am6 06.04.02, 19:37 Podczas pierwszej wizyty u ginekologa dowiedziałam się, że mam przesuniętą macice. Chciałam się dowiedzieć, czy moze mi to kiedyś sprawić jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulka2 Re: Przesunięcie macicy 06.04.02, 20:46 Ja tez mialam ten problem, ktory przy okzji stwarzal dodatkowe klopoty - PRZERAZLIWIE bolesne okresy.Bedac w ciazy udalam sie do dr Antepowicz, ktora jednym, wprawnym ruchem reki przywrocila macice we wlasciwe miejsce.Bardzo bolalo, ale trwalo moze 30 sekund.Ale odtad wszystko jest ok :2 ciaze, bez problemow ( z zajsciem tez nie bylo...), 2 dorodnych dzieci.Zatem - nie przejmuj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zniszczona_krystyna Re: Przesunięcie macicy 06.04.02, 23:23 Przesunięcie to nic, ja zgubiłam macicę w 1967 roku podczas dożynek w Grębocicach. Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjny_kazimierz Re: Przesunięcie macicy 06.04.02, 23:56 a to jusz wiem Krysiu co to za flaka nalaz Rudy Bolek od Karolów i psom dał na pożarcie. rzebym ja to wcześniej wiedział to bym ci oddał. ech Kryska jaka ty roztrzepana jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
paulka2 Re: Przesunięcie macicy 11.04.02, 00:47 W moim przypadku nie bylo problemow -patrz.moj post nr2 Odpowiedz Link Zgłoś
am6 Re: Przesunięcie macicy 11.04.02, 00:19 Ja nie odczowam bolu z tego powodu. Ale zastanawiam sie, co bedzie z ciaza (w przyszlosci). Odpowiedz Link Zgłoś