Dodaj do ulubionych

Co mi dolega?

IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 17:04
Witam! Od jakiegoś tygodnia nie mam okresu. Różnie to u mnie bywało z nim, ale zazwyczaj pojawiał się w odstępach 20-25 dni. Trzy razy pod rząd miałam miesiączkę w odstępach 20 dni. Mam 17 lat. Dodam, że ostatnio żyję w stresie i chorowałam przez tydzień czasu. Odczuwam ból jajników od jakiegoś tygodnia. Dzisiaj ten ból stał się jeszcze mocniejszy, a do tego bolą mnie stawy- ból stawów często towarzyszy mi przy zbliżającej się miesiączce bądź przeziębieniu.
Jakiś czas temu przytulałam się ze swoim chłopakiem, byliśmy do siebie bardzo przybliżeni, mam tu na myśli dolne części ciała również. Po tym także odczułam ból jajników. Dodam, że byliśmy w ubraniach i "stanął" jemu, odczuwał chłopak podniecenie.
Czy to możliwe, że doszło do zapłodnienia przez jego jeansy, bieliznę, moje jeansy i mojoą bieliznę? Co mi dolega?
Obserwuj wątek
    • migotka23.0 Re: Co mi dolega? 11.04.11, 17:46
      Tak tak to na 10000000% ciaza i to blizniacza bo jeden plemnik przez portki majty portki majty napewno sam by nie dal rady. Gratulacje wielkiej glupoty!!!smile
      Dziecko idz sie doucz i dopiero pisz o swoich problemach bo jak na razie to razisz glupota.
      A co do miesiaczki to wydaje mi sie ze to raczej sprawa dla ginekologa. No chyba ze tego tez nie wiesz ze z takimi rzeczami do niego sie najlepiej idzie a nie pisze na forumsmile

Kolejny watek typu "wiatropylna"big_grin
      • Gość: zmartwiona Re: Co mi dolega? IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 18:15
        Aha, wielkie dzięki. Naprawdę mnie uspokoilaś. smile Czasem gdy człowiek jest pod napięciem, niepokoi się i różne głupie myśli do głowy przychodzą, także jeśli poraziłam głupotą, to przepraszam. Zawsze lepiej się dwa razy upewnić, a od zawsze jestem panikarą. smile Chciałam sie po prostu upewnić. A kim jest ginekolog wiem na pewno... Zresztą nie jest trudno znaleźć odpowiedź na takie pytanie i wiele innych, jeśli uczy się biologii na poziomie rozszerzonym w LO.
        Dzięki smile)
        • Gość: Gość Re: Co mi dolega? IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 19:31
          W ciąży nie jesteś. Polecam natomiast wizytę u ginekologa i to szybko.
    • tehuana Re: Co mi dolega? 13.04.11, 14:02
      Nic Ci nie dolega. Jestes mloda - nie musisz miec super regularnych miesiaczek. Prawdopodobnie jeszcze Twoj organizm nie pokonal choroby i dlatego slabo sie czujesz. Do tego naladowalas sie niepotrzebnym stresem. Wszystko to hamuje organizm.
      Na Twoim miejscu udalabym sie do ginekologa-takze po antykoncepcje-bo raczej wkrotce on te portki sciagnie-taka jest rzeczywistosc.
    • meg.123 Re: Co mi dolega? 14.04.11, 09:55
      -----Dodam, że byliśmy w ubraniach i "stanął" jemu, odczuwał chłopak po
      > dniecenie.
      > Czy to możliwe, że doszło do zapłodnienia przez jego jeansy, bieliznę, moje jea
      > nsy i mojoą bieliznę?

Uważasz że przez samo "stanięcie" mógł Cię zapłodnić?
      -Co mi dolega? -głupota, wybacz inaczej nie moge opisać osoby która ma 17 lat i pisze takie bzdury.
    • kacza-noga Re: Co mi dolega? 16.04.11, 13:16
      Czyli to jednak prawda co mówią o niewystarczającej edukacji seksualnej mlodzieży. A myslalam, że to tylko urban legend.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka