Dodaj do ulubionych

AUTOSZCZEPIONKA GINEKOLOGICZNA KTO MIAŁ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 17:32
jeśli którakolwiek z Was miała taką autoszczepionkę na stany zapalne pochwy,
to z niecierpliwością czekam na relacje rewelacje.czy robiłyście ja w
Krakowie? Czy była droga?jakie warunki trzeba spełnić itd. Było kiedyś takie
fajne forum o autoszczepionce ale dziewczyny przestały na nim pisaćsad((
Obserwuj wątek
    • Gość: viki Re: AUTOSZCZEPIONKA GINEKOLOGICZNA KTO MIAŁ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.04, 19:11
      no właśnie kto miał???
    • Gość: ja Re: AUTOSZCZEPIONKA GINEKOLOGICZNA KTO MIAŁ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 19:24
      mialam ta autoszczepinkę jakies pol roku temu sa w niej 3 zastrzyki ktore
      bierze sie co 2 tygodnie. cena dosc wysoka jeden zastrzyk ok 30 zł czyli calosc
      ok 100zł ale z tego co wiem mialo podrozec.nic mi to nie dalo nie wiem moze
      jestem jakims dziwnym przypadkiemsmilenazywala sie jakos solco trichowac czy cos
      takiego nie pamietam dokladnie
      • Gość: czupakabra27 Re: AUTOSZCZEPIONKA GINEKOLOGICZNA KTO MIAŁ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.04, 22:13
        no ale to nie jest AUTOszczepionka tylko szczepionka, która własnie sobie
        zamierzam zrobić ale liczę sie z tym, ze to może być niewypał. autoszczepionka
        to coś co jest robione na bazie TWOICH WŁASNYCH mikroorganizmów pobranych w
        czasie wymazu z tego robi sie antybiogrami itd. itd.
        • Gość: nowamama Re: AUTOSZCZEPIONKA GINEKOLOGICZNA KTO MIAŁ? IP: *.reklama.eu.org 27.12.04, 12:13
          ponawiam prośbę o informacje na ten temat. Muszę się przyznać, że od lat
          cierpię na ciągłe grzybice i zapalenia pochwy. Staram się bardzo, używam tylko
          bawełnianej bielizny, proszków dla dzieci, mam stałego partnera i znam chyba
          wszystkie leki na grzybice. Dodatkowo po ciąży i porodzie ciągle mam zapalenia.
          Już nie mam siły...Pomocy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka