Dodaj do ulubionych

Forum eksperckie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 02:08
Przejrzałam całe forum. Na ostatniej stronie są posty z 3 czerwca. Na
wszystkich stronach łącznie mniej niż 10 "odfajkowanych" wątków. Pani ekspert
nie pojawia się na forum od conajmniej 2 tygodni. Zastanawiam się co jej
zdjęcie jeszcze robi w górnej części strony forum. Opis zniknął.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Forum eksperckie? IP: *.aster.pl 16.06.04, 02:22
      Chyba lekarz tez ma prawo do urlopu,hmm?
      • Gość: stachenka Re: Forum eksperckie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 03:39
        Na pewno, ale czy lekarz był łaskaw poinformować, uprzedzić? Lekarz nie może
        znikać bez słowa na całe tygodnie!
        • Gość: wawa Re: Forum eksperckie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 08:14
          Była informacja, że p.doktor idze na urlop gdzes na początku czerwca
        • annuczek Re: Forum eksperckie? 16.06.04, 10:08
          A i owszem - informacja była: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
          f=216&w=13099945&a=13099945

To, że zdjęcie nadal jest - to raczej nie wina Pani Doktor, tylko kogoś z
          techników/redaktorów, że go nie usunął w chwili, gdy kasował tekst
          wprowadzający do forum.
        • maretina Re: Forum eksperckie? 16.06.04, 10:20
          Gość portalu: stachenka napisał(a):

> Na pewno, ale czy lekarz był łaskaw poinformować, uprzedzić? Lekarz nie może
          > znikać bez słowa na całe tygodnie!

byla informacja od adminow. cale wakacje nie ma eksperta.
          • trinka Re: Forum eksperckie? 16.06.04, 10:23
            Zauważ, że to forum już nawet nie figuruje dziale forów eksperckich!

• Gość: stachenka Re: Forum eksperckie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 16:29
              No dobra, pomyliłam się pisząc w innym wątku, że jest. Sorry. Ale jeszcze przed
              chwilą tam było.
    • very_martini Re: Forum eksperckie? 16.06.04, 11:01
      Poza tym, Stachenko, zalogowałaś się jako gość, a nie na stałym loginie, i samo
      to powinno Ci było dac do myślenia, bo na forach eksperckich pisać mogą tylko
      stali użytkownicy

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatyczne
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
      • Gość: stachenka Re: Forum eksperckie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 16:30
        Wchodzę na różne fora i nie zwracam na to aż takiej uwagi. Szczególnie gdy
        jestem zmęczona
        • very_martini Re: Forum eksperckie? 16.06.04, 18:35
          I rozdrażnienie też Ci się pewnie bierze ze zmęczenia.

16%VOL
          22%VAT

--
          takie tam... forum homeopatyczne
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
          • Gość: stachenka Re: Forum eksperckie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:07
            Jakie rozdrażnienie? Dlaczego ludzie na forach wszędzie doszukują się
            rozdrażnienia, oburzenia, złośliwości itp.?
    • Gość: stachenka Re: Forum eksperckie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 16:35
      Dobra, była informacja na początku czerwca, ale co z tego? Sam początek czerwca
      poszedł w niepamięć. Możemy teraz obejrzeć posty od 3 czerwca. Nie każdy
      zagląda na forum codziennie. Ja zaglądam od kilku dni i przez te dni, żaden
      wątek nie został odfajkowany. Przejrzałam całe forum i widać, że kobieta nie
      odpisuje.

Informacj o tym, że babka jest na urlopie i przez taki a taki czas jej nie
      będzie powinna się znaleźć w górnaj części strony forum, tam gdzie było
      zdjęcie. Jest przecież oczywiste, że nie tylko stałe bywalczynie korzystają z
      forum. I skąd ktoś taki ma wiedzieć?
      • m.meg Wyluzujcie kobiety........ 16.06.04, 22:17
        Dziewczyna pyta, ma wątpliwości, a tu stos uszczypliwości i docinek. PMS wam
        doskwiera, czy co?
        Skąd do licha ma wiedzieć, z P.D na urlopie??????? No skąd.

Tak samo ja zostałam zrugana przez niektóre z was, ze nie zauważyłam tego wątku
        o urlopie naszego eksperta. Też nie bywam na tym forum codziennie. Poza tym ten
        wątek był tak zatytuowany, że po prostu go przeoczyłam.
        No ale też była podejrzana o złość i marudzenie. A ja tylko zapytałam, czy to
        forum juz nie jest eksperckie ..... tylko tyle.

Ludzie! Wiecej życzliwości!!!!! Naprawdę
        smile
        • Gość: stachenka Re: Wyluzujcie kobiety........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 02:06
          Dziękuję m.meg. =)
          • kalinosia A czy nie uważacie... 19.06.04, 20:25
            że skoro Pani Monika ma urlop (3 miesiące, fajnie jakby każdy tak miał, no ale
            dobra) to mógłby być jakis lekarz w zastępstwie?? To forum przecież było (jest)
            tak bardzo ważne dla nas. Tyle problemów mogłysmy dzięki ekspertowi rozwiązać,
            liczyć na poradę. A przecież w okresie wakacyjnym nasze problemy się nie kończą!
            Ja rozumiem, że urlop 2 tyg, no 3 to normalne, ale 3 miesiące?! (chociaż nie
            wiadomo, kiedy forum stanie się znowu eksperckim, może w pażdzierniku dopiero?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka