Dodaj do ulubionych

[PORTAL] Forum Ginekologiczne

IP: *.kochcice.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 09:32
Polecam gorąco portal o tematyce położniczo-ginekologicznej
www.forumginekologiczne.pl
Ciekawe informacje zarówno dla lekarzy i pacjentów.

dla pacjentów - forum dyskusyjne, artykuły, specjalista radzi, wiadomości,
leksykon

dla lekarzy - wiadomości, trudne pytania, przeglad prasy, artykuły,
kalendzarz wydarzeń, leksykon.

Portal Prowadzony przez specjalistów z zakresu ginekologii i połoznictwa
Śląskiej Akademii Medycznej

Zapraszam
Obserwuj wątek
    • Gość: GIZIA Re: [PORTAL] Forum Ginekologiczne IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.08.04, 16:50
      calkiem, calkiem strona

macie tam duzo roznych tresci, czy te teksty sa pisane przez specjalistow ?

najbardziej mi sie podoba takie cos, co sie nazywa "specjalista radzi"

powodzenia w dzialaniu wink

GIZIA
      • Gość: franekX Re: [PORTAL] Forum Ginekologiczne IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.08.04, 23:06
        bardzo mi sie podoba, graficznie dla mnie super, tresciowo nie zdazylem jeszcze
        poczytac, ale zaraz biore sie za lekture
      • Gość: medforum Re: [PORTAL] Forum Ginekologiczne IP: *.kochcice.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 09:10
        Dziekuje Panstwu za mile slowa.

odp. Gizia:
        Tak, portal od strony merytorycznej jest tworzony przez wysokiej klasy
        specjalistow, sa to osoby posiadajace obszerna wiedza z zakresu specjalizacji
        medycznej: Ginekologia i położnictwo.
        • Gość: edek Re: [PORTAL] Forum Ginekologiczne IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.09.04, 18:53
          bardzo fajny portal, gratuluje pomyslu, wykonania i tresci
    • Gość: dariaZ Re: [PORTAL] Forum Ginekologiczne IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.09.04, 13:05
      fajny portalik, ale napiszcie wiecej cos o antykoncepcji !!!
      • honeybeam Re: [PORTAL] Forum Ginekologiczne 03.09.04, 13:58
        Najbardziej czego mi tam brakuje to informacji o tym, czy ktoś kto udzielił
        odpowiedzi jest lekarzem czy nie. Może można by jakoś zaznaczać Ich odpowiedzi.
        Zakładam, że to forum odwiedza systematycznie jakiś specjalista...(???)
        Jeśli tak, to to jest to czego wszystkie szukamy smile. Fajnie jest mieć możliwość
        skonultowania drobnych niejasności za pomocą internetu. Swoją drogą chyba będę
        namawiać mojego gina na kontakty mailowe, nawet gdybym miała za to płacić u
        Niego jakiś stały abonament miesięczny (powiedzmy kilka złotych) za Jego czas i
        wiedzę smile. Przecież to tak ułatwiłoby wszystko. smile
        • Gość: medforum.pl Re: [PORTAL] Forum Ginekologiczne IP: *.kochcice.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 11:39
          Forum Dyskusyjne na portalu jest odwiedzane przez specjalistow minimum 3 razy
          dziennie.

Na bierzaco odpowiadaja na listy czytelnikow, za kilka dni ich odpowiedzi beda
          zawsze odpowiednio oznaczone.

Pozdrawiam
          MM
        • Gość: eryk Re: [PORTAL] Forum Ginekologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 02:59
          juz daja takie info, pisze "ekspert medforum.pl" - cokolwiek mialoby to
          znaczyc wink
    • mamalgosia a mnie się nie podoba 03.09.04, 14:22
      bo nie mogę się tam zarejestrować, a chciałabym zadać pytaniesad
      • Gość: medforum.pl Re: a mnie się nie podoba IP: *.kochcice.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 11:43
        Jesli chce Pani zadac pytanie na Forum Dyskusyjnym dla pacjentów, to nie jest
        wymagana rejestracja.

Rejestracja jest wymagana przy dostepie do informacji zastrzeżonych tylko dla
        lekarzy specjalistów - takie ograniczenie nakłada polskie prawo.

Pozdrawiam
        MM
        • Gość: kalinosia Re: a mnie się nie podoba IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:25
          no właśnie, i niestety te najciekawsze informacje są dla nas niedostępne sad. W
          sumie niestety niewiele jest dla pacjentek. Wszystkie ciekawe i pomocne
          artykuły, informacje są tylko dla lekarzy, a przecież taki portal bardziej
          powinien być dla pacjentów niż lekarzy. Ja kilka razy juz się naciełam,
          zaciekawiło mnie coś, klikam pełna radości, a tu zonk, tylko dla lekarzy.
          Dletgo niezbyt mi się podoba sad
          • Gość: Marzena Re: a mnie się nie podoba IP: 195.94.200.* 08.09.04, 13:23
            Mam takie samo zdanie. Wiele artykułów jest dla lekarzy, a nie dla pacjętów.
            Piszą tam, że jest dla tego że pacjęci nie zrozumieją tego co tam piszą. Myślę
            że niektóre forumowiczki mają większe pojęcie od lekarzy. Nie chcę potępiać
            wszystkich lekarzy, ale wystarczy iść do pierwszej lepszej przychodni żeby się
            przekonać jak jest ich "głęboka i rozleglła" wiedza na tematy medyczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka