IP: *.satfilm.net.pl 17.06.11, 17:00
Witam, jestem w trakcie brania czwartego opakowania tabletek novynette.Tabletki zazywam regularnie, nie zdarzylo mi sie ani razu zapomniec o jakiejkolwiek. Do tej pory było wszystko wporządku. Dzis powinnam zazyc osma tabletke czwartego opakowania, jednak niepokoją mnie plamienia ktore trwaja od dwoch dni i dodatkowo się nasilaja. Zaznacze ze tez nie czuje sie najlepiej, jestem senna, oslabiona, odczuwam bole brzucha i jajnikow. W zwiazku z tym, ze do ginekologa nie dostane sie z dnia na dzien prosze o rade co moze byc przyczyna, czy to normalne, czy kontynuowac branie tabletek? Przede wszystkim czy istnieje ryzyko ze jestem w ciazy?
Dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: blurp Re: tabletki IP: *.jmdi.pl 17.06.11, 18:57
      zobacz na forum antykoncepcja forum.gazeta.pl/forum/f,15080,Antykoncepcja.html
    • lidek0 Re: tabletki 19.06.11, 14:51
      Powinnaś zapytać swojego lekarza, to pewnie skutki uboczne brania antyków.
      • Gość: ewa Re: tabletki IP: *.satfilm.net.pl 29.06.11, 06:54
        i znowu. Plamienie się skończyło,tydzień spokoju i w ostatnim tygodniu brania tabletek znowu. Tez się wam tak zdarza?
        • doral2 Re: tabletki 29.06.11, 07:21
          poczytaj słońce ulotkę, w akapicie o skutkach ubocznych jest na pewno o plamieniach śródcyklicznych.
          nie umrzesz od tego i nie ma potrzeby na sygnale do lekarza lecieć.
          bedąc ze zwykła wizytą przy okazji zapytaj o to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka