Dodaj do ulubionych

LOGYNON ED-znacie????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 23:39
Czy znacie [pigułki o nazwie Logynon?? Koleżanka przywiozła je z Australii,
nie wiem czy w Polsce są dostępne. jesli któraś z Was się z nimi zetknęła, to
co o nic sądzicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: LOGYNON ED-znacie???? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.09.04, 13:09
      te pigułki nie są u nas zarejestrowane.
      natomiast na polskim rynku znajduja sie pigułki o identycznym składzie jak
      Logynon, lecz o innych nzawach handlwoych. są to: Trinordiol, Triquilar oeaz
      Triregol.
    • Gość: as Re: LOGYNON ED-znacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:18
      Justy, a czy wiesz cos więcej o tym?? Jak dużą dawkę hormonów zawierają itd i
      czu mają w ogóle dobrą opinię???
      • Gość: justy Re: LOGYNON ED-znacie???? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 06.09.04, 01:30
        skład:
        6 tabl. - 0,05 mg lewonorgestrelu i 0,03 mg etinylestradiolu;
        5 tabl. - 0,075 mg lewonorgestrelu i 0,04 mg etinylestradiolu;
        10 tabl. - 0,125 mg lewonorgestrelu i 0,03 mg etinylestradiolu.
    • Gość: as Re: LOGYNON ED-znacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:44
      Justy, a brałaś je??? i skąd tyle o nich wiesz? Ja ma w domu zapas 5 opakowań
      i nie wiem co z nimi zrobić. teraz biore Cilest.
      • Gość: justy Re: LOGYNON ED-znacie???? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.09.04, 09:01
        nie używałam. wszystko jest w google. polecam korzystanie z wyszukiwarek.
    • Gość: Lili Re: LOGYNON ED-znacie???? IP: *.kentinstitute.nsw.edu.au / *.46.240.220.dsl.comindico.com.au 07.09.04, 03:06
      Ja bralam Logynon wlasni bedac w Australii. Wczesniej bralam inne trojfazowe
      tabletki przywiezione z Polski, ale kiedy zasapas sie wyczerpal, australijska
      lekarka przepisala mi wlasnie L. Nie mialam zadnych problemow po zmianie
      pigulek. Aczkolwiek doradzalalbym ci przedyskutowac najpierw z lekarzem
      ewentualna zmiane tabl. Tym bardziej, ze cilest ma inny sklad i jest lekiem
      jednofazowym. Nie powinnas samodzielnie ordynowac sobie pikulek hormonalnych.
      Pozrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka