Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog w Warszawie

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.04, 22:41
Szukam dobrego ginekologa w Warszawie. Takiego co rozwiąże problemy z
wiecznymi infekcjami i nadżerką. Chętnie facet - jakoś bardziej ufam.
Obserwuj wątek
    • e883 Re: Dobry ginekolog w Warszawie 30.06.04, 22:57
      No właśnie... ja też szukam... i również chętniej mężczyznę... tylko czy taki w
      ogóle istnieje w Warszawie?? Bo już zaczynam wątpićsad(((
      Na pewno nie polecam Ambulatorium Gemini niedaleko Wałbrzyskiej, zwłaszcza Pana
      Przybyła. Byłam tam wczoraj po receptę na pigułki i facet robiąc mi usg
      wspomniał że mam bardzo mała macicę i że pierwszą ciążę pewnie poronię i żebym
      się na to przygotawała...
      No sorryuncertain
      Totalny brak taktu o innych rzeczach już nie wspomnęuncertain
    • pru-nella Re: Dobry ginekolog w Warszawie 30.06.04, 23:21
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
      • pru-nella Re: Dobry ginekolog w Warszawie 30.06.04, 23:23
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=254694
    • lidek0 Re: Dobry ginekolog w Warszawie 01.07.04, 09:00
      dr Andrzej Mutrynowski pracował w Concilium na Postępu, w szpitalu na Karowej i
      miał prywatny gabient na Łużyckiej
      • Gość: Aneta Re: Dobry ginekolog w Warszawie IP: *.ryder.krakow.pl 05.07.04, 13:59
        co prawda kobieta, ale polecam.Prywatnie w Enel-Med (mają trzy siedziby)
        www.enel.pl dr Juchnicka. Tylko trzeba się wcześniej zapisać, bo ma full.
      • Gość: aga Re: Dobry ginekolog w Warszawie IP: 217.17.41.* 15.07.04, 11:44
        co do dr Mutrynowskiego to nie styty nie mogę sie zgodzić, przez takich lekarzy
        jak on traci się zaufanie i wiarę w pozostałych, mam tylko nadzieję, że nigdy
        nie spotkam takiego lekarza w swoim życiu, zgłosiłam się do szpitala z
        podejrzeniem ciąży pozamacicznej, a on mnie "spławił" nie dokonując badania,
        tylko wykręcał sie barkiem miejsc w klinice, ponizajac przy studentkach, -
        pomimo, że 5 minut wcześniej wszyskie pacjentki były zapewnione, że wskutek
        braku miejsc zostaną diagnozowane i skierowane do innych szpitaly, a ten pan
        (dla mnie to nie lekarz) kazał mi iść do domu, a wiadomo czym konczy się nie
        zdiagnozowana i usnięta ciąża pozamaciczna - oczywiście krwotokiem w przypadku
        pękniecieamjajowodu i jego usunięciem, a mając na uwadze , że nikt cie w porę
        nie znajdzie śmiercią,

zatem ostrzegam przed kimś takim
    • flora1 Re: Dobry ginekolog w Warszawie 05.07.04, 15:11
      Dr. Piotr Kukulski przyjmuje prywatnie i chyba w przychodni na Żelaznej, bardzo
      miły i kompetentny lekarz, a dodatkowo niezwykle ciepły człowiek, polecam.
      Jeśli jesteś zainteresowana to napisz na priv'a.
      Pozdrawiam
      • Gość: jaska Re: Dobry ginekolog w Warszawie IP: *.stacje.agora.pl 14.07.04, 15:11
        A czy znacie dr Ejmocką-Ambroziak, albo dr Panek ( ale kobietę, bo jest też
        mężczyzna ginekolog), jeszcze dr Wapińską i dr Psikutę ? czy coś o nich wiecie
        • kwiatuszek_kwiatuszek dr ejmocka 27.10.04, 13:17
          przy infekcjach na pewno nie polecam

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=15791186&a=17028752
      • Gość: Aniaaa Re: Dobry ginekolog w Warszawie IP: *.aster.pl 27.10.04, 12:44
        A ja nie poelcam dr Kukulskiego. Bylam ardzo zadowolona jak prowadzil moja
        pierwsza ciaze zakonczona urodzeniem cudownego synka. Druga ciaza, ktora
        rowniez prowadzil obumarla w 11 tc i tu pan doktor wykazal sie brakiem
        wrazliwosci. Pouczyl mnie,ze 50% jest ronionych oraz powiedzial mezowi,ze
        wyjatkowo zle to znosze, bo inne kobiety nie placza, ze stracily dziecko. Nie
        mowiac o tym, ze nie zajal sie mna w zaden sposob po ludzku w szpitalu na swoim
        dyzurze. Moje przemyslenia sa takie, ze jak wszystko jest ok to pan doktor sie
        sprawdza, ale w NAPRAWDE trudnej sytuacji nie wykazal sie zadnym ludzkim
        odruchem,
        pozdrawiam,
        Ania
    • siorb Re: prof. Janczewska ginekol.-endokryn.EnelMed 14.07.04, 17:02
      czy ktoś może mi o niej coś powiedzieć?
    • Gość: AnnaK Re: Dobry ginekolog w Warszawie IP: 212.160.172.* 15.07.04, 08:55
      Ja polecam dr.Góździa. Chodzę do niego już ok. 10 lat i jestem bardzo
      zadowolona. Wcześniej miałam niemiłe przygody z różnymi lekarzami tej
      specjalności. Dr Góźdź przyjmuje w Centrum Medycznym Damiana na Wałbrzyskiej
      poza tym ma swoją prywatną klinikę w Al. Wyzwolenia. POLECAM
      • Gość: gość Re: Dobry ginekolog w Warszawie IP: 217.153.178.* 02.11.04, 16:31
        a ile płacisz za wizytę??
      • Gość: gość Re: Dobry ginekolog w Warszawie IP: 217.153.178.* 02.11.04, 16:34
        AnnaK to bylo pytanie do CIebie ile w DAmiana płacisz smile
    • pyzior1 Re: Dobry ginekolog w Warszawie 15.07.04, 21:45
      Polecam: dr. Ewa Juchnicka, Dr Lech Medard - obydwoje enel med
      • Gość: kaśka Re: Dobry ginekolog w Warszawie IP: 195.94.200.* 19.07.04, 13:43
        A co możecie powiedzieć o doktor Annie Winnickiej-Kubow?
    • trusik1 Re: Dobry ginekolog w Warszawie 15.07.04, 22:01
      Wiem, ze wszyscy tutaj wieszaja psy na Alfie z Ordynackiej ale ja bylam tam 2
      razy u dr Adelson - to kobieta, lat na oko 35, bardzo ciepla, uwaznie slucha,
      poswiecila mi duzo czasu, odpowiadala na wszystkie pytania. Jestem zachwycona.
      Nie wiem, jak bedzie dalej, ale na razie podoba mi sie jej podejscie.
      A w sprawie Przybyla z Gemini na Pulawskiej (czy raczej Wita Stwosza z tylu
      Pulawskiej) to jakies nieporozumienie. Facet nieprzyjemny, w ogole nie bada
      tylko robi usg, wypisuje co mu sie powie, ale sam nie ma pomyslu... Jak
      chcialam zeby mi zmienil tabletki na inne to powiedzial bez skrepowania 'To dam
      pani te - wczoraj byli u mnie z tego koncernu farmaceutycznego, dali koniaczek,
      trzeba sie im odwdzieczyc'. No sorry! A moja kolezanka stracila przez niego
      ciaze... zdecydowanie NIE.
    • matura5 Dr Weselak 19.07.04, 13:48
      Dr Weselak przyjmuje na Powstańców Śląskich. Super facet z jajami i wielka wiedzą
      • Gość: Gość Re: Dr Weselak IP: 194.181.108.* 19.07.04, 14:11
        Dobrze że z jajami, bo tak to by można było go podejrzewać o wnętrostwo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka