IP: 91.203.244.* 18.01.12, 17:42
z uzależnieniem od słodyczy, dziś 5 dzień, kto zna to wie jaki to koszmar, ale zdrowie ważniejsze...
Obserwuj wątek
    • easyblue kciuki trzymam:) 18.01.12, 20:18

• mamalgosia Re: walczę 19.01.12, 14:49
      Ja wiem. Ale nie walczę
    • Gość: dzika_truskawka Re: walczę IP: *.18-1.cable.virginmedia.com 19.01.12, 21:01
      do dziela! smile i powodzenia!
    • Gość: z Re: walczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 22:14
      Ostre cięcia sa najgorsze..w koncu nie wytrzymasz i sie rzucisz z podwójna siła..powinnas ograniczac sukcesywne i po zmniejszeniu dawki raz w tyg pozwolic sobie na małe co nieco..
    • tehuana Re: walczę 19.01.12, 23:38
      Trzymaj sie. po 3 miesiacach os odstawienia, slodycze przestaja smakowac.
      Poza tym , jak poczytasz co jest w skladzie slodyczy - to od razu stracisz na nie apetyt. Zadnego z tych skladnikow nie chciala bys zjesc, gdyby Cie ktos nimi poczestowal z osobna a nie jako mieszanine.
      Owoce swieze lub suszone, oczywiscie w rozsadnych iloscia, maja najlepszy smak. Wczoraj kupilam wspaniale suszone figi - zjadlam 3 i ochotaa na slodkie mi przeszla. Trzeba czytac etykiety, bo czasem w tych suszonych owocach jest mnostwo cukru (np w zurawinie) i olej.
    • Gość: m. Re: walczę IP: 91.203.244.* 20.01.12, 06:14
      dziękuję, najgorsze dni za mną, już mnie tak nie ciągnie,ja nie jem jak normalny człowiek, jak zjem kawałek to jem już ciągiem do wieczora,więc cięcie to u mnie jedyne wyjście,pozdrawiam
    • Gość: g Re: walczę IP: *.7-1.cable.virginmedia.com 28.01.12, 18:07
      I jak sobie radzisz?Dalej trzymasz się swojego postanowienia?Ja jak miałam ochotę na coś słodkiego zajadałam się mandarynkami i skutecznie.Powodzeniawink
      • ewusia13 Re: walczę 28.01.12, 22:09
        powodzenia!!!
        mam tak samo, zjadam ogromne ilości... niestety nie potrafię z tym walczyć sad
        zazdroszczę ci, że dajesz radę...
    • moniiiia Re: walczę 29.01.12, 22:09
      ja niestety dzień potrafie wytrzymaćsad i doskonale wiem co to znaczy to uzaleznienie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka