Gość: konwalijka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 09:42 czy mozecie polecic mi dobrego gonekologa w Katowicach? najlepiej kobiete no i zeby byla umowa z kasa chorych i gdzie nie czeka sie dlugo na wizyte. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: ginekolog KATOWICE 17.06.04, 09:53 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakaJedna Re: ginekolog KATOWICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:12 Mogę polecić Ci mojego lekarza, spełnia wszystkie wymienione przez Ciebie aspekty, oprócz tego, ze nie jest... kobietą. Generalnie na 1 rzut oka jest może dziwny, za to nie zostawia nigdy pajentki na lodzie jak sie coś dzieje. Normalnie przyjmuje w przychodni na NFZ i jest tam codziennie do 15.30, a jak się dzieje coś poważnego, na co sprzęcior w tej biednej przychodni mu nie pozwala to sam zabiera pacjentki do takiej prywatnej "kliniki/przychodni?", gdzie przyjmuje popołudniami (też na NFZ), i gdzie dysponuje dobrym sptrzętem (np. do krioterapii nadżerek.) Zainteresowana? Pisać dalej kto i gdzie?, bo niewątpliwie nie jest kobietą... TakaJedna P.S. Osobiście odradzam kobiety.. Faceci są delikatniejsi - w końcu kobieta to dla nich "obca ziemia". Pewnie są wyjątki (jeden spotkałam), ale osobiście się przekonałam, że w pewnych sytuacjach kobieta kobiecie wilkiem (przy ciąży i karmieniu), niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalijka Re: ginekolog KATOWICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 13:22 dzienki na info, ale mimo wszystko wolalabym kobiete- pierwsz wizyta wiec chyba sama rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: ginekolog KATOWICE IP: *.wifi / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 09:07 ale ja się zachęciłam! Podaj jego namiar,dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakaJedna Re: Namiar (do czarnej i nie tylko) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 12:46 Namiar: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11554425&a=13326342TakaJedna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakaJedna Re: poprawka namiaru ginekolog KATOWICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 12:49 Nie otwiera się bezpośrednio, więc kopiuję: Katowice Dr. Damian Osiecki (dusza człowiek w 1 i 2, a sprzęt ma w 2 (na NFZ), jak się jest w 1 to w razie czego sam zabiera do 2) 1/Była Przychodnia OLK - Kolejowa (Branżówki) ul. Dworcowa 3 8:30-15:30 2/POLIS -Prywatna Opieka Lekarska i Stomatologiczna ul. 1 Maja (Zawodzie, za Ak.Ekonomiczną w strone PKP K-ce Zawodzie) popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
annuczek Re: ginekolog KATOWICE 18.06.04, 13:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11554425 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalijka Re: ginekolog KATOWICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:35 dzieki za zainteresowanie juz znalazlam kobiete-ginekologa, a namiary wzielam z listy dobrych gin z tego forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: ginekolog KATOWICE IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:39 Trzymaj sie z daleka od dr Karcinskiej z przychodni na wojewodzkiej. Zdecydowanie odradzam, brak profesjonalizmy.Placisz za wizyte a nawet nie skieruje Cie na jakiekolwiek badania tylko przepisuje coraz to nowe antybiiotyki i inne swinstwa. pozdrawiam, gooska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do konwalijka Re: ginekolog KATOWICE IP: 62.233.185.* 18.06.04, 22:15 ale Ci poradzili ja polecam panią doktor w przychodni na PCK - dr Jadwiga Kopyta, z kasy, nie czeka się w ogóle, sama bada piersi , jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś