Dodaj do ulubionych

Bolace oczka

IP: *.static.adsl-line.inode.at 13.07.04, 16:04
Strasznie szybko mecza mi sie oczy.. bola wtedy i pieka. Do wieczora jeszcze
daleko, a one sa bardzo obolale... i tylko sen pomaga
Obserwuj wątek
    • magdulka26 Re: Bolace oczka 13.07.04, 18:00
      Polecam świetlika albo w kropelkach albo krem.Możesz sobie kupić tez takie małe
      ampułki są wygodniejsze ponieważ świetlika nie można długo przechowywać.A może
      za długo przed komp.siedzisz?
    • annuczek Re: Bolace oczka 13.07.04, 19:51
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=14087175
    • Gość: mała Re: Bolace oczka IP: *.wifi / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:07
      a może to wada wzroku? nawet niewielka a Ty mrużysz oczy i one szybciej się męczą?

www.galeriainaczej.com
      • Gość: niezapominajka Re: Bolace oczka IP: *.static.adsl-line.inode.at 14.07.04, 09:31
        Tak siedze duzo przed komputerem,ale to moja praca. Po pracy tez jeszcze troche
        wdomu- to zalezy czy pisze akurat jaks prace czy nie...eh te oczka- jak u
        krolika smile
        • gdybytak Re: Bolace oczka 14.07.04, 10:10
          proponuje oculosan lub sulfacetamidum (jakos tak). Te pierwsze byly kiedys na
          recepte, ale ostatnio mila pani w aptece sprzedala mi je bez problemu. Niestety
          zadne swietliki i pochodne, zupelnie mi nie pomagaja chyba sa za slabe. Zatem
          moze sprobuje powyzsztch specyfikow?
          Pozdrawiam
    • very_martini Re: Bolace oczka 14.07.04, 12:10
      Pierwsze, co mi przychodzi do glowy... Jesli masz wrazenie opuchniecia i jest
      to glowny objaw, sprobuj homeopatycznych kulek RUTHA 9CH ze 4 razy dziennie po
      kilka dni, ale jesli to nie ten objaw, to sobie odpusc. Jesli nie zadziala, to
      moze trzeba by szukac czegos innego

16%VOL
      22%VAT
      (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka