Dodaj do ulubionych

co ze mna??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:56
Moje cykle sa dosc regularen 27-29 dni, Krawienie 5-6 dni. Teraz jest 22 dc
a ja odczuwam bole w dole brzucha, podobne jak na 2-3 dni przed miesiaczka...
Czy jesli sie wyjezdza ostatniego dnia miesiaczki i podczas wyjazdu caly cykl
przebiega tak jak zwykle(wyst. sluzu plodnego), to wracajac do domu, moze sie
cykl skrocic?? Czy to moze oznaka ciazy (bo okazja byla na tymze wyjezdzie,
ale raczej malo prawdopodobna)? Czy jest to zupelnie normalne?? Bo zawsze-
podczas wyjazdow, krawiewie wystepowalo na jakis czas po ostatnim, a co tym
razem...???
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: co ze mna?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:19
      czy ktos mi odpowiesad??
    • annuczek Re: co ze mna?? 12.08.04, 23:46
      A tym razem może owulacja CI się jednak przesunęła. Gdy krwawienie się nie
      pojawi w terminie - zrób test (skoro mówisz, że okazja była) - dla pewności.
      Ale na miesiączkę może wpłynąć wszystko - to że do tej pory wyjazdy na jej
      regularność nie wpływały, nie oznacza, że tak samo jest i tym razem. Klimat,
      stres, odżywianie, niedospanie, a także jakieś zmiany chorobowe - wszystko może
      wpływać na wystąpienie owulacji (zwróć tez uwagę na to, że niektóre kobiety
      odczuwają moment owulacji właśnie przez lekki ból, czasami mają tez lekkie
      plamienie okołoowulacyjne). Jeżeli jednak będziesz się niepokoiła i myślała, że
      coś jest nie w porządku - to po prostu wybierz się do lekarza i to skontroluj.
      • very_martini Annuteczek - 4:0 dla Ciebie:) 12.08.04, 23:50
        Byłaś o 4 minuty szybszawink

16%VOL
        22%VAT
    • very_martini Re: co ze mna?? 12.08.04, 23:50
      Skoro nikt Ci nie odpowiedział, to znaczy, że nikt nie ma pomysłu... Przecież
      widzisz, że ruch tu niewielki o tej porze.
      Jeśli zmieniałaś klimat albo szalałaś, to coś się mogło poprzestawiać - to
      normalne, nie jesteśmy cyborgami i reagujemy na to, co się dookoła dzieje,
      niektóre dziewczyny po wakacyjnych szaleństwach dostają nagle okres "ze
      zmęczenia" w drodze do domu. Jeśli okazja była "mało prawdopodobna", to pewnie
      nie jesteś w ciąży. Tylko mi nie mów, że całowałaś się z chłopakiem i boisz
      się, że jesteś w ciąży, albo że pływałaś w tym samym basenie, co koledzy i czy
      mogło dojść do zapłodnieniawink
      A co do ciąży - oznak jest od groma, najprościej jest chyba zrobić test, a nie
      gryźć się dniami i nocami, i cały czas myśleć o tym, że skoro boli Cię mały
      palec u nogi, to ani chybi ciąża

16%VOL
      22%VAT
      • Gość: autor Re: co ze mna?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 07:38
        ja sie zastanawialam, bo nigdy w zyciiu mi sie tak nie zdazyloindifferent ten bol nie
        moze byc okoloowulacyjny, bo mam tylko uczucie, ze jest raz sucho raz wilgotno,
        a wieksza ilosc sluzu wystepowala na tymze wyjezdzie. Mialam nadzieje ze jak
        wroce do domu, to spokojnie dostane okres i bedzie po problemie, ale widze, ze
        musze jeszcze poczekac. Moze dzis wszystko sie rozstrzygnie.
        A czy wyjazdy wplywaja na np skrocenie ilosci dni od owulacji do krwawienia??
        Czy skoro owu wystapila normalnie, to musi uplynac te ok 14 dni??
        A co do ciazy, to na pewno nie byl basenwink
        • very_martini Re: co ze mna?? 13.08.04, 10:33
          Ma wpływ. Wszystkie okoliczności zewnętrzne mają wpływ, łącznie z sesją
          egzaminacyjną, która sprzyja grzybicomwink

16%VOL
          22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka