22.01.12, 00:55
czy nadżerka może zniknąc?

tzn przed ciążą miałam nadżerke jak nic, stwierdzona przez 2 gin.
od ciązy prowadzi mnie ten sam lekarz, już 3 razy pytałam go o moja nadżerke, czy coś trzeba z nia zrobic a on mówi, że żadnej nie mam
i nie wiem co o tym myslec? nie chce zmieniac lekarza bo on jest dobry no ale czy by jej nie wiedział? do młodych nie nalezy
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: Nadżerka 22.01.12, 13:10
      moze.
      • bisiek10 Re: Nadżerka 22.01.12, 15:41
        Ja tez mam nadzerke.Moj gin mi powiedzial ze nie bedzie mi z nia poki co nic robil gdyz moze mi zejsc podczas porodu.Mam tylko czesciej kontrolowac cytologie smile
    • Gość: emka Re: Nadżerka IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 22.01.12, 16:12
      A co- koniecznie chcesz ją mieć ?
      W Pl plagą egipską jest "diagnozowanie" nadżerek.
      Gdyby twój gin był niedowidzący to zakładam, że wie o tym i nosiłby okulary- ja stawiam raczej na to, że z racji wieku ma doświadczenie i nie wmawia ci "nadżerki".
      Dobra rada- poproś o badanie kolposkopem- twojego gina jeśli takowy ma, a jak nie to poszukaj gabinet gdzie takie badanie się wykonuje bo tylko wtedy uzyskasz odpowiedź czy masz nadżerkę prawdziwą czy zwykłą ektopię, a inni próbowali ci nadżerkę wmówić.

• Gość: kolcia Re: Nadżerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 19:59
      Prawdopodobnie zagoiła się po porodzie.Moja znajoma miała nadżerkę i jak urodziła to jej już nie było.I zgadzam się z bisiek10.Jest to możliwe.
    • joannadro Re: Nadżerka 27.01.12, 12:36
      Oczywiście, że po porodzie może zniknąć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka