Witajcie dziewczyny! Jestem tu nowa i mam nadzieję że zostanę z Wami na dłużej. Taki mam plan. Przekopałam tonę forów ale to spodobało mi się najbardziej
Mam do Was, jako do tych bardziej doświadczonych, takie oto pytanie. Co mam myśleć o takiej sytuacji:
Moje cykle trwają 28,9 dnia (to średnia liczona z ostatniego roku).
Ostatnią "prawdziwą" @ miałam 7 listopada.
W dniach od 20 do 23 (każdego dnia) doszło do "przytulania"
od 7 grudnia czułam się jak bomba zegarowa

8 grudnia miałam lekkie brudzenie na brązowo i ból brzucha
9 wieczorem dość mocno plamiłam na brązowo (ale nie potrzebowałam nawet ochrony, miałam maleńką wkładkę higieniczną i była w sumie czysta, brudziłam tylko papier podczas wizyty w toalecie)
10 grudnia lekko krwawiłam (ale serio jak z palca!) i plamiłam na brązowo
11 grudnia było czysto
12 grudnia "wygrzebałam" dwie krople
13 grudnia czysto... i tak do dziś.
Jako że NIGDY nie miałam czegoś takiego i NIGDY wcześniej nie współżyłam bez zabezpieczenia założyłam że mogę być w ciąży. Kupiłam test sikany i zrobiłam go 20 grudnia rano. Pokazał jedną kreskę. Czytałam w necie że to kiepski test. Ale zrobiłam go prawidłowo, z porannego moczu.
Czy możecie mi powiedzieć czy któraś tak miała? Dodam że nie mam żadnych objawów o których czyta się w necie. Mój mąż twierdzi że mam (???)
I jeszcze dostałam wysypki na wewnętrznej stronie dłoni i na stopach co podobno jest znane jako "Choroba dłoni, stóp i ust" wygląda okropnie ale nie jest groźne i prawie przeszło.
(takie coś:
marketpointpharmacy.wordpress...mouth-disease/)