Gość: minka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 17:09 czesc jakie sa ceny i jak na was dziala greposept? czy jest moze jakis inny odpowiednik tylko tanszy? nekaja mnie grzybice i czeste zapalenia pochwy chialabym wiedzec cos o tym leku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cornelia1 Re: greposept IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 31.07.04, 11:04 w internecie 55ml to ok 35zł plus koszt przesyłki,sama też zaczełam używać z tego samego powodu,nie wiam czy działa bo tam pisze że trzeba go używać kilka miesięcy a narazie znów mam grzybicę i nie wiem kiedy to się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
gosiabie Re: greposept 01.08.04, 12:28 Na mnie działa rewelacyjnie, gdy inne metody już nie skutkowały. Oczywiście najpierw robię kurację, którą przepisuje lekarz(czyli zwyczjowo orungal + gałki dopochwowe). Pod koniec tej kuracji zaczynam łykac greposept i stosuję laktovaginal. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiabie Re: greposept 01.08.04, 12:30 Aha, zapomniałam dodać, że conajmniej 3 miesiące powinno się łykac to świństwo więc lepiej zakupić dużą butlę. Mi zazwyczaj schodzi ok 100 ml przez ten okres. Odpowiedz Link Zgłoś
adaska_z_1987 Re: greposept 14.03.22, 14:41 Gdzie znalazłeś za 35 zł ? Ja płace 50 zł w expleo.pl już od lat i nigdzie nie widziałam taniej Odpowiedz Link Zgłoś