Gość: eh IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.07.04, 23:37 czesc znacie moze jakies metody na "cos takiego" tzn wyjeżdzam na wakacje i bardzo bym chciała żeby okres opóźnił mi sie o 4-5 dni. tylko żeby to nie było cos na recepte albo porada w stylu "idź do gin."... z góry bardzo ale to bradzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina.p Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!!! 25.07.04, 23:39 Hmm, no tak. Ale nie napisałaś, czy jesteś np na tabletkach anty. Bo jeśli tak, to no problem, po prostu nie robisz 7-dniowej przerwy, tylko bierzesz tabletki z następnego opakowania. A jeśli nie bierzesz tabletek - to nie wiem pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabell Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!!! IP: *.test.so / *.crowley.pl 26.07.04, 07:52 Jak byłam b.młoda )) próbowałam metod w stylu, aspiryna przez 3 dni przed okresem - tym planowym( ale nie więcej niż 1 dziennie) i dużo cytrusów, powiem szczerze, nie pamiętam, czy działało, ale jak nie jesteś na nic uczulona, to pewnie Ci nie zaszkodzi. Powodzenia )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostella Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.07.04, 15:52 a jeśli nie bierze się pigułek? Czy istnieją tabletki opóźniające okres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 17:27 Jesli nie bierzesz pigulek to bez ginekologa sie nie obejdzie... Okresu niestety opoznic raczej nie mozna, ale mozna go przyspieszyc. Niestety zadne domowe sposoby raczej nie podzialaja. Odpowiedz Link Zgłoś