręczne - porady praktyczne czyli czym się zająć w trakcie choroby, na zwoleniu oraz jak to zrobić

Mam na myśli dwie kwestie:

1/ Porady praktyczne związane z domem np. jak zrobić krochmal smile (sama dzisiaj szukałam)
                Tutaj bym poprosiła o wsparcie nasze Kobitki z dużym doświadczeniem...ja się nie będę wychylać...

2/ Robótki ręczne, jak zmyślnie udekorować dom, zrobić własnoręcznie prezent dla wnuczki, córki. np. Decupage - tzw metoda serwetkowa (zdobienie jajek wielkanocnych, doniczek, przyborów kuchennych itd)

A może któraś z Was zna się na robieniu patchworku? Sama się bardzo chętnie nauczę.
                W tajemnicy Wam powiem, że mój koszyk wielkanocny zawsze wzbudza duuuże zainteresowanie a mój maż się śmieje, że będzie go musiał wiązać na sznurku. Zresztą zapobiegliwie zawsze ma go na oku big_grin

W związku z tym, że jak pewnie sie doczytałyście zajmuje się tym w ramach swojego hobby, a robię to od lat 16-tu, więc mogłabym Wam coś podpowiedzieć i sprzedać swoją wiedzę.
                Może tak się odwdzieczę za Waszą pomoc big_grin
    • karma66o Do Diquy:) 07.03.11, 13:36
      Diqua co u Ciebie?,to na przeprosiny od biedronekwink

https://dl6.glitter-graphics.net/pub/170/170596lvelgpnzyj.gif
      • karma66o Do Malgos:) 07.03.11, 13:40
        Malgos odezwij sie,popatrz ile trampeczkow i ile rozowychwink Do wyboru,do koloru...

https://dl8.glitter-graphics.net/pub/729/729868tn2pqa5eax.jpg
        • basiab640 Re: Do Malgos:) 07.03.11, 13:43
          Dziewczyny ja oddalę sie w strone garów smile
        • a_n_k_a_62 Re: Do Malgos:) 07.03.11, 13:51
          Ja poproszę o błękitne trampeczki, bo do portków mi pasują......... Małgoś co z Tobą?? Odmeldowuję sie do zadań specjalnych, czyli obiadku... zostawiam buziaki dla popołudniowej zmiany kiss
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:17
      Haha, strona glowna mi zzieleniala, ze zlosci wink
      • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:20
        Jednak musze sie oddalic do kuchni...https://gifynaforumanowi.blox.pl/resource/viannen_10.gif
        • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:22
          Kiedys tak niechcacy muche scisnelam i ona nie pachniala ladniesad .Jesli biedronka tez tak ma,to nie bede ryzykowalawink
          • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:41
            kiedyś w dzieciństwie w ramach pomocy rolnikom zbierałam Stonki...te to dopiero śmierdzą big_grin a Biedronki zawsze proszę o kawałek chleba i hopsa wysyłam do nieba.
            Ale te biedronki Diquy, to chyba już nie idą do nieba wink
            • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:57
              Poczytaj wink
              Biedronki, gdy zostana podrażnione, spłoszone lub - co gorsza – rozgniecione, emituja bardzo nieprzyjemna i długotrwała won. Won ta może także zepsuc wino, jeżeli owady te zadomowia sie w winnicy i „omyłkowo” zostana „przetworzone” wraz z winogronami. Ponieważ ludzki próg wykrywalnosci woni zwiazków chemicznych wytwarzanych przez biedronki jest tak niski, że nawet niewielka ich ilosc w winie ma definitywnie negatywny wpływ na ludzkie odczucia smakowe. ( to z poradnika winiarza big_grin)
              Ogólne odczucie zapachowe jest mieszanina woni przypominajacych orzechy, zielona papryke,
              ziemniaki i plesn. W koncentracjach wystepujacych w „emisjach” biedronek, mieszanka ta jest
              doprawdy "smierdzaca"

Więc lepiej ich nie macać, a już na bank nie drażnić i nie gnieść sad Biedna Diqua ...buu
              • lezka40 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 15:45
                Witajcie Miłe Panie.
                Ponawiam apel Beci, może któraś jest z Katowic i poleci Jej dobrego lekarza.
                Or-e a może Ty w Twoim szpitalu poznałaś jakiegoś dobrego lekarza. Ja po pobycie w szpitalu w ciemno udałabym się do co najmniej czterech ale to niestety (dla Beci) Kraków.
                • olikkk Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 16:15
                  Witam Was z Horyńca Kochane moje Dziewczyny smile
                  Udało mi się znaleźć dostęp do internetu big_grin
                  Będzie więc możliwość, żeby czasem do Was zerknąć jak czas na to pozwoli smile

Dziękuję serdecznie wszystkim skrzynkom kontaktowym, które przekazywały moje pozdrowienia dla Was i przekazywały mi Wasze pozdrowienia i życzenia kiss

Eli
                  widzę że miałaś urodzinki, więc spóźnione ale szczere i serdeczne życzenia urodzinowe od olikkka kiss

https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTQqnygR1Nr1zTmUwVyft9skrRFDRYs8Ng8nsPyHzyVXPyKnNRI

Mamy piękną słoneczną pogodę, choć bywa mrozik i jest śnieg smile
                  Jak już Łezka wspomniała na naszym parapecie od 6 rana urzędują sikorki, wróbelki, nawet dzięcioł wpadł na posiłek, który czeka na nich na parapecie smile
                  Mąż poluje na ptaszki z aparatem i robi im fotki smile

Jeszcze nie miałam wszystkich rodzajów zabiegów, ale okrutniki zaplanowali mi każdego dnia zabieg o 7 rano sad
                  Miałam nadzieję, że się wyśpię, bo posiłki na 8:30, a tu kicha sad
                  Nic to, będziemy wcześniej wskakiwać do łóżeczek smile

Muszę zmykać, bo nie mogę tak tu długo okupować komputera, ale może kiedyś znowu wpadnę smile

Beciunia trzymam kciuki, żebyś wreszcie rozwiązała szczęśliwie problem z tym lekarzem i ustaliła konkretny termin operacji kiss

Całuję Was smile kiss
              • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 15:59
                https://justpic.pl/pic/5aa6db3b0d71466292u.gif
                Troche spozniona dzis Ale jestem i serdecznie witam wszystkie stare i nowe panie. Mam troche zaleglosci ale nadrobie . Jestescie niesamowite piszac tyle .
                Basienko Zarabiste to zezwolanie . Mozna skonac ze smiechu.
                Beciu Juz dawno mowilam tobie zmien lekarza.
                Aga twoje chobby to moje dziewczyny zapewne szybko by weszly wtrans i robilyby swietne robytki.
                SKRZYNECZKO KONTAKTOWA DZIKUJEZAWIAD OD OLIKKK pozdrow ja.
                Anulko milego spaceru z karma smile Teraz zmykam dac corce jesc i do czytania .
                Digua kazdy smieje sie z biedronek. Nie da rady jakiegos srodka uzyc zeby ich nie bylo?? Moze raida wlacz i nie bedzie ich. mimo ze sa ladne. I nie krytykuj sie ze jestes ze wszi. Wielu mieszczuchow takich jak ja dałoby wszystko zeby mieszkac na wsi tylko i wylacznie dla powietrza i spokoju.
                https://media6.mojageneracja.pl/oiqwtytpwt/mediumlh4bst534d6639bda887531926.jpg
                • lezka40 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 16:06
                  No to Aga43 zakładaj ten wątek bo muszę coś zrobić i się dowartościować a bez instruktażu nie dam rady.
                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:07
                    Hahaha Lezka mam taki sam apel do Agi,bo bez instrukcji ani ruszwink

Diqua teraz juz zrozumialam,ze te biedronki ,to nie przelewki...No coz, jak to w przyrodzie: przezyje silniejszywink
                    • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:31
                      Wiadomości od Beiplus: pierwsze przyjemności za mną ,lewatywka na obiad,golenie na podwieczorek ana kolację rozmowa z anestezjologiem .Jutro będę operowana dopiero jako ostatnia koło 12-tej w znieczuleniu dokanałowym trzymajcie kciuki .Pa. Zacytowałam sms-ka jakiego przed chwilą dostałam smile
                      • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:46
                        Dzieki Basiu.To sie dziewczyna troche naczeka...Nic to...Bedzie dobrzesmile Pozdrow Ja smile
                        • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:48
                          karma już Ją pozdrowiłam od wszystkich dziewczyn smile
                          • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:50
                            diqua ja w tym necie jeszcze lepsze "rodzynki" znalazłam ale tamtych cenzura by nie puściła wink Anka może potwierdzić ,haha znowu byłam winna tego że ze śmiechu opluła monitor wink
                            • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:53
                              Basiu plissssss,plissss,plisssss zapodawaj te Twoje "rodzynki" Nasza szefowa na urlopie...moze nas tak bardzo nie zruga wink
                              • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:55
                                Karma oczywiście że w przyrodzie mocniejszy przetrwa,mam tylko nadzieję że będę to ja... tongue_out hihi
                                • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:59
                                  diqua wysłałam Ci na pocztę na gazecie smile
                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 19:31
                                    BAŚKA to było zajefajne!!!!!! Zaraz między ludzi...znaczy między polaków rozpuszczę!!!!
                                    Ale się uhahałam!!!!, Jeszcze synowej jako instruktaż zachowam big_grin
                                    • basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 19:54
                                      https://www.bysio.com/i/74.50.124.201/image/images2_full/xbdg-1ul-1_3ckbvr5krm.gif

DOBRANOC kiss
                                      • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 20:13
                                        DOBRANOCKA SYRENKI kiss
                                        Spijcie Smaczniesmile

https://dl4.glitter-graphics.net/pub/961/961634fn0q60ji2b.gif
                                        • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:00
                                          Poproszę o przekazanie Olikkk podziękowania za życzenia, a także pożyczyć Jej udanego pobytu.smile
                                          Małgoś co u Ciebie ?
                                          Beciu a u Ciebie ? Znalazłaś lekarza ?
                                          Karma a u mnie grzebania w ziemi mało, ale więcej prac remontowych wink

Dobrej nocki.
                                          • eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:03
                                            https://www.obrazki.info/obrazy/155922204200dooopny%5B1%5D.jpg
                                          • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:32
                                            Tu ja. Przyszlam pozegnac sie z wami kochane kobitki. Cos czas mi nie pozwala posiedziec. https://th.interia.pl/30,bb9f171683667852/001i.gif
                                            Moze chociaz mile DOBRANOC. Ten specjalny dla noewj kobitki Beaplusprzed operacja. Trzymam kciuki, i wracaj Do nas .
                                            https://img6.glitery.pl/dev6/0/086/892/0086892145.jpg
                                            Karma to byl moj obrazek . Ladny jest. ale nie ma problemu jest nowy. KOLOROWYCH SNOW ZYCZE WSZYSTKIM.
                                            Olikkowi prosze pozyczyk udanego wypoczynku.
                                          • beci.a40 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:52
                                            Eli dzięki Agulce która wzięła sprawy w swoje ręce,znów mam nadzieje,że wszystko zejdzie na odpowiednie tory...WIELKIE DZIĘKI AGUŚ I WAM DZIEWCZYNY BARDZO DZIĘKUJĘ,kiss otrzymałam namiary na dwie panie ginekolog,myslę,że któraś z nich okaze się godna zaufania,w każdym bądz razie jutro będę działać smile
                                            Teraz już żegnam się z Wami bo padam....słodkich słów życzę moim ANIOŁKOM kiss
                                            • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 22:13
                                              Dziewczynki ,jak rzadko naprawdę idę zaraz spac bo jestem padnięta uncertain
                                              Więc życzę Wam wszystkim fijiłkowych snów i do jutra kiss
                • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 16:17
                  big_grin

Dostałam zielone światło od Olikka big_grin na założenie wątku robótkowego i niech nikt się nie waży mi go otwierać bo będę gryźć.
                  Proszę także o cierpliwośc, bo chce żeby był ładny a nie byle jakiwink muszę się nastroić.
              • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 16:26
                Czesc Dziewczyny,u mnie garnki "skacza",ale sobie zagladamwinkdo Wassmile
                Aga ,a na biedronki mowia: "boza krowka" smile Mnie one nie przeszkadzaja,ale po przeczytaniu tego , co Napisalas , z pewnoscia nie bede ich sciskala- nawet czulebig_grin

Dziewczynki drogie : Karolu i Iwonko dlaczego tak niesmialo sie tu pojawiacie? Zagladnijcie do nas na dluzej i pogadajcie z namismilePotrzeba nam tu "nowych" gadulek,zeby bylo jeszcze gwarniejsmileZapraszamy bardzo serdeczniesmile
                • karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 16:32
                  Hahaha Olikkk pojawila sie i znknela...wink Baw sie dobrze kochana kiss
                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 17:22
                    No proszę i Olik się pojawiła,jak miło big_grin Po tych wszystkich zabiegach wrócicie jak jak prawie "nówki" nie śmigane wink Miłego pobytu
                    Aga skąd Ty takie profesjonalne wiadomości wytrzasnęłaś na temat biedronek...No i ja właśnie mieszkam w winnicy tongue_out
                    Bożenko może i są jakieś chemikalia na te wredoty ale nie chcę w domu tym spryskiwać,wolę je łapać niż siebie truć wink
                    • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:25
                      Diqua big_grin
                      z googlumani wink wpisałam "zapach biedronek" i samo wyskoczyło ...hi hi hi ja tak skojażyłam z Tobą, że Ty coś za dużo masz tych biedronek i ten tekst...hmmm teraz go szukam i nie widzę ale znajdę wink
                      • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:33
                        Ja bym chciała sprostowanie w prasie zrobić, bo mnie tu doszły słuchy, że Wy ten artukuł o decupage za mój autorski uznałyściesad(((((( bosze broń..nie mam swojej stronki, bo mnie bawi i cieszy, że to co robie podoba się mojej rodzince, przyjaciołom i że ciągle coś chcąbig_grin to jest fajne.

A teraz robię napis na szybę i dekorację z farb na szkle big_grin dla mojego zaprzyjaźnionego Ciucholandu...tylko pstt. bo to niespodzianka wink tzn prosli ale nie wiedzą co i jak.

Wątek w fazie tworzenia, tylko net mi wywalasad
                      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:36
                        Aga ale naprawdę w Twoim wywodzie wszystko się zgadza! Dom w którym mieszkam jest między winnicami! Ale...dajmy już spokój z biedronkami...odkąd tu mieszkam co roku ta sama heca z nimi..można się przyzwyczaić.Niedługo zanikną do przyszłej wiosny. Ale to jest nic w porównaniu z tym co mnie czeka czyli ze skorpionami....ehhhh Dwa ukąszenia już przeżyłam...i co prawda nie sa bardzo groźne ale ja mam na nie uczulenie.Jednak nie wiedzą z kim zaczynają...ja przeżyłam one nie tongue_out big_grin
                        Hehe to tak jak w kawale z teściową."Moją teściową ukąsiła żmije...żmije wyzdychały a teściowa żyje" wink
                        • diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:40
                          Aga ten wątek uznałam za Twój autorski o tyle że to Twój pomysł-resztą świetny-i mam nadzieję że dojdzie do skutku tongue_out CZEKAM big_grin
                          • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 22:59
                            Wątek uważam, za otwarty big_grin mam nadzieję, że znajdziecie coś dla siebie a i ja się czegoś nauczę. Tylko, żeby dobaaa była dłuższa big_grin echh, bo mi głownie doby brakuje wink
                            Wcisnęłam Wam dwa zdjęcia tym razem moje autorskie i tylko moje hand made jajek smile nie dotyczą metod o których napisałam w wątku ale opisze je jak będziecie chciały...w końcu wielkanoc idzie big_grin
                            • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 06:08
                              DZIEN DOBRYsmile
                              Wspanialego Dnia Kobiet zyczekiss

https://dl9.glitter-graphics.net/pub/2056/2056469uyhjs05cui.gif

https://wt08.wrzuc.to/obrazek/xjBMWPB6/dzien_kobiet_82_.jpg wink
                              • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 06:21
                                Dzień dobry kiss
                                Ja również życzę wszystkim naszym Paniom uroczego Dnia Kobiet kiss

https://www.stronka-agusi.pl/gify/images/1134kwiaty_gozdziki_stronka-agusi.png
                                • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 06:54
                                  Dzień dobry, również dokładam się do życzę, to już jest Międzynarodowe święto smile

https://fun.net.pl/Zestawy_2009/2009-09-18/Dzien_Kobiet.jpg
                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 06:59
                                    Zapraszam również na płyny Karma i Aniu co pijecie???
                                    • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 07:00
                                      https://www.e-commerce.pl/zdjecia/Ceramika/Valencja-serwis-do-herbaty-8755-big.jpg
                                      • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 07:02
                                        Wstawać szkoda dnia... https://www.radiorsc.com.pl/img/sniadanie.jpg Smacznego wink
                                        • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 07:12
                                          Hejka Asiu kiss

dziekuje za plyn i sniadankosmile Kawka pieknie podana i smaczna,sniadanko pychasmile

Obrazek- hihihi...A co...? My -silniejsza płecwink
                                          • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 07:16
                                            No to jeszcze cos w ramach "podbudowania" naszej płci big_grin wink

https://img124.imageshack.us/img124/8710/evolution1hn0.gif
                                            • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 07:33
                                              Zmykam do pracy, miłego dnia kiss
                                              • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 07:55
                                                https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmwScpUKX1O7eq15_nZjTLCdKtS-GHlKJz1I2JMHooZx3Du0cDzw

Witam świątecznie wszystkie kobitki kiss
                                                • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 07:58
                                                  Basiu witaj kiss
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:00
                                                    Pozdrawiam Wszystkie Nowe i Stare Panie, miłego dnia kiss
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:02
                                                    Milego "Stara" Kobieto wink
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:03
                                                    Asieńko kochana Ty już pewno do pracy zmykasz ,miłego dnia Ci życzę kisskiss
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:05
                                                    Karma przepraszam za Stare big_grin to nie tak miało być napisane.... miłego wink
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:12
                                                    Żartowalambig_grin Nie przepraszajsmile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:15
                                                    A Anka co? goździki podrzuciła z rańca i tyle Ją widać wink
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:21
                                                    https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2ibgH94Ir95T8ez5Zdp1jPZbDsNA5-mrX7fVBLJOSR5qz7Vxzsg
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:28
                                                    https://images39.fotosik.pl/176/ab7ecb4a0ae12348.gif
                                                  • or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:42
                                                    Dzień Dobry KOBIETKI https://img852.imageshack.us/img852/3267/smajlik009tulipan.gif

https://img852.imageshack.us/img852/3267/smajlik009tulipan.gif WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA

Dziękuję za życzenia i wspaniałą atmosferę która tutaj panuje na forum. https://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif
                                                    Dzięki Anka za piękne powitanie

Karma udała Ci się ta ewolucja, wspaniale!
                                                    Asiu świetny podział...haha....stare, nowe....a ja najlepiej wpiszę się na listą młodych....doda mi to energii...haha...https://emoty.blox.pl/resource/meeting.gif
                                                    WSPANIAŁEGO DZIONKA WAM ŻYCZĘ https://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:54
                                                    Witaj Or-e kiss

Hahaha my tu wszystkie MLODE ,a co...?
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:02
                                                    Hihihi Diqua jeszcze nie wyprobowalam,ale nie boj nic , nie omieszkam,a buziak jak to za co? za to ,ze Jesteswink
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:05
                                                    Witajcie kobietki kiss
                                                    Przemiłego dnia życzę wszystkim smile
                                                    https://www.fantastyczny-prezent.pl/images/dzien-kobiet-obrazki.jpg
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:09
                                                    Elu jaki śliczny ten mieczyk kiss
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:09
                                                    Oj ! aż się przestraszyłam surprised. Coraz większe obrazki mi wychodzą. shock
                                                    Sorry ! wink
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:11
                                                    Czesc Elu piekne obrazkismile Od sercasmilekiss
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:13
                                                    Teraz ide sie fiokowac razem z Diqua ,z tym ,ze mnie ,to niewiele pomoze hhehehttps://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_spruce_up.gif
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:14
                                                    Hejka Bozenko kiss
                                                    Juz spadam... Pasmile
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:55
                                                    Diqua kiss
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:56
                                                    Ja cie!!! Basia przeciez ja Tobie jeszcze buziaka nie dalam...kisskisskisskiss
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:58
                                                    Dla WSZYSTKICH SYRENEKsmile

https://www.glittergify.com/graphics/kisses/images/i78550021_13233.gif
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:55
                                                    Basiu cóż za życiowy podział ról... wink
                                                    A teraz zmykam się pięknić i spadam na zakupy
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:57
                                                    ooooo Karma a to za co?...czyżbyś przepis wypróbowała i smakowało hihi tongue_out
                                                    Ja Ciebie też... kiss
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:00
                                                    Karma dziękuję kiss kiss
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:00
                                                    Haha zaraz chyba zacznie padać bo kobity się całują wink
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:36
                                                    Z okazji święta życzę Wam przemiłego dnia z mnóstwem adoracji
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:11
                                                    https://img24.eu/images/tm9du3zz.gif
                                                    Ja znowu spozniona na pogawedke . Widze ze kawusia juz podana . I ja tez zapraszam na kawusie oraz ciasteczko.
                                                    https://74.50.124.202/image/FrKs-1Fh-1.gif?height=400&scale=max&width=400
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:20
                                                    Basienko piekne obrazki i wierzyk elegancki. ale ja mam pyt. jak smarowalas blizne CICSTRIDINA
                                                    to nic cie nie szczypalo?bo ja jakies szczypania czuje
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:21
                                                    Karma Witaj Ale dlugo bylas???????????/uuuuu! ogien!
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:27
                                                    Hahaha Bozenka ja juz od 6-tej urzedujebig_grin
                                                    Teraz pora zakupow nadeszlawink
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:28
                                                    Bożenko ,szczypać Cię może od środka ,mnie też od środka rana jeszcze szczypała ale po tej Cicatridinie fajnie mi sie goiło .
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:29
                                                    Basienko dziekuje
                                                    bo wlasnietak dzienie mnie szczypie jakby mi szwy pekaly
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:33
                                                    i odstawilam doo jednego razu smarowanie bo sie wystraszylam ze cos jest nie tak. a wizyte mam dopiero na 16 .( Zbaranialam juz do reszty z tym wszystkim) bo w jednym miejscu mam lekko otwarta blizne i boje sie ze jest cos nie tak .ale na szczescie nie ropieje i nie slimaczy sie jakies tam malutkie zaczerwienienie po tej masci mialam i zaczelam to miejsce omijac jak smaruje. Dalej przemywam OCTENISEPTEM
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:38
                                                    BasiuPozdrow Bee niech sie nie martwi bedzie dobrze.ja tez denerwowalam sie czekaniem jak drugim razem bylam. ale jestem i bede.
                                                    Jezeli chodzi o moj brzuch to ten zwis nad blizna nie podoba mi sie i to klukie w bokach mnie drazni razem z tym podszczypywaniem po tej masci. Kazel mi 3 razy dziennie smarowac i zjechalam do 1 razu bo sie wystraszylam .
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:47
                                                    Bożenko to tam gdzie jak mowisz masz takie lekkie otwarcie rany nie smaruj tym kremem tylko rób sobie tym Octeniseptem i jak sie kąpiesz to nie mocz rany za bardzo i myj szarym mydłem i jak najwięcej "wietrz" brzuszek aby rana wysychała smile Beatke pozdrowilam od Was wszystkich i pamiętajcie około 12-tej zaciskamy kciuki i pozytywna energię posyłamy do Gliwic .
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:33
                                                    Acha...jeszcze jawink
                                                    Or-e Ty dzisiaj po wypis jedziesz ,to milej podrozy zycze i ,zeby sprawa z nicia pozytywnie zostala zalatwionakiss
                                                  • or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 14:52
                                                    Karma byłam po wypis, HP jeszcze nie ma, wstąpiłam na oddział w sprawie nici..ale pielęgniarki dzisiaj takie zagonione przy Święcie Kobiet....latają jak muchy w latarce....ale zdążyły mi powiedzieć....że mam się nie martwić...nitka sama odpadnie.....w poniedziałek mam termin u mojego gin...poczekam, sama przy tym nie będę majstrować
                                                    W sekretariacie złożyłam wniosek do PZU, żeby szpital wypisał co mi wycięli.... koszt wypisania wniosku wynosi 50 zł https://emoty.blox.pl/resource/zly.gif
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:03
                                                    or-e napisz na czym polega jakies odszkodowanie z pzu??bo mnie na ten temat nic nie wiadomo
                                                  • or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:35
                                                    Bożenko ja mam takie ubezpieczenie na życie które opłacam....i dostaje się odszkodowanie za operacje chirurgiczne i za pobyt w szpitalu.....tylko szpital musi podbić wniosek, który dała mi pani w PZU, właściwie mogłam zanieść do PZU kopię wypisu ze szpitala, tam też jest wszystko napisane....ale jak już oddałam w sekretariacie ten wniosek, pal licho....trudno....będę musiała zapłacić....mam go odebrać jak przyjdę po HP
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:15
                                                    Or-e pewnie tez mialabym twarz w takim kolorzewink,gdybym musiala placic za wypisanie wniosku.Jesli pielegniarki powiedzialy ,ze nitka odpadnie,to pewnie tak bedziesmile Mnie nic nie "odpadlo",bo moje zewnetrzne szwy nie byly rozpuszczalne.Zdecydowanie sama nic nie majstrujwink,a do poniedzialku niedalekosmileTrzymaj sie kiss
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:26
                                                    Eli , kocurki moga "wyciac" nam rowniez taki "numer" wink :

https://dl3.glitter-graphics.net/pub/403/403103wb132qwpfv.jpg
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:33
                                                    Ore ja też miałam szwy rozpuszczalne,nie zauważyłam aby mi cokolwiek odpadło a jedyną rzeczą jaką mi zrobili przy tym szyciu to było nacięcie węzła,które zrobiono jeszcze w szpitalu.Może to zależy od ściegu wink Ale faktycznie do poniedziałku nie daleko więc nic przy tym nie kombinuj
                                                  • or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:40
                                                    Diqua kiss wiem, pisałaś już o tym, ja miałam z początku te nitki z dwóch stron, teraz mam tylko z jednej....ja się tylko martwię żeby mi coś nie wrosło i nie zaczeło ropieć....bo szew mam fajnie zagojony....
                                                  • or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:44
                                                    To jest tak... jak pisała kiedyś Olik ....że powinni dawać nam broszurki w których opisane są nasze różne problemy pooperacyjne....a tak sama muszę szukać po necie...pytać się.... martwić....przecież nie wszyscy mają wykształcenie medyczne wink
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:47
                                                    haha Ore chyba już mnie skleroza dopada skoro się powtarzam... tongue_out
                                                    Jednak myślę że nawet gdyby coś wrosło to nic by się nie działo bo przecież część nici jest w spodzie cięcia i też się rozpuszcza to i to musi się rozpuścić smile
                                                    Ale co tam...pójdziesz do fachowca i tam się wszystkiego dowiesz tongue_out
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:32
                                                    Własnie troszkę pogadałam z Beą przez telefon ,denerwuje Ją to czekanie ,lekarz który Ją będzie operował spróbuje wyłuszczyć samego mięśniaka a jak się nie da to usunie calą macicę ,także trzymajcie wszystkie kciuki za Beatęsmile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:33
                                                    Bożenko a na zewnatrz fajnie się goi brzuszek ?
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:28
                                                    olikkto dla ciebie w dniu dzisiejszym zebys go pieknie z mezem spedzila poki macie dla siedie czas.
                                                    https://media5.mojageneracja.pl/oiytpetroo/mediumklaahn554a36589b2adad95077.jpg
                                                  • beci.a40 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:17
                                                    WITAJCIE KOBIETKI smile

Kobieta - to anioł na ziemi.
                                                    Ma w sobie siłę przetrwania.
                                                    Piękna twarz w słońcu się mieni.
                                                    szczęśliwy, co wart jej oddania.
                                                    Życie nie zawsze ma wspaniałe,
                                                    los kręte ścieżki przed nią stawia.
                                                    W życiu do celu dąży wytrwale,
                                                    nie jednej radości sobie odmawia.
                                                    Nie żąda dla siebie zbyt wiele,
                                                    jej wiara w ludzi jest prawdziwa.
                                                    Pragnie od życia tak niewiele:
                                                    chce być kochana i szczęśliwa.

Myślę ,że to dobre motto na dzień dzisiejszy smile

ŻYCZĘ WAM MOJE DROGIE,ŻEBYŚCIE BYŁY ZAWSZE KOCHANE I UWIELBIANE, NIE TYLKO OD ŚWIĘTA,ALE PRZEZ CAŁE ŻYCIE....CAŁUJE WAS WSZYSTKIE kisskisskiss
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:27
                                                    Skoro dalej świąteczna atmosferka trwa, to zostawiam Wam na dokładkę "śpiewające kwiaty"
                                                    www.youtube.com/watch?v=pRV5_OG-5co&feature=related i buziaczki kisskisskiss i ulatniam się do Rodziców big_grin
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:30
                                                    Beciu Piękne. Wszystkim Paniom dużo zdrowia i miłości.
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:33
                                                    Beciu , napisz mi Twój nr gg na komórkę bo ja mam stare gg i nie mogę otworzyć od Ciebie wiadomości. Może jak ja wpiszę to się uda.
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:34
                                                    Cześć kochane... ale tu ładnie i kolorowo i świątecznie kisskisskiss
                                                    Wpadłam rano i zostawiłam goździki, bo kojarzą mi się z dawnymi Dniami Kobiet, kiedy to każdy Pan taszczył takie coś w dłoni big_grin , a wypadłam, bo Mężuś ma urlop i trzeba było jeszcze troszkę pospać. Zaraz śmigniemy do Mamy na Dzień Kobiet. Mam chwilkę, bo w kuchni szykuje się śniadanko (samo?)tongue_out
                                                    I jeszcze wielka prośba do naszych dwóch koleżanek Karoli i Iwonki zaglądajcie do nas jak najczęściej, bo chętnie z Wami pogadamy ale jak jesteście tak rzadko to mamy marne szanse sad Wszystkie chcemy wiedzieć co u Was ,a Olik nawet z sanatorium się o Was martwi... kiss

- https://stronka-agusi.pl/images/htp6mahaay6.gif
                                                    kwiat27 wrzesień 2010 usunięcie macicy, szyjki, przydatków. Wynik hp ok smile. Śląsk kwiatkwiatkwiat
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:41
                                                    anulko Witam cie serdecznie Dawno nie mialam okazji popisac z toba .Jakos nie mam szczescia do wspolnych spotkan na pogaduchach. milego swietowania Tobie zycze. i wsztstkim kobitkom
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:50
                                                    Aniu jaki fajny wygibany ten Twój słonik smile
                                                    Basi, Ela, KArma, Bozenka, Diqua, Łezka, O-re...ależ kwiatów wink

Jak tu Was zaskoczyć? hmmmm
                                                    https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_H51K3yxsC1hLEYUVNOVyi1pZGWCBeIQaqCZjIlWBuUqzUsxR

Nie będę się rozdrabniaćbig_grin
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:53
                                                    A do kwiatków big_grin możecie sobie zrobić doniczkę...zapraszam do wątku robótkowegowink
                                                    4 razy pisałam bo mnie net wysadzał...ech nauka cieprliwości...
                                                    Basiu Twój syn jest praktycznie w wieku mojej córki big_grin moja skończy 17-cie...hmmm
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:57
                                                    Aga ,mój najmłodszy też w tym roku skończy 17 lat ,to od karmy syn w tym roku 18-tke bedzie mieć wink a kwiaty śliczne i jaki wybór smile
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:14
                                                    Już ustawiłam sobie alarm na godzinę 12.00 i będę robić wszystko co w mojej mocy wink
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:21
                                                    Eli big_grin
                                                    Napisałam Ci o oknie ale czy tego oczekiwałaś? wink

Coś Wam wkleję z życzeniami ale nie wiem czy coś z tego będzie wink

kartki.wp.pl/kat,32,kid,2196,main,25,nowakartka.html
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:33
                                                    Aga big_grin dobre, Elu dzięki w imieniu Bei,ona bardzo się boi .
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:34
                                                    Mapa witam Cię kiss
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:34
                                                    Ago Witam ciebie i dziekuje za taki duzy wybor kwietow. Doniczke to moge sama zrobic ale jak czas znajde i troche sie przyloze , narazie nie .bo nie mam cierpliwosci. a napewno cos zrobie .i napewno doniczke . Podobala mi sie ta ktora ogladalam tylko inne kolorki musze muec. i zrobie to .fajne zajecie .
                                                    Basiu tak wlasnie robie . i nawet jest poprawa. ja juz na wsztstko jestem przewrazliwiona po tej operaci i mam dosc. oby do lata bo ciagle zimno. ciekawe kto zajmie sie BeaPlus w gliwicach. I ciekawe jaka ona opinie na temat obslugi napisze????tam nie trzymaja dlugo i na niedz bedzie juz w domku,a nawet na czwartek. Napewno dobrze pojdzie i szybciutko dojdzie do zdrowka. Teraz zmykam bo nic nie robie a mam troche do obrobienia. Do po obiadku bo zglodnialam juzsmile
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:46
                                                    Rozmnażacie się czy co?? Witam spóźnialskie, a ja nie mogę wyjść, bo mam wiści od Olika dla Was.

Tu skrzynka kontaktowa
                                                    "Z okazji dzisiejszego święta wszystkim dziewczynom posyłam słodkie buziaczki i mnóstwo promyków pięknego horynieckiego słonka, a sama zmykam na kolejne zabiegismile cieplutko pozdrawia Was Olikkk"

O 12 tej też będę bliziutko [/b]Bei[/b] jeszcze trochę i bedzie po strachu kiss
                                                    a teraz spadam nieodwołalnie big_grin
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:47
                                                    Beciu przepiękny wierszyk kiss
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:29
                                                    Ja też będę trzymać kciuki o 12. Wiemy wszystkie jaki to stres. Pozdrawiam gorąco w ten nasz świąteczny dzień. Niestety nie umiem wstawiać obrazków.sad , sad , sad
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 12:01
                                                    Wita Mapko big_grin
                                                    Ja też nie umiałam...ja robię tak, znajduje sobię ładny obrazek, klimam prawą myszką na obrazek i znajduję "właściwości" kopiuję je i potem wklejam w odpowiedź, jako "IMG"...chyba wink nie pamiętam dokłądnie i juuu jest :d spróbuj
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 12:03
                                                    Beatko jesteśmy z Tobą !!!
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 12:07
                                                    BeaPlus Myśli nasze są z Tobą Trzymaj się cieplutkooo
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 12:11
                                                    Dzięki dziewczyny w imieniu Bei kiss dzisiaj pewnie się nie odezwie bo będzie za slaba ,ale jutro jak tylko będzie czula się na siłach to obiecała się odezwać smile
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 13:10
                                                    Drogie Panie witam popołudniową porą big_grin
                                                    Jestem pewna że teraz wszystkie pobiegły do kuchni,jak zwykle...tongue_out
                                                    U mnie już po zakupach i obiedzie
                                                    Aga widzę że Twój wątek ostro ruszył z kopyta smile
                                                    Beciu wiersz...przepiękny
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 13:14
                                                    A Karola kiedyś do nas luknęła i znów znikła
                                                    Kobieto,nie rób tak bo tylko nas stresujesz.Wpadaj częściej a gdy nie dajesz rady się odezwać to uprzedzaj bo my się tu potem martwimy uncertain
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 13:47
                                                    Diqua big_grin
                                                    Zapomniałam dopisać, że zamiast suchych kwiatów, mogą być zabaslamowane lub suszone biedronki wink może gdyby tak trupy wkomponować to inne się zestrachają big_grin i sobie pójdą?
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 13:28
                                                    www.zdjecia.fajowe.pl/img/smieszne-fotki/smieszne-fotki577_thumbs.jpg
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 13:52
                                                    Mapa...ja rozumiem, że to był bokser i z okazji dnia kobiet przebrali Go za świnkę? wink
                                                    Dobree a fotka super.

Beciu
                                                    Cudny wierszyk i taki pasujący ...ech
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 14:22
                                                    https://zdjecia.nurka.pl/images/obrazki.joe.pl-sub-images-imprezowe-chomiki.gif

Dziewczyny tylko tak nie imprezujcie ,żebym wieczorkiem nie była sama na forum wink
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 14:31
                                                    Ze zwierzakami trzeba uważać, bo jak nie to ....img529.imageshack.us/img529/8025/fjf9hy.jpg" border="0" alt="https://img529.imageshack.us/img529/8025/fjf9hy.jpg">
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 14:32
                                                    https://img529.imageshack.us/img529/8025/fjf9hy.jpg
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 14:36
                                                    O właśnie to będzie ....big_grin
                                                    Basiu z mężem trochę wieczorem poimprezuj zamiast dyżurować dziś na forum wink
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:58
                                                    Przesyłam Buziaki od Olikkaaaaaa
                                                    Dla Wszystkich Kobitek big_grin
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 17:02
                                                    Aga a jeśli chodzi o ozdabianie to nie ma takiej siły abym to zrobiła biedronkami (choć pomysł dobry) bo jeśli bym musiała na te france patrzeć cały rok to chyba bym spazmów dostała wink
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 17:10
                                                    Teraz Was pożegnam bo syn chce "objechać" znajome polki a że przewiduje jakieś piwko...drinka to potrzebuje "kierowniczki" no to mamusia będzie akurat tongue_out
                                                    No i w ten sposób,podobnie jak w Pl, panie dostaną po kwiatuszku a panowie będą chodzić wężykiem wink Ach te nasze polskie zwyczaje...w ten sposób robią się europejskie wink
                                                  • diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 17:12
                                                    Uroczego,świątecznego wieczoru dziewczynki big_grin
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 17:55
                                                    Witam wszystkich wtorkowym popołudniem, widzę ze uczycie się rożnych ciekawych rzeczy, typu ozdobne doniczki i takie różne ciekawostki wink niestety nie dołączę do Was bo do tego typu prac mam dwie lewe ręce ale chętnie będę Wam dopingować. Miłego wieczoru... smile
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:05
                                                    Dzięki za buziaki od Olikkk mam nadzieję, że któraś skrzyneczka przekazała ode mnie podziękowania ???
                                                    Czekamy na wieści od Bea.
                                                    Asiutka jak minął dzisiejszy dzień w pracy ? Też tam trochę jest świątecznie w tym dniu, czy nie ? A co do robótek to nie wiem, czy cokolwiek z tego wyjdzie, ale spróbować można wink
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:09
                                                    W pracy dużo pracy big_grin a jeśli chodzi o Dzień Kobiet to słabiutko.... same Panie pamiętały i składały życzenia big_grin.... co to się narobiło... big_grin
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:18
                                                    Hej dziewczyny oto jeszcze ciepłe wiadomości od Bei :jestem już po operacji,wróciłam na salę po trzech godzinach około 17-tej ,chyba mocno trzymałyscie kciuki bo nie było tak źle.Dzięki, jestem słaba nie mogę głowy podnosić ale myślę że będzie dobrze.
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:21
                                                    Zuch dziewczyna smile ja w ten sam dzien to nawet numery telefonów pomyliłam i zamiast do męża zadzwonić to do jego brata nawijałam ,a ten biedny nie wiedział o co chodzi bo nic nie wiedzieli o mojej operacji big_grin
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:21
                                                    Dzieki Basiu smileDobrze jestsmile
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:24
                                                    To świetnie. Na to czekałam. Dzięki Basiu za wieści smile
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:33
                                                    To będzie dla Bea pamiętny dzień. Dzień Kobiet i chyba jej imieniny, bo dziś Beaty...nie wspomnę o ostatkach dla niej specyficznych.
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:40
                                                    No nazbierało sie tego Elu smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:42
                                                    Asieńko pozdrowie Ją jutro ,dziś już nie będę jej męczyć niech wypoczywa,a zresztą rano jak z nią rozmawialam to pozdrawiałam Ją od Was wszystkich smile
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:44
                                                    Ja też dołączam się do pozdrowień.
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:49
                                                    W pierwszy dzień ja też nie miałam głowy do telefonów tylko co chwilę spałam.
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:51
                                                    I jutro Basiu też tak zrób. Pozdrów od wszystkich. smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:53
                                                    Wysciskam Ją sms-kowo od wszystkich smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 19:27
                                                    https://zdjecia.nurka.pl/images/moje.glitery.pl-obrazki-311-39-2-glitery-pl-rudolfkessler-2120.jpg
                                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:37
                                                    Witaj Karma kiss

Basiu pozdrów Becie i życz dużo zdrówka wink
                                                  • beci.a40 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 19:48
                                                    Basiu przekaż proszę również ode mnie buziaki mojej imienniczce Bei kissja też myślę o niej ....i życzę jej dużo sił i szybkiego powrotu do zdrówka...
                                                  • or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 20:15
                                                    Życzę dużo zdrówka Bei !!!
                                                    Basiu ale z Ciebie agentka....fajnie dzwoniłaś....ja się śmieję z ciebie ...ja nie byłam zdolna dzwonić....a sms do was napisała mi córka
                                                    DOBRANOC kobietki kiss kiss
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:11
                                                    AgaRowniez dziekuje za przekazanie buziakow od Olikkksmile
                                                    Bea pewnie spi.

Witaj Asiusmile
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 20:12
                                                    eli-50 napisała:

A co do robótek to nie wiem, czy cokolwiek z tego wy
                                                    > jdzie, ale spróbować można wink

Eli...a cóź to za mała wiara w siebie? wink halloo to banalne a jak nauczę Cię robić jajka na Wielkanoc to sąsiadki będą wszystko robić, żeby Ci święconkę podmienić big_grin
                                                    >
    • karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 19:26
      DOBRANOC kiss
      Romantycznej Nocy Syrenkikiss

https://dl.glitter-graphics.net/pub/2708/2708601u852cuai92.png
      • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 20:20
        Basia jestem w szoku...jak słowo Bea 3 godziny po operacji nas pozdrawia???
        Jak tak dalej pójdzie to ...to jakieś święcenia to Forum będzie musiało przejść...albo Wy Czarownice jesteście big_grin rzucacie Dobry Urok na wszystkie przedoperacyjne, potem w trakcie kierujecie "operatorami" i tadamm Gotowa big_grin Forumowiczka wraca do Was Szczęsliwa, mało tego wie, że ma tu przyjaciólki i matki...przygotowane na wszystkoo.
        Ore, Łza, Bożenka prawde mówię??

To dla Was Anielice https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSnbtd3Q2vfy_loszfqdAiIdDPThAkPAKQvq5aX5Tye8nRsrI-BqQ
        • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 21:09
          Aga moc jest z nami. Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują big_grin
          https://www.obrazki.info/zoom_image.php?sort=id&id_phot=3721&start=46&limit=12&kategoria=37&fraza=&album=
        • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 21:51
          Witam wieczorowa poro troche pozna. ale zdaze sie pozegnac i prosze pozdrowic beatke operowano dzis . duzo zdrowka zycze jej,Aga te robutki reczne na szkle to juz z moimi dziewczynkami przerabialam ale do tego trzeba miec cierpliwosc i wiedziec jak farbe naniesc zeby przeniesc na szklo badz lustro. doniczki napewno sprobuje bo ciekawe to jest ale poki co to nie bo kregoslup i dokucza i dlatego malo siedze.cos nie tak ze mna po tych przejsciach. Musze cos z tym zrobic.
          Ore dziekuje za odp. Ale ja nie wiem jakie ja ubezpieczenie place . Musze zapytac i wtedy bede wiedziec . Mniejsza z tym . Dobre ze mi to napisalas bo ja wiedzialam jak jest w naglych wypadkach. Zycze wszystkim kolorowych snow.
          https://th.interia.pl/30,bb9f171683667852/002s.gif DOBRANOC
          • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 22:34
            Bożenka

Wiem o czym mówisz, bo trochę musiałam się na początku nakombinować zanim doszłam na czym rzecz polega ale po to jestem żeby Wam moje tajemnice "sprzedać" smile
            Do dziś mam swoje pierwsze prace i śmieję ilekroć je oglądam big_grin

Cała sztuka polega na obcięciu czubka aplikatora w farbie wink nie robi sie tego pod kątem, ani nożyczkami ale ostrym nożem. Tam jest zaznaczony moment gdzie należy naciąć.
            Najważniejszy jest kontur i fakt wymaga ręki (ja maluję praktycznie w powietrzu ale moja przyjaciółka ciągnie po foli i też jest ok) ale ale nawet jeżeli kontur wyjdzie krzywo można go wyrównać np. żyletką wink delikatnie naciąć miejsca, które wyjechały poza obrys.
            Wypełnienia robi się bezpośrednio ciągnąc aplikator po foli (nie w powietrzu) bo inaczej robią się pęcherzyki powietrza. Do równego rozprowadzenia farby tak aby stykała z konturem używam wykałaczki wink. Fakt aby móc to potem przenieść 1/ kontur musi być ani gruby, ani cienki i farby musi być akurat...jak będzie za cienko nie odkleisz a porwiesz swoją pracę.

Bożenka odpisuję Tobie tutaj ale skopiuje to dla zainteresowanych do wątku robótkowego wink
            To jest specjalnie dla Ciebie smile spróbuj a jak nie pisz będę Ci udzielać wskazówek.
            • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 22:45
              Dobranoc.... kiss
            • eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 22:48
              Dobranoc
              https://www.obrazki.info/miniatury/12282923_1_.jpg
              • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 22:58
                Warszawa jeszcze nie śpi wink

Ale moje miasto owszem...miłych i spokojnych snów
                https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_CTt09SE_WmJVEZTc-QXg8pQN0oI8DA3MiY7hCYOH9U8qJRPdOg
              • mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 23:17
                https://swiat-obrazkow.pl/obrazy/3/153/maly_aniolek_z_piorkiem.jpg
                Właśnie syn mnie nauczył wklejać obrazki. Chyba mi się udało. Dobranoc.
                • mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 23:24
                  https://swiat-obrazkow.pl/obrazy/3/153/mala_kochana_dzidzia_ze_skrzydelkami.jpg
                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 23:29

https://s29.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1294032&t=634352307909836087&id=4836701&vid=133141556
                    • mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 23:35
                      https://sl.glitter-graphics.net/pub/1464/1464642a4ubr5r846.gif
                      Chyba teraz naprawdę już mi się udało. Miłych snów.
                    • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 23:35
                      Mapa wink

Ten z konikiem widać smile ale reszta obrazków uciekła sad próbuj..mi się raz udaje, a raz nie...
                      Miłej nocki
                      • lezka40 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 05:21
                        Witajcie Kochane Miłe.
                        Wszystkie tutaj sprawiacie, że dzięki Wam świat staje się piękny.
                        Wczoraj byłam strasznie słaba , mało się tutaj udzielałam ale mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej. Życzę Wam miłego, słonecznego coraz bardziej wiosennego dnia.
                        http://emots.yetihehe.com/3/roza.gif
                        http://emots.yetihehe.com/1/buzki.gif
                        • karma66o Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 05:36
                          DZIEN DOBRYsmile
                          Zycze Milego Spokojnego Dniakiss

LezkoPtaszku Najranniejszy wink kiss

https://ifotos.pl/img/fee338f9a_swsswx.gif https://img514.imageshack.us/img514/2783/sc1gpjfqtdjpgfp4.gif
                          • karma66o Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 05:45
                            Uciekam teraz ,bo udaje sie w podroz po miesciewink Pa kiss
                            • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 06:42
                              Dzień dobry Karmo i Łezko kiss Dziś dostaniecie lipne śniadanko, bo Środa Popielcowa, chociaż nie wiem czy dla Ciebie Łezko nie przydałoby się coś mniej dietetycznego skoro jesteś słabutka suspicious
                              https://us.cdn3.123rf.com/168nwm/digitalpress/digitalpress0803/digitalpress080300663.jpg
                              • or-e Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 06:47
                                Witaj Anka https://img88.imageshack.us/img88/8340/cmoke.gif
                            • or-e Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 06:45
                              https://img222.imageshack.us/img222/2981/goodmorningb.gif

Witaj Karma i Łezka w ren słoneczny lecz mroźny poranekhttps://img88.imageshack.us/img88/8340/cmoke.gif
                              Chyba znowu mam problemy ze snem....pół nocy nie spałam
                              • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 06:50
                                Dzień dobry

https://media4.mojageneracja.pl/oiiyweyqii/mediumk99bjd5649021ba96c09722055.jpg
                                • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 06:54
                                  Mapa za każdym razem jak wklejasz obrazek możesz sprawdzić czy go widać klikając na PODGLĄD po prawej stronie ramki w której piszesz. Jeśli go widać i chcesz coś jeszcze dopisać to klikasz EDYTUJ a jeśli wiadomość jest gotowa to klikasz WYŚLIJ. Nie wysyłaj ze strony Chomikuj bo obrazki się pojawiają i znikają big_grin. Miłej zabawy wink
                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 07:43
                                    Or-e witaj kiss, pięknie całujesz big_grin , dzisiaj jedziesz po wypis czy coś się pozmieniało? A z tym spaniem to ja przez miesiąc po operacji miałam cyrk, po tym czasie przeprosiłam się z plasterkami smile i wszystko wróciło do normy.

Asiu kiss spokojnej pracy w pracy, bo zaraz nam pewnie uciekniesz.
                                    • or-e Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 08:35
                                      Anka wypis odebrałam wczoraj, lecz czekam na HP....żeby w końcu iść do gin po hormony....nic mi nie dokucza tylko ten problem ze spaniem... jak Ci się moje buziaki podobają....to dostaniesz jeszcze jednego....haha...https://img88.imageshack.us/img88/8340/cmoke.gif
                                      • diqua1 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 08:59
                                        Dzieńdoberek kobiałki! big_grin
                                        Ore przykro mieć nie przespaną noc... kiss
                                        Łezko doskonale rozumiemy że skoro nie czujesz się jeszcze zbyt dobrze to i aktywna na forum nie jesteś (a sama doskonale wiem ile sił trzeba mieć do tych kobit tutaj wink -żartuję oczywiście kobitki moje ) Przyjdzie czas że dasz rade big_grin
                                        Aga miło że grupa fanów moich ciasteczek tak szybko się rozszerza
                                        Wszystkim życzę miłego dnia
                                        • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:18
                                          Basiula buziak na dzień dobry kiss i ucałuj Beę jak będziecie rozmawiać.
                                          Diqua kochana, czemu dziwaczysz na nasz temat? Taż to trzeba mieć końskie zdrowie, żeby się z Tobą tu użerać hihihihihihi tongue_out - też żartowałam!
                                          Or-e przypuszczam, że bez wyniku hp ginekolog już by coś poradził (bo będzie dobry!!)ale skoro i tak czekasz, to może dwie meliski przed snem? Mnie to nieco pomagało ale za skuteczne nie było. Dziękuję za kolejnego buziaka...... Śliczny jest
                                          https://img88.imageshack.us/img88/8340/cmoke.gif
                                          Łezko Ty masz jeszcze prawo czuć się słabiutko, więc nie martw się, że nie nadążasz tylko pisz kiedy możesz, tu zawsze ktoś jest, nawet jak się pojawi z opóźnieniem smile

kwiat27 wrzesień 2010 usunięcie macicy, szyjki, przydatków. Wynik hp ok smile. Śląsk kwiatkwiatkwiat
                                          • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:23
                                            Aniu własnie napisałam tasiemcowego sms-ka do Bei ,ja odpowie to dam znać smile
                                            • eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:25
                                              Anka a to Ty ? www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-094.gif" border="0" alt="https://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-094.gif">
                                              • eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:28
                                                O kurcze pieczone może teraz się uda ...https://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-094.gif
                                            • diqua1 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:30
                                              Anka ale Ty jesteś....normalnie tak jak ja wink Jak byś się nie odgryzła to była byś chora tongue_out...i za to Cię lubię big_grin
                                              Pozdrówcie ode mnie Bee
                                              • diqua1 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:44
                                                Drogie panie ja znikam,odezwę się jutro.Jadę na spotkanie z kawałkiem Polski czyli z moim bratem.Przyjeżdża tutaj ale dość daleko od nas więc jedziemy na spotkanie w połowie drogi smile
                                                Życzę udanego dnia kiss
                                                • eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:46
                                                  Miłego spotkania diqua.
                                              • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:45
                                                A Ty myślisz, że za co Cię tak lubię Diqua?? za te nasze pomylone podobieństwa smile
                                                Eli strzał w dziesiątkę... już dwa telefony zaliczyłam, muszę sobie gdzieś zapisać ten obrazek i jak będę kłapać dziobem przez fona to go będę wklejać smile Dziwne, że jeszcze
                                                Basica nie dzwoniła..... z Nią rozmowy uwielbiam big_grin i to bez żartów (tzn żartujemy ale uwielbiam bez żartów). Mariakiss no wreszcie jesteś, cieszę się ogromnie, bo zazwyczaj to się mijamy.
                                                Dziś raniutko przeprowadziłam konferencję na gg z Asiutką musicie powiedzieć jaki dzień tygodnia we wrześniu Wam pasuje najbardziej, a my się do tego dostosujemy.

• eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:52
                                                  Anka czyżbyś była fanką fonów ?
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:59
                                                    Wiadomości od Bei :Wycięli Mi trzon macicy bez szyjki,nie dało sie usunąć samego mięśniaka ,dzisiaj czuję się trochę lepiej ,siostra pomogła mi rano wstać i umyc się wyjęła mi cewnik.Wczoraj było gorzej jak znieczulenie zeszło to dosyć bolało zanim dali mi zastrzyk . Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn.
                                                  • or-e Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:16
                                                    pozdrawiam Cię Bei zdrowiej kochana kiss
                                                  • eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:24
                                                    Bea miała dużego mięśniaka. Takiego wycina się z resztą narządu. Najważniejsze, że się pozbyła tego intruza. Trzymaj się i zdrowiej Beatko. kiss
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:25
                                                    Elu nie lubię telefonika jako sprzętu, ale lubię tych po drugiej stronie smile

Basiu dzięki za wieści od Bei kiss
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:27
                                                    Dla Bei: Odpoczywaj. Nie przemęczaj się. Z dnia na dzień będzie lepiej. Pozdrawiam cieplutko Ciebie i wszystkie koleżanki na Forum.kiss, kiss
                                                    https://obrazki.joe.pl/sub_images/najlepsi-przyjaciele.gif
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:33
                                                    Mapko kiss
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:39
                                                    anka62Dzięki.
                                                    Jeszcze jeden.
                                                    https://obrazki.joe.pl/sub_images/kotek-prosi-mleczko.gif
                                                    Spodobało mi się wklejanie obrazków.
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:39
                                                    Ania wszystkich? haha wink
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:40
                                                    Mapa dzięki kiss
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:51
                                                    https://zdjecia.nurka.pl/images/friends18.com-img-dance-0014.gif
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:52
                                                    Ten kot jest ekstra.kiss, kiss
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:11
                                                    Wklejaj wklejaj Mapko(ćwiczenie czyni mistrzem) (jak cos Ci się nie uda to wykasuję)........ cudowne kociaki, te od Basiuli również, a teraz idę do sklepiku i chciałabym zobaczyć całą furę powklejanych zwierzaków od Was na mój powrót smile
                                                    https://www.stronka-agusi.pl/emotikony/emo2_pliki/AF1CatBL0048HL.gif co te istoty robią to nie bardzo wiem (chyba jedzą?),ale wypróbujemy ten patent dzisiaj u mnie przy obiadku smile
                                        • maria1_1 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:26
                                          Witajcie dziewczyny smile

Długo mnie nie było i nie mam pojęcia kiedy przeczytam to wszystko. Pewnie mi sie nie uda.
                                          Ostatnio jakoś brak mi czasu żeby do was zajrzeć. Ale bardzo tęsknię za rozmową z wami.
                                          Znowu uciekam. Pewnie wrócę już na pogaduchy 4 bo jeszcze jakies 60 wpisów zostało smile

Pozdrawiam was bardzo, bardzo serdecznie smile
                                          • eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:43
                                            maria1_1 to tak szybko nie uciekaj tylko chwilę pogadaj i powiedz co u Ciebie słychać.
                                            A najgorsze jest to, że nie zawsze jest czas na wszystko. A od czytania zaległości oczopląsu można dostać.
                                            Pozdrawiam smile
                                  • asiutka35 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 07:44
                                    Zmykam do pracy...

https://media5.mojageneracja.pl/oiretpqoiy/mediumkyn4ar574b8ca783954da64552.jpg
                                    • eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 07:56
                                      Witajcie kiss
                                      Anka jak smakowało wczorajsze śniadanko ? Jak Twój sprzęt się miewa ? Nie mogę znaleźć Twojego przepisu na udziec indyczy...wink
                                      Nie widzę żadnego konika u Mapy ...tylko kotka...( może u mnie się przeistoczył...)
                                      Aga ciekawa jestem tych Twoich jajek wielkanocnych.wink
                                      • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 08:43
                                        Uffffffff wróciłam z psiego sikania https://www.stronka-agusi.pl/emotikony/emo2_pliki/AF1DogAwalk013.gif uprzedzam wychodzące z domku, że ziiiiimny wiatr brrrrrrr
                                        Elu kiss śniadanko było królewskie mniam mniam, cały dzień zwariowany w rozjazdach. Wieczorkiem zdążyliśmy usiąść spokojnie przy winku (to ta resztka z wizyty BasiuliPrzepisu nie możesz widzieć, bo jeszcze nie dotarłam do tego pokoiku, żeby naskrobać, ale się poprawię. Maszyny działają i jak nie będę dziś wisieć na telefonie to z przyjemnością pobędę tu z Wami big_grin o właśnie dzwoni telefon hihihihi
                                        • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 08:56
                                          https://zdjecia.nurka.pl/images/www.ekartki.pl-cards-files-18-18641-tn-sloneczko.jpg

Hej Dziewczyny kiss
                                          • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:07
                                            Eli wink szykuj już wydmuszki
                                            Ale żeście się rozkociły dzisiaj smile
                                            Asiutka miłej pracy
                                            O-re jak Ty te cmoki robisz? ja też chceee
                                            Maria oj dużo się pisze ostatnioo...nawet nie próbuj czytać wszystkiego...bo można dobę spędzić big_grin
                                            Basiu...skrzyneczko kontaktowa z Bea.....cmokaj Ją bezustannie i nie dawaj Jej o nas zapomnieć, dla mnie Ona już jest Bohaterką forumową...
                                            Anka a jakiego masz psiaka?
                                            Łez ???? jak dziś samopoczucie?

Ja przez to późne chodzenie spać wstaje o 10-tej wrrrrrr, szlag mnie trafi cały dzień do dupki...zła jestem sama na siebie sad((
                                            dzisiaj musze sobie jakiś wózek transportowy znaleźć na zakupy...dosyć dzwigania w łapkach big_grin

Ściskam Was GorąCOOOO
                                            • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:12
                                              Aga cmokam Ją w każdym sms-ku a Anka ma jamnika ,bardzo przyjazny psiak smile
                                              • eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:24
                                                Świetne te kociaczki big_grin.
                                                Na razie i ja musze zmykać.
                                              • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:29
                                                Przecież ja już poszłam na spacer hihihi tylko czemu wyjść nie mogę?? Basiu poza przyjaznym jamnikiem mam jeszcze kociaka... nie zapominaj o tym wariacie, chociaż Cię z lekka olał, ole on tak ma sad przepraszam za kota) Teraz zmykam...
                                                • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:37
                                                  Aniu, Aga pytała o pieska więc o kocie nie wspominałam ,a tak pozatym Ja myślałam ze Ty juz wróciłaś a Ty jeszcze nie zdążylaś wyjść ?suspicious
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:58
                                                    ha ha :d

Moja przyjaciółka ma jamniczkę długowłosą Gajusie, która mnie zjada na powitanie i robi trupka, żeby ją całować po szyjce smile ale moja przyjaciółka w obawie o los swojej jamniczki zabrania jej zabaw z moją labką sad( bo się boi...wink
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 12:12
                                                    Wróciłam, bo wiatr niemilosierny. Aga* nienormalny zwierzyniec możesz zobaczyć w mojej wizytowce. Kliknij na mój nick... tam one właśnie są big_grin i masz następne zadanie bojowe, też coś sobie wstaw w wizytówce, bo puską wieje suspicious
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 12:15
                                                    Aga widać jamniki to takie "przychlasty" są ,jak byłam u Ani to po obszczekaniu mnie na swoim terytorium nie ostępowal mnie na krok ,haha nawet do łazienki za mną polazł big_grin
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 12:41
                                                    Paskudna rasa........ kochają wszyskich..... i pomyśleć, chciałam kupić dobermana suspicious no to prawie mam, tylko łapy krótsze...
                                                    Ciekawa jestem czy naszego Olika wiatr z jakiejś góry nie zwieje, bo wczoraj poszpiegowaliśmy wieczorkiem gdzie jest. Taż to prawie koniec Polski...... suspicious
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 12:45
                                                    Pewnie patrzy na Nas z jakiegoś szczytu co tu porabiamy big_grin
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 12:57
                                                    Kochane. Już zostałam posypana popiołem i uświadomiona, że wszystko to marność nad marnościami.
                                                    Dziękuję. Dzisiaj czuję się o niebo lepiej.
                                                    A na śniadanko kupiłam sobie precelka (jak kto woli:obwarzanka) - pycha!
                                                    A teraz pościk....
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:16
                                                    Łezko....... Ty mnie nawet nie denerwuj, zjedz precelka i obwarzanka i kilka rybek. Kto jak kto ale Ty nie musisz pościć smile i za co ciągle dziękujesz?? przyzwyczaj się wreszcie, że jesteś z nami na dobre i na złe, a nam sprawia to ogromną przyjemność, że jesteś i mówisz coś do nas .
                                                    Masz Łezko moje ulubione kwiatuszki i zmykaj poleżeć kiss https://stronka-agusi.pl/obrazki/glitzer80.gif
                                                  • lezka40 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:20
                                                    Aniu, DZIĘKUJĘ. kiss
                                                    Zmykam na chwilkę na słonko bo w domu mam jak w piwnicy.
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:37
                                                    A ja kocham Wszystkie psy, czy jajniki, czy dobermany w domu mam ADHD Labradorkębig_grin
                                                    Ania mam straszny preblem z tym zdjęciem...ha ha ha nie wiem czy mam wstawić fotkę mojego szczęściawink bo swojej nie wstawiebig_grin..czy moich prac..hmmm ratunku powiedzcie jakie???

A ten Twój jajnik z kotem...sama słodycz...chyba zaraz się pożegnam, bo moja córka mi z psem dom zdemoluje, tylko słyszę za plecami sapanie psa i dziki wrzask mojej nastolatki...big_grin

Buziaczki ...

Łez kochanie Cieszę się, że dziś już lepiej wink

Basia?? co dziś na obiad?

Aaa muszę Wam coś powiedzieć jestem okropna sad odbieram córkę przyjaciółki ze szkoły i robię zakupy noo niby drobne ale w efekcie dziecko na plecach ma tornister i jeszcze pomaga ciociuni nieść siateczki...jestem podła i mam dołaaa...wrrr
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:43
                                                    Ale się uhahałambig_grin muszę Wam to wkleić dzisiaj na Onecie podają największe wpadki naszych pociech...w kościele...wkleję Wam kilka:

Na Mszy dla dzieci ksiądz zadaje pytania, dzieci odpowiadają do mikrofonu. Było o przebaczaniu win i ksiądz pyta, czy się mama z tatą czasem kłócą.

- Taaaaak - odpowiadają dzieci.

- A co – pyta ksiądz – mówi mama do taty, jak już się godzą?

- Przepraszam cię – odpowiada jakaś dziewczynka.

- Już się nie kłóćmy – mówi kolejne dziecko.

- A JA I TAK MIAŁAM RACJĘ! - rzuca pięciolatek.

Po Mszy, w kościele pełnym ludzi, odbywała się pokazowa katecheza dla pierwszoklasistów z elementami obyczajowymi. Ksiądz, który nie lubił kobiet w spodniach i alkoholików, w przystępny sposób opowiadał o szkodliwości spodni i alkoholu. Na koniec odpytywał dzieci ze świeżo nabytej wiedzy.

- Umielibyście już pokazać alkoholika? - pyta.
                                                    Zgłasza się szybciutko dziewczynka i mówi do mikrofonu:
                                                    - Tam jest Pan Tadziu - pokazując siedzącego w jednej z ławek sąsiada, który nie stronił.
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:48
                                                    a to z kina big_grin

Czterolatka pierwszy raz w kinie, na Hefalumpach, siedziała między rodzicami. W pewnym momencie słychać potężnego bąka. Rodzice spoglądają po sobie i szeptem wymieniają uwagi „Czy to było to, co mi się wydaje? Co za ludzie!” A mała odzywa się na całe kino:

- TO JA! BO JA JESZCZE DZISIAJ KUPY NIE ROBIŁAM!
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:47
                                                    To wytaw buźkę na słoneczkoŁezko, faktycznie w domkach czasem jest ponuro, taka zabudowa albo atmosfera ....... ale nie w kompku smile tu są Twoje pomylone koleżanki kiss tu zawsze świeci słońce kiss
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:52
                                                    Aga ja chcę zwierza w wizytówce. A Dzieciakowi dołóż po dwa kilogramy zakupów z każdej strony, żeby skoliozy nie dostało suspicious
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:52
                                                    dziadkowie pytaja wnuczka: -gdzie byłes z rodzicami w niedziele?
                                                    - w kościele odpowiada rezolutnie wnuczek
                                                    - a w którym pytają dalej dociekliwi dziadkowie?
                                                    - w Carrefour- e big_grin
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 14:01
                                                    Aga u mnie dziś pomidorówka
                                                  • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 14:05
                                                    Aga wyślij młodociną z piesem na spacer, bo na remontach zdemolowanych mieszkań to ja sie nie znam, ale......... coś trzeba robić w życiu, mogę remontować jak wezwiesz, a żarciki świetne *: podobią mi się big_grin
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 14:14
                                                    https://zdjecia.nurka.pl/images/img52.imageshack.us-img52-3664-miegodnia.gif
                                            • or-e Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 14:43
                                              Aga cmok dla Ciebie https://img88.imageshack.us/img88/8340/cmoke.gif
                                              i jeszcze cmok dla Beihttps://img88.imageshack.us/img88/8340/cmoke.gif żeby szybciej zdrowiała i wszystko dobrze się goiło
                                              Basiu dzięki za fajne życzonka...sama zrobiłaś? Też zasłużyłaś na wielki cmok https://img88.imageshack.us/img88/8340/cmoke.gif

haha....a jutro poleci deszcz....
                                              • karola0051 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 14:56
                                                witam serdecznie, i buziaki smile)))
                                                • a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 15:26
                                                  O Karola kiss opowiadaj co u Ciebie... wydam popielcowy obiadek i zaglądnę, żeby zobaczyć jak się czujesz smile mam nadzieję, że coraz lepiej smile
                                                • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 16:01
                                                  https://www.imgplace.com/img141/9545/903bf2965d.gif Ja juz po spacerku marnych zakupach u nareszcie po obadku(marnym , bo postny). Pozniej na msze cisne i znowu kupe czytania mi zostanie. Szalejecie tu i nie mozna dogonic was.
                                                  AgaDziekuje za inf. Dot, instrukcji. Juz kilka zepsutych poszlo a kosz i nie chytam sie narazie.
                                                  Basiu Pozdrow Beei pozycz szybkiego powrotu do zdrowka.
                                                  Ania postaram sie zwierzakami pochwalic i pokazac jaki jest moj!!
                                                  https://img5.dreamies.de/img/570/b/tmfz0343ysd.gif Jeszcze troche to nawet sluzacej nie bede potrzebowalasmile i Ja https://s235.photobucket.com/albums/ee83/darmarka02/darmar03/th_image011-1.gif przesylam wszystkim bez wyjatkow.
                                                  https://iv.pl/images/81557009093682794486.gif
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 16:23
                                                    Bożenka
                                                    Pamiętaj, że wierzę w Ciebie albo w Twoje córki komuś musi się udać.
                                                    A tego kota mi pożycz, bo właśnie pralka kończy prać i nie ma komu wieszać big_grin
                                                    Ania działam w kwestii wizytówki już za momencik chyba ..będzie dotowa wink
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 16:43
                                                    Agulko dziewczynkom wychodzi elegancko one na koszulkach do segregtora robia i pozniej przenosza. Kot oczywiscie do dyspozycji dla kazdej jezeli jest tylko potrzeba . smile
                                                    cos cichutko jest teraz. Ja zawsze jestem jak dziewczyn nie ma albo jak juz spiasmile.
                                                  • bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 17:07
                                                    Dziewczyny kot jest niezastapiony i ma juz wprawe.https://www.emoty-gg.eu/mini/3.gif
                                                    https://www.emoty-gg.eu/mini/395.gif
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 17:15
                                                    Dobry Wieczorsmile
                                                    Dzisiaj widze- jest forumowy dzien kotawinkFajniesmile

Karolu , Pojawilas sie i ponownie zniknelas.Dlaczego? Porozmawiaj z namismileDobrze sie czujesz?
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 18:01
                                                    Bożenka 1313 Ja mam ten sam problem. Zawsze trafiam na forum jak nikogo nie ma, lub dziewczyny już śpią. Ja jestem nocny marek. No i teraz jak jestem na zwolnieniu to późno się kładę spać, ale też późno wstaję. Moi domownicy też buszują w domu do późna w nocy, a rano każdy szybciutko biegnie do szkoły, na zajęcia lub do pracy, a ja zostaję sama, więc wolę rano dłużej pospać, a za to w nocy pobyć z rodzinką.kiss, kiss
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 18:10
                                                    Bożenko ja ustawię się grzecznie w kolejce do wypożyczenia kota wink Karola witaj ,co u Ciebie słychać? jak samopoczucie?
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 18:17
                                                    A ja znalazłam innego kota.
                                                    https://www.cats.alpha.pl/photos/funny/smile.jpg
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 18:22
                                                    https://zdjecia.nurka.pl/images/republika.pl-blog-ep-4481150-6628952-tr-normal-zwierzeta-smieszne-005.jpg

A tak wyglądają KOCIOŚLIMAKI smile
                                                  • mapa41 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 18:36
                                                    https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTE8_dtOEe1OSWextGxTiCeoejtjv0X1dxsk2kpdW8EiQpuy7sAbA
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 18:57
                                                    Hihihi,no to terazwink :

https://dl5.glitter-graphics.net/pub/227/227035xiktrwi02p.gif
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 19:03
                                                    Normalnie debeściak big_grin
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 19:47
                                                    a gdzie dzwiek? wink czaderski na maksa ale Mapki kotki też superowe.
                                                    Mapa właśnie nie kłam, że jesteś sama sad chyba, że mnie to już nie wliczasz w nocowników? A kto wczoraj siedział, jak Ty sobie poszłaś???aaahaaaaaa?
                                                    Basiu kot już wolny, moje pranie już powiesił..możesz go brać big_grin
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 19:55
                                                    Aga ok wink rezerwuję go na jutro ,mam w planach pranie poscieli to będzie wykorzystany na maksa big_grin
                                                  • aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 20:04
                                                    Basia pościel już ćwiczył...dwa prześcieradła, 3 ręczniki jest wyszkolony...nawet pst bieliznę wieszał noo ale tego to go O-re nauczyła wink

Basia rezerwuj jeszcze tego od KArmyy ze słuchawkami big_grin...będziesz miała pełen luksuswink
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 20:08
                                                    Aga ,każda para łap sie przyda big_grin
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 20:15
                                                    Hahaha ten moj to bardziej rozrywkowy jest, a nie do robotybig_grin
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 20:15
                                                    https://zdjecia.nurka.pl/images/ekarteczka.pl-kartki-21-6-d-671.jpg

Dobranoc Dziewczyny smile
                                                  • karma66o Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 20:17
                                                    Pewnie ,ze Mapki kociaki sa SUPER smile
                                                  • basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 20:19
                                                    karma,Twój rozrywkowy jak najbardziej się przyda ,przy muzyczce lepiej robota idzie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka