Dodaj do ulubionych

problem z sucho skora

02.07.04, 10:28
w ustach mam wrazenie ze ktosc przejechal sie papierem sciernym, kaciki ust
srasznie przesuszone i swedza. Nikt nie wie co to moze byc?? smarowanie pomadka
nawilzajaca nie pomaga, a do dermatologa jestem zarejestrowana dopiero na 13-go.
chyba szalu dostane
Obserwuj wątek
    • an_ni Re: problem z sucho skora 02.07.04, 10:44
      jakas grzybica albo drozdzyca pewnie cie zlapala
      szminak nie pomoze
      kup sobie w aptece fluconazole - taki plyn do plukania ust , chyba bez recepty
      • yula Re: problem z sucho skora 02.07.04, 10:54
        a czy to bezpieczne W CIazy??
    • Gość: fleurette Re: problem z sucho skora IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 03.07.04, 12:53
      proponuje wysamrowywac usta puki co maścią witaminową, skoro w ciąży jesteś. to nie zaszkodzi na pewno. około 2zł kosztuje. mozesz na naoc grubą warstwe nakładać.
      • yula Re: problem z sucho skora 04.07.04, 06:36
        co to za masc?? jakas Multiwitaminowa??
        • alt22 Re: problem z sucho skora 04.07.04, 09:50
          To mogą być objawy alergii,tak miała moja znajoma.Możesz kupić maść nagietkową
          (b. dobra),doskonała wręczmaść to Propolan,z propolisam,u mnie w domu to maść 1-
          szej pomocy ,ale są ludzie na propolis uczuleni,cena ok 5-6 zł.Te rzeczy są
          bezpieczne w ciąży. Pozdrawiamsmile
        • Gość: fleurette Re: problem z sucho skora IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 04.07.04, 14:32
          z witaminą a lub a+e, zalezy od wersji. pomoze przynajmniej wrócić troche nawilzenia i natłuszczenai. z tego co mi wiadomo hipoalergiczna. poza tym jesli nie zaskutkuje lec predko do lekarza 1-go kontaktu. niech spróbuje pomóc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka