Dodaj do ulubionych

łysienie androgenowe prośba o namiary na lekarza

23.04.12, 17:26
Witam mam pytanko czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś specjaliste który pomógłby mi w leczeniu łysienia androgenowego sad stwierdzono u mnie ponad rok temu... stosowałam różne specyfiki,loxon,elpikort , łykam witaminy ...nawet byłą bolesna mezoterapia i efekty marne....mam łysą grzywkę..czubek głowy tez robi sie łysy a najgorsze to ze juz przeżedzają mi się włosy na całej głowie!!!! jestem załamana...choruje na niedoczynnosć ciągle biorę leki ale to i tak nie pomaga..mam już dosć .moich włosów jest pełno skóra głowy ciągle szczypie ...włosów jest coraz mniej widac mi skórę głowy wygląda to okropnie prosze bardzo o namiary na jakiegoś specjalistę ..pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anittqa Re: łysienie androgenowe prośba o namiary na leka 02.05.13, 20:40
      moim zdaniem powinnas isc do trychologa (najlepiej) ale to tylko prywatnie no i trycholodzy maja gabinety tylko w wiekszych miastach - nie wiem jak to moze być u Ciebie z dostepem.
      Jeśli próbowałas loxonu zwykłego to moze był słaby - spróbuj jakiegos minoxidilu 5% wiem ze kobietki stosują bo właśnie szukałam czegoś takiego dla mamy ma identyczny typ lysienia. Wydaje mi sie, ze warto zaryzykowac z tym www.vitalab.pl/146,spectral.dnc.html bo ma minoxidil i aminexil, ale wiesz to jednak pewne ryzyko, bo po 5% minoxidilu niektorym kobietom rosną niestety bokobrody. Mama postanowila wypróbowac. Zobaczymy jak będzie.
      A... jeszcze tak uderzeniowo wypróbuj advecie (widze ze jest w tym samym sklepie o tu www.vitalab.pl/3,advecia.html) bo dziala wlasnie na androgenowe - to tabletki, mama kiedys brala, ale odstawila ze wzgledu na saw palmetto - tez dzialalo, niestety diabelnie drogie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka