Gość: Jola IP: 80.50.165.* 17.08.04, 14:26 co sądzicie o tych tabletkach. Piszcie Kobietki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annuczek Re: Minulet 17.08.04, 18:13 Ja akurat Minulet tolerowałam najgorzej z pigułek, które stosowałam. Ale pamiętaj, że każdy organizm reaguje indywidualnie. Wpisz Minulet do wyszukiwarki na forum - a na pewno znajdziesz wiele opini pozytywnych, jak i negatywnych na temat tej pigułki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Minulet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:35 Ja stosuję Minulet od 5 lat i znoszę go świetnie. Nie przytyłam, mam mniej obfite i bolesne miesiączki. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Minulet IP: *.acn.pl 17.08.04, 20:26 Ja stosuje te tabletki od 3 lat i nie mam ZADNYCH skutkow ubocznych,znosze je swietnie,jakbym nic zupelnie nie brala. Jedyna zmiana,ktora zauwazylam kiedy je odstawilam jest to ze mam bardziej zauwazalny zespol napiecia przedmiesiaczkowego i bole miesiaczkowe.Ale to sprawa naprawde bardzo indywidualna, kazda z nas znosi to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś