Dodaj do ulubionych

NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !!

IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 17.06.04, 13:11
ostanio zaczęłam dość często zaglądać na forum ponieważ szukałam informacji
na pewnien interesujący mnie temat i zauważyłam ze jest to najbardziej
zaśmiecone forum na świecie, czy to tak trudno wpisać w wyszukiwarke
interesujące nas slowo, czy problem i ewentualnie dołaczyć sie do rozmowy,
ale widac ze lepiej pojsc na latwizne i ropoczac tysieczny juz watek - aaa
zapomnialam pigulki czy jestem w ciazy- łomatko szlag mnie trafia, niech
przeczyta informacje na ulotce swoich tabletek i juz bedzie wiedziec co ma
zrobic, albo setny watek najlepszy ginekolog w poznaniu,wrrr jestem wkurzona,
czy tu nie ma jakiegos admina,
ja rozumiem ze po to jest to forum zeby dowiedziec sie jakis tam informacji i
uzyskac pomoc ale bez przesady wrr
Obserwuj wątek
    • maretina Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! 17.06.04, 13:14
      dla osoby, ktora zapomniala tabletki liczy sie czas, w ktorym sie czegos dowie,
      wtedy jeszcze moze dzialac.dla osoby, ktora boi sie ze jest w ciazy sama
      mozliwosc wykrzyczenia tego jest duza ulga, zatem nie mow, ze te watki to
      smieci.
      duzo bardziej forum zasmiecaja pretensje tego typu.
      • Gość: wkurzona Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 17.06.04, 13:20
        ja rozumiem ze po to jest forum, ale nie rozumiem potrzeby zakladania NOWEGO
        ODDZIELNEGO watku, jesli wpisze sie do watku ktory jest taki sam tematycznie to
        watek ten ukaze sie jako ostnio poruszany wiec na pewno ktos na niego odpowie
    • an_ni Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! 17.06.04, 13:25
      a ty jakies masz prawo sie tu na nas wydzierac?
      co ci to przeszkada ile jest watkow na ten sam temat ?
      boli cie to? wkurza? idz do lekarza to ci cos przepisze na nerwy
      sama zasmiecasz forum piszac pod innymi nickami !
      idz stad jak ci sie nie podoba
    • lilith76 Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! 17.06.04, 13:26
      takie uwagi jak twoja pojawiają się tutaj co jakiś czas i nie sie nie zmienia.
      taki typ forum, że kobieta zagląda, zadaje pytanie jakby jako jedyna w kraju
      doświadczyła tego problemu.
      były kiedyś propozycje zrobienia zestawu najczęściej zadawanych pytań z
      odpowiedziami, ale obawiam się, że niektórych dziewczyn by to nie powstrzymało.
    • Gość: wkurzona Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 17.06.04, 13:36
      wcale sie na nikogo nie wydzieram to po pierwsze, po drugie nie pisze pod inymi
      nickami a po trzecie jak widzisz nie tylko mnie to irytuje i koncze juz ta
      romowe bo i tak sie tu nic nie zmieni papa
      • an_ni Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! 17.06.04, 14:39
        oczywisice ze krzyczysz bo piszesz duzymi literami a jesli nie znasz netykiety
        to sie tu nie pchaj!! do tego nie potrafisz odpowiedziec konkretnej osobie
        tylko wklejasz post byle gdzie i jeszcze smiesz tu innym wytykac ze nie
        obsluguja wyszukiwarki
        nie osmieszaj sie
        a to co to jest adredy IP takie same a dwa rozne posty dwa rozne nicki
        Gość: rybka zwana wanda IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl
        Gość: wkurzona IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl
        • Gość: młoda ad. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 23:05
          an_ni, gdzie ty widzisz te duże litery....?
          Chyba z tej złości, jad ci napłynął do oczu i nie działają najlepiej...
          Zresztą ty też mogłabyś nad sobą panować, bo aż żal patrzeć na posty
          przesączone owym jadem.... [tylko błagaaaam, nie napisz mi, że mam w takim
          razie nie patrzeć na postywink]
          Pozdrawiam.
          • burza_gradowa Re: ad. 20.06.04, 14:55
            a TY ich nie widzisz(duzych liter) ???
            Przecież tytuł posta został nimi napisany!?!
            Nie skomentuję dyskusji bo juz chyba wszystko w niej napisano, ale przypatrz
            sie dobrze zanim zaczniesz wymyslacniestworzone historie o jadzie spływajacym
            do oczu he he
            • Gość: młoda Re: ad. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 22:41
              Aha, ale POSTY pisane capsem są okej, tak? Bo w odpowiedzi na takie nie
              widziałam nic, o 'wydzieraniu się'...no cóż...grunt, to sprawiedliwa
              ocena....n/c
              A co do jadu...wybacz, ale MOIM ZDANIEM można to było inaczej napisać, inaczej,
              znaczy spokojniej...bo każdy ma prawo do swojej opinii i nie znaczy to, że
              zaraz trzeba mu się rzucać do gardła...i ja właśnie je wyrażam, ale widać, że
              niemożliwa jest normalna dyskusja, gdzie każda ze stron przedstawia swoje
              argumenty, tylko, że każdy się przekrzykuje....ja nie mam zamiaru szukać
              zaczepki...róbcie co chcecie...
              Pozdrawiam.
    • morfa1 Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! 17.06.04, 13:55
      hej
      rozumiem doskonale osoby odwiedzające te forum które piszą ile wlezie podobnych
      wątków, rozumiem wkurzoną...
      moja opinią? własnie przez ten bałagan przestałam tak często odwiedzać to
      forum smile
      i to nie jest wina piszących tu kobiet - to raczej wina kogoś kto powinnien
      administrować tym forum...
      osobiście wole wypowiadać się na forum ZDROWIE - tam jest i porzadek i szybko
      uzyskuje sie potrzebne informacjesmile
      pozdrawiam
      P.S. może problemem jest też to że pani doktor ma wakacje?smile i nikt kompetentny
      nie odpowiada na pytania chorych dziewczyn i kobiet?smile
    • maja2 Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! 19.06.04, 22:13
      Jak Ci się nie podoba to zmień forum! Może jest takie dla marudnych ludzi, to
      byś miała o czym gadać! Jakoś nikomu to nie przeszkadza, więc zastanów sie,
      kobieto czy jesteś zdrowa!!!!Jak nie masz ochoty szukać tu informacji, to idz
      do lekarza lub zacznij czytać fachową literaturę.
    • lidek0 Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! 19.06.04, 22:29
      Faktem jest, że o admina tu ciężko. Sama czekałam na odpowiedź 2 miesiące. Na
      starym edziecku było lepiej, co jakiś c zas porządkowano wątki, kasowano. Ach
      te stare dobre czasy.....
    • Gość: młoda Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 22:59
      Jedni lepsi od drugich...
      Jakże prosto napisać "nie podoba się to nie czytaj!"...a ja chcę czytać, bo
      widzę, że są tu osoby, które poważnie traktują każde pytanie, wiele się
      dowiedziałam i chcę się dowiadywać dalej, ale z drugiej strony też męczy mnie
      ten bałagan...a wydaje mi się, że wynika on z czystej ignorancji, rozumiem, że
      różnym ludziom się spieszy, ale ja bym tym wszystkiego nie usprawiedliwiała,
      naprawdę można parę chwil poprzeglądać inne wątki, a nie bach, dodawać od razu
      nowy, bo tak łatwiej...a widzę, że wszelka krytyka przyjmowana jest wręcz
      alrgicznie...a szkoda...bo naprawdę przydałby się ktoś, kto zrobiłby tu
      porządek, bo taki chaos strasznie męczy...
      I nie krzyczcie proszę, żeby Ci, którym się coś nie podoba, spadali na bambus,
      bo wcale nie jesteście od nich lepsi...łatwo powiedzieć 'zjeżdżaj', a trudniej
      logicznie argumentować, dyskutować i razem dojść do jakiegoś rozwiązania...
      No i to by było na tyle...
      Pozdrawiam.
    • Gość: ojejspokojnie Re: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM !! IP: *.dbn.pl 20.06.04, 13:57
      Może nie każdy jest tak zaradny jak Ty i np nie zna się na forumsmilenie wie jak
      sprawnie się po nim poruszac itd
      Pozdrawiam
    • Gość: afrodyta25 Remasz problem ??? IP: *.sdt.isp.pl 20.06.04, 14:09
      nie wiem w czym ci przeszkadza to ze pisze sie tu o tym czy o tamtym powiem ci
      szczerze ze bardzo bodoba mi sie to forum i choc z ginekologia jestem za pan
      brat lubie podzielic sie z innymi tym jak jest u mnie i przeczytac jak u innych
      dziewczyn to samo sie objawia nie mysle ze to pojscie na latwizne ale za to
      widze ze ty masz jakis nielada mega problem z nerwami a pozatym szukanie w
      tlumie tych samych pytan mi nie przeszkadz wrecz praciwnie ale hymmmmm... to
      chyba kwestia usposobienia papap mniej nerwow plisss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka