karma66o Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 18:11 Kochane teraz ,to ja juz musze biec z piesem ,bo zaczela dziwnie krązyc...Narka Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 18:18 digua bo mechanik musi przyjechac wziac kompa i spowrotem go prztwiezc. Tak zawsze robie bo ja nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 21:31 Diqua to dla Ciebie i przyślij mi te biedronkii Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 21:42 Widze ze dziewczyny poszly lulu .I ja juz pojde sie do snu ulozyc. images.net/img/recados/babes_622272990_48_babes.gif" border="0" alt=".recadosimages.net/img/recados/babes_622272990_48_babes.gif"> Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:08 Cześć. A ja dopiero teraz znalazłam czas, aby usiąść do kompa. A tu prawie wszyscy już śpią. Nie mam chyba co tu szukać i z kimś pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:13 Mapa ja jestem...mam dyżur i Oliika widziałam i Eli Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:17 No to super, bo już myślałam, że wszyscy śpią. Odpowiedz Link Zgłoś
mani-a112 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:28 Mapa i Aga- witajcie a jednak jesteście,a ja myślałam że wszystkie już śpią.Mnie jakoś niechce się spać a to dlatego że za bardzo sobie pojadłam na wieczór i jeszcze się skusiłam na pączka...to się nazywa obżarstwo.- 25.08.2010r usunięcie trzonu macicy z przydatkami(macica mięśniakowata)wynik HIST.dobry.System 50 Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:35 A tak w ogóle, to zajęłam się dzisiaj tematem mojego sanatorium. Dzwoniłam do NFZ i dowiedziałam się, że wniosek dot. mnie nie został jeszcze złożony. poszpitalne niby wprowadzają na bieżąco, a resztę mają około miesiąc opóźnienia i chciała znać nr listu poleconego, którym wysłano mój wniosek. W NFZ powiedziała mi telefonicznie babka, że do nich nie wpływają żadne wnioski elektronicznie, tylko wszystkie pocztą - listem poleconym.Więc zadzwoniłam do mojego gin. na jakim etapie jest mój wniosek i czy wskazał, że jest to skierowanie poszpitalne, a on powiedział, że się pozmieniało i trzeba wysyłać skierowanie elektronicznie i pocztą, a mają problem z przesłaniem tego elektronicznie. Później sam do mnie zadzwonił - byłam w szoku - a on zapytał się, bo podobno to trzeba wskazać w tym elektronicznym wniosku, w jakie rejony chciałabym pojechać. Ja na to, że obojętnie mogą być górskie, nadmorskie, nizinne (bo takie mi wyczytał), a on, że pierwsze podałam górskie, więc takie zaznaczył. Więc chyba wysłał ten wniosek elektronicznie. No i powiedział,że wyślą go pocztą, ale przecież nie on wysyła, tylko obsługa, bo to jest szpital i przychodnia. Więc nie będę miała śmiałości tam wydzwaniać i dopytać o numer przesyłki poleconej. Chyba odczekam parę dni i zadzwonię do NFZ i zapytam o mój wniosek, bo jak on ma być poszpitalny, to wprowadzają szybko do systemu. Ale się rozpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mani-a112 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:22 Dobry wieczór- kochane dziewczynki ja dopiero wrócilam z pracy i widzę że wszystkie już poszłyście spać.Witam- nowe dziewczyny,taka mała prośba do nowych pań żeby założyły sobie stopkę pod każdym wpisem kiedy miały i na co operację i z którego rejonu Polski są.Będzie to bardziej przejrzyście.Pozdrawiam wszystkie i całuski 25.08.2010r usunięcie trzonu macicy z przydatkami(macica mięśniakowata)wynik HIST.dobry.System 50 Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:29 Witaj Mani Kiedy ja już mam swoją "stópkę" w odpowiednim wymiarze Jak minął dzień? Kiedy kolejne egzaminy czy już po? Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:31 Mani? A z jakiego rejonu jesteś? w stópce nie widzę Mapko a Ty skąd nadajesz? Mój rejon widać w loginie Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:33 Maniu witaj napisałaś 2000 post w Pogaduchach 3 - gratulacje Jeszcze 496 jak doświadczenie uczy i zaczną się POGADUCHY 4 Ciekawe kto tym razem powoła 4 Pogaduchy ? Witam też nocna zmianę Aguś i Mapa Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:39 Chętnie bym wstawiła stopkę, ale nie bardzo wiem jak. A tak w ogóle to ja stawiam pierwsze kroki na forum, nie wiem za bardzo jak sie tu poruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:41 Witaj Olikk Dobry Wieczór Siedzimy zwarte i gotowe do konwersacji Może ktoś ma jeszcze ochote na pączka ? Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:48 Mapo zerknij sobie do wątku forum.gazeta.pl/forum/w,100789,120050076,120050076,Techniczne_porady_sugestie_jak_korzytsac_z_FORUM.html oraz forum.gazeta.pl/forum/w,100789,119207310,119207310,Zasady_obowiazujace_na_naszym_FORUM.html Pomoże Ci zorientować się co i jak u nas działa Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:51 Ja jestem dumna z siebie, bo zjadłam tylko 1 pączka i 2 chruściki. Mam problemy z nadwagą. Chyba udało mi się dopisać "Stópkę". Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 03.03.11, 23:58 Mapko cudnie, noo teraz rozumiem czemu sanatorium w górach przy okazji zmiana klimatu. Ja mam sanatorium w domku, poza tym jestem domator pęłną japą i bym okrutnie teskniła Usunięcie macicy przezpochwowo 16 luty 2011...przy wsparciu Aniołów z Forum. Wyłuszczenie mięśniaków 2001. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:03 W końcu kolejna osóbka nie ze Śląska nie mam absolutnie nic przeciwko Wam kochane kobitki ale inne temperamenty są w cenie. Kiedyś mi babcia mówiła: Jaguś tylko nigdy w życiu nie zaczynaj ze ślązaczką bo ja miałam wtedy duużą rodzinę na Śląsku i sama uczyłam mojego męża jak to mogę Go wyciepać z chałupy kaj będzie niegrzeczny. Teraz cała rodzinka w Australii siedzi i nie miałam tam rodzinki ale już mam nową Jak zjadam literki to przepraszam ale na lezaco piszę i nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:16 Aguś odpisałam Ci na pocztę A teraz już zmykam, bo trzeba mi się wyspać Buziaki nocnej zmianie Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:04 No proszę i stopki są A my jeszcze dla ukwiecenia forum zwyczajowo sadzimy kwiatuszki w stopce - to taka nasza swojska forumowa tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:16 aga43wawa Ja też nie wyjeżdżałam jeszcze nigdy sama poza moje rodzinne pielesze od ok. 15 lat. W sanatorium nie byłam nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:19 Sory. Muszę powoli kończyć te pogaduchy, bo rano wcześnie wstaję. Muszę iść z synem do lekarza, bo niemiłosiernie kaszle i ma katar, a domowa apteczka już nie wystarcza. A wiadomo, że w przychodni kolejka., Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:22 Mapo jeszcze słówko Prawdopodobnie dostaniesz z NFZ pismo informacyjne w tej sprawie. Jeżeli nie podadzą Ci od razu konkretów, to przynajmniej będziesz znała numer skierowania, który możesz sobie wrzucić do Przeglądarka skierowań na leczenie uzdrowiskowe , która jest na stronie skierowania.nfz.gov.pl/ i dowiesz się wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:26 olikkk[ Bardzo Ci dziękuję, za podpowiedź. Wiele się dziś nauczyłam i dowiedziałam. Dobranoc. , , Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:32 olikkk[ Chyba udało mi się dorobić kwiatki., Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:39 a mi nieeeeeeeee Mapa jak to zrobiłas? zonaczcie co mi wyszło ((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mani-a112 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:47 Mapa brawo udało się.Kochane ja już zmykam nyny bo rano trzeba wstać a potem głowa ciężka i wstać się niechce..[b]Dobranoc[/ b] Odpowiedz Link Zgłoś
mani-a112 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:43 [bAguś][/b]- ja nie zdaję egzaminów to Maria1-1, mamy podobne nicki i to jest mylące.Ja jestem z Oświęcimia.Olikku ty jesteś skarbnicą wiedzy co my byśmy zrobiły bez Ciebie- 25.08.2010r usunięcie trzonu macicy z przydatkami(macica mięśniakowata)wynik HIST.dobry.System 50 Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 00:50 A widzisz, to ja przepraszam a wiesz Maniu że ja tak mówię do swojej córki? chociaż ma Marta ale od zawsze jest Mania. a wiesz jak te kwiatki zasadzić w stopce?..prosze Odpowiedz Link Zgłoś
mani-a112 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 01:08 Musisz dać dwukropek i wpisać kwiat i znowu dwukropek() i powinno wyjść. 25.08.2010r usunięcie trzonu macicy z przydatkami(macica mięśniakowata)wynik HIST.dobry.System 50 Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 01:12 Maniuuu dziekuje i zdrówka dla syna... koniec dyżuruuu i tak nie wstane na kawke \ Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 02:03 Dla Rannych Ptaszków....mam już gotowe śniadanko Bufet szwedzki...obsługa już czeka Dla Pań dbających o linie A najlepszą kawe to robi Karmaa, Basik i Eli...czasami Olikk podaje ...wiec ja nie proponuje, poza tym koszty już mnie przerosły Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 06:04 Hahaha...Aga dzieki za sniadanko.a ta obsluga... Rany Julek...Tyle tego zarelka, a ja jeszcze po wczorajszych pączkach ledwie dycham Ale damy rade Kawka jest ,jeszcze sie zalapiesz Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 05:46 DZIEN DOBRY Pieknie "natworzylyscie" po moim dobranoc Musze sie kawy napic ,zeby w miare przytomnie przez to przejsc Poki co zycze Wam Kochane Syrenki WSPANIALEGO DNIA Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:03 A coz to za "Dobra Wrozka" na stronie glownej sie pojawila? Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:33 Witaj Karmo i Aga jak ja nie lubię psujących się kompów... znów mam zaległości buuuu.... Zaraz postaram się nadrobić. Dzięki za zastawiane stoły, a Aga to tak poszalała, że wystarczy nam na cały dzień. Idę się ubrać nim skosztuję tych pyszności i wszystkie proszę o włożenie strojów wieczorowych nim się dobierzecie do śniadanka , bo tak tu elegancko dziś że w piżamkach trochę nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:45 Dzień dobry Miłego i słonecznego dnia życzę Oliku bezpiecznej podróży, spokojnego wypoczynku, a ponad wszystko dużo zdrowia...i zdrowia....wracaj wypoczęta, uśmiechnięta i zdrowa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:47 Witajcie kobitki Wizyta u zębologa zaliczona, borowanko też i umówiłam się na jeszcze Aga nieźle ostatnio nakręciłaś, ale niedługo się tu połapiesz Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 08:28 Witam wszystkie Laseczki. Widze ze juz sniadanko podane kawusia rowniez. Tylko ja znowu spozniona. ZAPRASZAM. Po takim sniadanku na wspolna . Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:18 Or-e... Bożenko... jak Wasze brzuszki? Pogoda zaczyna się robić taka, że tylko spacerować...... Ja zaraz będę się robić na bóstwo (hehehe ) bo na urodzinowo imieninowy obiadek popędzę dziś do Rodziców Elu na pocztę odpowiedziałam... a teraz sobie ponarzekam na komputer... jak ja go nie lubię jak nawala już skończyłam narzekać cieszę się , że wogóle mogę napisać do Was. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:24 Dzieńdoberek kobiałki Aga sorki że Cię ubiegłam z nowym wątkiem ale dziewczyny zaczęły się burzyć...Ciebie nie było...i jakoś tak wyszło * Anka jak tak masz marudzić nad tym swoim sprzętem...to go wymień Zapytaj Basi jak to się robi Olik udanego i efektywnego wypoczynku Wam życzę Wszstkim życzę miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:25 Aga za śniadanie dziękuję-jestem już po...ale obsługę chętnie bym zmaszkieciła Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:32 Dzieńdoberek wszystkim w ten piękny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:38 Ania widzę że staruszek kompik odpalił Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:45 Diqua Ty na Niedzwiedza czekaj lepiej, a nie maszkieć obsługę z kompem masz oczywiście rację, najlepiej kupić nowy, ale wiesz co?? pieniążki poszły na spacer Cześć Basica Ty już jak zwykle oblatałaś pół świata Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:51 Anka a jakby inaczej toz to dzis piątek a ponadto myslałam że spalę trochę wczorajszych kalorii ale na mysleniu tylko się skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:56 Basiulka u mnie też ostatnio tylko na myśleniu się kończy. Jak nasza Małgoś tu wparzy, to dostanieby burę za niestosowanie się do dietki A tak na poważnie, to czemu tak długo milczysz Małgoś?? nadal kiepsko z kręgosłupem? Wolę zapytać, bo wielce prawdopodobne, że czegoś nie doczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:57 Olikkk miłego szykowanka i odpoczywanka . Jak dotrzesz na miejsce to dawaj nam jakiekolwiek znaki jak Ci tam jest. . Szczęśliwej podróży ! Diqua jak wróciłaś z Paryża byłam bardzo zajęta, ale teraz mogę Ci powiedzieć, że też tam byłam na zorganizowanej wycieczce. Z przewodnikiem zdecydowanie więcej da się obejrzeć. Najbardziej utkwił mi jednak w pamięci buziak na szczycie wieży Eiffla. Drobna rzecz, a jakże sympatyczna i zapadająca w pamięć... Poza tym jest tam mnóstwo ciekawych miejsc do zwiedzenia, ale samo miasto nie grzeszy zbytnią czystością nawet w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:07 Eli ja też tak stwierdziłam że oglądałam nawet nie bardzo wiedząc co...nie ma jak dobry przewodnik,a tak podziwiałam,oglądałam a gapiłam się jak wół na malowane wrota Ale i tak było warto Z Ciebie też widzę podróżniczka.Nie wiem czy byłaś kiedyś w Grecji.Jeśli nie to gorąco polecam Riwierę Olimpijską a konkretnie wycieczkę na Meteory.Wadziłam wiele pięknych miejsc ale Meteory to coś nieprawdopodobnego!!!!! Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:09 Anka...mój kolega zawsze mawiał że pieniądze są jak stary kocur...ZAWSZE CHODZĄ WŁASNYMI ŚCIEŻKAMI Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:12 Eli to tylko namiastka bo nawet w połowie nie oddaje tego co się widzi na żywo www.pols.at/ Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:15 Dzięki Diqua, ale nie wiem na ile dzisiejsza Grecja jest bezpieczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:17 Ja nie mówię abyś jechała tam już ale miej na uwadze to miejsce "na kiedyś" bo naprawdę warto.Chyba nie ma drugiego miejsca które tak gorliwie polecam....ale jeśli Tobie by się nie spodobało... Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:23 Diqua ok, wszystko jasne ! Widzę, że miejsce cudo i warte obejrzenia . Ale już nie patrz na mnie takim wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:23 Oliku bedzie dobrze Odpoczywaj spokojnie i wracaj do nas zdrowa i wypoczeta Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 07:25 Teraz zmykam przyszykowac sie na wizyte u "zebologa",jak to Diqua mowiPa Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:55 Hej Kobitki, Babeczki, Kobiałki i Syreny Ale pysznaa kawkaaa... Dziękuję Karmoo za uznanie ale panowie niestety byli wynajęci na godziny i teraz pracują w day club ale pogadam i zobaczę co się da zrobić Diqua spoko nie gniewam się ale szczerze byłam w szoku, że takie z Was niecirpliwce dziś coś tam dopisze od siebie a co nie myślcie, że nie znam żadnych dobrych przepisów. Anka witaj razem z kompem...na szrot z nim, szkoda młodości na walkę z nierobem. Olikk będziemy tęsknićććć Bożenka na spacerek leć, O-re wystaw leżak na balkon Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 09:59 Eli Ogarniam się coraz lepiej tylko czasami mam ochotę temu drzewku gałęzie przetrącić bo mnie oszukuje. Buziaczki dla Ciebie, Beci i Łez..i o kim wstrętna zapomniałam..aa Mani, Mapy Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:11 Olikk Nie zapomnij o dansingach przy kominkuuuuu lalalalalalaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 10:33 Aga leżaczek na balkon można wystawić.... ale leżakować jeszcze za zimno, to tylko przez szybę tak fajnie grzeje........Aguś jak Cię drzewko oszukuje to ustaw sobie sortowanie od najnowszego, wtedy nic już nie przeoczysz Napiszę trochę o sobie....z dnia na dzień jest lepiej...nie byłam jeszcze na zewnątrz....dalej spaceruję z pokoju do pokoju....ale w niedzielę obiecałam sobie wyjść. Dzięki radom z tego forum nie mam problemów z wzdęciami dzięki Espumisanowi w saszetkach..nie mam problemu z wypróżnianiem narazie....słodycze teraz dla mnie nie istnieją prócz jednej sezamki dziennie...(jestem łakomczuchem... ) Zaraz po operacji miałam problem ze snem....nocne poty...trwało to tydzień....już jest lepiej. Mam nadzieję, że juz za tydzień, dwa....będzie już całkiem....całkiem....i będę wychodzić z domu....nie jestem domatorem....na razie snuję się po mieszkaniu z kąta w kąt...pozdrawiam Was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 13:33 Witam wszystkie kobitki w porze . Ja juz pojadlam i mam chwile czasu . AgaJa poki co to na spacer nie bardzo mimo ze slonko swieci i jest w miare . Nie ufam tej pogodzie i nie chce sie rozchorowac. Poniewac juz mnie chorubsko powoli bralo i lecze sie. jak bedzie dobrze to bede chodzila nie ma z tym problemu. dzis zagladaja mi do okna tacy goscie i cukrowki. Widac i slychac , ze wiosna tuz .tuz.I o to chodzi. or-eCiesze sie ze z dnia na dzien lepiej sie czujesz. Wlasnie tak ma byc. Dbaj o siebie i oszczedzaj sie. a powoli bedzie tylko lepiej. Ja w miae tez dobrze sie czuje i lepiej dochodze do siebie niz po pierwszej operacji. olikkk i ja zycze tobie pakowania z radoscia oraz szczesliwej podrozy. Jedzdzie uwaznie nie spieszac sie. Milego pobytu , relaksu i wracajcie zadowoleni i zdrowi. To Dla waszego relaksu. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 13:35 Digua M<oim powiedzeniem Jest: " pieniadz w wsza zecz nabyta ". I tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 13:57 Bożenka szkoda, że jeszcze nie pora na leżaczek...a ja dzisiaj wyciągnęłam męża autkiem na zakupy kupiłam sobie 3 podkoszulki...hi hi ale zdecydowanie więcej Młodej, takie czasy. Teraz będę wymyślać co zrobić z tymi podkoszulkami bo mam milion pomysłów Wyżywam się metodą decupage na czym się da i odkryłam, że materiał bawełna także jest łatwa i można w połączeniu dżetami zrobić cuda. Nudzić się nie nudzę, bo mam aż za dużo inwencji własnej i...zamówień od przyjaciół. Najgorzej jak zacznę i nieskończę bo mni wena gdzieś zmyka Ale terazzzzz mam duuużo czasu na robótki i skończę. O-re ściskam Cię cieplutko i stawiaj kroczki po mału. Jak jechałam z mężem to tak mi się kichło, że mało oczy mi z orbit nie wyszły z bólu. Życzę Wszystkim pogody ducha i wiosny...i takich żonkili jak ma Diqua Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 14:09 Aga Z tym kichaniem to jest masakra. Ja nos plasko gniote bo boje sie kichac. ale jakos rade sobie. Mam Rozumiec ze zajmujesz sie szyciem??? ja jestem beztalencie w tym Wole przy garach stac. a na zakupy to w niedz. Jezdzimy z dzieczynkami bo tylko wtedy jest czas byc razem. co to za metoda "decupage???" bo nie slyszalam o czyms takim???? Moge zapyt. Czym sie zajmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 14:54 Haha...jestem,od zebologa wrocilam,a tu oczywiscie "posucha" Dzisiaj mnie bolalo,ale w nagrode zostalam poklepana po glowce Patrze na wpisy i ostatnio nie widac w nich wiadomosci od Marii i Malgos.Dziewczyny jesli czytacie ,to odezwijcie sie No coz gadam do siebie Czas na obiad... Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 17:07 Bożenka polcam strone: www.kuradomowa.com/zrobtosama/decoupage_krok_po_kroku.html tam się dowiesz co robie a przy okazji jak robię Zakupy robię tak jak i Ty w weekandy, dziś wyszło niechcący ponieważ mój maż był w domu na zwoleniu na grype...więc Go wykorzystałam. Tak się zmieczył, że teraz śpi. Pracuję zawodowo a w wolnych chwilach oddaje się swoim hobby. Szyję aplikację, które potem naszywam na kołdry koce itd. Maluję jajka, bombki (gęsie i strusie wydmuszki)... i bawę się decoupage. Dawno nie miałam tyle czasu dla siebie. - Usunięcie macicy przezpochwowo 16 luty 2011...przy wsparciu Aniołów z Forum. Wyłuszczenie mięśniaków 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 19:09 straszna pustka tu dzis. Aga/ To swietne masz hobbi. j ja nie mam nerwow do tego typu robutek. Kiedys duzo w domu bylam i nawet nie umialam spodni skrucic i podlozyc. Obciac owszem ale reszta???? krawcowa musiala zrobic. nie mam nerwow na taka zabawe wiecznie jestem w biegu(nie teraz). ale te twoje robutki to fajna sprawa . to teraz mozesz cos nowego porobic i jakies zmiany w domku miec. W sam raz na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 19:49 Faktycznie dzisiaj spokojniutko na forum Syrenki Kochane DOBREJ NOCKI Wam zycze i snijcie kolorowo i bajkowo Oliku jesli sie pojawisz ,to jeszcze raz zycze Ci wspanialego ,udanego pobytu w sanatorium.Wypoczywaj,"laduj baterie" i wracaj radosna jak skowronek Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 20:35 Basia ale cudne te Twoje maluchy a jak rytmicznie ssą smoczusie Olikk ładuj, ładuj jak mówią dziewczyny i wracaj z nowymi akumulatorkami Bożenka cieszę się, że tak uważasz ale powiem nieskromnie, że mnie także to cieszy..moją rodzinkę ciut mniej. Jak siadam do maszyny do szyję i szyję bez przerwy po 8-12h...i wstaje bez kręgosłupa ale za to z poczuciem spełnienia i satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:02 Teraz ja się czuje jakbym gadała do siebie dzis opuszczam swój azyl pokój rekonwalescentki i wracam do męża ...tylko spać Wrzuciłam dwa przepisy..he he he ciekawe kto będzie odważny i to zrobi szczególnie sałatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:12 Aga placuszki z kurczaka znam i często robię.Są pyszne! Sałatka faktycznie brzmi trochę...yyyy oryginalnie ale skoro polecasz i jest wypróbowana to na pewno ją zrobię.Jak znam życie to synowi nie podejdzie bo on to raczej tradycjonalista w temacie jedzenia ale mnie i mojemu panu na stówe podejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:13 no proszę Mario jak ładnie mówiłam że z Ciebie kujon i wszystko zaliczysz Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:15 Faktycznie tu dziś cichutko,jutro sobota,będzie jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:24 haha teraz ja gadam do siebie więc zmykam,może coś w TV znajdę ciekawego Więc życzę fijołkowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:41 Przyszlam sie z wami dzis pozegnac . Zycze wam wszystkim KOLOROWYCH SNOW. DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:48 Dobrej nocy i miłych ostatków. emoty.blox.pl/resource/minibyebye1.gif" border="0" alt="https://emoty.blox.pl/resource/minibyebye1.gif"> Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:50 emoty.blox.pl/resource/minibyebye1.gif" border="0" alt="https://emoty.blox.pl/resource/minibyebye1.gif"> Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:05 Witajcie dziewczyny. Jak dobrze, że zajrzałam. Olikkk życzę ci udanego wypoczynku, relaksuj sięo i wracaj do nas szybko. Ja ostatnio mam takie urwanie głowy, że nie wiem kiedy uda mi się to odespać. A zaległości w czytaniu forum to chyba nie nadrobię nigdy. Teraz zmykam spać bo o 4:30 pobudka. A! Zapomniałabym o ocenach. Dostałam 3 i 4+ na ostatnią ocenę czekam, ponoć do środy Dobranoc, słodkich snów. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:48 Diqua Koniecznie zrób sałatkę bo ciekawa jestem Twojej oceny. My wszyscy jesteśmy czosnkowi..tym razem bez Labki wszystko zeźre ale czosnku nie Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 21:56 Diqua Koniecznie zrób sałatkę bo ciekawa jestem Twojej oceny. My wszyscy jesteśmy czosnkowi..tym razem bez Labki wszystko zeźre ale czosnku nie Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 23:45 Cześć, a w zasadzie dobry wieczór. Ja tradycyjnie zasiadam późno do kompa. Wcześniej nie było jak, bo do południa, to mi syn zabrał, bo podobno koniecznie potrzebował 2 naraz, apóźniej to miałam gościa, a jeszcze później to z mężem pojechałam na kawę do rodziny. No i tak się złożyło, że mogę dopiero teraz nadrobić zaległości w czytaniu forum z całego dnia. Nie wiem, czy kogoś tu jeszcze zastałam?, Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 00:18 No cóż, widzę, że wszyscy już słodko śpią - pewnie przed jutrzejszymi (a w zasadzie dzisiejszymi) ostatkami. Więc dobranoc, a rannym ptaszkom mówię już "dzień dobry", bo pewnie jutro też późno zasiądę przy kompie. , Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 06:56 DZIEN DOBRY Cudnego Weekendu Wszystkim zycze Plyny ...Prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 07:19 Dzień dobry dziewczyny Dzień dobry Karma Wspaniałego weekendu!!! Karma jakbym tak się relaksowała jak ten piesio to też bym miała takie fałdki, haha.....ale myślę....że jak pogoda dalej będzie dopisywać to już jutro wyjdę na pierwszy spacer.....czuję się już mocna....zobaczymy co z tego wyjdzie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 07:41 Witaj Or-e kochana Relaksuj sie ,a o faldki sie nie martw...dodaja uroku Nie wiem jaka pogoda jest na Slasku,ale u nas wietrzysko szumu robi i w taka pogode , to nieprzyjemnie sie spaceruje..Ciesze sie ,ze coraz lepiej sie czujesz Dzielna Kobietko Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 07:55 DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNY Widzę,że ranne ptaszki już urzędują,miłego dzionka życzę...na Śląsku pogoda całkiem ładniutka ,słoneczko za oknem a temperaturka na moim termometrze to plus 3 stopnie,więc chyba warto na spacerek się wybrać BUZIAKI DLA WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkabonka Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 22:38 witam was !!! nie jestem jeszcze gotowa . ale mam ogromną prośbę . napiszcie sms Oli , że ,, jestem ,, spóżniłam się z odpowiedzią bo już wyjechała , a martwi się . proszę , dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 04.03.11, 23:04 Kochane Moje Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za życzenia, a Aniu Tobie za pierwszą stronkę Iwonko Kochana jeszcze jestem , przeczytałam, odpisałam i dziękuję, że tu jesteś Będę tęsknić Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 07:48 niestety ja też się spóźniłam ,żeby pożegnać Olikk ale moje serce kochana zawsze tam gdzie Ty ,też Cię kocham i nigdy nie zapomnę jak ciepłe i ogromne jest Twoje Serduszko nie tylko dla mnie,DZIĘKUJĘ że jesteś ze mną,odpoczywaj ,nabieraj sił i wracaj szybciutko,bo my też tęsknimy Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 08:01 Witaj Beciu Karma u mnie wstaje wspaniały dzień....choć na kamerce nad Mikołowem.... totalna mgła...chyba przednia szybka zaparowała....haha...Tekst linka Ja często spoglądam w kamerki....jak nie mogę jechać w góry to patrzę w kamerki co tam słychać....U Ciebie nad morzem też na pewno są kamerki....tylko nie znam adresu...muszę poszukać.. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 08:24 Witam wszystkie kobitki Ranne ptaszki które czekają z płynami ,i dyżurujące do późna które teraz napewno odsypiają O-re u mnie też piekna pogoda sie zapowiada ,tylko że wiaterek jakby trochę za mocny ,uważaj na spacerku żebyś przeziębienia jakiegoś nie złapała Aga jak znajdę dzisiaj chwile to wrzucę pare przepisów do naszego kulinarnego kącika .Karma mój mąż wypoczywa dokładnie tak jak ten piesio .Życzę wszystkim miłej soboty Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 09:24 Witaj Basiu pozdrawiam Już lepiej siedzę przy kompie aż mój mąż mnie upomina że za długo....ale tutaj czas milej leci... Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 09:46 Dzieńdoberek kobiałki No i mamy oststkową sobotę.Mam nadzieję że spędzicie ją imprezowo i wesoło Dla wszystkich dziewczyn wielkie buziole Aga bądź spokojna,wypróbuję tę Twoją sałatkę na pewno i bądź pewna że wystawię recenzję Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 09:53 Czesc Kobitki ,z ktorymi jeszcze sie nie witalam U nas pogoda jest bleee... Or-e przeciagajace sie siedzenie przed kompem moze zle sie skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:01 KarmaTwoja sałatka też brzmi apetycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:06 Goscie chetnie ja zajadaja,wiec chyba nie jest zlaSprobuj i czekam na recenzje Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:10 haha jak ja tak zacznę próbować wszystkie przepisy to niedługo wyląduję w wątku "jak zdrowo zchudnąć" Napewno nie wypróbuję przepisu Basi bo śledzie marynowane są tutaj nie do osiągnięcia Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:16 diqua1 a ja jak będę siedziała dalej przed kompem to dołączę do Ciebie w tym samym wątku czas się stąd zbierać....choć tu milutko Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:20 Ore podziękuj Olikowi za pozdrowienia bo do Krakowa mam rzut beretem więc czuję że są i dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:21 Kochane kobiałki czas zabrać się za obiad i porządki Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:24 Karma taki był plan-dziś koniecznie balety!!! Niestety nie wiem kiedy to moje Nieszczęście wróci.... być może nawet jutro bo miał w tym tygodniu baaaardzo długą trasę ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:36 Diqua moj tez poza domem..Co zrobic...Damy rade Same potancujemy... z miotlami i scierkami przy sprzataniu Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 11:25 Kurcze,nie takie tańce mi w głowie Karma...Twoje "tańce" tak czy inaczej trzeba zrobić... Oj jak ja nie lubię tej jego pracy.Szefa jeszcze bardziej Nie no z szefem żartuję, szef jest w porządku,bardzo w porządku! Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 11:32 skrzynka kontaktowa Olik jesteśmy w połowie drogi, jest piękna pogoda - miłej soboty Wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 10:07 skrzynka kontaktowa Olik Pozdrawiam Was z podróży a szczególnie dziewczyny z Krakowa, bo właśnie do niego wjeżdżamy - buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 11:50 Dzieki Or-e Wiem Diqua ,ze nie takie "tance" mialas na mysli ,ale czas szybko leci i Twoj "niedzwiadek" bedzie niebawem w domku kwiecien 2010r.: histerektomia calkowita z przydatkami.HTZ: Gynodian Depot. Odpowiedz Link Zgłoś
mani-a112 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 13:01 Witam wszystkie dziewczynki u mnie piękna dziś pogoda tylko trochę wieje,więc wzięłam się pełną parą do prania pościeli i firan bo wszystko zdążę wysuszyć na podwórku.Potem odwiedziny u rodzinki i wieczorkiem mogę na dłużej do Was zaglądnąć.Muszę zerknąć do tych Waszych przepisów kulinarnych i coś nowego upichcić.Narazie się z Wami pożegnam i zmykam...Miłego Dnia Odpowiedz Link Zgłoś
karola0051 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 13:14 witajcie moje kochane mam dużo do poczytania, dziękuję bardzo za ciepłe słowa, mam nadzieję , że bede mogla z Wami częściej rozmawiać ... a może ktoś jest teraz na necie ))) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 16:43 Witajcie Laseczki w Widze ze wybieracie sie na balety. Ja niestety tego rodzaju imprez nie lubie . Na dodatek teraz nie nadaje sie na imprezy. Jak znajde troche czasu to tez postaram sie jakies przepist wam podac . i jak juz przetestuje wasze to napisze . Dobrze ze ja moge jesc bo nie martwie sie o faldki. troche nadrobie i pozniej bede trzymac sie zeby nie utyc. (jezeli ma mi to zagrozic). Skezyneczko kontaktowa pozdrow olikkk niech odpoczywa i zdrowa wraca do nas. MILEGO WIECZORKU ZYCZE Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 13:06 Cześć Kobitki KArma tylko tej miotełki nie połam. Ja dzisiaj nie potańczę(((((( ale zaprosiłam przyjaciół na kolacyjkę i właśnie wrzuciałam źeberka do panierki, smażę pieczarki do sałatki z jajkiem i zaraz zmykam na obiadek do rodziców czytaj dziadków Miłej soboty, bawcie się i szalejcie za mnie....buziaki Olikk szerokiej drogi a skrzynce kontaktowej Bardzooo Dziękujęmy za bieżace informację Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 19:42 Życzę wszystkim spokojnej nocy do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 19:56 Hahaha Basiu ,a ja myslalam,ze na impreze sie wybierzemy Sama nie pojde,wiec jak ten kotek ze sluchawkami na uszach w lozku wyladuje DOBRANOC Kochane Dziewczyny Bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 20:35 Skrzynka kontaktowa od Olikk Kochane Witajcie Jesteśmy już od 14:30 na miejscu, mamy wszystkie możliwe wygody Jutro zwiedzimy okolice i będziemy wypoczywać po podróży - Całuję Was i cieplutko pozdrawiam życząc spokojnej nocy i miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 21:36 agaserdecznie dziekuje za wiad. od olikkk.Ciesze sie ze szczesliwie dojechali i ze podoba im sie . Zapewne okolica bedzie interesujaca. Wyzycz im milego pobyto i relaksu oraz ladnej pogody. Dzis tu spokojnie i nie trzeba duzo czytac. Karma juz poszla lulu reszta dziewczyn zapewne tez. To i ja pojde na lozeczko ZYCZE KOLOROWYCH SNOW. Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 05.03.11, 22:46 Dobry wieczór, pozdrawiam z lekko mrożnej Polski. Jest fajnie, zakupy udane, fryzura swietna, zęby bolą... jest dobrze Trzymajcie sie cieplutko, jutro już wracam... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 07:06 DZIEN DOBRY MILEJ NIEDZIELI zycze Witaj Asiu Skrzyneczki kontaktowe kochane- przekazcie Olikkk pozdrowienia od nas Hihihi...NIESPODZIANKA Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 08:09 Dzień dobry Witaj Karma SŁONECZNEJ I SPOKOJNEJ NIEDZIELI Muszę się pochwalić....że byłam wczoraj na pierwszym spacerku....poszłam sobie najpierw do kościółka, a potem jeszcze wolnym krokiem zrobiłam z 2 km....czuję się dobrze. Chciałam Was zapytać....mam ponoć szew rozpuszczalny...(ja się na tym nie znam) wszystko fajnie się zagoiło...nici nie widać....ale z jednej strony rany mam jeszcze kawałek wystającej nitki....czy tak ma być? Niekiedy właśnie w tym miejscu czuję małe szczypanie. Wizytę u gin mam za tydzień...czy mam się martwić? Pozdrawiam Was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 08:22 Hejka Or-e Super,ze spacerek sie udal Or-e kochana, u mnie tez byl kawalek nici , ale on moim oczom ukazal sie na dlugo przed wizyta u lekarza i probowalam go sama wyciagnac - nie udalo sie i nitka sobie zostala( wrosla w skore i mam pamiatke ) Jesli niedlugo masz wizyte ,to pokaz to lekarzowi i pewnie wyciagnie "intruza" Mnie w miejscu gdzie mam nić wciaz swedzi i mam tam brzydka pogrubiona blizne Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 08:59 Dzięki Karma Jutro idę odebrać wypis ze szpitala i wyniki HP..tak sobie myślę....spróbuję wstąpić na oddział i pokazać to pielęgniarce....u nas na oddziele taka miła pielęgniarka usuwała szwy....chyba mnie nie wyrzuci.....że nie jestem już pacjentem Z tego co wiem, szwy pooperacyjne usuwa się w poradni przyszpitalnej i ta impreza kosztuje 50 zł........słyszałam jak rozmawiały pacjentki w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 09:06 Or-e nasza sluzba zdrowia jest chora do potegi entej!!!!! za wszystko trzeba placic i czekac na chore terminy! mnie zdjecie szwow kosztowalo 100 zl. Tyle sobie doktorek zaspiewal. Az mi oczy wyczly jak uslyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 09:11 znowu pisze sama do siebie . Tez juz zmykam . wieczorem odezwe sie Pa Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 09:34 Dzieńdoberek kobiałki Widzę że tak przy niedzielnym poranku poważne tematy macie... Ore dlaczego mają Ci usuwać ten kawałeczek nici.Skoro masz rozpuszczalne to same znikną.Też miałam rozpuszczalne nici i poza nacięciem supełka-co zrobiono na trzeci dzień nie robiono absolutnie nic z tym szwem.Jednak jeśli masz jakieś obawy to faktycznie zapytaj pielęgniarki. Fajnie że udał Ci się pierwszy spacerek Bożenko a dlaczego niby trzeba płacić za wyciągnięcie szwów.W szpitalu gdzie ja leżałam nie ma takich praktyk,zresztą podobnie jak nie ma odpłatnej opieki pooperacyjnej.Jak powiedziała mi Pani doktor,tutaj jest opieka(naprawdę dobra) zapewniona i wystarczająca Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 09:38 Asiutka super że pobyt w Pl był udany.Wracaj i opowiadaj a najlepiej zrób fotę i pokarz swoją piękną fryzurkę A teraz...słonko cudnie daje...ptaki nieprawdopodobnie śpiewają,kwiaty kwitną Jest piękny dzionek więc takiej radosnej i pięknej niedzieli Wam wszystkim życzę Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 10:35 Witajcie Dziś w tą piękną ostatkową niedzielę częstuję Was moje drogie urodzinowym szampanem Pozdrawiam wszystkie syrenki bardzo cieplutko. Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 10:57 Eli STO LAT STO LAT STO LAT nie wiem czy słyszysz jak pięknie Ci to odśpiewałam No dobrze...może troszkę fałszuję Więc zamiast słuchać mojego wycia lepiej : Dywan na dole, wódka na stole. Dziś się bawimy, bo Twoje urodziny obchodzimy. Dziś prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy, byś się śmiała i dobry humor miała. Dużo miłości a mało złości i dom zawsze pełen dobrych gości. Tego Ci dziś życzę i sto lat krzyczę. Serdeczne życzenia urodzinowe Polecam: www.klamerka.pl/3-1-urodzinowe.html#ixzz1FoOrSNKS najlepsze życzenia Dziękuję za szampana hihi tak z rana jak śmietana Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:24 Dziewczyny co do szwów ja miałam isć normalnie do przychodni wyciagnąć szew po tygodniu i wtedy nic by mnie to nie kosztowało ,ale postanowilam iść na prywatną wizyte do mojego lekarza więc wizyta prywatna kosztowała mnie 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:26 Teraz uciekam kończyć obiadek ,wpadnę potem poimprezować z okazji urodzin Eli jeżeli bedzie z kim oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 22:09 Eli kochana ale ze mnie gapa,o tak ważnym dniu Twym bym zapomniała więc życzę Ci: Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście... STO LAT !!! KOCHANA A wszystkim dziewczynkom DOBREJ NOCKI Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 22:42 .Jak zwykle na szarym koncu. Pozegnam sie podtrzymujac kocia tradycje. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 09:00 WitajKarmo,Or-e,Asienko Ja pierwszym razem tez mialam lekko pod skoro zylke. Jak pyt. Mojej gin o to czy to tak ma byc ?? to powiedziala , ze tak . i ze to z czasem mi wyjcie jak lekko nacisne jako pryszcz. Ale nie doczekalam tego poniewaz mam juz nowe szycie i teraz nie mam zadnych koncowek ani nic podskornego. zapyt. Swojego lekarza zobaczysz co Tobie powie. Coiesze sie ze spacerek udal sie . Asienko widze ze jestes zadowolona z pobytu i to jest najwazniejsze teraz tylko szczesliwy powrot i mozna dobrze prezentowac sie .Zycze milej niedzieli wszystkim Karmo witam cie w ten piekny poranek skrztneczko kontaktowa. Prosze przekazac olikkk serdeczne pozdrowienia oraz milej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 08:51 Dziewczyny zostawiam Wam pieski do kompletu i zmykam Pa Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:37 Eli Wszystkiego Najlpeszego Spełnienia Marzeń i Dużooo Przyjaciółek na Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 11:39 O-re Witaj Kto dziś ma zaszczyt być skrzynką kontaktową? Miłego Dzionka dla Wszystkich Koleżanek i wracam do rodzinki, bo skrzypią, że wolę forum od żywych ludzi marudy. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 12:21 Elu Szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba, słońca - które pomimo zła i okrucieństwa tego świata dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni, dużo wzlotów i szaleństw, dobrych mądrych i oddanych przyjaciół, cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi, wytrwałości - by każdy dzień był lepszy od poprzedniego oraz aby nie osiągalne cele stały się zdobyczami codzienności i jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
dminicka Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 13:12 KOCHANA ELI..WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Przede wszystkim ZDROWIA i miłosci, bo za wszystko inne zapłacic mozna kartą Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 13:46 Hej Dziewczyny pomyslałam, że tort by się przydał ale miałam problem z wyborem więcj jest ich 9 Dla każdej coś się znajdzie w smaku i wogóle. Eliii STO lAT Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 13:54 To ja poprosze tego torta z kazdego po kawalku. DZIEKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:03 Witam Was Miłe Panie. Bożenka oczywiście na posterunku. Or-e jak miło czytać, że wracasz do codzienności. Elu wszystkiego co się szczęściem zwie i przede wszystkim dużo zdrowia. Jesteś Rybką (to tak jak ja) więc przywłaszczam sobie jedną różę z Twoich bukietów. Karmo, ale bym potańczyła... Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:15 Witaj Lezko Wiem wiem kochana ,ze taneczne "szalenstwa" nie moga byc jeszcze Twoim udzialem ,ale juz niedlugoJak samopoczucie po wizycie u rodzinki? Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:18 Mniam ,mniam ,Aga ,ale wyżerkę nam zafundowałaś same pyszności Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:31 lezko witaj po powrocie od rodzinki. marny moj posterunek Moge sie pochwalic ze tez jestem "rybka" . Torty przepyszne Agulko wiesz co jest dla nas dobre mniam , mniam mmmm. Jak ja to lubie!!!!!!!!!Zostawiam wam i na cgwile pozegnam sie . Poniewaz na spacerek ide i pochodzic po marketach. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:19 Karmo kochana a kto by chciał ze mną jeszcze zatańczyć? u RODZINKI TROCHĘ POPRACOWAŁAM: POMAGAŁAM TROCHĘ SIOSTRZE W DOMU. a W OGÓLE SUPER: NAGADAŁYŚMY SIĘ ZA WSZYSTKIE CZASY. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:26 Milo czytac ,ze Jestes radosniejsza Dobrze czasami sie "wygadac".Hahaha znajdzie sie pewnie niejeden "amator" tancow z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:29 Macie pozdrowienia od Olika. Mają już nowych przyjaciół: sikoreczki na parapecie. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:32 Karma po tych wszystkich tortach to przydałoby sie powyginać w jakimś tańcu połamańcu ,matko ja niedługo nie uniosę się Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:35 Hahah Basia,a mi w koncu wszystkie zeby wypadna Normalnie jeszcze skutki po tlustym czwartku odczuwam, a rowerek lezy odlogiem Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:37 Hihihi po takim tancu ,to pewnie R-ka by mnie zabierala z parkietu Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:41 Karma ja chyba tez przeprosze mój rowerek za to że teraz za wieszak służy haha ,Ty to nie masz co zrzucać a ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:50 Basiu, mój rower też spełnia rolę wieszaka. Ale tak mi żal jak widzę jeżdżących. Ja to nawet w zimie jeździłam , tak do -10 stopni bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:57 łezko ja tylko dysponuję rowerkiem stacjonarnym chociaż gdybym miała i taki normalny to może bym i pojeździła sobie po okolicy ,a tak pozostaje mi czekać na wiosnę i na prace na dzialce ,może wtedy trochę na wadze zrzucę Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:02 a ja mam rowerek, którym w weekendy pokonywałam 100 km. I teraz bardzo mi tego brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:05 łezko cierpliwości ,jeszcze trochę a znowu będziesz śmigać na rowerku Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:08 O-re Tobie gratuluję długiego spacerku ,ja dosyc długo nie mogłam aż takich dalekich spacerów robić musiałam mieć gdzie przysiąść choć na chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:10 Basiu, Dokładnie taki mam rowerek: z koszykiem z przodu, a i w spódniczce często pomykam. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:16 Haha łezko no to udałomi się z tym obrazkiem Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 15:55 Małgosiu a co tam u Ciebie słychać ? nie odzywałas sie dawno ,jak tam Twój kręgosłup ? powiem Ci że mój też ostatnio daje mi się boleśnie we znaki Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:03 karma ja na basen ? przecież pływac nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:05 Chociaż z drugiej strony takie sadło to chyba samo sie na powierzchni utrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:10 Hahaha oj no glupoty gadasz...ja tez nie umiem,ale z deseczka plywalam w basenie dla dzieciakow Fakt,ze kiedy basen opuscilam, to myslalam ,ze kregoslup juz "padl", ale pozniej bylo coraz lepiej Fajnie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:22 Bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe, cudowne i wzruszające życzenia. Wszystkim Rybkom życzę bardzo dużo zdrówka i wszystkiego co się szczęściem zwie. Dzielę się z Wami tymi przepięknymi dzisiejszymi kwiatkami z całego serca. Cieszmy się życiem póki trwa Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 16:43 Elu dla Ciebie kwiecien 2010r.: histerektomia calkowita z przydatkami.HTZ: Gynodian Depot. Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 17:10 Eli-50 Hej, ja dopiero teraz do Was dołączam. Więc życzę Ci wszystkiego naj, naj, najlepszego. Pozdrowienia dla reszty koleżanek z forum. , Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 17:33 A to tatuńcio syna na wakacje chce zabrać? , , Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 17:46 Hihi Mapa na to wygląda tylko ze młodemu wakacje chyba nie na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 18:16 Dzięki, dzięki. Basiu wczoraj troszkę poświętowaliśmy łącząc pewne okoliczności Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 19:28 Dziewczyny ja już dziś pożegnam się życząc wszystkim dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 20:32 Syrenki Kochane ja tez juz bede zmykac w pielesze Zycze Wam DOBREJ NOCY i Cudnych Snow Dzisiaj na Animals sie "zawzielam" Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 14:10 Aga widze ,ze od rana po stolicy Buszowalas w poszukiwaniu torta Godne podziwu poswiecenie Hihihi jak Ty je wszystkie "przytaszczylas"? Sa super apetyczne Mniammm... Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 13:51 Niech ten radosny, wspaniały dzień Na zawsze Twe troski odsunie w cień I niech się śmieje do Ciebie świat Blaskiem szczęśliwych i długichl lat. Najlepsze życzenia Dla Ciebie Elu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 22:52 Karma Czego się nie robi dla Jubilatki Tylko jak widziałaś miałam problem z wyborem...ale dałam radę U nas dużo taxówek załapałam się w...bagażową od mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 23:06 Beciu Jak się dziś czujesz? Zakładam, że weekand minął w miłym homorku? Pozdrawiam gorącooo. Elu już po gościach? Zostało coś dobrego do jedzonka? Może wpadniemy na ten deserek co przepis podałaś Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 06.03.11, 23:33 Żegnam Cię Cieplutkoo i do jutra. Dla Rannych Ptaszków śniadanko do łóżka, żebyście nie musiałay zbyt wcześnie wstać Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 05:46 Hihihi jak milo wstawac i ujrzec gotowe sniadanko Aga dzieki wielkieDobra kobieta z Ciebie DZIEN DOBEREK Syrenki garace pozdrowienia i zyczenia MILEGO DNIA Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:17 Witaj Or-e Czy to sloneczko oznacza ,ze taka pogoda u Ciebie? U nas tez pieknie swieci,choc jeszcze jest lekki mrozik Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:26 Karma mam sypialnię na wschód i dziennie budzi mnie słońce.....nie da pospać....ślicznie jest na zewnątrz....słońce i lekki mrozik....w południe pójdę na spacer.....a jutro pojadę po wypis.... pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:31 Dzień dobry Kochane, wczoraj byłam w domu o 24-ej i dlatego dzisiaj pospałam Eli wszystkiego najlepszego... Miłego dnia Syrenki Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:39 Cześć Asiu będziesz dziś zmęczona ale na pewno opowiesz jak było Jeszcze nigdy nie witałam na forumMapy a widzę, że jest już z nami na dobre nasze czasy urzędowania trochę się nie zgadzają bu, i nieśmiało napisała Iwonka, zaglądaj tu odważniej kochana Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:32 Ale masz fajnie Or-e.Moje okna "patrza" na zachod sloncaSkoro tak raznie Ci wychodza spacerki,to idz,bo to zdrowo Nie Dostalas wypisu przy opuszczaniu szpitala? Mnie dali w dzien "wychodnego",ale ile sie naczekalam na niego,to inna historia Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:48 Karma w szpitalu w który leżałam wypis dają po siedmiu dniach...a HP po 10....chcę to tak zgrać...żeby nie czekać...a nie wiem czy już będą mieli dzisiaj przygotowane...więc pojadę jutro...i jutro pójdę do siostry z ta nitką....ona dalej jest... a dzisiaj jest fajny dzień...więc szkoda czasu.....do szpitala mam z 18 km...autostradą....tylko pod koniec trzeba się przebić przez rząd świateł, ale to prawie 30 minut w jedną stronę....pół dnia straconego....wiesz Karma jak już całkiem lepiej się poczuję pojadę na jakiś czas na wieś...tam już nie mam sypialni na wschód....tylko tak jak Ty na zachód....ale Ci powiem sypialnia na zachód też ma swoje zalety....po co w lecie się budzić przed piątą, u Ciebie na północy latem słońce wstaje już przed czwartą... Witaj Asiu Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 08:00 Or-e jasne ,ze jak Masz taka mozliwosc ,zeby jechac na wies i wypoczac ,to Jedz Zazdroszcze Ci ,ze Masz domek na wsiMnie na starosc ciagnie do takiego spokoju i wyciszenia... Fakt z ta nicia nie ma co zwlekac ,bo wrosnie jak u mnie i kicha.Or-e patrz ,ja mam okna na zachod ,a i tak wstaje jakbym na wschod miala Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 08:25 Witajcie moje kochane elektroniczne przyjaciółeczki Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie serdeczności, za śliczne wierszyki, piękne kwiatki, obrazki i dostawę smakowitych tortów. Było mi bardzo miło. A tak niedawno, rok temu moje urodziny wyglądały zupełnie inaczej. Wtedy popłakiwałam sobie co chwilę, bojąc się tego co mnie czeka. A teraz ....kolejny roczek stuknął i jest ze mną już ok, z czego bardzo się cieszę. A najwspanialsze jest to, że jesteście i można się do Was zwrócić o każdej porze i prędzej czy później nic nie pozostanie bez echa... Pozdrawiam gorąco wszystkie syrenki i te przyszłe też Aguś o tak późnej porze po moich deserze nie zostało śladu Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 08:50 Witajcie dziewczyny Zwracam się do Was o pomoc,opadaja mi już ręce po tym jak ostatnio traktuje mnie lekarz,który miał przeprowadzić moją operację,po dzisiejszym kolejnym wykonanym telefonie do niego poprostu się załamałam,to człowiek który kompletnie ma w nosie to w jakim stanie psychicznym obecnie jestem! POMÓŻCIE PROSZĘ! Może któraś z dziewczyn zna jakiegoś KONKRETNEGO LEKARZA NA TERENIE KATOWIC,bo z tym obecnym chyba będę musiała się pożegnać... CAŁUJĘ WAS WSZYSTKIE Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:04 Beciu pewnie dziewczyny z tym stron coś niebawem podpowiedzą. A póki co popij melisę i poszukaj w necie opinii o polecanych lekarzach z Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:07 Beciu wiem, że od dłuższego czasu Twój lekarz traktuje Cie po macoszemu....już Ci pisałam... ja z mojego jestem zadowolona....operował mnie i po operacji czuję się dobrze, nie jest tani....ale na zdrowiu nie powinno się oszczędzać....może jeszcze inne koleżanki podsuną innych wspaniałych lekarzy....wybierz mądrze...do lekarza musisz mieć zaufanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:12 Cześć koleżanki., Or-e ja nie mam szwów na zewnątrz, ale leżała ze mną w szpitalu w pokoju koleżanka, która była cięta i miała szwy rozpuszczalne i przy mnie tłumaczył jej lekarz, że jak już jej rana się zacznie goić po około 10 dniach po operacji kazał jej obciąć końcówkę z pętelką jak jej się uda. To samo potwierdziła jej później bardzo miła pielęgniarka. Więc może ty masz tak samo. , A ja dzisiaj wstałam raniutko. Poszłam na pobranie krwi, na hemoglobinę i żelazo - poprosiłam o skierowanie jak byłam z synem u lekarza rodzinnego, bo mam cały czas dziwne uczucie na końcu języka, tak jak wtedy, gdy miałam anemię z powodu dużego ubytku krwi przed operacją. Zobaczymy co wyniki wykażą. Dziękuję, że o mnie pamiętacie. Nie zawsze mam czas i możliwość usiąść do kompa, ale cieszę się, że jesteście. Pozdrówka. U mnie też słonecznie i mroźno. , , Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:38 Ja ostatnio mam pecha. Co do Was dołączę, to nikogo nie ma., Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:48 Z tego co doczytałam na forum Mapko to nie wszyscy mają takie szwy jak my, myślałam,że to teraz standart... Na pewno wyciągnęłabym sobie je sama żeby uniknąć wizyty u ginekologa Elu Ty nawet nie wiesz jak ja lubię spokój, tylko, że na wyjazd w tym roku marne szanse. Zmykam na spacer z Karmą Do usłyszenia jak wrócimy Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:21 Cześć kochane... Karmo dziękuję za podpowiedz , Or-e , a Ty Asiu co? odsypiasz? Odezwijsię śpiochu jak było w Polsce. Elu spóźnione ale nie mniej serdeczne życzenia urodzinowe ode mnie Dla reszty kochanych Psiapsiółek Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 07:09 Asiuuuu gdzie jestes? Ja juz nie wytrzymalam Musialam lyknac,bo inaczej nie ruszylabym ni reka ni noga Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:10 Hej Kobitki Miłego Dniaaaaaaa Tym pracującym życzę szybkiego powrotu do zdrowia i obiadu co się sam robi Rekonwalescentkom szybkiego powrotu do zdrowia Beciuuu Tobie Furmankę cierpliwości...Kobiety niech ktoś z KATOWIC pomoże Beci...co za lekarz...wrrrrrr A ja czekam 10-tej i zmykam na spacer w połączeniu z małymi zakupkami Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:23 Beciu zajrzyj na te stronę www.dobrylekarz.info/taxonomy/term/25,843?page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:29 Basiu wracając do wczorajszego Twojego obrazka, to kiedyś patrząc na swoich synów nie mogłam zrozumieć jak można od rana siedzieć przy kompie, a teraz już niczemu się nie dziwię Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 11:20 DZIEWCZYNY DZIĘKI STOKROTNE Niewiem która z Was to uczyniła,ale przed chwilą dzwoniła do mnie Olikk ale niespodzianka pewnie nie dowiem się który dobry duszek to zrobił?ale jeszcze raz dziękuję kazała przekazać Wam DUŻE BUZIAKI I UŚCISKI akurat wróciła z cieplutkiej kapieli i musiała zmykać na kolejny zabieg....ale cały czas jest myslami za Naszą gromadką i tęskni... Ja też muszę teraz zmykać ,może uda mi się coś załatwić w tej mojej zakichanej sprawie...dam znać jak coś będę wiedzieć....CAŁUSY Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:09 Patrzcie jakie pożyteczne rzeczy można w necie znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:13 karma jak lubisz grzebać w ziemi to zapraszam za jakiś miesiąc na sląsk ,będzie dużo grzebania na działce Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:18 Basiu wiesz, że ja pluję śmiechem na monitorek... wspaniała ta Twoja kolejna prowokacja ....... no ale co z Małgosią i Diquą?? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:26 Hahaha Basia znam ,to podanie od jakiegos czasu i moj maz musial je pare razy " zlozyc " na me rece Chetnie skorzystam z zaproszenia do "pogrzebania" w ziemii.Czy bede sie mogla przekimac pod jakims lisciem? Aga fajny pomysl i chetnie sie czegos naucze,bo jestem uposledzona manualnie Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:36 karma nie ma sprawy przygarnę Cię na kimanko Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:43 Basiu no ,to superek To sobie troche "pogrzebie" Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:55 Dzieńdoberek kobiałki! Jestem i sorki że nie przywitałam się z Wami rankiem ale nawet nie pospałam bo od rana szalałam w kuchni.Musiałam tej mojej Tragedii Życiowej korytko przygotować.Wczoraj w południe wrócił a dziś już popędził już w trasę i to baaardzo długą więc i jedzonka musiałam przygotować sporo. No ale już po obiedzie,obaj wyeksmitowani z domu więc znów jestem "wolna" ehhh tak naprawdę wcale nie jestem zadowolona oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:59 Baśka jesteś bezkonkurencyjna w wyszukiwaniu tych zabawnych ciekawostek,a ta nawet może być bardzo przydatna dla niektórych Karma baaaaaaardzo śmieszne...Wczoraj było cieplutko-eksmisję przeprowadziłam około 300 biedronkom !!!!!! No można zwariować !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:03 Aga jestem bardzo ZA z tym nowym wątkiem,tym bardziej że lubię ręczne robótki (prócz robienia na drutach) Ale tym razem Cię już nie wyręczę sama go zakładaj. Ja ekspertką się nie nazwę ale uwielbiam haft krzyżykowy Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:07 Dla wszystkich pozostałych kobitek Tęsknię za Wami gdy nie zaglądam na forum...gdy mam Was tęsknię za Niedźwiedziem,ale mam go tak mało że jednak jest w domu to...przegrywacie z nim Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:10 Normalka DDiqua coz nam pozostaje, tylko sie z tym pogodzic Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:11 Karma no jak ich nie eksmitować??????? Po pierwsze gdybym ich nie łapała to padają i mam w pokoju cmentarzysko,po drugie gdy się denerwują to niezbyt piękny zapach wydają (chyba nie znają rexony ) a po trzecie i najważniejsze...CZY TY MASZ POJĘCIE JAK ONE SZCZYPIĄ????? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:13 Hihihi... nie mam i nawet nie wiedzialam,ze one tak robia i ,ze w stresie smierdzaTo jakies inne biedronki niz u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:20 Karma no błagam Cię...Ty też nie wiesz jaki one zapach wydają? Olik też ne wiedziała...Więc powtórzę...złap jedną,delikatnie-nie robiąc jej krzywdy- zciśnij taką nakrapianą małpe to się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:23 Normalnie coraz bardziej utwierdzacie mnie w przekonaniu że z moich butów słoma wyłazi Ja jednak jestem ze wsi !!! I pomimo tych swojskich zapachów zawsze wieś będe kochać Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:26 A ja się biorę za prasowanie,miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:06 Hahaha Diqua stad te przeprosiny ,zebys tak ich w kolko nie eksmitowala Biedactwa bezdomne Ania bierz jakie chcesz,tyle tego... Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:24 Aga dzięki za śniadanko do łóżka ,i udanych zakupów życzę Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:34 Elu ja tez przestałam sie dziwić ,a to dlatego że wiem teraz po sobie jak mnie do Was ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:44 Mnie już też nie zdziwi ten "pociąg" do komputera Martwię się jedynie, żebyśmy wszystkie wkrótce tak nie wyglądały niedogolone, niedoubierane, przyrośnięte do sprzętu Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:50 Hahaha, kobiety z broda w cyrku takie pokazuja Jako ciekawostki przyrodnicze hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:58 A mnie Elu nie....... tak fajnie tu z Wami, że mogę siedzieć zarośnięta Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:58 Dziewczyny Beaplus pisała mi własnie że jest po badaniach w laboratorium i teraz czeka na izbie przyjęć ,pozdrawia Was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:06 No to ma dzień z głowy....... Dzięki Basiu za wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 10:08 Wiesz co Karmo, ja też chyba dojrzałam do tego, że najlepiej relaksuję się i wyciszam w spokojnym oddalonym od cywilizacji miejscu. Z wielką chęcią jedziemy do chaty na skraj wsi nieopodal lasu np. w weekendy uciekając od codzienności. Mimo, że zajęć tam nam nie brakuje. Ale co się zrobi to kolejna satysfakcja. A tymczasem mnie też coś już wola Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:07 Doskonale Cie rozumiem Elu, z wielka checia "pogrzebalabym" nawet w ziemi, byle z dala od zgielku miasta.Przed tłumami uciekam jak diabel przed swiecona wodaNie posiadamy wlasnego cichego zaplecza,ale wiem ,ze istnieja gospodarstwa ,gdzie mozna sie "przytulic"(odplatnie oczywiscie ). U mnie zaraz garnuszki pojda w ruch Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:25 Aga , Or-e na dworze zimno, więc niech Cię słoneczko nie zmyli.... Becia a idz do innego lekarza, w Katowicach nie znam żadnego którego mogłabym polecić. Powiem jedno... w naszym szpitalu traktowano jednakowo pacjentki, które miały swoich lekarzy i te które trafiły z NFZu. A teraz, lekarz do którego chodzę na kontrole uświadamia mi,że nasza operacja jest popularniejsza i częściej wykonywana niż usunięcie wyrostka. Piszę to po to, żeby nie trzymać się jednego, który nam nie odpowiada. Ci którym się nie płaci też są bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:41 Beciu Anka ma rację...kopnij tego Pana w klejnoty rodowe (ups przepraszam za nietatkt...mama mnie dobrze wychowywała ale tym razem mi się wymskło) Ostatnio podawałam link do metody Decupage ale Łza mie uświadomiła, że zamiast na metodzie serwetkowej otworzył sie na skarpetkach, które Łezka zamierza zrobić Podaje nowy, tym razem musi otworzyć się prawidłowo bo cała strona jest o tym www.decoupage.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 09:48 Becia jak on taki ... , to faktycznie zmieniaj szybko , bo nie ma sensu zwlekac.POWODZENIA WITAM kochane ,ktore niedawno sie pojawily Mnie wolaja sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 13:18 Karma nie zapmnij swojej przyjaciółki zabrać na zakupy Słuchajcie potrzebuje Waszej zgody czyli aprobaty Mam pomysł na otwarcie nowego zupełnie nowego wątku, zupełnie nie związanego z naszą chorobą. Na myśli mam wątek pod tytułem roboczym Robótki Ręczne - porady praktyczne czyli czym się zająć w trakcie choroby, na zwoleniu oraz jak to zrobić Mam na myśli dwie kwestie: 1/ Porady praktyczne związane z domem np. jak zrobić krochmal (sama dzisiaj szukałam) Tutaj bym poprosiła o wsparcie nasze Kobitki z dużym doświadczeniem...ja się nie będę wychylać... 2/ Robótki ręczne, jak zmyślnie udekorować dom, zrobić własnoręcznie prezent dla wnuczki, córki. np. Decupage - tzw metoda serwetkowa (zdobienie jajek wielkanocnych, doniczek, przyborów kuchennych itd) A może któraś z Was zna się na robieniu patchworku? Sama się bardzo chętnie nauczę. W tajemnicy Wam powiem, że mój koszyk wielkanocny zawsze wzbudza duuuże zainteresowanie a mój maż się śmieje, że będzie go musiał wiązać na sznurku. Zresztą zapobiegliwie zawsze ma go na oku W związku z tym, że jak pewnie sie doczytałyście zajmuje się tym w ramach swojego hobby, a robię to od lat 16-tu, więc mogłabym Wam coś podpowiedzieć i sprzedać swoją wiedzę. Może tak się odwdzieczę za Waszą pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Do Diquy:) 07.03.11, 13:36 Diqua co u Ciebie?,to na przeprosiny od biedronek Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Do Malgos:) 07.03.11, 13:40 Malgos odezwij sie,popatrz ile trampeczkow i ile rozowych Do wyboru,do koloru... Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Do Malgos:) 07.03.11, 13:43 Dziewczyny ja oddalę sie w strone garów Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Do Malgos:) 07.03.11, 13:51 Ja poproszę o błękitne trampeczki, bo do portków mi pasują......... Małgoś co z Tobą?? Odmeldowuję sie do zadań specjalnych, czyli obiadku... zostawiam buziaki dla popołudniowej zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:17 Haha, strona glowna mi zzieleniala, ze zlosci Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:22 Kiedys tak niechcacy muche scisnelam i ona nie pachniala ladnie .Jesli biedronka tez tak ma,to nie bede ryzykowala Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:41 Karma kiedyś w dzieciństwie w ramach pomocy rolnikom zbierałam Stonki...te to dopiero śmierdzą a Biedronki zawsze proszę o kawałek chleba i hopsa wysyłam do nieba. Ale te biedronki Diquy, to chyba już nie idą do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 14:57 Karma Poczytaj Biedronki, gdy zostana podrażnione, spłoszone lub - co gorsza – rozgniecione, emituja bardzo nieprzyjemna i długotrwała won. Won ta może także zepsuc wino, jeżeli owady te zadomowia sie w winnicy i „omyłkowo” zostana „przetworzone” wraz z winogronami. Ponieważ ludzki próg wykrywalnosci woni zwiazków chemicznych wytwarzanych przez biedronki jest tak niski, że nawet niewielka ich ilosc w winie ma definitywnie negatywny wpływ na ludzkie odczucia smakowe. ( to z poradnika winiarza ) Ogólne odczucie zapachowe jest mieszanina woni przypominajacych orzechy, zielona papryke, ziemniaki i plesn. W koncentracjach wystepujacych w „emisjach” biedronek, mieszanka ta jest doprawdy "smierdzaca" Więc lepiej ich nie macać, a już na bank nie drażnić i nie gnieść Biedna Diqua ...buu Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 15:45 Witajcie Miłe Panie. Ponawiam apel Beci, może któraś jest z Katowic i poleci Jej dobrego lekarza. Or-e a może Ty w Twoim szpitalu poznałaś jakiegoś dobrego lekarza. Ja po pobycie w szpitalu w ciemno udałabym się do co najmniej czterech ale to niestety (dla Beci) Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
olikkk Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 16:15 Witam Was z Horyńca Kochane moje Dziewczyny Udało mi się znaleźć dostęp do internetu Będzie więc możliwość, żeby czasem do Was zerknąć jak czas na to pozwoli Dziękuję serdecznie wszystkim skrzynkom kontaktowym, które przekazywały moje pozdrowienia dla Was i przekazywały mi Wasze pozdrowienia i życzenia Eli widzę że miałaś urodzinki, więc spóźnione ale szczere i serdeczne życzenia urodzinowe od olikkka Mamy piękną słoneczną pogodę, choć bywa mrozik i jest śnieg Jak już Łezka wspomniała na naszym parapecie od 6 rana urzędują sikorki, wróbelki, nawet dzięcioł wpadł na posiłek, który czeka na nich na parapecie Mąż poluje na ptaszki z aparatem i robi im fotki Jeszcze nie miałam wszystkich rodzajów zabiegów, ale okrutniki zaplanowali mi każdego dnia zabieg o 7 rano Miałam nadzieję, że się wyśpię, bo posiłki na 8:30, a tu kicha Nic to, będziemy wcześniej wskakiwać do łóżeczek Muszę zmykać, bo nie mogę tak tu długo okupować komputera, ale może kiedyś znowu wpadnę Beciunia trzymam kciuki, żebyś wreszcie rozwiązała szczęśliwie problem z tym lekarzem i ustaliła konkretny termin operacji Całuję Was Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 15:59 Troche spozniona dzis Ale jestem i serdecznie witam wszystkie stare i nowe panie. Mam troche zaleglosci ale nadrobie . Jestescie niesamowite piszac tyle . Basienko Zarabiste to zezwolanie . Mozna skonac ze smiechu. Beciu Juz dawno mowilam tobie zmien lekarza. Aga twoje chobby to moje dziewczyny zapewne szybko by weszly wtrans i robilyby swietne robytki. SKRZYNECZKO KONTAKTOWA DZIKUJEZAWIAD OD OLIKKK pozdrow ja. Anulko milego spaceru z karma Teraz zmykam dac corce jesc i do czytania . Digua kazdy smieje sie z biedronek. Nie da rady jakiegos srodka uzyc zeby ich nie bylo?? Moze raida wlacz i nie bedzie ich. mimo ze sa ladne. I nie krytykuj sie ze jestes ze wszi. Wielu mieszczuchow takich jak ja dałoby wszystko zeby mieszkac na wsi tylko i wylacznie dla powietrza i spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 16:06 No to Aga43 zakładaj ten wątek bo muszę coś zrobić i się dowartościować a bez instruktażu nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:07 Hahaha Lezka mam taki sam apel do Agi,bo bez instrukcji ani rusz Diqua teraz juz zrozumialam,ze te biedronki ,to nie przelewki...No coz, jak to w przyrodzie: przezyje silniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:31 Wiadomości od Beiplus: pierwsze przyjemności za mną ,lewatywka na obiad,golenie na podwieczorek ana kolację rozmowa z anestezjologiem .Jutro będę operowana dopiero jako ostatnia koło 12-tej w znieczuleniu dokanałowym trzymajcie kciuki .Pa. Zacytowałam sms-ka jakiego przed chwilą dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:46 Dzieki Basiu.To sie dziewczyna troche naczeka...Nic to...Bedzie dobrze Pozdrow Ja Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:48 karma już Ją pozdrowiłam od wszystkich dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:50 diqua ja w tym necie jeszcze lepsze "rodzynki" znalazłam ale tamtych cenzura by nie puściła Anka może potwierdzić ,haha znowu byłam winna tego że ze śmiechu opluła monitor Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:53 Basiu plissssss,plissss,plisssss zapodawaj te Twoje "rodzynki" Nasza szefowa na urlopie...moze nas tak bardzo nie zruga Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:55 Karma oczywiście że w przyrodzie mocniejszy przetrwa,mam tylko nadzieję że będę to ja... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 18:59 diqua wysłałam Ci na pocztę na gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 19:31 BAŚKA to było zajefajne!!!!!! Zaraz między ludzi...znaczy między polaków rozpuszczę!!!! Ale się uhahałam!!!!, Jeszcze synowej jako instruktaż zachowam Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:00 Poproszę o przekazanie Olikkk podziękowania za życzenia, a także pożyczyć Jej udanego pobytu. Małgoś co u Ciebie ? Beciu a u Ciebie ? Znalazłaś lekarza ? Karma a u mnie grzebania w ziemi mało, ale więcej prac remontowych Dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:32 Tu ja. Przyszlam pozegnac sie z wami kochane kobitki. Cos czas mi nie pozwala posiedziec. Moze chociaz mile DOBRANOC. Ten specjalny dla noewj kobitki Beaplusprzed operacja. Trzymam kciuki, i wracaj Do nas . Karma to byl moj obrazek . Ladny jest. ale nie ma problemu jest nowy. KOLOROWYCH SNOW ZYCZE WSZYSTKIM. Olikkowi prosze pozyczyk udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:52 Eli dzięki Agulce która wzięła sprawy w swoje ręce,znów mam nadzieje,że wszystko zejdzie na odpowiednie tory...WIELKIE DZIĘKI AGUŚ I WAM DZIEWCZYNY BARDZO DZIĘKUJĘ, otrzymałam namiary na dwie panie ginekolog,myslę,że któraś z nich okaze się godna zaufania,w każdym bądz razie jutro będę działać Teraz już żegnam się z Wami bo padam....słodkich słów życzę moim ANIOŁKOM Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 22:13 Dziewczynki ,jak rzadko naprawdę idę zaraz spac bo jestem padnięta Więc życzę Wam wszystkim fijiłkowych snów i do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 16:17 Dostałam zielone światło od Olikka na założenie wątku robótkowego i niech nikt się nie waży mi go otwierać bo będę gryźć. Proszę także o cierpliwośc, bo chce żeby był ładny a nie byle jaki muszę się nastroić. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 16:26 Czesc Dziewczyny,u mnie garnki "skacza",ale sobie zagladamdo Was Aga ,a na biedronki mowia: "boza krowka" Mnie one nie przeszkadzaja,ale po przeczytaniu tego , co Napisalas , z pewnoscia nie bede ich sciskala- nawet czule Dziewczynki drogie : Karolu i Iwonko dlaczego tak niesmialo sie tu pojawiacie? Zagladnijcie do nas na dluzej i pogadajcie z namiPotrzeba nam tu "nowych" gadulek,zeby bylo jeszcze gwarniejZapraszamy bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 16:32 Hahaha Olikkk pojawila sie i znknela... Baw sie dobrze kochana Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 17:22 No proszę i Olik się pojawiła,jak miło Po tych wszystkich zabiegach wrócicie jak jak prawie "nówki" nie śmigane Miłego pobytu Aga skąd Ty takie profesjonalne wiadomości wytrzasnęłaś na temat biedronek...No i ja właśnie mieszkam w winnicy Bożenko może i są jakieś chemikalia na te wredoty ale nie chcę w domu tym spryskiwać,wolę je łapać niż siebie truć Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:25 Diqua z googlumani wpisałam "zapach biedronek" i samo wyskoczyło ...hi hi hi ja tak skojażyłam z Tobą, że Ty coś za dużo masz tych biedronek i ten tekst...hmmm teraz go szukam i nie widzę ale znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:33 Ja bym chciała sprostowanie w prasie zrobić, bo mnie tu doszły słuchy, że Wy ten artukuł o decupage za mój autorski uznałyście(((((( bosze broń..nie mam swojej stronki, bo mnie bawi i cieszy, że to co robie podoba się mojej rodzince, przyjaciołom i że ciągle coś chcą to jest fajne. A teraz robię napis na szybę i dekorację z farb na szkle dla mojego zaprzyjaźnionego Ciucholandu...tylko pstt. bo to niespodzianka tzn prosli ale nie wiedzą co i jak. Wątek w fazie tworzenia, tylko net mi wywala Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:36 Aga ale naprawdę w Twoim wywodzie wszystko się zgadza! Dom w którym mieszkam jest między winnicami! Ale...dajmy już spokój z biedronkami...odkąd tu mieszkam co roku ta sama heca z nimi..można się przyzwyczaić.Niedługo zanikną do przyszłej wiosny. Ale to jest nic w porównaniu z tym co mnie czeka czyli ze skorpionami....ehhhh Dwa ukąszenia już przeżyłam...i co prawda nie sa bardzo groźne ale ja mam na nie uczulenie.Jednak nie wiedzą z kim zaczynają...ja przeżyłam one nie Hehe to tak jak w kawale z teściową."Moją teściową ukąsiła żmije...żmije wyzdychały a teściowa żyje" Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 21:40 Aga ten wątek uznałam za Twój autorski o tyle że to Twój pomysł-resztą świetny-i mam nadzieję że dojdzie do skutku CZEKAM Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 07.03.11, 22:59 Wątek uważam, za otwarty mam nadzieję, że znajdziecie coś dla siebie a i ja się czegoś nauczę. Tylko, żeby dobaaa była dłuższa echh, bo mi głownie doby brakuje Wcisnęłam Wam dwa zdjęcia tym razem moje autorskie i tylko moje hand made jajek nie dotyczą metod o których napisałam w wątku ale opisze je jak będziecie chciały...w końcu wielkanoc idzie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 06:08 DZIEN DOBRY Wspanialego Dnia Kobiet zycze Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 06:21 Dzień dobry Ja również życzę wszystkim naszym Paniom uroczego Dnia Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 06:54 Dzień dobry, również dokładam się do życzę, to już jest Międzynarodowe święto Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 06:59 Zapraszam również na płyny Karma i Aniu co pijecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 07:12 Hejka Asiu dziekuje za plyn i sniadanko Kawka pieknie podana i smaczna,sniadanko pycha Obrazek- hihihi...A co...? My -silniejsza płec Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 07:16 No to jeszcze cos w ramach "podbudowania" naszej płci Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:00 Pozdrawiam Wszystkie Nowe i Stare Panie, miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:03 Asieńko kochana Ty już pewno do pracy zmykasz ,miłego dnia Ci życzę Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:05 Karma przepraszam za Stare to nie tak miało być napisane.... miłego Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:15 A Anka co? goździki podrzuciła z rańca i tyle Ją widać Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:42 Dzień Dobry KOBIETKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA Dziękuję za życzenia i wspaniałą atmosferę która tutaj panuje na forum. Dzięki Anka za piękne powitanie Karma udała Ci się ta ewolucja, wspaniale! Asiu świetny podział...haha....stare, nowe....a ja najlepiej wpiszę się na listą młodych....doda mi to energii...haha... WSPANIAŁEGO DZIONKA WAM ŻYCZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:54 Witaj Or-e Hahaha my tu wszystkie MLODE ,a co...? Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:02 Hihihi Diqua jeszcze nie wyprobowalam,ale nie boj nic , nie omieszkam,a buziak jak to za co? za to ,ze Jestes Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:05 Witajcie kobietki Przemiłego dnia życzę wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:09 Oj ! aż się przestraszyłam . Coraz większe obrazki mi wychodzą. Sorry ! Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:13 Teraz ide sie fiokowac razem z Diqua ,z tym ,ze mnie ,to niewiele pomoze hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:56 Ja cie!!! Basia przeciez ja Tobie jeszcze buziaka nie dalam... Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:55 Basiu cóż za życiowy podział ról... A teraz zmykam się pięknić i spadam na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:57 ooooo Karma a to za co?...czyżbyś przepis wypróbowała i smakowało hihi Ja Ciebie też... Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:00 Haha zaraz chyba zacznie padać bo kobity się całują Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 08:36 Dzieńdoberek kobiałki Z okazji święta życzę Wam przemiłego dnia z mnóstwem adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:11 Ja znowu spozniona na pogawedke . Widze ze kawusia juz podana . I ja tez zapraszam na kawusie oraz ciasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:20 Basienko piekne obrazki i wierzyk elegancki. ale ja mam pyt. jak smarowalas blizne CICSTRIDINA to nic cie nie szczypalo?bo ja jakies szczypania czuje Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:21 Karma Witaj Ale dlugo bylas???????????/uuuuu! ogien! Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:27 Hahaha Bozenka ja juz od 6-tej urzeduje Teraz pora zakupow nadeszla Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:28 Bożenko ,szczypać Cię może od środka ,mnie też od środka rana jeszcze szczypała ale po tej Cicatridinie fajnie mi sie goiło . Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:29 Basienko dziekuje bo wlasnietak dzienie mnie szczypie jakby mi szwy pekaly Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:33 i odstawilam doo jednego razu smarowanie bo sie wystraszylam ze cos jest nie tak. a wizyte mam dopiero na 16 .( Zbaranialam juz do reszty z tym wszystkim) bo w jednym miejscu mam lekko otwarta blizne i boje sie ze jest cos nie tak .ale na szczescie nie ropieje i nie slimaczy sie jakies tam malutkie zaczerwienienie po tej masci mialam i zaczelam to miejsce omijac jak smaruje. Dalej przemywam OCTENISEPTEM Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:38 BasiuPozdrow Bee niech sie nie martwi bedzie dobrze.ja tez denerwowalam sie czekaniem jak drugim razem bylam. ale jestem i bede. Jezeli chodzi o moj brzuch to ten zwis nad blizna nie podoba mi sie i to klukie w bokach mnie drazni razem z tym podszczypywaniem po tej masci. Kazel mi 3 razy dziennie smarowac i zjechalam do 1 razu bo sie wystraszylam . Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:47 Bożenko to tam gdzie jak mowisz masz takie lekkie otwarcie rany nie smaruj tym kremem tylko rób sobie tym Octeniseptem i jak sie kąpiesz to nie mocz rany za bardzo i myj szarym mydłem i jak najwięcej "wietrz" brzuszek aby rana wysychała Beatke pozdrowilam od Was wszystkich i pamiętajcie około 12-tej zaciskamy kciuki i pozytywna energię posyłamy do Gliwic . Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:33 Acha...jeszcze ja Or-e Ty dzisiaj po wypis jedziesz ,to milej podrozy zycze i ,zeby sprawa z nicia pozytywnie zostala zalatwiona Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 14:52 Karma byłam po wypis, HP jeszcze nie ma, wstąpiłam na oddział w sprawie nici..ale pielęgniarki dzisiaj takie zagonione przy Święcie Kobiet....latają jak muchy w latarce....ale zdążyły mi powiedzieć....że mam się nie martwić...nitka sama odpadnie.....w poniedziałek mam termin u mojego gin...poczekam, sama przy tym nie będę majstrować W sekretariacie złożyłam wniosek do PZU, żeby szpital wypisał co mi wycięli.... koszt wypisania wniosku wynosi 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:03 or-e napisz na czym polega jakies odszkodowanie z pzu??bo mnie na ten temat nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:35 Bożenko ja mam takie ubezpieczenie na życie które opłacam....i dostaje się odszkodowanie za operacje chirurgiczne i za pobyt w szpitalu.....tylko szpital musi podbić wniosek, który dała mi pani w PZU, właściwie mogłam zanieść do PZU kopię wypisu ze szpitala, tam też jest wszystko napisane....ale jak już oddałam w sekretariacie ten wniosek, pal licho....trudno....będę musiała zapłacić....mam go odebrać jak przyjdę po HP Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:15 Or-e pewnie tez mialabym twarz w takim kolorze,gdybym musiala placic za wypisanie wniosku.Jesli pielegniarki powiedzialy ,ze nitka odpadnie,to pewnie tak bedzie Mnie nic nie "odpadlo",bo moje zewnetrzne szwy nie byly rozpuszczalne.Zdecydowanie sama nic nie majstruj,a do poniedzialku niedalekoTrzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:26 Eli , kocurki moga "wyciac" nam rowniez taki "numer" : Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:33 Ore ja też miałam szwy rozpuszczalne,nie zauważyłam aby mi cokolwiek odpadło a jedyną rzeczą jaką mi zrobili przy tym szyciu to było nacięcie węzła,które zrobiono jeszcze w szpitalu.Może to zależy od ściegu Ale faktycznie do poniedziałku nie daleko więc nic przy tym nie kombinuj Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:40 Diqua wiem, pisałaś już o tym, ja miałam z początku te nitki z dwóch stron, teraz mam tylko z jednej....ja się tylko martwię żeby mi coś nie wrosło i nie zaczeło ropieć....bo szew mam fajnie zagojony.... Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:44 To jest tak... jak pisała kiedyś Olik ....że powinni dawać nam broszurki w których opisane są nasze różne problemy pooperacyjne....a tak sama muszę szukać po necie...pytać się.... martwić....przecież nie wszyscy mają wykształcenie medyczne Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:47 haha Ore chyba już mnie skleroza dopada skoro się powtarzam... Jednak myślę że nawet gdyby coś wrosło to nic by się nie działo bo przecież część nici jest w spodzie cięcia i też się rozpuszcza to i to musi się rozpuścić Ale co tam...pójdziesz do fachowca i tam się wszystkiego dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:32 Własnie troszkę pogadałam z Beą przez telefon ,denerwuje Ją to czekanie ,lekarz który Ją będzie operował spróbuje wyłuszczyć samego mięśniaka a jak się nie da to usunie calą macicę ,także trzymajcie wszystkie kciuki za Beatę Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:33 Bożenko a na zewnatrz fajnie się goi brzuszek ? Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:28 olikkto dla ciebie w dniu dzisiejszym zebys go pieknie z mezem spedzila poki macie dla siedie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:17 WITAJCIE KOBIETKI Kobieta - to anioł na ziemi. Ma w sobie siłę przetrwania. Piękna twarz w słońcu się mieni. szczęśliwy, co wart jej oddania. Życie nie zawsze ma wspaniałe, los kręte ścieżki przed nią stawia. W życiu do celu dąży wytrwale, nie jednej radości sobie odmawia. Nie żąda dla siebie zbyt wiele, jej wiara w ludzi jest prawdziwa. Pragnie od życia tak niewiele: chce być kochana i szczęśliwa. Myślę ,że to dobre motto na dzień dzisiejszy ŻYCZĘ WAM MOJE DROGIE,ŻEBYŚCIE BYŁY ZAWSZE KOCHANE I UWIELBIANE, NIE TYLKO OD ŚWIĘTA,ALE PRZEZ CAŁE ŻYCIE....CAŁUJE WAS WSZYSTKIE Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:27 Skoro dalej świąteczna atmosferka trwa, to zostawiam Wam na dokładkę "śpiewające kwiaty" www.youtube.com/watch?v=pRV5_OG-5co&feature=related i buziaczki i ulatniam się do Rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:30 Beciu Piękne. Wszystkim Paniom dużo zdrowia i miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:33 Beciu , napisz mi Twój nr gg na komórkę bo ja mam stare gg i nie mogę otworzyć od Ciebie wiadomości. Może jak ja wpiszę to się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:34 Cześć kochane... ale tu ładnie i kolorowo i świątecznie Wpadłam rano i zostawiłam goździki, bo kojarzą mi się z dawnymi Dniami Kobiet, kiedy to każdy Pan taszczył takie coś w dłoni , a wypadłam, bo Mężuś ma urlop i trzeba było jeszcze troszkę pospać. Zaraz śmigniemy do Mamy na Dzień Kobiet. Mam chwilkę, bo w kuchni szykuje się śniadanko (samo?) I jeszcze wielka prośba do naszych dwóch koleżanek Karoli i Iwonki zaglądajcie do nas jak najczęściej, bo chętnie z Wami pogadamy ale jak jesteście tak rzadko to mamy marne szanse Wszystkie chcemy wiedzieć co u Was ,a Olik nawet z sanatorium się o Was martwi... - 27 wrzesień 2010 usunięcie macicy, szyjki, przydatków. Wynik hp ok . Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:41 anulko Witam cie serdecznie Dawno nie mialam okazji popisac z toba .Jakos nie mam szczescia do wspolnych spotkan na pogaduchach. milego swietowania Tobie zycze. i wsztstkim kobitkom Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:50 Aniu jaki fajny wygibany ten Twój słonik Basi, Ela, KArma, Bozenka, Diqua, Łezka, O-re...ależ kwiatów Jak tu Was zaskoczyć? hmmmm Nie będę się rozdrabniać Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:53 A do kwiatków możecie sobie zrobić doniczkę...zapraszam do wątku robótkowego 4 razy pisałam bo mnie net wysadzał...ech nauka cieprliwości... Basiu Twój syn jest praktycznie w wieku mojej córki moja skończy 17-cie...hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 09:57 Aga ,mój najmłodszy też w tym roku skończy 17 lat ,to od karmy syn w tym roku 18-tke bedzie mieć a kwiaty śliczne i jaki wybór Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:14 Już ustawiłam sobie alarm na godzinę 12.00 i będę robić wszystko co w mojej mocy Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:21 Eli Napisałam Ci o oknie ale czy tego oczekiwałaś? Coś Wam wkleję z życzeniami ale nie wiem czy coś z tego będzie kartki.wp.pl/kat,32,kid,2196,main,25,nowakartka.html Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:33 Aga dobre, Elu dzięki w imieniu Bei,ona bardzo się boi . Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:34 Ago Witam ciebie i dziekuje za taki duzy wybor kwietow. Doniczke to moge sama zrobic ale jak czas znajde i troche sie przyloze , narazie nie .bo nie mam cierpliwosci. a napewno cos zrobie .i napewno doniczke . Podobala mi sie ta ktora ogladalam tylko inne kolorki musze muec. i zrobie to .fajne zajecie . Basiu tak wlasnie robie . i nawet jest poprawa. ja juz na wsztstko jestem przewrazliwiona po tej operaci i mam dosc. oby do lata bo ciagle zimno. ciekawe kto zajmie sie BeaPlus w gliwicach. I ciekawe jaka ona opinie na temat obslugi napisze????tam nie trzymaja dlugo i na niedz bedzie juz w domku,a nawet na czwartek. Napewno dobrze pojdzie i szybciutko dojdzie do zdrowka. Teraz zmykam bo nic nie robie a mam troche do obrobienia. Do po obiadku bo zglodnialam juz Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:46 Rozmnażacie się czy co?? Witam spóźnialskie, a ja nie mogę wyjść, bo mam wiści od Olika dla Was. Tu skrzynka kontaktowa "Z okazji dzisiejszego święta wszystkim dziewczynom posyłam słodkie buziaczki i mnóstwo promyków pięknego horynieckiego słonka, a sama zmykam na kolejne zabiegi cieplutko pozdrawia Was Olikkk" O 12 tej też będę bliziutko [/b]Bei[/b] jeszcze trochę i bedzie po strachu a teraz spadam nieodwołalnie Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 10:29 Ja też będę trzymać kciuki o 12. Wiemy wszystkie jaki to stres. Pozdrawiam gorąco w ten nasz świąteczny dzień. Niestety nie umiem wstawiać obrazków. , , Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 12:01 Wita Mapko Ja też nie umiałam...ja robię tak, znajduje sobię ładny obrazek, klimam prawą myszką na obrazek i znajduję "właściwości" kopiuję je i potem wklejam w odpowiedź, jako "IMG"...chyba nie pamiętam dokłądnie i juuu jest :d spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 12:07 BeaPlus Myśli nasze są z Tobą Trzymaj się cieplutkooo Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 12:11 Dzięki dziewczyny w imieniu Bei dzisiaj pewnie się nie odezwie bo będzie za slaba ,ale jutro jak tylko będzie czula się na siłach to obiecała się odezwać Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 13:10 Drogie Panie witam popołudniową porą Jestem pewna że teraz wszystkie pobiegły do kuchni,jak zwykle... U mnie już po zakupach i obiedzie Aga widzę że Twój wątek ostro ruszył z kopyta Beciu wiersz...przepiękny Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 13:14 A Karola kiedyś do nas luknęła i znów znikła Kobieto,nie rób tak bo tylko nas stresujesz.Wpadaj częściej a gdy nie dajesz rady się odezwać to uprzedzaj bo my się tu potem martwimy Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 13:47 Diqua Zapomniałam dopisać, że zamiast suchych kwiatów, mogą być zabaslamowane lub suszone biedronki może gdyby tak trupy wkomponować to inne się zestrachają i sobie pójdą? Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 13:28 www.zdjecia.fajowe.pl/img/smieszne-fotki/smieszne-fotki577_thumbs.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 13:52 Mapa...ja rozumiem, że to był bokser i z okazji dnia kobiet przebrali Go za świnkę? Dobree a fotka super. Beciu Cudny wierszyk i taki pasujący ...ech Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 14:22 Dziewczyny tylko tak nie imprezujcie ,żebym wieczorkiem nie była sama na forum Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 14:31 Ze zwierzakami trzeba uważać, bo jak nie to ....img529.imageshack.us/img529/8025/fjf9hy.jpg" border="0" alt="https://img529.imageshack.us/img529/8025/fjf9hy.jpg"> Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 14:36 O właśnie to będzie .... Basiu z mężem trochę wieczorem poimprezuj zamiast dyżurować dziś na forum Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 16:58 Przesyłam Buziaki od Olikkaaaaaa Dla Wszystkich Kobitek Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 17:02 Aga a jeśli chodzi o ozdabianie to nie ma takiej siły abym to zrobiła biedronkami (choć pomysł dobry) bo jeśli bym musiała na te france patrzeć cały rok to chyba bym spazmów dostała Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 17:10 Teraz Was pożegnam bo syn chce "objechać" znajome polki a że przewiduje jakieś piwko...drinka to potrzebuje "kierowniczki" no to mamusia będzie akurat No i w ten sposób,podobnie jak w Pl, panie dostaną po kwiatuszku a panowie będą chodzić wężykiem Ach te nasze polskie zwyczaje...w ten sposób robią się europejskie Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 17:12 Uroczego,świątecznego wieczoru dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 17:55 Witam wszystkich wtorkowym popołudniem, widzę ze uczycie się rożnych ciekawych rzeczy, typu ozdobne doniczki i takie różne ciekawostki niestety nie dołączę do Was bo do tego typu prac mam dwie lewe ręce ale chętnie będę Wam dopingować. Miłego wieczoru... Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:05 Dzięki za buziaki od Olikkk mam nadzieję, że któraś skrzyneczka przekazała ode mnie podziękowania ??? Czekamy na wieści od Bea. Asiutka jak minął dzisiejszy dzień w pracy ? Też tam trochę jest świątecznie w tym dniu, czy nie ? A co do robótek to nie wiem, czy cokolwiek z tego wyjdzie, ale spróbować można Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:09 W pracy dużo pracy a jeśli chodzi o Dzień Kobiet to słabiutko.... same Panie pamiętały i składały życzenia .... co to się narobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:18 Hej dziewczyny oto jeszcze ciepłe wiadomości od Bei :jestem już po operacji,wróciłam na salę po trzech godzinach około 17-tej ,chyba mocno trzymałyscie kciuki bo nie było tak źle.Dzięki, jestem słaba nie mogę głowy podnosić ale myślę że będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:21 Zuch dziewczyna ja w ten sam dzien to nawet numery telefonów pomyliłam i zamiast do męża zadzwonić to do jego brata nawijałam ,a ten biedny nie wiedział o co chodzi bo nic nie wiedzieli o mojej operacji Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:24 To świetnie. Na to czekałam. Dzięki Basiu za wieści Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:33 To będzie dla Bea pamiętny dzień. Dzień Kobiet i chyba jej imieniny, bo dziś Beaty...nie wspomnę o ostatkach dla niej specyficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:42 Asieńko pozdrowie Ją jutro ,dziś już nie będę jej męczyć niech wypoczywa,a zresztą rano jak z nią rozmawialam to pozdrawiałam Ją od Was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:49 W pierwszy dzień ja też nie miałam głowy do telefonów tylko co chwilę spałam. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:51 I jutro Basiu też tak zrób. Pozdrów od wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:37 Witaj Karma Basiu pozdrów Becie i życz dużo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
beci.a40 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 19:48 Basiu przekaż proszę również ode mnie buziaki mojej imienniczce Bei ja też myślę o niej ....i życzę jej dużo sił i szybkiego powrotu do zdrówka... Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 20:15 Życzę dużo zdrówka Bei !!! Basiu ale z Ciebie agentka....fajnie dzwoniłaś....ja się śmieję z ciebie ...ja nie byłam zdolna dzwonić....a sms do was napisała mi córka DOBRANOC kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 18:11 AgaRowniez dziekuje za przekazanie buziakow od Olikkk Bea pewnie spi. Witaj Asiu Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 20:12 eli-50 napisała: A co do robótek to nie wiem, czy cokolwiek z tego wy > jdzie, ale spróbować można Eli...a cóź to za mała wiara w siebie? halloo to banalne a jak nauczę Cię robić jajka na Wielkanoc to sąsiadki będą wszystko robić, żeby Ci święconkę podmienić > Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 20:20 Basia jestem w szoku...jak słowo Bea 3 godziny po operacji nas pozdrawia??? Jak tak dalej pójdzie to ...to jakieś święcenia to Forum będzie musiało przejść...albo Wy Czarownice jesteście rzucacie Dobry Urok na wszystkie przedoperacyjne, potem w trakcie kierujecie "operatorami" i tadamm Gotowa Forumowiczka wraca do Was Szczęsliwa, mało tego wie, że ma tu przyjaciólki i matki...przygotowane na wszystkoo. Ore, Łza, Bożenka prawde mówię?? To dla Was Anielice Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 21:09 Aga moc jest z nami. Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 21:51 Witam wieczorowa poro troche pozna. ale zdaze sie pozegnac i prosze pozdrowic beatke operowano dzis . duzo zdrowka zycze jej,Aga te robutki reczne na szkle to juz z moimi dziewczynkami przerabialam ale do tego trzeba miec cierpliwosc i wiedziec jak farbe naniesc zeby przeniesc na szklo badz lustro. doniczki napewno sprobuje bo ciekawe to jest ale poki co to nie bo kregoslup i dokucza i dlatego malo siedze.cos nie tak ze mna po tych przejsciach. Musze cos z tym zrobic. Ore dziekuje za odp. Ale ja nie wiem jakie ja ubezpieczenie place . Musze zapytac i wtedy bede wiedziec . Mniejsza z tym . Dobre ze mi to napisalas bo ja wiedzialam jak jest w naglych wypadkach. Zycze wszystkim kolorowych snow. DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 22:34 Bożenka Wiem o czym mówisz, bo trochę musiałam się na początku nakombinować zanim doszłam na czym rzecz polega ale po to jestem żeby Wam moje tajemnice "sprzedać" Do dziś mam swoje pierwsze prace i śmieję ilekroć je oglądam Cała sztuka polega na obcięciu czubka aplikatora w farbie nie robi sie tego pod kątem, ani nożyczkami ale ostrym nożem. Tam jest zaznaczony moment gdzie należy naciąć. Najważniejszy jest kontur i fakt wymaga ręki (ja maluję praktycznie w powietrzu ale moja przyjaciółka ciągnie po foli i też jest ok) ale ale nawet jeżeli kontur wyjdzie krzywo można go wyrównać np. żyletką delikatnie naciąć miejsca, które wyjechały poza obrys. Wypełnienia robi się bezpośrednio ciągnąc aplikator po foli (nie w powietrzu) bo inaczej robią się pęcherzyki powietrza. Do równego rozprowadzenia farby tak aby stykała z konturem używam wykałaczki . Fakt aby móc to potem przenieść 1/ kontur musi być ani gruby, ani cienki i farby musi być akurat...jak będzie za cienko nie odkleisz a porwiesz swoją pracę. Bożenka odpisuję Tobie tutaj ale skopiuje to dla zainteresowanych do wątku robótkowego To jest specjalnie dla Ciebie spróbuj a jak nie pisz będę Ci udzielać wskazówek. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 22:58 Warszawa jeszcze nie śpi Ale moje miasto owszem...miłych i spokojnych snów Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 23:17 Właśnie syn mnie nauczył wklejać obrazki. Chyba mi się udało. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 23:35 Chyba teraz naprawdę już mi się udało. Miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 08.03.11, 23:35 Mapa Ten z konikiem widać ale reszta obrazków uciekła próbuj..mi się raz udaje, a raz nie... Miłej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 05:21 Witajcie Kochane Miłe. Wszystkie tutaj sprawiacie, że dzięki Wam świat staje się piękny. Wczoraj byłam strasznie słaba , mało się tutaj udzielałam ale mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej. Życzę Wam miłego, słonecznego coraz bardziej wiosennego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 05:36 DZIEN DOBRY Zycze Milego Spokojnego Dnia LezkoPtaszku Najranniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 05:45 Uciekam teraz ,bo udaje sie w podroz po miescie Pa Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 06:42 Dzień dobry Karmo i Łezko Dziś dostaniecie lipne śniadanko, bo Środa Popielcowa, chociaż nie wiem czy dla Ciebie Łezko nie przydałoby się coś mniej dietetycznego skoro jesteś słabutka Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 06:45 Witaj Karma i Łezka w ren słoneczny lecz mroźny poranek Chyba znowu mam problemy ze snem....pół nocy nie spałam Odpowiedz Link Zgłoś
asiutka35 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 06:54 Mapa za każdym razem jak wklejasz obrazek możesz sprawdzić czy go widać klikając na PODGLĄD po prawej stronie ramki w której piszesz. Jeśli go widać i chcesz coś jeszcze dopisać to klikasz EDYTUJ a jeśli wiadomość jest gotowa to klikasz WYŚLIJ. Nie wysyłaj ze strony Chomikuj bo obrazki się pojawiają i znikają . Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 07:43 Or-e witaj , pięknie całujesz , dzisiaj jedziesz po wypis czy coś się pozmieniało? A z tym spaniem to ja przez miesiąc po operacji miałam cyrk, po tym czasie przeprosiłam się z plasterkami i wszystko wróciło do normy. Asiu spokojnej pracy w pracy, bo zaraz nam pewnie uciekniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 08:35 Anka wypis odebrałam wczoraj, lecz czekam na HP....żeby w końcu iść do gin po hormony....nic mi nie dokucza tylko ten problem ze spaniem... jak Ci się moje buziaki podobają....to dostaniesz jeszcze jednego....haha... Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 08:59 Dzieńdoberek kobiałki! Ore przykro mieć nie przespaną noc... Łezko doskonale rozumiemy że skoro nie czujesz się jeszcze zbyt dobrze to i aktywna na forum nie jesteś (a sama doskonale wiem ile sił trzeba mieć do tych kobit tutaj -żartuję oczywiście kobitki moje ) Przyjdzie czas że dasz rade Aga miło że grupa fanów moich ciasteczek tak szybko się rozszerza Wszystkim życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:18 Basiula buziak na dzień dobry i ucałuj Beę jak będziecie rozmawiać. Diqua kochana, czemu dziwaczysz na nasz temat? Taż to trzeba mieć końskie zdrowie, żeby się z Tobą tu użerać hihihihihihi - też żartowałam! Or-e przypuszczam, że bez wyniku hp ginekolog już by coś poradził (bo będzie dobry!!)ale skoro i tak czekasz, to może dwie meliski przed snem? Mnie to nieco pomagało ale za skuteczne nie było. Dziękuję za kolejnego buziaka...... Śliczny jest Łezko Ty masz jeszcze prawo czuć się słabiutko, więc nie martw się, że nie nadążasz tylko pisz kiedy możesz, tu zawsze ktoś jest, nawet jak się pojawi z opóźnieniem 27 wrzesień 2010 usunięcie macicy, szyjki, przydatków. Wynik hp ok . Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:23 Aniu własnie napisałam tasiemcowego sms-ka do Bei ,ja odpowie to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:25 Anka a to Ty ? www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-094.gif" border="0" alt="https://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-094.gif"> Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:30 Anka ale Ty jesteś....normalnie tak jak ja Jak byś się nie odgryzła to była byś chora ...i za to Cię lubię Pozdrówcie ode mnie Bee Odpowiedz Link Zgłoś
diqua1 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:44 Drogie panie ja znikam,odezwę się jutro.Jadę na spotkanie z kawałkiem Polski czyli z moim bratem.Przyjeżdża tutaj ale dość daleko od nas więc jedziemy na spotkanie w połowie drogi Życzę udanego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:45 A Ty myślisz, że za co Cię tak lubię Diqua?? za te nasze pomylone podobieństwa Eli strzał w dziesiątkę... już dwa telefony zaliczyłam, muszę sobie gdzieś zapisać ten obrazek i jak będę kłapać dziobem przez fona to go będę wklejać Dziwne, że jeszcze Basica nie dzwoniła..... z Nią rozmowy uwielbiam i to bez żartów (tzn żartujemy ale uwielbiam bez żartów). Maria no wreszcie jesteś, cieszę się ogromnie, bo zazwyczaj to się mijamy. Dziś raniutko przeprowadziłam konferencję na gg z Asiutką musicie powiedzieć jaki dzień tygodnia we wrześniu Wam pasuje najbardziej, a my się do tego dostosujemy. 27 wrzesień 2010 usunięcie macicy, szyjki, przydatków. Wynik hp ok . Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:59 Wiadomości od Bei :Wycięli Mi trzon macicy bez szyjki,nie dało sie usunąć samego mięśniaka ,dzisiaj czuję się trochę lepiej ,siostra pomogła mi rano wstać i umyc się wyjęła mi cewnik.Wczoraj było gorzej jak znieczulenie zeszło to dosyć bolało zanim dali mi zastrzyk . Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:24 Bea miała dużego mięśniaka. Takiego wycina się z resztą narządu. Najważniejsze, że się pozbyła tego intruza. Trzymaj się i zdrowiej Beatko. Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:25 Elu nie lubię telefonika jako sprzętu, ale lubię tych po drugiej stronie Basiu dzięki za wieści od Bei Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:27 Dla Bei: Odpoczywaj. Nie przemęczaj się. Z dnia na dzień będzie lepiej. Pozdrawiam cieplutko Ciebie i wszystkie koleżanki na Forum., Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 10:39 anka62Dzięki. Jeszcze jeden. Spodobało mi się wklejanie obrazków. Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:11 Wklejaj wklejaj Mapko(ćwiczenie czyni mistrzem) (jak cos Ci się nie uda to wykasuję)........ cudowne kociaki, te od Basiuli również, a teraz idę do sklepiku i chciałabym zobaczyć całą furę powklejanych zwierzaków od Was na mój powrót co te istoty robią to nie bardzo wiem (chyba jedzą?),ale wypróbujemy ten patent dzisiaj u mnie przy obiadku Odpowiedz Link Zgłoś
maria1_1 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:26 Witajcie dziewczyny Długo mnie nie było i nie mam pojęcia kiedy przeczytam to wszystko. Pewnie mi sie nie uda. Ostatnio jakoś brak mi czasu żeby do was zajrzeć. Ale bardzo tęsknię za rozmową z wami. Znowu uciekam. Pewnie wrócę już na pogaduchy 4 bo jeszcze jakies 60 wpisów zostało Pozdrawiam was bardzo, bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 09:43 maria1_1 to tak szybko nie uciekaj tylko chwilę pogadaj i powiedz co u Ciebie słychać. A najgorsze jest to, że nie zawsze jest czas na wszystko. A od czytania zaległości oczopląsu można dostać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 07:56 Witajcie Anka jak smakowało wczorajsze śniadanko ? Jak Twój sprzęt się miewa ? Nie mogę znaleźć Twojego przepisu na udziec indyczy... Nie widzę żadnego konika u Mapy ...tylko kotka...( może u mnie się przeistoczył...) Aga ciekawa jestem tych Twoich jajek wielkanocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 08:43 Uffffffff wróciłam z psiego sikania uprzedzam wychodzące z domku, że ziiiiimny wiatr brrrrrrr Elu śniadanko było królewskie mniam mniam, cały dzień zwariowany w rozjazdach. Wieczorkiem zdążyliśmy usiąść spokojnie przy winku (to ta resztka z wizyty BasiuliPrzepisu nie możesz widzieć, bo jeszcze nie dotarłam do tego pokoiku, żeby naskrobać, ale się poprawię. Maszyny działają i jak nie będę dziś wisieć na telefonie to z przyjemnością pobędę tu z Wami o właśnie dzwoni telefon hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:07 Eli szykuj już wydmuszki Ale żeście się rozkociły dzisiaj Asiutka miłej pracy O-re jak Ty te cmoki robisz? ja też chceee Maria oj dużo się pisze ostatnioo...nawet nie próbuj czytać wszystkiego...bo można dobę spędzić Basiu...skrzyneczko kontaktowa z Bea.....cmokaj Ją bezustannie i nie dawaj Jej o nas zapomnieć, dla mnie Ona już jest Bohaterką forumową... Anka a jakiego masz psiaka? Łez ???? jak dziś samopoczucie? Ja przez to późne chodzenie spać wstaje o 10-tej wrrrrrr, szlag mnie trafi cały dzień do dupki...zła jestem sama na siebie (( dzisiaj musze sobie jakiś wózek transportowy znaleźć na zakupy...dosyć dzwigania w łapkach Ściskam Was GorąCOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:12 Aga cmokam Ją w każdym sms-ku a Anka ma jamnika ,bardzo przyjazny psiak Odpowiedz Link Zgłoś
eli-50 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:24 Świetne te kociaczki . Na razie i ja musze zmykać. Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:29 Przecież ja już poszłam na spacer hihihi tylko czemu wyjść nie mogę?? Basiu poza przyjaznym jamnikiem mam jeszcze kociaka... nie zapominaj o tym wariacie, chociaż Cię z lekka olał, ole on tak ma przepraszam za kota) Teraz zmykam... Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:37 Aniu, Aga pytała o pieska więc o kocie nie wspominałam ,a tak pozatym Ja myślałam ze Ty juz wróciłaś a Ty jeszcze nie zdążylaś wyjść ? Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 11:58 ha ha :d Moja przyjaciółka ma jamniczkę długowłosą Gajusie, która mnie zjada na powitanie i robi trupka, żeby ją całować po szyjce ale moja przyjaciółka w obawie o los swojej jamniczki zabrania jej zabaw z moją labką ( bo się boi... Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 12:12 Wróciłam, bo wiatr niemilosierny. Aga* nienormalny zwierzyniec możesz zobaczyć w mojej wizytowce. Kliknij na mój nick... tam one właśnie są i masz następne zadanie bojowe, też coś sobie wstaw w wizytówce, bo puską wieje Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 12:15 Aga widać jamniki to takie "przychlasty" są ,jak byłam u Ani to po obszczekaniu mnie na swoim terytorium nie ostępowal mnie na krok ,haha nawet do łazienki za mną polazł Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 12:41 Paskudna rasa........ kochają wszyskich..... i pomyśleć, chciałam kupić dobermana no to prawie mam, tylko łapy krótsze... Ciekawa jestem czy naszego Olika wiatr z jakiejś góry nie zwieje, bo wczoraj poszpiegowaliśmy wieczorkiem gdzie jest. Taż to prawie koniec Polski...... Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 12:45 Pewnie patrzy na Nas z jakiegoś szczytu co tu porabiamy Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 12:57 Kochane. Już zostałam posypana popiołem i uświadomiona, że wszystko to marność nad marnościami. Dziękuję. Dzisiaj czuję się o niebo lepiej. A na śniadanko kupiłam sobie precelka (jak kto woli:obwarzanka) - pycha! A teraz pościk.... Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:16 Łezko....... Ty mnie nawet nie denerwuj, zjedz precelka i obwarzanka i kilka rybek. Kto jak kto ale Ty nie musisz pościć i za co ciągle dziękujesz?? przyzwyczaj się wreszcie, że jesteś z nami na dobre i na złe, a nam sprawia to ogromną przyjemność, że jesteś i mówisz coś do nas . Masz Łezko moje ulubione kwiatuszki i zmykaj poleżeć Odpowiedz Link Zgłoś
lezka40 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:20 Aniu, DZIĘKUJĘ. Zmykam na chwilkę na słonko bo w domu mam jak w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:37 A ja kocham Wszystkie psy, czy jajniki, czy dobermany w domu mam ADHD Labradorkę Ania mam straszny preblem z tym zdjęciem...ha ha ha nie wiem czy mam wstawić fotkę mojego szczęścia bo swojej nie wstawie..czy moich prac..hmmm ratunku powiedzcie jakie??? A ten Twój jajnik z kotem...sama słodycz...chyba zaraz się pożegnam, bo moja córka mi z psem dom zdemoluje, tylko słyszę za plecami sapanie psa i dziki wrzask mojej nastolatki... Buziaczki ... Łez kochanie Cieszę się, że dziś już lepiej Basia?? co dziś na obiad? Aaa muszę Wam coś powiedzieć jestem okropna odbieram córkę przyjaciółki ze szkoły i robię zakupy noo niby drobne ale w efekcie dziecko na plecach ma tornister i jeszcze pomaga ciociuni nieść siateczki...jestem podła i mam dołaaa...wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:43 Ale się uhahałam muszę Wam to wkleić dzisiaj na Onecie podają największe wpadki naszych pociech...w kościele...wkleję Wam kilka: Na Mszy dla dzieci ksiądz zadaje pytania, dzieci odpowiadają do mikrofonu. Było o przebaczaniu win i ksiądz pyta, czy się mama z tatą czasem kłócą. - Taaaaak - odpowiadają dzieci. - A co – pyta ksiądz – mówi mama do taty, jak już się godzą? - Przepraszam cię – odpowiada jakaś dziewczynka. - Już się nie kłóćmy – mówi kolejne dziecko. - A JA I TAK MIAŁAM RACJĘ! - rzuca pięciolatek. Po Mszy, w kościele pełnym ludzi, odbywała się pokazowa katecheza dla pierwszoklasistów z elementami obyczajowymi. Ksiądz, który nie lubił kobiet w spodniach i alkoholików, w przystępny sposób opowiadał o szkodliwości spodni i alkoholu. Na koniec odpytywał dzieci ze świeżo nabytej wiedzy. - Umielibyście już pokazać alkoholika? - pyta. Zgłasza się szybciutko dziewczynka i mówi do mikrofonu: - Tam jest Pan Tadziu - pokazując siedzącego w jednej z ławek sąsiada, który nie stronił. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:48 a to z kina Czterolatka pierwszy raz w kinie, na Hefalumpach, siedziała między rodzicami. W pewnym momencie słychać potężnego bąka. Rodzice spoglądają po sobie i szeptem wymieniają uwagi „Czy to było to, co mi się wydaje? Co za ludzie!” A mała odzywa się na całe kino: - TO JA! BO JA JESZCZE DZISIAJ KUPY NIE ROBIŁAM! Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:47 To wytaw buźkę na słoneczkoŁezko, faktycznie w domkach czasem jest ponuro, taka zabudowa albo atmosfera ....... ale nie w kompku tu są Twoje pomylone koleżanki tu zawsze świeci słońce Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:52 Aga ja chcę zwierza w wizytówce. A Dzieciakowi dołóż po dwa kilogramy zakupów z każdej strony, żeby skoliozy nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 13:52 dziadkowie pytaja wnuczka: -gdzie byłes z rodzicami w niedziele? - w kościele odpowiada rezolutnie wnuczek - a w którym pytają dalej dociekliwi dziadkowie? - w Carrefour- e Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 14:05 Aga wyślij młodociną z piesem na spacer, bo na remontach zdemolowanych mieszkań to ja sie nie znam, ale......... coś trzeba robić w życiu, mogę remontować jak wezwiesz, a żarciki świetne *: podobią mi się 27 wrzesień 2010 usunięcie macicy, szyjki, przydatków. Wynik hp ok . Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
or-e Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 14:43 Aga cmok dla Ciebie i jeszcze cmok dla Bei żeby szybciej zdrowiała i wszystko dobrze się goiło Basiu dzięki za fajne życzonka...sama zrobiłaś? Też zasłużyłaś na wielki cmok haha....a jutro poleci deszcz.... Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 15:26 O Karola opowiadaj co u Ciebie... wydam popielcowy obiadek i zaglądnę, żeby zobaczyć jak się czujesz mam nadzieję, że coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 16:01 Ja juz po spacerku marnych zakupach u nareszcie po obadku(marnym , bo postny). Pozniej na msze cisne i znowu kupe czytania mi zostanie. Szalejecie tu i nie mozna dogonic was. AgaDziekuje za inf. Dot, instrukcji. Juz kilka zepsutych poszlo a kosz i nie chytam sie narazie. Basiu Pozdrow Beei pozycz szybkiego powrotu do zdrowka. Ania postaram sie zwierzakami pochwalic i pokazac jaki jest moj!! Jeszcze troche to nawet sluzacej nie bede potrzebowala i Ja przesylam wszystkim bez wyjatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 16:23 Bożenka Pamiętaj, że wierzę w Ciebie albo w Twoje córki komuś musi się udać. A tego kota mi pożycz, bo właśnie pralka kończy prać i nie ma komu wieszać Ania działam w kwestii wizytówki już za momencik chyba ..będzie dotowa Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 16:43 Agulko dziewczynkom wychodzi elegancko one na koszulkach do segregtora robia i pozniej przenosza. Kot oczywiscie do dyspozycji dla kazdej jezeli jest tylko potrzeba . cos cichutko jest teraz. Ja zawsze jestem jak dziewczyn nie ma albo jak juz spia. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1313 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 17:07 Dziewczyny kot jest niezastapiony i ma juz wprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 17:15 Dobry Wieczor Dzisiaj widze- jest forumowy dzien kotaFajnie Karolu , Pojawilas sie i ponownie zniknelas.Dlaczego? Porozmawiaj z namiDobrze sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mapa41 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 18:01 Bożenka 1313 Ja mam ten sam problem. Zawsze trafiam na forum jak nikogo nie ma, lub dziewczyny już śpią. Ja jestem nocny marek. No i teraz jak jestem na zwolnieniu to późno się kładę spać, ale też późno wstaję. Moi domownicy też buszują w domu do późna w nocy, a rano każdy szybciutko biegnie do szkoły, na zajęcia lub do pracy, a ja zostaję sama, więc wolę rano dłużej pospać, a za to w nocy pobyć z rodzinką., Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 18:10 Bożenko ja ustawię się grzecznie w kolejce do wypożyczenia kota Karola witaj ,co u Ciebie słychać? jak samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 19:47 Karma a gdzie dzwiek? czaderski na maksa ale Mapki kotki też superowe. Mapa właśnie nie kłam, że jesteś sama chyba, że mnie to już nie wliczasz w nocowników? A kto wczoraj siedział, jak Ty sobie poszłaś???aaahaaaaaa? Basiu kot już wolny, moje pranie już powiesił..możesz go brać Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 19:55 Aga ok rezerwuję go na jutro ,mam w planach pranie poscieli to będzie wykorzystany na maksa Odpowiedz Link Zgłoś
aga43wawa Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 20:04 Basia pościel już ćwiczył...dwa prześcieradła, 3 ręczniki jest wyszkolony...nawet pst bieliznę wieszał noo ale tego to go O-re nauczyła Basia rezerwuj jeszcze tego od KArmyy ze słuchawkami ...będziesz miała pełen luksus Odpowiedz Link Zgłoś
karma66o Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 20:15 Hahaha ten moj to bardziej rozrywkowy jest, a nie do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
basiab640 Re: Pogaduchy 3 09.03.11, 20:19 karma,Twój rozrywkowy jak najbardziej się przyda ,przy muzyczce lepiej robota idzie Odpowiedz Link Zgłoś