Dodaj do ulubionych

PROSZE O RADE W SPRAWIE NADŻERKI . BARDZO PROSZE

IP: *.chello.pl 14.08.04, 13:07
mam takie pytanie czy stosunek podczas leczenia nadzerki jest mozliwy bralam
juz leku albothyl i lactovaginal i teraz jestem juz tydzien po leczeniu tymi
lekami. zpowinnam dostac okres .. czy po skonczonym okresie bede mogla
rozpoczac znowu wspolzycie ? bardzo prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • voluptas Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE NADŻERKI . BARDZO PRO 14.08.04, 21:37
      Ja mam chyba bardzo liberalnego gina. Kiedy ostatnio przepisał mi globulki na
      nadżerkę, zapytałam, czy teraz mam szlaban na seks. A on na to - nie, ale
      proszę pamiętać, żeby globulkę zakładać dopiero PO stosunku. wink))

Zaleceń przestrzegam ściśle wink
      • tlen4 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE NADŻERKI . BARDZO PRO 12.09.04, 22:05
        Moja lekarka wprawdzie nic nie powiedziała, ale na Albothyl-u jest info, aby
        się wstrzymać... teraz jednak zaczynam kurację Lavtovaginalem i nie wiem czy
        wytrzymać jeszcze przez 10 dni czy może współżycie może mieć jakiś korzystny
        wpływ na leczenie. smile

pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
        • Gość: ANJA Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE NADŻERKI . BARDZO PRO IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 09:58
          MOJ LEKARZ ZAWSZE MI POWTARZA(LECZE SIE JUZ JAKIS CZAS)ZE WSZYSTKO JEST
          DOZWOLONE POD WARUNKIEM ZE BEDZIE ODZIEZ SPORTOWA CZYLI GUMKA.BO JAK JEST
          NADZERKA TO SA I BAKTERIE I ZEBY NIE ZARAZIC TYM SWINSTWEM PARTNERA...NO I
          ZAPOBIEGA TO MIKROOTARCIOM.POZDRAWIAM.
          • Gość: pati Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE NADŻERKI . BARDZO PRO IP: *.customer.m-online.net 19.09.04, 18:56
            a tak poza tematem to bez sensu ze bierzesz jakiekolwiek tabletki bo to na
            pewno nie zlikwiduje ci calkowicie nadzerki.najlepszym jak dotad sposobem jest
            jej wypalenie albo laser ale to jest dlugotrwale i kpsztowne wiec jednak
            wypalanie przoduje.ja mialam wlasnie wypalana nadzerke, trwalo to moze pol
            minuty ,kosztowalo 100 zl ale za to mam spokuj na dlugo,az do czasu gdy zajde w
            ciaze.ps moj ginekolog mowil ze leczenie tabletkami to poprostu wyciaganie kasy
            z naiwnych pacjentek wiec uwazajcie dziwczyny
            • Gość: ala Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE NADŻERKI . BARDZO PRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:28
              A mozesz napisac cos wiecej? Jestes z Wawy? Gdzie robi sie takie zabiegi? A mam
              jeszcze jedno pytanie: czy po zalozeniu tabletki nalezy nastepnego dnia
              wyplukac pochwe przed wlozeniem kolejnej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka