Dodaj do ulubionych

LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS??

IP: *.marsoft.com.pl / 213.17.178.* 31.08.04, 19:33
czy ktoras z was brala tabletki logest? jak tak to napiszcie czy sa dobre i
czy mialyscie moze jakies skutki uboczne podczas ich stosowania.
Obserwuj wątek
    • Gość: Shilla Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? IP: *.szczecin.mm.pl 31.08.04, 20:54
      Ja biore juz 3 lata i nie przytylam ani grama, nie mam zadnych skutkow
      ubocznych i bardzo sobie chwale te pigulki.
      • Gość: Aska Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? IP: *.marsoft.com.pl / 213.17.178.* 01.09.04, 11:58
        dzieki dziewczyny za Wasze opinie smile
      • Gość: aa ja przytyłam :( IP: 62.29.138.* 01.09.04, 14:56
        i teraz biore stediril i schudlam i mniej jem i wiecej sie wyprozniam.
        • antonina_74 Re: ja przytyłam :( 01.09.04, 15:36
          to ciekawe... ja nie przytyłam ale jakoś nie mogę schudnąć, mam 3 kilo jeszcze
          z ciąży... nigdy nie wiązałam tego z tabletkami ale może?
    • antonina_74 Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? 31.08.04, 21:34
      Biorę od stycznia po przerwie na ciążę i karmienie. Przedtem brałam 2 lata.
      Jedyne skutki uboczne - b. skąpe miesiączki - jednodniowe plus trochę brudzenia
      (ale mnie głównie o to chodziło przy wyborze antykoncepcji).
      Pozdrawiam,
      Antonina
    • dzika_roza Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? 01.09.04, 08:48
      wpisz 'logest' w wyszukiwarce na tym forum i znajdziesz mnostwo informacji.
      pozdr.
    • azalea Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? 01.09.04, 09:29
      Znajdziesz tyle samo wypowiedzi za i przeciw. Ja brałam 3 miesiące i nigdy już
      nie dam sobie ich wcisnąć. Miałam same skutki uboczne + tak samo bolesne
      miesiączki jak przed braniem + depresja. Każde pigułki różnie działają na różne
      organizmy, to sprawa indywidualna. Pozdrowienia smile
    • Gość: anik Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 10:55
      biorę te pigułki od prawie roku i jest wszystko ok( mam skompe miesiączki,ale
      tak już było wcześniej, jak brałam inne) moja siostra natomiast chce zmienić,
      bo czasami ma bóle(parcie) w dole brzucha jak prze okresem i jej to
      przeszkadza. Także to sprawa indywidualna smile
    • edie28 Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? 01.09.04, 10:57
      Brałam przez 1,5 roku i nie miałam żadnych skutków ubocznych. Zaczęłam je brać
      po skończeniu karmienia piersią córki. Miesiączki miałam niestety nieregularne,
      dlatego przeszłam je brać.

Pozdr,
      Edyta
    • Gość: nancy Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:45
      Brałam logest ponad dwa lata. Od nich zaczynałam i nigdy nie chciałam zmieniać na inne. Od tygodnia ekperymentuję z plasterkami Evra, po trzymiesięcznej przerwie w łykaniu tabletek. Ale nie ma to nic wspólnego ze złym doświadczeniem z logestem. Po prostu jestem ciekawa czy plastry okażą sie lepszą metodą. Wracając do logestu, nie było u mnie bólów brzucha przed i w czasie miesiączki, krwawienie za to raczej skąpe.Przytyłam w tym czasie troche, ale był to raczej skutek braku ruchu i bjdania sie słodkościami. Nie znaczy to jednak, że Twój organizm zareaguje na nie równie dobrze. Znam osoby dla których branie tych tabletek było koszmarem. Musisz przekonac się sama. Mam nadzieję że bedzie to pozytywne doswiadczenie. Pozdrawiam.
    • Gość: Malgorzata Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? IP: *.pl 08.09.04, 18:01
      Czesc, ja bralam logest przez rok, teraz zmieniam.Przy logescie zminiejszyla mi
      sie ochota na seks i to bardzo.Ale to u mnie jedyny skutek uboczny.
      • kiki_de_montparnasse Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? 17.11.04, 14:35
        Biorę logest od trzech lat. Spadło mi libido i przytyłam. Szczególnie podczas
        ostatniego roku, a odżywiam sie cały czas tak samo. Dwa miesiace byłam na diecie
        i nie schudłam ani grama. Wydaje mi się, że to jednak wina logestu. Chcę iść do
        lakarza i zmienic pigułki. Może na Jeanine?
    • martita79 Logest 18.11.04, 14:18
      Biorę Logest już chyba 2 lata. Wszystko jest ok poza tym, że spadło mi libido,
      innych skutków ubocznych nie zauważyłam. Pzdr.
    • annuczek Re: LOGEST- BRAŁA KTÓRAŚ Z WAS?? 18.11.04, 19:21
      Każdy oraganizm reaguje indywidualnie i opinie innych tak naprawdę na wiele Ci
      się nie zdadzą. To co dla jednej osoby sprawdza się znakomicie, innej - może
      szkodzić. Nie mniej - jeżeli dla samej siebie chcesz dowiedzieć się, jak kobiety
      reagują na Logest - wstukaj do wyszkukiwarki hasła Logest albo Harmonet (ten sam
      skład, tylko inny producent).
      • bebiak Re: Ja zajadam Logest 18.11.04, 20:11
        Cześć, ja biorę Logest od chyba czterech lat - nie zauważyłam jak dotąd żadnych
        skutków ubocznych (pewnie zauważę w przyszłości jak każda, która bierze
        jakiekolwiek pigułki - mam tego świadomość). To co może być nazwane okresem
        pojawia się u mnie może raz na pół roku, w pozostałym czasie - lekkie plamienia
        albo i ich zupełny brak. Może ten brak ma związek z moim wiekiem (mam 40 lat)?
        Poza tym - żadnych zmian i mam się dobrze.
        Pzdr. B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka