ashia_j 27.04.04, 15:43 Powiedzcie co to jest i jak działa... Macie jakieś godne polecenia? Jak sie sprawdzają i ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggier Re: test owulacyjny 27.04.04, 16:04 Polecam strone : free.med.pl/wrochna/fizjol.htm (jest tu kilka stron o fizjologii cyklu miesiecznego) oraz www.kalendarzyk.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: test owulacyjny 27.04.04, 18:38 zajrzyj na forum bezpolodnosc, tam Ci dokladnie powiedza. Generalnie rzecz ujmujac, to test czuly na hormony, ktory robi sie, zeby wysledzic, czy owulacja nastapi w ciagu nastepnych kilkunastu albo troche wiecej godzin Odpowiedz Link Zgłoś
szymka44 Re: test owulacyjny 04.05.04, 10:44 witaj, ja uzywalam takich testow przez 1 miesiac. sa dosc drogie, ale b. wygodne. Po prostu rankiem badasz z moczu poziom hormonow. Ja probowalam zaraz po odstawieniu pigulek i musialam ich uzyc dosc duzo i w pierwszym cyklu nic nie wykazaly. W drugim cyklu mialam monitorowanie USG i obraz USG nie pokryl sie z testami, ale w ciaze tez nie zaszlam Teraz mierze temp... zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: test owulacyjny 05.05.04, 12:52 jesli chcesz je tanio kupic: 6 zl za sztuke, do 5 ciazowy gratis. to wejdz na forum "nieplodnosc" i napisz watek do ewyanalityk. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
verla Re: test owulacyjny 05.05.04, 12:48 cześć, ja używałam przez miesiąc - w określone dni. test kosztował 80 zł i nic nie wykazał a jestem w 4 miesiącu ciąży. Moja koleżanka używała takiego samego i też nic z tego nie wyszło ( i nie jest w ciąży). Moim zdaniem te testy są niewiarygodne. lepsze są te tabelki do wyliczania w internecie , choćby na www.gazeta.pl/kobieta pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś